X

Psihiatru: Experimentele pe copiii care pretind că sunt transgender se aseamănă cu „lobotomiile frontale”

Renowned Johns Hopkins psychiatrist Paul McHugh said many in the medical and psychiatric industries “will come to regret” the ease with which they are now experimenting on children who claim to be transgender.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profesorul psihiatru Paul McHugh, de la faimoasa Universitate John Hopkins, a declarat că mulți dintre cei din industria medicală și psihiatrică „vor regreta” ușurința cu care se fac astăzi experimente pe copiii care pretind că sunt transsexuali. 

„Multe persoane fac ceea ce până la urmă echivalează cu un experiment pe acești tineri fără a le spune că de fapt sunt supuși unui experiment”, a spus McHugh într-un interviu acordat pentru College Fix.

Psihiatrul a spus că medicii care au ajuns să valideze tendința transgender și care tratează tinerii cu hormoni „nu pot dovedi că acest tratament va fi cel potrivit”.

„Trebuie să dovediți eficacitatea acestui tratament, deoarece este unul foarte serios. Este comparabil cu a face lobotomii frontale.”

Într-un studiu publicat recent de Jurnalul American de Medicină Preventivă s-a descoperit că 78% dintre studenții care susțin că au probleme de identitate de gen îndeplinesc criteriile pentru cel puțin o problemă de sănătate mintală, cum ar fi depresia, anxietatea, tulburările alimentare, auto-vătămarea și sinucidere, comparativ cu 45% dintre studenții care sunt confortabili cu sexul lor biologic.

McHugh a spus că pentru majoritatea dintre acești tineri, boala mintală precede tulburările de identitate de gen.

„Cred că problemele lor mintale, adesea depresia, descurajarea, sunt lucrurile care au nevoie de tratament.

Nu sunt total convins de acest lucru. Este o ipoteză, dar este o ipoteză foarte plauzibilă și ar explica de ce mulți dintre cei care continuă să-și supună corpul la astfel de tratamente descoperă că sunt la fel de deprimați, descurajați și duc o viață la fel de problematică ca și înainte, acest lucru se întâmplă  pentru că,  de fapt, nu au identificat problema principală.”

McHugh a remarcat că această teorie a fost propusă într-un studiu realizat de dr. Lisa Littman privind disforia de gen cu debut rapid.

„Cred că acest tip de confuzii de gen sunt cauzate în mare parte de problemele psihologice și psiho-sociale pe care le au aceste persoane”, a spus doctorul.

Acest lucru explică declanșarea rapidă a disforiei de gen  despre care Lisa Littman a menționat în  studiu.”

În 2018, dr. Lisa Littman de la Universitatea Brown și-a propus să afle mai multe despre motivul pentru care numărul fetelor adolescente identificate drept transgender de Serviciul Britanic de Dezvoltare a Identității de Gen, a crescut de la 41% în 2009 la 69% în 2017.

Cercetătoarea a spus că a observat adolescenții fără antecedente de disforie de gen – un termen clinic care descrie disconfortul psihologic cauzat de sentimentul că genul unei persoane este incompatibil cu sexul biologic al acesteia – „se simțeau” transgender „după o perioadă de scufundare” în site-urile de nișă sau după anunțuri similare primite de la prieteni.”

În studiul său a 256 de părinți, respins de activiștii LGBT, dr. Littman a constatat că 87% dintre tineri au fost raportați ca „fiind” transgender, după ce au mărit timpul petrecut pe mediile de socializare și pe internet și după crearea unor „focare de grup” aparținând disforiei de gen printre grupurile lor de prieteni. Majoritatea adolescenților care, în cele din urmă, s-au identificat drept transgender au arătat, de asemenea, o popularitate sporită în grupurile de colegi, conform declarațiilor părinților lor.

În plus, Littman a constatat că aproape două treimi din tinerii ai căror părinți au participat la sondaj au fost deja diagnosticați cu cel puțin o tulburare psihică înainte de declanșarea disforiei de gen. De exemplu, aproape jumătate dintre tineri au încercat deja să se rănească sau au avut o traumă, ceea ce sugerează că problemele de sănătate mintală au precedat tulburările de identitate de gen raportate.

Deși Universitatea Brown a cenzurat raportul în urma protestelor activiștilor LGBT, studiul a fost validat în cele din urmă.

McHugh a spus, de asemenea, celor de la College Fix, că copiii care primesc tratamente experimentale după ce pretind că sunt transsexuali vor rămâne o viață întreagă dependenți de tratamente.

„Vor fi în mâinile medicilor pentru tot restul vieții, mulți dintre ei vor fi sterilizați pentru a nu putea avea propriii copii și mulți vor regreta acest lucru. Vă puteți imagina o viață în care trebuie să căutați medici tot timpul, pentru tot, doar pentru a trăi?”, a întrebat McHugh.

„Verificarea hormonilor, orice trebuie să fie verificat. Doctorii ar trebui să mai scutească lumea cu atâtea controale.”

Profesorul de la Universitatea Johns Hopkins a comparat modul în care istoria va trata tendința transgender cu domeniul eugeneticii.

„Vom ajunge să regretăm când vom descoperi câți dintre tinerii răniți vor regreta ei înșiși deciziile pe care le- au luat”, a spus el.

traducere de Nicoleta D.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button