X

O vrăjitoare care se consideră o magiciană cyborg explică de ce și-a implantat 26 de microcipuri și magneți în corpul ei

Image result for Anastasia Synn

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foto O ilustrație foto a Anastasia Synn care reprezintă „versiunea mea pe care mi-ar plăcea să o văd într-o zi, dar încă nu suntem acolo”. 

LAS VEGAS – În cadrul unei conferințe de biohacker , invitații au urcat pe scenă, s-au așezat pe scaunele lor au începuit prezentări lor. Dar nu și Anastasia Synn.(n.t. Synn = Sin, in traducere înseamnă păcat)

Cu melodia lui Frank Sinatra pe fundal „I got you under my skin” (Te am sub piele), Synn a scos un ac uriaș și l-a răsucit din ce în ce mai adânc în antebrațul stâng în timp ce muzica continua. Abia după ce și-a încheiat rutina, întreruptă de aplauze puternice din mulțimea de biohackers, Synn s-a așezat pentru o discuție despre munca ei de „magician cyborg”.

Synn are 26 de microcipuri și magneți implantați în tot corpul ei. Spre deosebire de mulți biohackeri care experimentează pur din interes personal, Synn o face pentru cariera ei magică. În aceste zile, ea face mai puțin performanță pe scenă și își petrece mai mult timp proiectând implanturi corporale pentru alți magicieni.

Revista STAT a discutat cu Synn după performanțele sale de weekend-ul trecut, la „ Biohack the Planet ”, pentru a afla mai multe despre implanturile sale corporale, măsurile de precauție medicală și cum este să treci de securitatea aeroportului.

Image result for Anastasia Synn

Deseori ești descrisă în interviuri ca un cyborg. Ce înseamnă asta pentru tine?

Pentru mine, un cyborg este oricine dorește să adauge tehnologie sau orice altceva pentru a obține o nouă abilitate.

Deci, aveți în total 26 de implanturi corporale, inclusiv microcipuri și magneți, și îl veți primi pe al 27-lea în această după-amiază.

Da, și 28 de mâine. [Câteva zile după acest interviu, Synn a spus că încă nu a instalat implanturi nr. 27 și 28. Dar, a spus: „Bănuiesc că până la sfârșitul lunii o să am până la 35.”]

La ce folosești aceste implanturi?

Sunt un magician, așa că le folosesc în actul meu magic. Și le folosesc și în viața mea de zi cu zi – pentru a-mi debloca ușa acasă sau pentru a-mi lăsa pisica să vorbească. Știu că sună o nebunie, dar pisica mea a fost modernizată, așa că pot s-o scanez și ea își va spune povestea despre cum am găsit-o în spatele unui magazin alimentar. Îmi iubesc pisica.

Nu pot intra în detalii prea mari despre modul în care se folosesc implanturile în magie, dar există mai multe modalități prin care pot fi utilizate și chiar mai multe moduri în care pot fi proiectate pentru a fi utilizate.

Îmi puteți da un exemplu?

Calculatorul pe care vreau să-mi pun piciorul la care lucram acum va avea de fapt un NFC și un Wi-Fi și un Bluetooth. [NFC, sau comunicarea în apropierea câmpului, este o tehnologie care utilizează câmpuri magnetice pentru a conecta două dispozitive atunci când sunt apropiate unele de altele.]

Vă va putea citi ceva prin NFC, îl va transfera pe telefonul meu cu Wi-Fi, îl va transfera pe părul meu cu Bluetooth și apoi va vibra magnetul în ureche, astfel încât să pot primi informații secrete pe care nimeni altcineva nu le poate auzi. Și nu port niciun fel de căști, așa că oamenii îmi pot inspecta urechile. Magneții sunt foarte buni pentru a face orice fel de manipulare a monedelor – sau orice lucru în care pot pune material magnetic poate fi deținut de magneții mei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button