X

Un turn de telefonie mobilă a fost închis la o școală după ce opt copii au fost diagnosticați cu cancer

Kids all under the age of 10 have different types of cancer: brain, kidney, liver and lymphoma

  • Elevii afectați de la Scoala Elementară Weston din Ripon au vârsta sub 10 ani
  • Fiecare are diferite tipuri de cancer: creier, rinichi, ficat și limfom
  • Există puține dovezi că turnurile de telefonie mobilă reprezintă un risc real pentru om
  • Dar chiar și scepticii spun că numărul de cazuri din acest grup este neobișnuit
  • Compania Sprint, care deține turnul, l-a închis, deși a insistat că nivelurile de frecvență radio sunt de 100 de ori sub limita federală
  • Un investigator privat din partea mamelor pacienților a descoperit că nivelurile erau mai mari decât cele raportate
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

According to the American Cancer Society, about 411 Californians per 100,000 develop cancer every year. That's a rate of 0.0041, and includes adults, who are more likely than children to develop cancer

Opt copii au fost diagnosticați cu cancer la aceeași școală elementară – ceea ce a determinat temerile părinților că un turn de telefon mobil ar putea fi de vină. 

Potrivit American Cancer Society, aproximativ 411 californieni la 100.000 dezvoltă cancer în fiecare an. Aceasta este o rată de 0,0041 și include adulții, care sunt mai susceptibili decât copiii să dezvolte cancer.

Sprint, which owns the tower, has shut it down despite insisting the radio frequency levels are 100 times below the federal limit

Monica Ferrulli, al cărei fiu a fost diagnosticat cu cancer la creier în 2016, a declarat pentru CBS:

„Este presupus ca posibil cancerigen. Asta ne spune că există anumite indicii.

Nu suntem naivi, pentru că ar putea să existe  și alți factori – alte influențe de mediu … dar în general credem, simțim că locul acestui turn nu este acolo… mai ales dacă există anumite indicii privind nesiguranța acestui turn.”

Ferrulli și Kelly Prime, al căror fiu Kyle a fost diagnosticat cu cancer la rinichi în 2016, luptă pentru a doborî turnul de doi ani.

După ce au angajat avocați la începutul acestui an, în sfârșit au primit asigurarea în martie că turnul va fi doborât.

Avocații lor de la firma Cochran susțin că contaminarea este cea mai probabilă cauză a ratei neobișnuit de ridicate a cancerului la copil într-o zonă atât de mică.

Ripon, la est de Sacramento, are o populație de aproximativ 14.000 de locuitori.

Kelly Prime with her son Kyle, who was diagnosed with kidney cancer in 2016Monica Ferrulli's son Mason was diagnosed with a brain tumor in 2016

Kelly Prime (stânga cu fiul ei Kyle, care a fost diagnosticat cu cancer la rinichi în 2016) și Monica Ferrulli se luptă pentru a primi niște răspunsuri.

Brad Rex, a fifth grader, was recently diagnosed, then admitted to hospital with bleeding from his tumor

Brad Rex, elev în clasa a V- a, a fost diagnosticat recent, apoi a fost internat la spital din cauza sângerării tumorii. Morris spune că nu este convins că turnul este inofensiv.

De asemenea, el spune că alte forme de contaminare pot fi factori de compunere, cum ar fi o anumită uzină Nestle, posibil să fi scurs toxine în sol timp de ani de zile.

„După ce am examinat mii de pagini de documente, pot spune că nu există nimic care să mă facă să fiu mai puțin preocupat”, a declarat avocatul Marcelis Morris pentru Fox 40.

„Trebuie să săpăm cu adevărat și să aflăm ce anume  provoacă proliferarea acestui cancer în orașul Ripon. Vrem să salvăm vieți. Vrem să împiedicăm să se mai întâmple.”Ripon, east of Sacramento, has a population of around 14,000

Ripon, east of Sacramento, has a population of around 14,000

Ripon, la est de Sacramento, are o populație de aproximativ 14.000 de locuitori.

Video:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button