X

[VIDEO] Oare pe cine au ALES păpușarii? Candidații se întrec în slugărnicie față de sionism

Oare așa arată discursurile candidaților la Președinție într-o țară suverană? Aceste personaje arată că suntem doar o colonie din Balcani.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. Ce mai conteaza cine este alesul strainilor care ne conduc din umbra??Cateva ore inca si vom afla…dar nu ne bucura niciunul dintre cei doi.
  in alta ordine de idei,Liviu n-a avut curajul nebun al lui Ceasca din august ’68, ca sa obtina sprijinul boborului, stiindu-se amenintat cu demiterea; spunand adevarul despre gazele din Marea Neagra, de la care i s-a tras mazilirea.
  Daca i-ar fi dat pe fata , toata constructia papusarilor in ce-l privea s-ar fi prabusit.

  1. Nu ati inteles cu sta treaba: nu Iohannis are nevoie de ei, ci ei au nevoie de Iohannis!
   Au vazut ca Dancila este pe tobogan si si-au trimis cel mai inalt reprezentant su scuzele de rigoare la Iohannis.

  2. Dupa cum este poporul, asa-i si conducatorul. Hotia a ajuns sa fie onorata precum cinstea. Si cred ca am spus tot. N-am spus, dar spun acum ca remarca e valabila in orice domeniu inclusiv in mediul bisericesc. Nu toti suntem hoti, dar majoritatea covarseste minoritatea.
   Pana nu se intampla vreun ” cutremur” romanul nu se astampara de la hotie. Deci sa dea Domnul ceea ce ne trebuie ca sa ne fie si noua bine. Amin.

   1. BRAVO! GENIAL SPUS!
    Sintem atit de HOTI in proportie covirsitoare, incit nu inteleg cum DUMNEZEU nu ne sterge din peisaj.
    Pacat de munca LUI DUMNEZEU!
    Nu avem scuze!

   2. Chestia asta cu hoția a ajuns ca aia cu câinii fără stăpân. Îi mai auzeam pe unii cum spuneau că problema cea mai mare la ei în oraș sunt câinii fără stăpân în condițiile în care nu mai era nici picior de câine pe stradă. Concret: CINE DE LA CINE FURĂ, că nu mi-e clar?

  1. Fiti intelepti ca serpi si blanzi ca porumbeii.

   Tu daca vrei sa fi idiot, fi idiot, nu te fortam sa fi destept.
   Mantuitorul, ne cere sa FIM DESTEPTI, NU IDIOTI cum vrei tu sa fim.
   Asa ca hai, mergi inapoi la tine in agentia ta securistica.

 2. Dacă, președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă au nevoie de evrei și evreii, la rândul lor, au nevoie de ai noștri. Se ajută reciproc, nu e vorba, numai, de slugărnicie.

  1. Curat murdar! Nenea Iancu traieste prin noi toti. Dar nenea Iancu a amendat societatea in speranta ca se va insanatosi. Se vede treaba ca nu inca.

 3. Chestia asta cu hoția a ajuns ca aia cu câinii fără stăpân. Îi mai auzeam pe unii cum spuneau că problema cea mai mare la ei în oraș sunt câinii fără stăpân în condițiile în care nu mai era nici picior de câine pe stradă. Concret: CINE DE LA CINE FURĂ, că nu mi-e clar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.