X

SUA au ucis 30 de civili în Afganistan într-un atac cu dronă

Atac in Afganistan

Cel puțin 30 de civili care se odihneau pe un câmp, după muncă, au murit în urma unui atac american cu dronă, care viza luptători ai Statului Islamic din Afganistan.

Atacul, care a avut loc miercuri noaptea, a mai rănit 40 de oameni, după ce a luat ca ţintă, în mod eronat, fermieri şi lucrători care tocmai terminaseră de cules muguri de pin în zona muntoasă Wazir Tangi din provincia estică Nangarhar, informeză Reuters.

„Muncitorii aprinseseră un foc şi stăteau în jurul acestuia, când au fost luaţi la ţintă de o dronă”, a declarat liderul de trib Malik Rahat Gul, prin telefon, din Wazir Tangi.

Ministerul afgan al Apărării şi un oficial american in Kabul au confirmat atacul cu dronă, dar nu au comunicat detalii referitoare la victimele civile.

Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.