X

Vă otrăviți cu deodorante convenționale? Iată alternativele

Image result for conventional deodorants

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Transpirația este un proces perfect natural pe care corpul tău trebuie să îl producă în mod regulat pentru a rămâne sănătos.  Vă ajută să vă reglați temperatura corpului și permite pielii să elimine toxinele dăunătoare din corp. Singurul dezavantaj este că bacteriile tind să se înmulțească în zonele transpirate ale pielii tale. Sudoarea sau transpirația nu are miros în sine, dar bacteriile se hrănesc cu toată această umiditate. Acest proces generează deșeuri, rezultând mirosul neplăcut care este asociat în mod obișnuit cu sudoarea.

Toată lumea transpiră, dar nimeni nu vrea să miroase rău din cauza asta, de aceea mulți oameni apelează la produse comerciale deodorante pentru a elimina aceste mirosuri neplăcute. Cu toate acestea, deodorantele și antiperspirantele principale conțin de obicei aluminiu, ceea ce vă blochează porii și vă împiedică să transpirați. Dacă credeți că utilizarea de metale grele, pentru a împiedica pielea dvs. să elimine în mod natural alte toxine din corp, este un mod problematic de a face față mirosului corpului, aveți dreptate. Fără un mod natural pentru ca toxinele și metalele grele să iasă din corp, acestea se pot acumula în interiorul dvs. și pot duce la probleme grave de sănătate. Mai mult decât atât, majoritatea produselor deodorante principale pe care le găsești în mod normal pe rafturile farmaceutice au tendința de a fi confecționate cu conservanți și aditivi potențial periculoși. Aceste ingrediente toxice pot fi absorbite cu ușurință în piele și vă pot compromite în continuare sănătatea.

Dacă acest lucru nu vă îngrijorează suficient, știați că majoritatea deodorantelor comerciale nu elimină de fapt mirosurile neplăcute ale corpului? Acestea doar le acoperă cu parfumuri chimice sintetice. Majoritatea produselor deodorante convenționale nu sunt altceva decât simple soluții de moment care nu abordează de fapt problema. Din fericire, nu totul este pierdut când vine vorba de evitarea mirosurilor neplăcute ale corpului fără a fi expus la substanțe chimice toxice. Există o mulțime de alternative sigure și sănătoase pe care le puteți utiliza pentru a elimina în mod natural mirosurile rele ale corpului. Iată câteva ingrediente naturale pe care le puteți folosi pentru a face propriul deodorant complet non-toxic, care va fi, de asemenea, blând pe pielea ta.

Magneziu purificat

Magneziul este un mineral esențial care este necesar pentru a obține o sănătate optimă. Destul de interesant este și faptul că o deficiență de magneziu poate duce la acumularea mai multor mirosuri neplăcute în corp. Aceasta înseamnă că magneziul vă poate dezodoriza în interior și în exterior, deoarece atât aplicațiile interne, cât și cele externe ale magneziului pot reduce mirosurile neplăcute ale corpului. Datorită proprietăților sale de neutralizare puternice, oamenii au folosit magneziu ani de zile ca o alternativă non-toxică la aditivii din aluminiu.

Potasiu

Acest mineral susține funcțiile senzoriale sănătoase. Poate menține echilibrul hidric al corpului și poate stimula metabolismul organismului de proteine ​​și carbohidrați. Prin urmare, potasiul poate sprijini nivelul de umiditate sănătos și echilibrat al pielii tale.

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale pot oferi un parfum ușor și proaspăt, fără a utiliza ingrediente sintetice. Unele uleiuri esențiale sunt ideale pentru utilizarea deodorantelor cum ar fi lavanda, menta și uleiurile citrice.

Un amestec puternic al acestor ingrediente sănătoase poate ajuta la eliminarea mirosurile neplăcute ale corpului în mod natural. Health Ranger Select Magnesium Liquid Deodorant este o formulă non-toxică, non-aluminiu, care conține toate aceste ingrediente naturale și niciunul dintre substanțele chimice sintetice ale deodorantelor principale. Este suficient de blând pentru a-ți hrăni pielea, dar este, de asemenea, dur pentru mirosurile rele ale corpului. Este, de asemenea, singurul deodorant alimentar de pe piață care a fost testat minuțios pentru microbiologie, metale grele și glifosat.

traducere de Nicoleta D.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Marea Moarta este un loc blestemat de Dumnezeu si NU trebuie folosit nimic din acesta mare. Cunosc un Parinte imbunatatit care a povestit ca a renuntat sa mearga la Marea Moarta cand mergea in Tara Sfanta datorita nelinistii ce ii cuprindea pe pelerini dupa vizitele la Marea Moarta. Si sunt multe cosmetice si la noi cu sare de la Marea Moarta….. de evitat… admin as sterge paragraful…

  2. Mai există şi varianta unui spray cu argint coloidal. Nu împiedică transpiraţia, iar argintul omoară bacteriile care se hrănesc cu ea.

  3. Eu imi pregatesc singura deodorantul de subrat de mai bine de un an, se gasesc foarte multe retete pe internet: baza e ulei de cocos, amestecat cu bicarbonat de sodiu si amidon, la care se adauga cateva picaturi de ulei esential de arbore de ceai sau lavanda ca antibacterian si alte picaturi de ulei esential pentru miros, dupa preferintele fiecaruia.

  4. Doamne ajuta, să nu uitam ca Iordanul fiind singura sursă naturală de apă a Marii Moarte, se varsa in ea, iar Dumnezeu este mai puternic decât cel rau.
    Eu personal am fost la Marea Moartă de mai multe ori si pot spune că efectul curativ pe care il are este mai puternic decât al oricarei alte mări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button