X

Un oraș din Marea Britanie a fost complet islamizat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doar 48 din 4. 033 de persoane care trăiesc în Savile Town sunt locuitori albi și nu mai există aproape nicio diversitate în oraș pentru că majoritatea celorlalți rezidenți sunt din Pakistan sau India.

Într-un articol în stil documentar, Daily Mail numește Savile Town „cel mai omogen oraș din Marea Britanie din punct de vedere al rasei”, deoarece majoritatea oamenilor au aceeași cultură și sunt musulmani.

https://twitter.com/Janice4Brexit/status/1055460089417605120

Nu este o coincidență, deoarece în majoritatea locurilor musulmanii preferă să trăiască cu oameni similari din punct de vedere cultural.

O mulțime de migranți au venit în orașul Savile pentru ocuparea locurilor de muncă prost plătite în fabricile de lână. După un timp și-au deschis propriile magazine pentru îmbrăcăminte islamică și covorașe pentru rugăciuni.

În curând, pub-urile au fost închise, precum și alte magazine occidentale, inclusive cele cu alimente. Între timp a fost construită o moschee pentru aproximativ 4.000 de închinători, iar imaginea străzilor s-a schimbat pentru totdeauna.

„Multe femei musulmane care trăiesc aici, vorbesc puțin sau deloc limba engleză… Nevestele au vieța restrânsă: doar creșterea copiilor, gătit sau merg la evenimentele unde participă doar femei la imensa moschee locală.

„Îmi imaginez că multe femei au fost aduse în Marea Britanie pentru a se căsători cu bărbații musulmani care au făcut din această zonă casa lor, scrie The Daily Mail.

Potrivit ziarului, chiar și doamna care vinde înghețată vara poartă burka în Savile Town, iar fetele tinere sunt obligate să poarte haine islamice.

„Trist, fiecare fată pe care am văzut-o – chiar și cele de șase și șapte jucându-se în parc – era înfășurată într-un hijab, acoperită complet ca nu cumva un bărbat să îi vadă pielea”, spune reporterul Daily Mail.

Dezvoltarea orașului oferă perspectiva viitorului: islamul nu aduce diversitate, ci aduce o societate omogenă, o societate exclusiv pentru musulmani.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Așa vorr stăpâni lume sa fim toți o rasa de metiși puternici și buni de munca fără vise și fără viziune ăsta este scopul popularizare cu alte popoare. Dacă chiar vor sa ajute sa ajute poporul arab la ei în țară sa reconstruiască și sa îi lase unde este tara lor sa nu mai inventeze războaie ca sa îi mute nu este bine nici pentru ei nici pentru Europa!

 2. E drept.Biciul lui DUMNEZEU lucreaza ceas.
  Iata cit de rigurosi si de frumosi in rigurozitatea lor sint musulmanii !
  Ce sa vezi de partea cealalata ?
  Fiii si fiicele catolicilor occidentali cazuti pe sub mese de betivi ce sint ,drogati,tatuati,lgbt,pornografi si satanisti asumati .
  Deocamdata au venit musulmanii sa le spuna ca EXISTA DUMNEZEU si ei il numesc Cu strictete ALLAH caruia i se inchina cu precizie de ceas.
  Occidentalii au auzit de papa.noroc cu papa,ca atfel oricum ei sint pagini si primitivi,care ii mai zgindere inutil din cind in cind. .
  Cind va veni insa potopul ,va trebui sa-si ea cattrafusele ,putinii ramasi ,dupa inecul iminent cu m ne spune SFINRUL INGER RUS OTROC VEACESLAV ,si sa ceri rusilor pamint pentru cort,grea poveste .
  Oricum occidentalii si nord americanii merita direct moartea a doua ,direct
  MARE E DUMNEZEU si SLAVIT !

 3. Chile: Universități, biserici și alte clădiri de patrimoniu din capitala Santiago, vandalizate de manifestanții furioși
  Protestatari cu feţele acoperite cu cagule au intrat într-o catedrală de unde au scos statui care îl reprezentau pe Iisus Christos, precum şi alte obiecte de cult şi le-au încendiat în stradă.
  https://www.b1.ro/stiri/externe/continua-protestele-violente-chile-universitati-biserici-alte-cladiri-patrimoniu-capitala-santiago-vandalizate-304325.html

  Antihrist a dezlantuit fortele haosului.

 4. Chile: Universități, biserici și alte clădiri de patrimoniu din capitala Santiago, vandalizate de manifestanții furioși
  Protestatari cu feţele acoperite cu cagule au intrat într-o catedrală de unde au scos statui care îl reprezentau pe Iisus Christos, precum şi alte obiecte de cult şi le-au încendiat în stradă.
  https://www.b1.ro/stiri/externe/continua-protestele-violente-chile-universitati-biserici-alte-cladiri-patrimoniu-capitala-santiago-vandalizate-304325.html

 5. Australia in infern: sunt prognozate condiţii “catastrofale”, propice incendiilor, inclusiv în jurul celui mai mare oraş din ţară, Sydney. Autorităţile au actualizat previziunile pentru ziua de marţi referitoare la regiunea metropolitană a oraşului Sydney la pericol catastrofal de incendii.
  http://stiri.tvr.ro/pompierii-din-australia-se-lupta-cu-incendiile-de-vegetatie-si-se-pregatesc-pentru-conditii-catastrofale_852531.html#view

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button