X

Încă un pas spre pecetea finală: plata cu amprenta în magazinele din București

Image result for Plata cu amprenta, introdusă în magazine din București

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adio, portofel, a apărut plata cu amprenta! Mai multe magazine din București au introdus case speciale, în care clienţii îşi plătesc cumpărăturile printr-o simplă atingere.  Fără bani şi fără card, doar cu ajutorul aplicaţiilor care scad şi timpul de aşteptare, şi riscul de fraude. Într-un singur magazin, peste 10 mii de clienţi au făcut plăţi cu amprenta în ultimele luni.

Autentificarea biometrică sau, mai simplu, plata cu amprenta este metoda prin care oricine deţine un card bancar poate plăti în supermarketuri doar cu ajutorul unui… deget. Amprenta poate fi asociată la un card bancar sau înregistrată în noua aplicaţie.

Practic, nu mai avem nevoie de telefon, card sau portofel ca să facem plata. Avem nevoie de ele doar la înregistrare, când corelăm amprentele degetelor cu cardul sau cardurile pe care vrem să le asociem. E un proces care necesită câţiva paşi.

FLORIN BLEJAN, reprezentant soluţie biometrică: Prima oară scanăm buletinul pentru ca sistemul să ne aibă în baza de date. Asociem walet-ul din telefonu cu soluţia biometrică. Introducem datele personale. Ne facem o poză, iar aici ne asociem amprentele cu cardul.

”Foarte interesantă, cam de două luni de luni o folosesc Decât să stau la casă aşa îmi pun amprenta se generează bonul fiscal şi am plecat. Mi se pare o idee foarte bună, e mult mai comod. Nu mai scoţi nimic, le ai la tine tot timpul”, spune un client.

Plăţi cu amprenta ori prin scanare facială se realizează în Japonia şi Marea Britanie de mai bine de doi ani.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Trebuie sa intelegem ca sfarsitul vine din cauza lepadarii de Dumnezeu. Cand esti de acord sa platesti folosindu-te de amprenta digitala nu faci altceva decat sa-ti dai acordul de a fi identificat pretutindeni unde sunt montate aparate de scanat ce folosesc campuri electro-magnetice nesesizabile cu ochiul liber. Si cum sistemul s-a ingrijit de ceva timp sa monteze astfel de aparate, atunci esti detectabil uriunde vei merge. Ce inseamna asta? Inseamna ca de buna voie( din comoditate si din “nepurtarea de grija pentru mantuirea sufletului tau”) ti-ai predat libertatea, adica darul facut tie de Dumnezeu. Daca l-ai refuzat pe Dumnezeu atunci te-ai predat satanei, caci nu sunt decat doua drumuri in aceasta viata pentru fiecare dintre noi. Deci plata cu amprenta sau cu cardul, sau cu imaginea faciala inseamna pierderea LIBERTATII sau lepadarea de Dumnezeu prin refuzarea darului Lui – LIBERTATEA. Pecetea pusa pe corp inseamna acelasi lucru, adica identificare la orice pas, deci pierderea(refuzarea) libertatii si prin urmare lepadarea de Hristos. Dumnezeu nu are nevoie de aceste elemente si mijloace pentru a ne identifica iar oamenii care sunt ai lui Dumnezeu nu pot lucra aceste nelegiuiri. Doar cei care sunt fara Dumnezeu lucreaza la un astfel de plan, asta pentru a sti sau a intelege cine sunt oamenii sistemului care deruleaza un astfel de plan miselesc. Noi suntem avertizati sa nu primim astfel de lucruri, avertizare venita de la Dumnezeu prin Sfantul Evanghelist Ioan Teologul in cadrul scrierii sale numita Apocalipsa, dar lumea ori nu stie lucrul acesta ori nu-i da importanta din cauza necredintei sau prea putinei credinte pe care o are. Deci, avertizati suntem. De ce a ingaduit Domnul o asa grozava ispita? Pentru nedreptatea care este astazi in lume si pentru lepadarea lumii de Dumnezeu sau de credinta ortodoxa. Sa dea Domnul sa putem iesi cu bine din aceasta nemaiintalnita ispita, caci a iesi cu bine inseamna obtinerea Raiului iar obedienta fata de sistemul totalitar al lui Antihrist inseamna Iad vesnic. Sa nu uitam un lucru important, anume ca asa cum ne va gasi moartea asa vom fi si judecati. Murim in Domnul = viata vesnica; ne lepadam de Dumnezeu(primirea pecetii lui Antihrist pe mana dreapta sau pe frunte) pentru a mai trai cativa ani pe pamant = Iad vesnic.
   In timp ce scriu iau si eu aminte. Doamne ajuta!

   1. CeTot ce spune Baltag Lica este foarte corect,este purul adevăr.Toți care ignoră,nu cred ,sunt de acord și aplică aceste sisteme biometrice draconice,se leapădă de Domnu nostru Iisus Hristos. Urmarea va fi cu siguranță Iadul pentru el.Oare de ce din ce în ce mai mulți oameni sunt încântați și păcăliți de aceste subtile creații tehnice și dacă ignoră adevărul nu își pun întrebările:1) Dacă totuși e adevărat? 2)De ce nu pot crede credința strămoșească transmisă din generație de mii de ani și încep să cred cele apărute recent,nu au nici o bază logică care să convingă ce se spune de comercianți?De ce nu cred ce spun atâtea studii și cercetări ale multor oameni de știință care spun ce efecte de-a dreptul dezastruoase asupra sănătății și intimității omului?Cei care admit aceste creații biometrice nu-și dau seama că devin cobai?Exact acesta este termenul

   2. Când iei permisul auto automat ești scanat sau pe vremuri și folosea tușul de amprenta și deci înregistrat! Și asta se face de mult tare asa ca ce sa discutam.Da acum suntem evoluați și invoca apocalipsa. Sunt miliarde de oameni ca au fost scanați, amprentați și…..

 1. Florin Bejan a lucrat la antenele Varanului, care Varan ne ia drept cretini si ne-o livreaza si pe Ramona Ioana Bruynseels, femeia care crede că Pământul este plat și vrea să fie președintele României!
  Florin Bejan are 34 de ani si este manager pe IT la Antena Group de 5 ani, insa pe langa job, si-a lansat un mic business prin care livreaza fotografii cu 8 lei.
  https://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/180656/seful-pe-it-la-antena-tv-group-si-a-facut-un-business-care-livreaza-momente-imortalizate-cu-8-lei.html

   1. Pământul este o sferă turtită la poli,în secțiune este,are o formă eliptică.Este de râsul lumii să mai crezi acum că este plat.La scară a Terrei, pământului,datorită limitării câmpului vizual,cât vezi până la orizont,practic este(pare) drept,curbura pe distanța vizuală fiind mică și nesesizabilă.

  1. Ce anume este in neregula cu pamantul plat?
   Pare mai inteligent sa spunem ca suntem o ghiulea care hoinareste prin univers?
   Cu cat IQ-ul e mai mare, cu atat oamenii nu mai inghit nici sfera, nici heliocentrismul, spun doar.

   Faptul ca RIB e absolut falsa si antipatica e cert, dar sa te iei de ea pe motiv de pamant plat este subpueril.

   1. Pământul este o sferă turtită la poli,în secțiune este,are o formă eliptică.Este de râsul lumii să mai crezi acum că este plat.La scară a Terrei, pământului,datorită limitării câmpului vizual,cât vezi până la orizont,practic este(pare) drept,curbura pe distanța vizuală fiind mică și nesesizabilă.Dacă susții că pământul este plat și fācând referire la savantă ta legătură și concluzie cu IQ se pare că ai un IQ mai mare decât Enștain.Mergi urgent la NASA,nu.mai pierde timpul!Timpul e prețios!

 2. @oarecine, ești vreun guru pe aici?! De unde știi ca pământul nu este plat?! În nici un caz din Biblie cu care nu ai nici o legătură. Cred că din partea cealaltă :”știința cu nume mincinos” și învățătorul ei :diavolul. Ești cumva ucenicul lui?!

 3. Vă cam place să exagerați.. Cum să fie implementat acest sistem în Anglia de mai bine de 10 ani? Eu, care am trăit în Anglia, cum de nu m-am ciocnit de acest mod de plată?
  De ce mințiți lumea?
  Apocalipsa e în noi. Vai de sufletele noastre că se duce ortodoxia, această religie, pe apa sâmbetei. În loc să fiți pacifiști, voi sunteți instigatori. Prostiți și înrăiți lumea.
  Amin!

  1. PACIFISMUL =DIAVOLUL
   CRESTINII ORTODOCSI TREBUIE sa fie FERMI IN CREDINTA, nu caldicei!
   “Va vars din gura MEA pentru ca nu sinteti nici reci nici calzi! ”
   Amin!

 4. Si in India este cam aceeasi poveste. In Gandhinagar, si in alte orase mari, se poate plati cu amprenta exact ca in Ro. In plus, fata de Ro, India e mai mult avansata in domeniul Antihristic, numeroase corporatii solicitand ciparea angajatilor.

 5. Articolele de acest gen mi se par exagerate. Dacă e să mergem până acolo atunci trebuie să recunoaștem absolut orice formă de comunicare electronică chiar dacă ne face viața mai ușoară este de la satan pentru că din alt punct de vedere ne face rău. Parcă scopul nostru este să fim sfinți. Nu? Sfinții nu au nevoie de nici un fel de tenologie pentru că darurile lui Dumnezeu sunt mai bune decât cea mai performantă tehnologie. Vă invit să vă închideți site-ul să vă aruncați telefoane la gunoi să dați de pomană tot ce aveți și să mergeți în munți.

 6. Bogdan, sunt sigur ca vor face si acest lucru, insa pana la mome tul plecarii in pustie avem nevoie de propovaduitori si de luminatori care sa arate Adevarul si Calea.

 7. Dacă vrei să cumperi cu bilete fără valoare (sau acoperire în aur pentru că trezoreria este goală – scrie și pe ele că sînt bilete ) produse industriale cu reducere a calității de peste 90%, pentru a reduce peste 90% din cumpărători, și să mai plătești și cu amprenta sau cu cipul, nu aveți decît.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button