X

Un Biohacker și-a implantat un mini calculator în picior pentru a experimenta o alternativă la Internet

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La începutul lunii August, un grup de biohackeri din California, Statele Unite, și-au implantat în picior două dispozitive Rasberry Pi (minicalculator de dimensiunile unui card de credit). 

Fiecare dispozitiv implantat furnizează prin intermediul WiFi access la diferite funcționalități precum: o cameră de chat anonimă, server de fișiere, inclusiv se poate viziona videoclipul despre operația de implantare propriu-zisă, dacă proprietarul a păstrat-o.

Implantul se comportă precum un server independent care nu necesită acces la Internet și se bazează pe o rețea locală pentru a conecta utilizatorii. Memoria și rețelele implantate vor face posibil ca oamenii să transporte date criptate, asemănător personajului din filmul SF Johnny Mnemonic.

Unul dintre deținătorii unui astlfe de implant, Biohacker-ul Michael S, Laufer concluzionează:

“Dacă avem o altfel de rețea independentă, ea ar putea înlocui internetul centralizat și ar avea toate beneficiile care acum lipsesc din cauza centralizării, cenzurii, monitorizării și costurilor.”

Bioeticianul și cercetătorul Alex Pearlman menționează câteva provocări cu privire la securitatea datelor stocate pe aceste dispozitive:

“Dacă organizații precum Apple sau Google vor începe să realizeze implanturi – și cu siguranță vor începe – acele organizații trebuie să mentioneze foarte clar modul în care vor administra datele colectate, cine le va deține și ce vor face cu ele”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Rezumatul temei prezentate in articol: 666. Daca era bine pentru oameni sa aiba implanturi diavolesti in picioare, atunci probabil ca Sf. Treime ar fi creat de la inceput omul cu aceste implanturi. Dar faptul ca nu s-a intamplat asa este dovada ca implanturile nu sunt de la Dumnezeu.

    1. AMIN!! Exact la fel simt si gandesc si eu, de cand aceeasi elita oculta A IMPUS CU FORTA retelele de socializare, prin 2010. Dumnezeu ne putea crea din start cu implanturi wi-fi sau ne putea crea din start sa comunicam telepatic (ca ingerii de exemplu, care nu au nevoie de 4G sau 5G sa transmita imagini sau ganduri). Dar nu ne-a creat asa!!
      Exista si un raspuns, DE CE nu ne-a creat asa: CA DIN LIMITE SI LIMITARI SA INVATAM SA IUBIM PE APROAPELE!!
      Era o expresie mult folosita de masele de oameni pe vremea lui Yahoo Messenger: “suntem doi ingeri, fiecare are o singura aripa, CA SA PUTEM ZBURA DOAR IMPREUNA” — cam asa ceva… doar ca nu suntem ingeri ci oameni, iar “zborul” ar trebui sa fie iubirea de aproapele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button