X

Campanie de informare contra unui muzeu al holocaustului în România

  Campanie națională de informare: Ia atitudine împotriva înființării muzeului holocaustului La inițiativa lui Mihai Tociu s-a declanșat o campanie […]

Campanie națională de informare: Ia atitudine împotriva înființării muzeului holocaustului

La inițiativa lui Mihai Tociu s-a declanșat o campanie de informare cu privire la abuzurile săvârșite pentru înființarea unui muzeu al holocaustului în România. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acești români curajoși au pregătit următorul mesaj:

Click pe imagine pentru mărire!

Descărcați fișierul aici: Fluturaș Final 25.09.2019.pdf

În condițiile actuale, singura noastră armă este ceea ce (((ei))) urăsc cel mai mult; ca lumea să afle.

Succesul acestei campanii depinde de gradul de implicare.

                              Militantism pentru Adevăr

Tipăriți mesajul la un xerox local sau acasă dacă aveți imprimantă, apoi alocați-vă două ore pentru o plimbare prin oraș.

În doar două ore puteți avea impact național, în condițiile în care tineri din mai multe localități se implică, iar publicațiile locale scriu despre acțiune.

Dacă nu doriți să abordați oamenii în mod direct, puneți pliante în cutii poștale, pe parbrizele mașinilor parcate, pe bănci în parcuri și în stații de autobuz.

În cazul în care abordați oameni pe stradă pentru a-i informa, sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont: Nu-i luați prea tare cu evreii, dirijați subiectul pe cheltuirea inutilă a 30 de milioane de euro din banii publici.

Este foarte important să repetați această realitate, că 30 de milioane DIN BANII LOR, a românilor plătitori de taxe și impozite, se irosesc pe un muzeu de care nu avem nevoie și asta se face prin încălcarea Constituției.

Dacă vedeți că omul cu care vorbiți este inițiat și cunoaște chestiunea jidănească, atunci puteți fi mai incorecți politic, menționând, printre altele, crimele iudeo-bolșevicilor împotriva elitei intelectuale românești, experimentul Pitești și faptul că ei ar trebui să ne plătească nouă despăgubiri, nu invers!

Dacă vedeți că omul cu care vorbiți nu rezonează la mesaj, treceți mai departe, nu vă pierdeți timpul.

Cât despre poliție, am aflat de la camarazii din capitală, care au început campania în mod simbolic în fața Palatului Cotroceni, că au venit jandarmii la fața locului, i-au legitimat și le-au cerut să se mute în altă parte (probabil din cauza locului ales), dar nu au primit nici un fel de amendă, deci nu vă fie frică să ieșiți pe teren!

Dacă aveți întrebări sau doriți să transmiteți un mesaj inițiatorilor, lăsați un comentariu.

Salut pe toți cei ce se implică în această campanie, sunteți ce-a mai rămas din neamul românesc!

ACTUALIZARE din București: Azi am dat cca 200 de fluturasi la metrou (abia astept sa se „autosesizeze” MCA, sa mai trimita un comunicat idiot la Metrorex), in doar 1 ora jumate. Sfat: daca distribuiti la metrou, plasati-va in josul scarilor rulante sau in dreptul intrarii in statia propriu-zisa. Oamenii care intra la metrou sunt mai dispusi sa primeasca fluturasul, chiar sa asculte niste informatii (e bine sa stiti voi insiva ce scrie pe fluturas), lucru logic gandesc eu – se pregatesc sa astepte venirea metroului, deci au timp sa citeasca, chiar isi mai umplu timpul pana la sosire. Cei care ies sunt de regula grabiti, deci e mai putin eficient sa va plasati afara, la iesire.
Doamne-ajuta!

                                                                                                                       Sterie CIUMETTI

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Viorica Vasilica, Teodorovici si celelalte cozi de topor ar trebui sa ia aminte la ce i se intampla lui Trump pentru ca a apelat la amestecul unei puteri straine pentru a ramane la putere, ca s-ar putea sa le vina si lor vremea sa dea socoteala. S-ar putea ca evenimentele ce vor veni sa reintroduca in vocabularul mass-media cuvinte ca tradare si inalta tradare.

  2. Astăzi trebuie să-mi iubesc vrăjmașii, dar bozgorii și jidanii trebuie puși la punct, altfel ne vor judeca strămoșii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button