X

Control total: Recunoașterea facială în tot mai multe orașe din România

Românii sunt spionați! Milioane de euro ca să fim supravegheați non-stop

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Consilierii locali ai municipiului Constanța au aprobat proiectul Seif City 20, privind creșterea siguranței în oraș, prin realizarea unui sistem operațional integrat de monitorizare. În acest fel, cel puțin 1.260 de camere de supraveghere vor fi amplasate în mai toate zonele din oraș, fiind coordonate dintr-un dispecerat, legat cu toate structurile de siguranță și ordine publică din Constanța.

Valoarea proiectului de realizare a sistemului tip „big brother” este de 9 milioane de euro, potrivit primarului Decebal Făgădău. Constanța are un preacord de finanțare cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) care include acest proiect. Imediat după aprobarea studiului de fezabilitate, la începutul anului 2020 va fi organizată licitația pentru proiecatre și execuție.

“Camerele de supraveghere vor acoperi toate zonele, de la școli, grădinițe, spații publice, până la locuri de joacă și ghene de gunoi. Ca să nu mai pățim ce am pățit în ultima perioadă. Construim cu greu și, într-o noapte, vin unii și strică tot ce am muncit noi, ani și luni”, a explicat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Finanțarea , în valoare de 9 milioane de euro, va fi asigurată fie din bugetul local, fie prin BERD.

“Așa cum a fost procedura de achiziție a autobuzelor, putem accesa un împrumut de la BERD, cu perioadă de grație pentru perioada de implementare și cu rambursare în timp”, potrivit lui Decebal Făgădău.

La numărul minim de 1260 de camere s-a ajuns după ce primăria s-a consultat cu instituțiile și specialiști, inclusiv pentru realizarea dispeceratului.

“Ne dorim să avem cel mai modern dispecerat din România pentru zona de siguranță, interoperabil cu toate celelalte structuri de siguranță și ordine publică”, a spus primarul Constanței.

Recunoașterea facială a început deja la Timișoara

În orașul de pe Bega au fost puse în funcțiune camerele de supraveghere video cu recunoaștere facială. Necesitatea lor? Prinderea rapidă a cetățenilor care fac mizerie sau se poartă necivilizat în oraș.

Au fost montate 54 de camere de supraveghere video performante, care pot recunoaște fețele celor pe care îi filmează, iar imaginile sunt transmise live la Centrul de Monitorizare al Poliției Locale. Un număr de 18 camere de supraveghere sunt deja în funcțiune, iar până la sfârșitul săptămânii viitoare, vor fi activate și celelalte.

Primăria a plătit 160.000 de lei pentru aceste 54 de camere, iar softul care le activează este unul extrem de complex. Acesta detectează obiectele abandonate în urma unei acțiuni. Camerele vor filma doar în momentul în care percep mișcare sau când detectează obiecte abandonate în aria lor de acoperire.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. Adevărat, nu integritatea clădirilor sau a lucrurilor construite este obiectivul, ci inmagazinarea a cât mai multor persoane in baza de date,exact ceea ce se face in China, India, monitorizarea vieții noastre.
      Se va trece la amprenta digitala, și punctul forte este implementarea cipului, pe mana sau pe frunte, așa cum este scris în Apocalipsa. Îmi doresc o trezire pt acest popor Roman, prea mulți merg in turma spre globalizare.

      1. Nu gunoaiele reprezinta adevaratul motiv al montarii acestor camere, ci, asa cum a precizat si antevorbitorul meu, urmarirea noastra ,,pas cu pas”, vorba sefului de stat. Iar pana la impunerea amprentei si a celorlalte mijloace de urmarire se pare ca nu mai este mult avand in vedere viteza cu care se misca sistemul antihristic. Motive are la indemana pentru orice, caci societatea civila tace precum melcul. Fiecare isi pazeste pielea (dupa cum poate), dar tacand isi va pierde sufletul, caci fara luarea de atitudine si marturisirea adevarului, adica fara luarea si purtarea crucii(care va urma automat marturisirii adevarului, mai devreme sau mai tarziu), nu ne vom putea mantui. Tacerea noastra in vremuri de marturisire a adevarului inseamna lepadare de credinta sau lepadare de Dumnezeu. Rolul Sfintelor Pasti este acela de a depasi frica de moarte, caci Hristos ne arata tuturor prin Invierea Sa ca este Inviere a mortilor. Dar noi serbam Pastile doar pentru a manca si a bea. De aceea nici nu marturisim. Cum sa castigam vesnicia cea buna cand noi tacem chitic si ne ascundem dupa aproapele nostru?
        Sa ne aducem deci aminte de Inviere si apoi sa spunem adevarul. Vremea in care suntem acum este una de pregatire pentru ceea ce va veni peste intreaga lume. Ispita care bate la usa este una deosebita, care nici n-a mai fost si nici n-o sa mai fie: aparitia guvernului unic mondial condus de potrivnicul lui Hristos. Toate aceste demersuri prin care se urmareste monitorizarea intregii lumi prin cipuri, coduri de bare, nanoparticule, amprente, imagine faciala etc., toate pregatesc in ascuns venirea lui Antihrist. Acesta este adevarul oricat de crud ar fi el. Inainte vreme era o emisiune TV intitulata ,,Feriti-va de magarus!”. Acum emisiunea ar trebui numita ,,Feriti-va de Antihrist!”. Dar nimeni nu are curajul sa mentioneze asa ceva ca sa nu-si supere superiorii si apoi sa se trezeasca cu ditamai …CRUCEA.
        De camerele de filmat nu ne putem feri, dar putem sa nu ne dam acordul pentru folosirea amprentei sau a documentelor cu cip sau coduri de bare, sau vaccinare cu vaccinuri de al caror continut nu suntem siguri.
        Tuturor mantuire!

  1. O camera de supraveghere costa cat un Logan?
    9 milioane de euro impartit la 1.260 de camere de supraveghere da 7.143 de euro pentru fiecare camera!
    Alo DNA!!!

    1. Pai, nu ai numai camere, ai cabluri in tot orasul, DVR-uri, servere, dispecerat, personal de tot felul, astea costa! Ce mai conteaza costurile!!! Bucuria autoritatilor e nepretuita!!! Aveti grija si pe unde faceti pipi! Cat de ingrijorati sunt ei de siguranta noastra! In locurile in care se desfasoara investitiile publice nu pun camere, ca sa fie ei in siguranta!

  2. Va dați seama cât de aproape suntem?! As vrea sa nu am dreptate, dar cred ca anul viitor va fi cam ultimul când vom mai putea părăsi marile orașe. Doamne miluiește…

    1. Toți cei care folosesc recunoașterea faciala pe telefonul mobil au memorată deja undeva amprenta faciala. Fiecare utilizator de telefon cu internet are personalizat telefonul, cu datele sale. Așa că în internet sunt disponibile cu siguranță acele amprente faciale și când va fi nevoie, vor fi folosite.
      Evitați să vă scanați amprentele și imaginea fetei pe dispozitive ca să nu aveți surprize mai târziu!!
      La fel și plățile cu telefoanele mobile.
      Toate sunt legate în sistem și se strang într-o bază de date, și pas cu pas, cu acordul nostru, le dam toate informațiile de care au nevoie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button