X

George Soros a finanțat mișcarea din spatele activistei Greta Thunberg

George Soros

George Soros a finanțat masiv grupuri radicale de activiști de mediu. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un raport publicat în media americană precizează că George Soros a finanțat masiv grupuri radicale care s-au alăturat mișcării Global Climate Strikes. Soros ar fi finanțat aceste grupuri radicale de activiști de mediu cu 25 de milioane de dolari.

Cel puțin 22 de grupuri de activiști de stânga înscriși în Global Climate Strikes au primit finanțări din partea miliardarului George Soros. Aceste finanțări au fost efectuate în perioada 2000 – 2017 prin intermediul rețelei Open Society, informează și Media Research Center.

Nu doar Soros a finanțat

Deși aparent mișcarea a luat naștere în urma protestelor activistei de 16 ani, Greta Thunberg, se pare că cei care au dat naștere mișcării Global Climate Strike au beneficiat de finanțare masivă din partea lui George Soros.

Printre organizațiile care au primit finanțări de la Soros se numără: Fund for Global Human Rights, Global Greengrants Fund, 350.org, Amnesty International, Avaaz, Color of Change sau People’s Action.

Finanțări masive în aceste grupuri de activiști de mediu au fost făcute nu doar de George Soros, ci și de NextGen America, dar și de democratul Tom Steyer, înscris în cursa prezidențială din Statele Unite.

Totodată, sursa citată mai precizează că în tot acest timp peste 500 de oameni de știință au participat la ONU la o dezbatere privind schimbările climatice. Aceștia au dat asigurări că, deși încălzirea globală este o realitate, momentan nu există niciun ”motiv de panică și alarmare”.

Citiți și:

Când copiii devin experți și în schimbări climatice… Greta Thunberg și alți 15 copii au depus o plângere, la ONU pentru criza climatică

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. “George Soros a finanțat….”
  Formulare care provoaca confuzii. Soros e omul din fata, care pune in aplicare deciziilor strategice luate de Bnai Brit, sau de Consiliul celor 300, sau de “inteleptii” Sionului..
  Davca Soros ar muri maine, apare altul, eventual sub alt nume care va continua implementarea…

 2. Parlamentul Rusiei a invitat-o pe Greta Thunberg să le vorbească tinerilor ruși îngrijorați de situația mediului
  https://www.libertatea.ro/stiri/greta-thunberg-invitata-sa-tina-un-discurs-in-parlamentul-rusiei-membru-al-dumei-de-stat-nu-trebuie-sa-tacem-2760822
  Rusia avertizează SUA să nu publice conversaţiile lui Vladimir Putin cu Donald Trump
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/rusia-avertizeaza-sua-sa-nu-publice-conversatiile-lui-vladimir-putin-cu-donald-trump-1194392
  Rusia a făcut un nou test cu racheta intercontinentală Topol-M, care are o rază de acțiune de 11 mii de kilometri și care poate transporta o încărcătură nucleară de 800 kilotone sau între patru și 7 încărcături mai mici.
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/rusia-a-facut-un-nou-test-cu-racheta-intercontinentala-1194428

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button