X

Evreul Adrian Zuckerman va fi noul ambasador al SUA în România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adrian Zuckerman a primit miercuri avizul Comitetului pentru Relaţii Externe din Senatul american pentru postul de ambasador al SUA în România, se arată pe site-ul instituţiei. 

Adrian Zuckerman, nominalizat de preşedintele Donald Trump pentru acest post, a fost audiat la 20 iunie de Comitetul pentru Relaţii Externe din Senatul american.

Preşedintele Trump a trimis iniţial Senatului la sfârşitul lunii iulie anul trecut nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al SUA la Bucureşti. Din motive procedurale, întregul proces a fost reluat în ianuarie 2019, când Congresul american a început o nouă sesiune, în urma alegerilor de la jumătate de mandat desfăşurate în noiembrie 2018.

În prezentarea făcută pe site-ul Casei Albe, se menţionează că Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

De profesie avocat, el a fost admis în Baroul din New York în 1984, fiind partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, a mai ocupat funcţia de co-coordonator al departamentului de servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.

De asemenea, el a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitraj pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Activ în domeniul filantropic şi educaţional, Adrian Zuckerman este membru al consiliului Kids Corp şi face parte din consiliul absolvenţilor New York Law School. Are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) şi a obţinut diploma în Drept la New York Law School.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Obama a mai fost președinte încă trei ani…în România. Abia acum vom face cunoștință cu administrația Trump.

  2. Dancila si Iohannis s-au dus sa-i pupe pantofii lui Trump. Dancila a muscat din pantof si a fost descalificata.
    Ministrul Mănescu a plecat în SUA alături de premierul Viorica Dăncilă şi alte membri ai Guvernului, cu un avion Turkish Airlines, cu escală la Istanbul. Odată sosită la New York, Ramona Mănescu a “uitat” echipa guvernamentală şi s-a alătura preşedintelui Klaus Iohannis, şi el prezent în SUA.
    Marţi, ministrul a semnat, alături de secretarul pentru Energie Rick Perry, Memorandumul de înțelegere între Guvernele Statelor Unite și României privind cooperarea în domeniul nuclear civil.
    Pe de altă parte, Ramona Mănescu a participat sau urmează să participe la cel puţin patru evenimentele alături de preşedintele Klaus Iohannis.
    https://www.stiripesurse.ro/ramona-manescu-a-trecut-din-barca-lui-dancila-in-cea-a-lui-iohannis_1386569.html

  3. Viorica Dăncilă a avut întrevederi, în SUA, cu Ronald Lauder, președintele World Jewish Committee, Arthur Schneier, rabinul șef al New York-ului și cu Malcolm Hoenlein, vicepreședinte al Congresului American Evreiesc, în care le-a transmis că Guvernul va continua combaterea antisemitismului.
    https://www.stiripesurse.ro/viorica-dancila-anun-de-ultim-moment-din-sua-ce-intrevederi-a-avut-premierul-i-ce-asigurari-a-dat-in-numele-guvernului_1387178.html
    Dupa “succesul” din SUA, Cozmin Gușă o ssfatuieste pe Dancila sa-și concedieze consilierii (evrei).
    Cozmin Gușă: “I-aș da un sfat de la distanță doamnei Dăncilă: Dacă vrea să nu i se prăbușească toată campania electorală – e previzibil să se întâmple asta -, să își concedieze de îndată toți consilierii pe care îi are, atât cei formali cât și cei informali, pentru că în mod evident au băgat-o în gard.”
    https://www.capital.ro/cozmin-gusa-da-cartile-pe-fata-cine-o-sapa-pe-viorica-dancila-ii-vor-distruge-campania.html

    1. Deci s-o intalnit cu Ronald Lauder (care e si patronul unei scoli evreiesti in Bucuresti) si cu alti jidani globalisti! De toata jena! Nu ar merita nici sa pazeasca gastele pe islaz aceasta Dancila!

  4. 27 Aprilie 2018
    Ideea că evreii sunt atotputernici și te pot scoate din orice mizerie, dacă le dai ceva – gen mutarea ambasadei la Ierusalim, e baza antisemitismului.
    Carevasăzică Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au fost în Israel, fără un mandat, fără o misiune clară, pe fundalul unei serii de afaceri și incidente (mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim) care leagă România de Israel într-un mod cel puțin neconvențional. După povestea cu firma israeliană de spionaj Black Cube, compusă în bună parte din foști agenți ai Mossadului și recrutată de Daniel Dragomir, fost agent SRI, firmă care avea avea ca misiune compromiterea lui Kovesi (misiune eșuată), iată că Herman Berkovits, medicul personal al Benjamin Netanyahu, a fost numit consilier onorific al Vioricăi Dăncilă, ba chiar omul s-a lăudat și că e prieten cu Gabriela Firea.

    Cum s-a întors la București, în data de 11 Iyyar 5778, Dragnea s-a și repezit – manevră iresponsabilă politic – să-l acuze pe Iohannis de antisemitism pentru că acesta a spus că nu știe „ce înțelegeri secrete face domnul Dragnea, acolo, cu evreii”.
    https://www.vice.com/ro/article/7xdymb/cum-se-folosesc-dragnea-si-dancila-de-antisemitism

  5. La Constanta, Dancila intra in competitie cu Iisus, Mahomed si Buddha!
    Șeful filialei PSD Constanța, Felix Stroe: ”La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi, la PSD, preşedintele ales de congres este… a fost domnul Dragnea, a fost alt congres, şi a ales pe doamna Viorica Dăncilă”
    https://www.libertatea.ro/stiri/psd-constanta-a-inlocuit-portretul-lui-dragnea-cu-cel-al-lui-dancila-felix-stroe-la-biserica-ortodoxa-este-isus-hristos-la-biserica-musulmana-este-altcineva-la-noi-presedintele-ales-de-co-2757993

  6. Seful PSD Constanța, Felix Stroe:„Da, am lucrat în Consiliul Politic al Marinei Militare. Am fost repartizat cu mandat într-un regiment de nave torpiloare. După doi ani de zile, pentru că toate notările mele de serviciu erau excepționale, am fost chemat de comandantul Marinei Militare și de secretar, amiralul Mușat și amiralul Petre George și m-au numit în Consiliul Politic al Marinei Militare, responsabil cu munca de tineret”.
    “Din cariera mea militară de 17 ani și jumătate, 14 ani și jumătate au fost pe linie de comandă și stat major și o scurtă perioadă de 3 ani pe linie politică, la Tineret”.
    “comandantul Marinei Militare, amiral Anghelescu, m-a întrebat dacă am înnebunit și de ce îmi dau demisia? Și mi-a zis că îmi mai dă 1000 de lei la leafă. Și l-am întrebat dacă mi-i dă în fiecare zi. Și mi-a zis zis atunci ”Păi, cum, mă, țigane?”. Pentru dânsul toți cei din Valea Buzăului sunt țigani. Și i-am zis că dacă îmi dă banii ăia doar o dată pe lună, nu mă interesează.”
    Felix Stroe se reprofilează brusc și inexplicabil într-o zonă care nu are nimic de-a face cu rezultatele sale excepționale pe care le-a înregistrat în cariera sa militară din timpul regimului comunist: turism, comerț, industrie alimentară și producție industrială.
    Felix Stroe se leapădă rapid de uniforma militară purtată în vremea dictaturii și îmbracă rapid hainele cele noi ale prosperului om de afaceri din primii ani ai democrației românești.
    https://www.info-sud-est.ro/secretele-lui-felix-stroe-de-la-comunism-la-capitalism-i/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button