X

Aceeași media care a numit fenomenul chemtrails o teorie a conspirației acum promovează deschis aplicarea de chemtrails pe întreaga planetă pentru “a pune capăt schimbării climatice”

Image: Same media that once deemed chemtrails a conspiracy theory now openly promotes chemtrailing the entire planet to “end climate change”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Media mainstream a făcut o schimbare radicală de la negarea vehementă a fenomenului chemtrails la o îmbrățișare a sa, ceea ce duce la întrebarea de ce “statul profund” climatic a decis dintr-odată să-și dezvăluie cărtile.

Geoingineria, ce a fost timp îndelungat catalogată drept o “teorie a conspirației”, a devenit dintr-odată nu numai ceva actual ci și o soluție la “schimbarea climatică” și “încălzirea globală”. Dar este aceasta adevăratul scop al chemtrails?

Precum Mike Adams a avertizat îndelung, conspirația geoingineriei va fi expusă într-o bună zi și va deveni mainstream, însă sub pretexte false – și se pare că asta este exact ce se petrece.

Geoingineria este reală, acum o admit, și este spre beneficiul planetei. Dar adevărul este că a agenda chemtrails e o unealtă nefastă întrebuințată de elită ca un mijloc de control meteorologic, și astfel un control al populației.

Deși este oarecum încurajator să asistăm cum ceea ce am avertizat îndelung se adeverește, dezvăluirea acesteia către publicul general sugerează că globaliștii au avansat mult mai mult spre îndeplinirea agendei lor decât se credea.

Pentru mai multe știri leegate de conspirația climatică vizitați Climate.news.

Deși media admite că geoingeria este reală, se afirmă că este menită pentru “racirea” planetei. Toate cantitățile de bariu și aluminiu plouând din cer constituie cumva un lucru “bun”, insistă media, deși ratele de boli cronice sunt în creștere.

Cu sprijinul financiar din partea miliardarilor globaliști și eugeniști precum Bill Gates, chemtrails sunt acum sprayate în aproape fiecare țară de-a lungul lumii, cee a alarmiștii climatologi susțin că e necesar pentru a “bloca” razele soarelui de la a putea încălzi pământul.

Este o noțiune ridicolă, și n-ar niciun sens logic în același fel în care dioxidul de carbon (CO2) nu poate fi un “poluant” precum pretinde lobby-ul climatic, funcționând în același tip ca o moleculă a vieții ce susține întreaga vegetație. Dar asta este ceea ce persoane precum Neil deGrasse și Bill Nye pretind că este adevărat, alături de majoritatea mediei mainstream.

Bill Gates finanțează acum un proiect denumit ScoPEx desfășurat de oameni de știință de la Universitatea Harvard ce implică emiterea de poluanți pentru a bloca razele soarelui.

Precum avertizează Adams, rezultatul va fi deteriorarea fotosintezei în plante și fitoplancton, ceea ce combinat cu eforturile lobby-ului climatic de a elimina CO2 va duce la colapsul total a recoltelor agricole la nivel grobal, ducând la foamete.

“Acesta este scopul real al programului desigur.”

“Este o armă de ‘extincție în masă’ finanțată de globaliști pentru a anihila umanitatea. Nu este nimic altceva decât transformarea atmosferei într-o armă menită de a comite genocid la o scală planetară.”

Aceasta este una dintre agendele “hard kill” ale statului profund, ce sunt fără scăpare. În timp ce programele “soft kill” precum vaccinarea forțată afectează majoritatea populației, blocarea razelor solare va afecta pe toată lumea, ducând la colapsul recoltelor, vegetației și în cele din urmă existența umană.

“Această poluale atomosferică planificată poate devasta viața pe pământ.”

“Poate declanșa, ‘… dezastre precum foametea în mască, inundațiile în masă, secetă, ce pot afecta populații foarte largi”, avertizează Stephen Gardiner, author al “A Perfect Moral Storm” într-un clip video CNBC.

Pentru a afla mai multe despre cum agenda schimbării climatice este întrebuințată pentru a accelera eforturile globaliste de a reduce dramatic populați, vizitați OblivionAgenda.com.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Rusia da vina pe SUA pentru viitorul razboi nuclear: acordul Noul START, privind controlul armamentului nuclear, probabil nu va fi prelungit după luna februarie 2021, apreciază Serghei Narîşkin, directorul Serviciului rus de Informaţii Externe (SVR), acuzând Statele Unite de “subminarea sistemului internaţional de securitate”
    https://www.stiripesurse.ro/rusia-acuza-sua-ca-zdruncina-securitatea-planetei-acordul-noul-start-privind-armamentul-nuclear-risca-sa-expire-in-anul-2021_1402891.html

  2. Foc si furie: Universitatea Politehnică din Hong Kong, în care se află peste 200 de protestatari, a intrat sub controlul forțelor de poliție care au blocat accesul în interiorul instituției.
    https://www.stiripesurse.ro/tensiunile-au-atins-un-nivel-fara-precedent-in-hong-kong-lupte-de-strada-intre-politie-si-manifestanti-universitatea-politehnica-a-fost-ocupata-video_1403295.html
    Mai mulți studenți au fost arestați și cel puțin 10 au ajuns la spital, ca urmare a descinderii forțelor de ordine.
    Poliția avertizase că este dispusă să folosească muniție de război, dacă protestatarii nu încetează cu violența. Ieri, un militar a fost rănit de o săgeată trasă de unul din tinerii baricadați în universitate.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/interventie-brutala-a-politiei-impotriva-studentilor-din-hong-kong-1218221
    Scene de razboi la Universitatea Politehnică din Hong Kong
    Hong Kong protesters try to break out of besieged university
    https://www.youtube.com/watch?v=zizUOu6LxRA

  3. This video went viral on China’s internet. HK looks like a battlefield tonight. Rioters attacked armored police vehicle with petrol bombs, causing it to catch fire.
    https://twitter.com/HuXijin_GT/status/1196109871784984576/video/1

    LO Kin-hei
    The 1st line of the Chinese National Anthem reads
    “Rise up, the people who don’t want to be slaves”.
    I see Hong Kong people actually doing that

    VJ09812
    This is the future of China Comrade. This is what happens when you create a single party police state and suppress your own population.

  4. Joker a organizat vizionarea filmului Joker la Casa Albă si a fost „încântat”
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/filmul-joker-a-rulat-la-casa-alba-iar-donald-trump-a-fost-incantat-1218375
    70% of Americans say Trump conduct toward Ukraine was wrong
    25% of Americans think Trump did nothing wrong by asking Ukraine to investigate Joe Biden
    https://www.washingtonexaminer.com/news/poll-70-of-americans-say-trump-conduct-toward-ukraine-was-wrong

  5. O pensionara de 70 de ani din Hong Kong infrunta rebelii #Rezist in timp ce muta obstacolele cu care blocasera o sosea
    https://www.youtube.com/watch?v=ZPYuGYLesx0
    2:41 “Nu va faceti griji pentru mine, nu stiu daca sunteti ingeri sau demoni. Mereu aveti nevoie ca cineva sa curete dezastrul facut de voi cei de douzeci si ceva (de ani)”
    5:40 “Nu stiu daca oamenii sunt ingeri sau demoni, pentru ca acum in lumea asta nu mai este nici o diferenta, oamenii buni devin rai si oamenii rai devin buni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button