X

Anotimpul colindelor

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Cine sa mai colinde, generatia Z de la zombi?
  Peste un sfert dintre copiii români petrec mai mult de 6 ore cu ochii în tablete și telefoane, într-o zi cu şcoală
  “Copiii care afirmă că petrec peste şase ore online sunt semnificativ mai nemulţumiţi de relaţia cu părinţii, prietenii şi profesorii, precum şi de viaţa lor în prezent. De asemenea, consideră într-o măsură mai redusă că activităţile de zi cu zi au sens sau sunt mai puţin optimişti cu privire la viitor, sunt mai nemulţumiţi de deciziile luate şi afirmă că au fost mai puţin relaxaţi în ultimele două săptămâni.”
  https://www.hotnews.ro/stiri-educatie-23525868-peste-sfert-dintre-copiii-romani-petrec-mai-mult-6-ore-ochii-tablete-telefoane-intr-scoala-studiu.htm

  1. Toate aceste articole sunt facute de parca dau vine pe copilasi? De unde sa fie in stare copii sa deosebeasca lucrul bun de cel rau? Sa nu traim in inselare, parintii sunt cei pe care Hristos cel drept ii va trage la raspundere. Dumnzeu sa ne lumineze pe toti ca ne ducem la vale cu sania de aici in colo

   1. Articolul nu da vina pe copii ci le arata care este situatia celor care inca nu au observat, sau se fac ca nu observa. Sistemul de invatamant a fost distrus in mod deliberat, iar daca copii ar fi avut de facut teme pentru la scoala, nu ar fi avut timp de asa ceva. Anarhia bate la usa si idiotii utili nu trebuie educati si nu trebuie sa inteleaga pe ce lume sunt. Cum de parintii si profesorii nu-si dau seama si nu se alarmeaza vazand ce se intampla si incotro se indreapta lumea?
    Vor intelege gravitatea situatiei cand tinerii din generatia Z vor face si pe la noi ce am vazut in Hong Kong si in alte parti, dar atunci va fi prea tarziu.

    1. Feminismul atinge noi culmi ale tradarii si absurditatii: școlile, în care nici un absolvent nu reușește promovarea examenului de Bacalaureat nu trebuie desfiintate, ci trebuie pastrate pentru protecția elevului!
     Ioana Mihaela Neacșu, fost inspector școlar general la București: Limitarea funcționării unor școli foarte slabe are un rol de protecție a elevului!
     https://www.stiripesurse.ro/interviu-ioana-mihaela-neacsu-fost-inspector-scolar-general-la-bucuresti-limitarea-functionarii-unor-scoli-foarte-slabe-are-un-rol-de-protectie-a-elevului-_1409128.html

 2. Iata ce vad copii la NETFLIX: satanism, vrăjitorie, canibalism, promovarea sinuciderii, lgbt, sexualizarea minorilor. Sunteți responsabili direcți de distrugerea copiilor voștri
  13 Reasons Why
  13 Motive pentru Care se învârte în jurul sinuciderii unui licean în vârstă de 17 de ani.
  În mai 2019, Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry a concluzionat că:
  „Difuzarea serialului 13 Reasons Why a fost asociată cu o creștere semnificativă a ratelor lunare de sinucidere în rândul tinerilor americani cu vârste cuprinse între 10 și 17 de ani. Este necesară o atenție deosebită în ceea ce privește expunerea copiilor și adolescenților la serial.”
  Potrivit studiului, serialul a fost asociat cu o creștere de 28.9 % a ratei sinuciderilor în rândul tinerilor, în urma difuzării acestuia în aprilie 2017.
  Înfricoșătoarele aventuri ale Sabrinei
  Sabrina – o fată de liceu care devine o vrăjitoare (dându-și sufletul lui Satan).
  Printre mesajele care sunt promovate: Satanismul este cool și modern, satanismul este un aliat al feminismului și al LGBQ, vrăjitoria este un instrument puternic pentru a răsturna „Dominația albă” și multe altele. Există, de asemenea, scene dedicate sexualizării minoriilor (normalizarea iubirii elitei pentru pedofilie), canibalismului în care sunt implicați copii (normalizarea dragostei elitei de canibalism) și, desigur, o mulțime de profanări ale creștinismului.
  Santa Clarita Diet
  – un serial despre canibalism (una dintre obsesile secrete ale elitelor oculte), „amuzament” și „distracție”!!!
  Lucifer
  Netflix a luat serialul Lucifer (FOTO principal) după ce acesta fusese abandonat de Fox după numai trei sezoane. Asta pentru ca Netflix să nu rateze ocazia de a promova un serial care îl prezintă pe Lucifer (figura biblică favorită a elitelor demonice) ca pe un tânăr fermecător?
  The Order
  este despre un adolescent care intră într-o societate secretă ce practică magia neagră. O altă promovare a satanismului către tineri.
  https://flux.md/stiri/diverse/netflix-satanism-vrajitorie-canibalism-promovarea-sinuciderii-lgbt-sexualizarea-minorilor-sunteti-responsabili-directi-de-distrugerea-copiilor-vostri

 3. Fondatorii fondului de investitii Bridgewater spun ca profitabilitatea companiilor a atins un minim istoric, companiile nu mai pot vinde vise si “ne vom ucide unii pe altii”!
  Ray Dalio, co-fondator Bridgewater: “există o probabilitate ridicată ca, în următorii ani, 1) băncile centrale să rămână fără combustibil pentru a stimula pieţele şi economia atunci când economia este slabă (n.r. dobânzi negative), şi 2) să existe un stoc enorm de pasive şi datorii (de exemplu pensii de plătit) care îşi vor atinge scadenţa şi nu vor mai putea fi finanţate cu active”.
  https://www.bursa.ro/ray-dalio-co-fondator-bridgewater-associates-economia-globala-este-la-limita-unei-schimbari-de-paradigma-iar-importanta-aurului-creste-06036735
  “We Will Kill Each Other” If Our Broken Economic System Isn’t Fixed
  “The number of companies that produce earnings is the lowest since the dot-com bubble in terms of their need because you can sell a dream.”
  https://www.zerohedge.com/markets/dalio-ptj-warn-we-will-kill-each-other-if-our-broken-economic-system-isnt-fixed

 4. La semnalul lui Scaraoschi, fortele demonocratice din Orientul Mijlociu au iesit pe strazi cu foc si furie: Iranul, cuprins de proteste simultan cu Irak-ul şi Libanul
  https://www.b1.ro/stiri/externe/b1-analiza-iranul-cuprins-de-proteste-simultan-cu-irak-ul-si-libanul-in-timp-ce-sufera-de-cea-mai-mare-slabiciune-a-ultimilor-ani-este-regimul-iranian-in-pericol-de-prabusire-foto-video-306107.html
  300 de morţi, 15.000 de răniţi în manifestaţii maraton în Irak: „Iran, du-te acasă!“
  Două reprezentanţe iraniene luate cu asalt şi arse în zona şiită irakiană, la Najaf şi Karbala
  https://adevarul.ro/international/in-lume/300-morti15000-raniti-manifestatii-maraton-irak-iran-du-te-acasa-1_5de417d95163ec42719ac52f/index.html

  1. Tarile scandinave vor fi urmatoarea tinta a demonocratiei
   Sase ţări scandinave anunţă că trec la un nou sistem de tranzacţionare financiară, alternativă la SWIFT: “pentru facilitarea comerţului legitim între Europa şi Iran, suntem acum în proces de a deveni acţionari ai INSTEX sub rezerva finalizării procedurilor naţionale”
   http://epochtimes-romania.com/news/sase-tari-europene-anunta-ca-trec-la-un-nou-sistem-de-tranzactionare-financiara-alternativa-la-swift-casa-alba-spumega—294997
   Rusia, China și India vor crea o alternativă la sistemul SWIFT
   https://ro.sputnik.md/economics/20191114/28202189/Rusia-China-India-alternativa-sistemul-SWIFT.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button