X

Polonia și Ungaria dau înapoi în fața Uniunii Europene?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Niciun stat membru al Uniunii Europene – nici Ungaria şi nici Polonia – nu se opune în mod direct legării cadrului financiar al blocului european de performanţa membrilor acestuia în domeniul statului de drept. 

Acestei propuneri, atât Budapesta, câr şi Varşovia i s-au opus aprig până acum, a anunţat duminică premierul finlandez Antti Rinne, a cărui ţară deţine preşedinţia semestrială a UE, relatează The Associated Press.

Legătura între viitorul buget plurianual al UE şi statul de drept nu vizează ”să pună niciun stat membru la zid”, a declarat la postul public YLE Antti Rinne.

Această legătură între buget şi statul de drept este una dintre priorităţile preşedinţiei finlandeze a UE şi a condus la tensiuni, mai ales cu Ungaria care, împreună cu Polonia, sunt vizate deja de acţiuni disciplinare UE din cauza unor presupuse încălcări ale reglementărilor şi valorilor Uniunii.

Premierul finlandez Antti Rinne urmează să efectueze luni o vizită la Budapesta, pentru a discuta cu premierul suveranist Viktor Orban.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Mark Hamill alias “Jedi”Luke Skywalker reactioaza la mesajul care însoțește fotografia postată de Ivanka Trump „Forța este puternică în familia noastră”, spunand: „Ai greșit exprimarea: I se spune Fraudă”.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/mesajul-lui-mark-hamill-interpretul-lui-luke-skywalker-dupa-ce-ivanka-trump-a-postat-o-poza-cu-referire-la-razboiul-stelelor-1194150

    Robert De Niro despre Trump: „E un golan. Nu are principii, nici morală“
    https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/robert-niro-jigniri-dure-adresa-donald-trump-e-golan-nu-principii-morala-video-1_5d909fb0892c0bb0c6136877/index.html

    Cine vrea o bucatica de soric la pomana porcului, de Ignat, va trebui sa-si faca rezervare, ca sunt multi amatori…

  2. Trump făcut presiuni și asupra premierului Australiei, Scott Morrison, să-l ajute să discrediteze ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile americane din 2016. Asta în contextul în care suspiciunile privind posibila legătură a rușilor cu campania lui Donald Trump au pornit de la o informație furnizată de autoritățile australiene.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/donald-trump-presiuni-asupra-premierului-australiei-pentru-a-obtine-informatii-privind-ancheta-lui-mueller-1194444

    Oare ce presiuni o fi facut Trump asupra Dancilei, ca sa construiasca un cartier de locuinte si infrastructura necesara americanilor care vor veni la Kogalniceanu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button