X

Un băiețel i-a dat planurile peste cap transexualului Drag Queen

In this Saturday, May 13, 2017 photo, Lil Miss Hot Mess reads to children during the Feminist Press' presentation of Drag Queen Story Hour! at the Park Slope Branch of the Brooklyn Public Library, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La evenimentul Drag Queen Story un băiețel a spus  că vrea să crească pentru a deveni „spiderman”.

Băiatul fusese îmbrăcat de către părinți într-o rochie roz.

Evenimentul s-a desfășurat pe 27 octombrie în statul Washington la Sala Bibliotecii Comunitare Colombia din Vancouver. Un grup local a invitat un bărbat îmbrăcat în haine femeiești să citească povești despre copiii care ar fi dorit să trăiască ca membri ai sexului opus. Bărbatul, Owen McHatton, care era îmbrăcat într-o caricatură de rochie, i-a întrebat pe copii, ce și- ar fi dorit  să devină atunci când vor crește.

Copilul a spus cu emoție că vrea să fie „spiderman”, precum eroul din desenele animate.

Bărbatul a răspuns:

„Vrei să fii spiderman? Sau o spiderman prințesă?! Nu poți ști niciodată. Poți fi orice îți dorești. Eu sunt o regină drag. (bărbat îmbracat în femeie)

https://twitter.com/BullPup2A/status/1193922959708229632

Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce un tribunal din Texas a decis înt-un dosar în care părinții divorțați nu erau de acord cu afirmația mamei că băiatul lor vrea să se îmbrace ca fată. Curtea a acordat custodie comună celor doi părinți, iar colegii tatălui au declarat ulterior că băiatul refuză să poarte rochii la școală.

Evenimentul de la Washington a fost contestat de un grup de părinți care au fost însoțiți de un politician local, doamna Vicki Kraft (R-Vancouver), potrivit ziarului Columbian:

Criticii spun că este inadecvat ca reginele drag care fac spectacole în baruri și în cluburi de noapte să fie invitați să citească povești copiilor mici. Kraft a spus că evenimentul promovează „confuzia de gen, care dăunează copiilor”.

„Profită de mintea lor nevinovată”, a spus Kraft.

Gary Wilson, un alt protestatar, încurajează oamenii să voteze NU la următoarea taxă a bibliotecilor regionale din Fort Vancouver. (Drag Queen Story Hour este plătit de o organizație non-profit a prietenilor bibliotecii, nu de biblioteca în sine.) Wilson a spus că a strâns 3.500 de semnături până acum.

„Oamenii au fost profund marcați de această întâmplare”, a spus el.

Comentariile de pe Twitter au fost mai puțin binevoitoare .

„ Nu homosexualii sunt în spatele acestui lucru.”, a replicat Chadwick Moore, un jurnalist care este un fost editor de publicații gay.

„Faptul că femeile tratează homosexualii precum animale de companie, fac un rău ireparabil imaginii noastre, iar acum poporul ne privește dezgustați”, a spus el pe Twitter.

Protagonistul evenimentului, Owen McHatton s-a apărat în ziarul columbian, spunând:

„Suntem întruchiparea fanteziei și a basmelor. De ce să nu fim și pentru copii?”

McHatton a selectat duminică o serie de cărți în care sunt prezentate mesaje de auto- exprimare și auto- acceptare, precum popularul „Julian este o Sirenă”, despre un băiețel a cărui bunică îl încurajează pe acesta să se îmbrace precum mitica creatură acvatică.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Parintii tineri, idioti si desfranati din ziua de azi pe care ii vad prin mall-uri cum isi lasa copiii din carucior in grija telefoanelor si tabletelor nu vor ezita sa ii distruga mai departe cu ideologia asta draceasca. La paradele gay din Ro, de la an la an, se inmulteste numarul mamelor cu copii mici. Asta se intampla pt ca tatii nu mai sunt tati si mamele nu mai sunt mame in noua generatie de parinti. Vai si amar de bietele suflete nevinovate…

    1. OTELUL DE CALITATE SUPERIOARA SE OBTINE LA TEMPERATURI FOARTE INALTE .
      Stie DUMNEZEU ca toata aceasta ZGURA DE OAMENI este cea bagata in furnal pentru a procesa cel mai bun otel nascut vreodata in omenire ORTODOXUL SFIRSITULUI de omenire satanizata .
      Dumnezeu ne-a spus clar ca cei care vor rezista pina la sfirsit ,evident O RAMASITA ,va fi cel mai BUN OTEL,SUPERIOR TUTUROR TIMPURILOR .
      SFINTA TREIME ARE CONTROLUL FURNALULUI .

  2. Pai, și atunci, pentru ce sa mai țină Dumnezeu lumea aceasta?! Vede oare undeva pocăință?! Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește!

  3. Vasile Bănescu, replică pentru Iohannis: “Corectitudinea politică, marxismul cultural, violențele anticreștine, acestea nu sunt primejdii imaginare. Faptul că unor copii de grădiniță li se livrează noțiuni de homosexualitate, faptul că se încearcă schimbarea unor valori precum familia și căsătoria, acestea nu sunt primejdii imaginare, sunt primejdii reale.”
    „Vom vedea în curând efectele, din păcate nocive, pentru societatea românească, pentru sfera publică morală, ale netrecerii acestui Referendum”.
    https://www.activenews.ro/stiri/Vasile-Banescu-replica-pentru-Iohannis-M-am-simtit-ofensat-cand-am-aflat-ca-am-o-imaginatie-in-care-plutesc-dezordonat-%E2%80%9Eprimejdii-imaginare-.-Corectitudinea-politica-marxismul-cultural-violentele-anticrestine-nu-sunt-primejdii-imaginare-153052

  4. What is happening to our children? Draga, stai sa-ti spun ce se intampla cu copiii vostri: din cauza mintilor voastre spalate si orbite de diavoli, pline de curvii si de pacate, copiii vostri va imita, pentru ca asa este normal. Atata timp cat copilul nu are o personalitate stabila si ferma(lucru pe care il ia de la parinti/sau nu, avand in vedere parintii de azi….), el poate fi manipulat oricum.
    Din fericire insa, inocenta lor, mai reusete sa le dea un pumn in locul meu, celor care merita asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button