X

Guvernul Dăncilă a picat, moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi. Încep negocierile pentru un nou guvern

 Guvernul Dăncilă a picat, moțiunea de cenzură a trecut la vot cu 238 de voturi. Cinci voturi au fost contra moțiunii. În total au votat 243 de parlamentari. Era nevoie de 233 de voturi pentru căderea guvernului. Din acest moment, guvernul Dăncilă e demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate (nu are voie să dea ordonanțe simple și OUG-uri) până la instalarea noului guvern.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Nasol! De acum USR + PNL o sa isi faca de cap cand țara pe mana străinilor. O sa fie cel putin ca in vremea lui Băsescu. Propaganda sorosisto-homosexualo-americano-europeana a reușit din pacate. Nu ca Dăncila ar fi fost ceva bun, dar nici atata rău nu făcea cat or sa faca ăstia de acum înainte. Mai vine si Barna la președinție și le avem pe toate: legi pro-homosexualitate, educatie homo prin scoli, open-mind, înfierarea bisericii, Untold național ce mai….o sa vedem!

    1. Dancila a lasat in urma o bomba cu ceas, iar USR nu vrea la guvernare ca stie ce urmeaza, asa ca PNL se va face praf cand pusculita va fi goala si va avea loc explozia sociala.

    1. Rusii care l-au sprijinit pe Trump sunt luati pe sus. Urmeaza putinofilul Giuliani, care tocmai si-a anulat un speech bine platit de Moscova.
      Doi oameni de afaceri din statul Florida, Lev Parnas şi Igor Fruman, apropiaţi de Rudolph Giuliani, avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, au fost arestaţi preventiv pentru donaţii ilegale făcute pentru campania electorală a actualului lider de la Casa Albă.
      https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/doi-finantatori-ai-campaniei-lui-donald-trump-apropiati-ai-lui-rudy-giuliani-au-fost-arestati-1199250
      Rudy Giuliani cancels paid appearance at a pro-Russia conference
      https://www.vox.com/policy-and-politics/2019/9/28/20888585/rudy-giuliani-cancels-paid-appearance-pro-russia-conference-ukraine-impeachment-inquiry

  2. Sa ajunga prim ministru o tantica ca DANCILA care este copia la INDIGO al oricarui prim ministru ,ministru,deputat,parlamentar ,membru de partid,SECURIST si PRESEDINTE al celor 30 de ani de DEPRAVARE SI PROSTIE INFINITA nationala ,inseamna ca DUMNEZEU si-a intors FATA SA de la acel popor .EVIDENT !
    Ea ,saraca a fost mai PROASTA in ochii publicului ,pentru ca este femeie si era firesc sa fie discreditata mai mult ,pentru ca NU SI-A VAZUT LUNGUL NASULUI si nu a catadicsit sa-si vada din plin (protul e fudul ,nevoie mare !fara exceptie)de GARDEROBA la care se pricepe sa si-o “ALEAGA MAI MULT CA PERFECT “(FELICITARI !BRAVO!)mai ceva decit cel mai EXPERT DIZAINER .
    In rest,nu e nici mai buna nici mai rea decit ORICARE SATANIST aflat in fruntea ROMANIEI national si local in fiecare zi de 30 de ani .
    O ANALFABETA PERFECTA identica cu IOHANIS,BASESCU,CONSTANTINESCU ,ILIESCU,DRAGNEA ,COLDEA,HELWING,LAZAR,KEOVESI ,si ABSOLUT TOTI ceilalti din POLITIC SECURITATE,JUSTITIE,POLITIE,MASSMEDIA,ACADEMIA STIINTIFICA SI SCRIITORICEASCA cu kktii de liiceanu,sora,caterescu,plesu si altiii indentici lor ,de DERBEDEI ANALFABETI autointitilati intelighenta COCINEI DE PORCI,la fel de HOTI,TICALOSI,DEPRAVATI SI IMORALI .
    Asa ca SARACA,sa nu -si faca nici o GRIJA!
    Ca nu s-facut de RIS !
    MACAR EA ARE O CALITATE !
    O POATE CONCURA IN RAFINAMENT VESTIMENTAR pe REGINA ANGLIEI .
    Ceilalti nici macar atit n-au fost in stare sa se remarce .
    ROMANUL ORICUM,DOARME SONUL IADULUI PE VECIE .

  3. În opinia mea România e manipulată și condusă de Servicii.
    Serviciile au mirosit că lumea vrea Dreapta, deci s-au reprofilat din securiști în băieții buni care susțin dreapta și justiția. În fond, un joc de glezne, România e exportatorul principal al UE în ceea ce prive;te traficul de carne vie, dar serviciile, justiția și internele au tăcut, că doar se fac bani frumoși din prostituție.
    Iar Petrov și Șora ne dau lecții de democrație.
    Oi fi eu proamerican, dar sunt împotriva amestecului serviciilor în politică. Apropo, sunt foarte activi pe forumuri, unde îi apără pe Petrov, Șora, Wring de la USR, ca vorba ceea: securistii nostri sunt mai buni decat ai lor!
    P.S. Toate guvernele au cazut de acord ca gaura facuta de Bancorex sa fie umpluta de catre tot poporul roman, iar nu doar de aceia care s-au imprumutat si au garantat cu ciurucuri, ca doar Bancorex era banca de stat. Grijania lor de securisti!
    P.S. Întrebarea unora este cum va putea fi redus acum deficitul bugetar pentru ca inflația să scadă și împrumuturile să dispară (eventual).
    Tăind de la servicii și justiție.
    Că salariile lor exorbitante nu prea se justifica.
    Cum am mai spus, daca Sistemul (serviciile, justiția, internele) rezolva la timp cazul Luiza, atunci Alexandra era încă în viață.
    Numai că în România victima e e vina, nu Sistemul, care a și lăsat monștri că Dincă să își facă mendrele atâta timp. Doar nu credeți că doar cele două du fost victimele lui?

  4. cei ce vor muri cu cnp(semnul fiarei) , vor fi lepadati de catre Dumnezeu,
    numai asteptati al treilea razboi mondial,bomba nucleara , ca daca murim cu cnp(semnul fiarei) ajungem in iad.

    cititi cu atentie:

    Sfantul Ierarh Ermoghen: In vremurile ANTIHRISTULUI locul idolilor va fi luat de stapanire

    In vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stapanire, care va cere inchinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societatii, desi fara a aduce direct vreo atingere credintei, va fi partas al acestei stapaniri. Atunci se va face despartirea celor buni de cei rai, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmasilor lui Hristos de slugile lui antihrist.

    Adevaratii credinciosi din imparatia antihristului – societatea vremurilor din urma – vor vietui in singuratate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societatii, nu vor avea niciun fel de obligatii civice. Cei ce vor recunoaste legile societatii si se vor supune, chiar cu neplacere, se vor face partasi antihristului prin aceasta si vor fi lepadati de la fata lui Dumnezeu.

    In timpul stapanirii antihristului va fi minte sataniceasca, ce va actiona politiceste, fara sa se atinga de credinta in chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplina libertate, desi, in cele din urma, stapanirea antihristului va combate toate sectele si religiile.

    Va actiona din punct de vedere moral si va cauta sa convinga si sa se vatame de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovaduire si la savarsirea „legala” a slujbelor bisericesti il vor avea numai cei ce respecta legile statului si nu incalca „disciplina”. Lacasurile de inchinaciune vor fi sub stricta supraveghere si in ele va dicta aceeasi ocarmuire, ea fiind capul in locul lui Hristos si nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar crestinii orbiti nu vor observa nimic, desi acest lucru l-ar putea intelege si un prunc mic.

    Stapanirea antihristului ii va lua asadar pe toti sub un control riguros, ca sa stie cine se supune si cine nu; dupa cum scrie si parintele Lavrentie de la Cernigov: „Atunci te vor mana cu de-a sila la biserica”.

    Totusi unii nu vor fi prigoniti de la inceput, pentru a pastra aparentele in legatura cu libertatea constiintei. Abia spre sfarsit, cand toti se vor gasi anihilati in staulul Babilonului si mania lui Dumnezeu va fi aproape, stapanirea va da ordin sa fie nimiciti ca niste criminali inraiti cei ce se razvratesc „impotriva umanitatii”, iar in acele vremuri decazute, intreg poporul va primi cu entuziasm masurile luate de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button