X

Controlul computerelor cu ajutorul creierului – noua tehnologie de la Facebook

creier uman

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gigantul Facebook a anunţat, ieri, că a cumpărat o firmă ce explorează căile prin care se poate comunica cu computerele prin intermediul semnalelor cerebrale, potrivit romania-actualitati. ro.

Potrivit postului CNBC, citat de Reuters, contractul are o valoare de un miliard de dolari.

Faceboook vrea să folosească tehnologia interfeţei neuronale a firmei new-yorkeză, pentru a dezvolta o brăţară care să conecteze în mod intuitiv alte dispozitive.

Acest fapt va permite persoanelor care poartă brăţara să controleze respectivele dispozitive prin gândire şi cu ajutorul unor gesturi care vor fi intrepretate de senzori.

Vice-preşedintele Facebook, Andrew Bosworth, speră că tehnologia va fi disponibilă cât mai curând şi că se va trece rapid la producţia de masă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. Înainte lucra bărbatul și întreținea o familie cu mulți copii, acum lucrează amândoi și abia se descurcă! Tehnologia din zilele noastre permite un trai cel puțin la fel de bun ca înainte! Însă nu se dorește și nu se va dori niciodată! Se folosesc tot felul de pretexte mizerabile! De ce acum nu sunt de ajuns 40 de ore pe săptămână când se lucra la fel de mult acum aproape 100 de ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button