X

Suedia: Un rapper emigrant din Nigeria, cu 280.000 de fani YouTube îndeamnă negrii să împuște, să înrobească și să ucidă oameni albi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jesse Ekene Nweke Conable, un rapper de origine nigeriană cunoscut si ca JCBUZ, a cerut în mod deschis confraților săi negri să comită violență împotriva oamenilor albi în timpul unui clip video plin de ură pe un grup de socializare. 

În respectiva înregistrare, Conable propagă rasismul și îndeamnă alți africani care trăiesc în Europa să ucidă albii, relatează Samhällsnytt.

„Dacă vreun tip alb sau fată albă încearcă să vorbească urât despre tine, împușcă-i!”, A spus Conable într-un grup privat de social media.

În articolul lor, publicația Samhällsnytt menționează contul de Instagram Barasvarta („Numai Negrii”) este deschis doar pentru negri și se bucură de câteva sute de adepți. Contul este condus de Conable și are sloganuri precum „Black Power in Sweden” și „Fuck White People”.

Într-unul dintre videoclipurile postate pe pagină, rapperul nigerian spune:

„Frații și surorile mele negre am un mesaj important pentru voi. Vreau doar să vă spun toți frații mei negri de acolo – sunteți speciali și nimeni nu este ca voi. Continuăm războiul. Noi negrii vom prelua – vom deveni numărul unu – într-o zi frumoasă vom deveni numărul unu – vom prelua pe acești albi. Așa cum acești albi ne-au luat ca sclavi, ar trebui să-i luăm ca sclavi și să îi tratăm și mai rău.”, spune Conable în timpul acordării sale.

„Le vom lua cățelele de femei și le vom lua banii. Pentru a fi perfect sinceri, vom fi cea mai bună luptă de până acum ”, a continuat Conable. „Suntem războinici africani, nu sunt la nivelul nostru. Acesta este doar începutul, puterea celor negri.”

„Acesta este doar începutul, începem de jos, dar crede-mă că vom crește și vom deveni mai mari. Vom fi cel mai puternic grup din Suedia – nimeni nu va îndrăzni să se pună cu noi. Doar așteaptă, va fi o zi frumoasă.”

https://youtu.be/xp_0Z5w-3_k

Uimitor, Jesse Ekene Nweke Conable sau JCBUZ se bucură în prezent de aproape 280.000 de abonați la conturile sale de YouTube.

Migrantul nigerian a venit pentru prima oară în Suedia în 2008. Acum se bucură de cetățenia suedeză și își păstrează o reședință în Lund.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button