X

În Finlanda, dictatura se amplifică: toți copiii celor care se opun globalismului trebuie luați din familii și dați serviciilor sociale spre creștere

              Miliția finlandeză și modelul sovietic Putem să ni-l imaginăm pe unul dintre șefii […]

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miliția finlandeză și modelul sovietic

Putem să ni-l imaginăm pe unul dintre șefii miliției moscovite apărând la televiziune și propunând ca toți copiii celor care se opun regimului lui Putin sau doar nu sunt de acord cu el, să fie luați de la familiile lor de către serviciile sociale și crescuți, educați și formați în centre de reeducare speciale? Sau că postează această propunere pe Twitter sau Facebook?

„Foarte ușor! …. .De ce nu?….Bineînțeles!….Normal! ….De la totalitarismul rus te poți aștepta la orice?” –  ar fi răspunsurile instantanee.

Putem să ne imaginăm reacția mediei internaționale – de la CNN, NYT, BBC, The Guardian, Le Monde, France 2 și până la  ARD, Bild sau der Spiegel, dacă așa ceva chiar s-ar întâmpla?

La întrebarea asta știm cu toții răspunsul – doar media internațională e „câinele de pază al democrației”. Ce-ar mai lătra! Până ce șeful milițian ar fi înlocuit.

Ar fi cineva suprins să afle că miliția rusă a scos un videoclip, popularizat pe toate canalele de televiziune, în care îi îndeamnă pe copii ruși să-și supravegheze părinții și să-i denunțe Statului, în cazul în care aceștia emit critici la adresă conducătorilor? Nimeni, nu-i așa? Toți se așteaptă ca o instituție a unui regim totalitar să acționeze așa. Care ar fi reacția unanimă a mediei internaționale, dacă așa ceva s-ar întâmplă în Rusia? Întrebarea e retorică.

Putem să ne imaginăm toate astea – pentru că s-au mai întâmplat acolo și e de așteptat să se mai întâmple –, dar nimeni nu și l-ar putea închipui pe unul dintre șefii poliției din Helsinki postând pe Twitter propunerea că ălora care nu sunt de acord cu politică guvernului să le fie luați copiii și internați în centre de reeducare. Pe bune, nimeni! Deși Jari Taponen, inspectorul șef al poliției din Helsinki, chiar a făcut-o! Conform dictonului lui Hitler: „Nu-mi păsa că mi te împotrivești – copilul tău deja îmi aparține.” Și nu i s-a întâmplat nimic! Nu lui Hitler, lui Taponen. Da, nimeni n-are cum să creadă așa ceva. Mai ales când „câinele de paza” nu latră. E mut! Așa că, Finlanda rămâne, oficial, o democrație și un stat de drept. În UE, democrația e în suferința și pericol, doar în Polonia și Ungaria.

Cum n-a lătrat nici când poliția finlandeză a scos hazliul videoclip, difuzat în toată Finlanda, în care îi îndemnă pe copii să-și supravegheze și să-și toarne părinții. Și asta s-a întâmplat. Nu e nevoie să-și mai imagineze nimeni nimic. S-a întâmplat în URSS, pe vremea lui Stalin și a lui Pavlik Morozov, se întâmplă în Finlanda „democrată” acum.

În totalitarismul rus nu ar vrea să trăiască niciunul dintre noi. Ce e înfricoșător este că în „democrația” finlandeză ar vrea să trăiască toți!

                                                                                                                       

https://www.vastarinta.com/jari-taponen-valayttelee-kansallismielisten-vanhempien-lasten-huostaanottoa/?fbclid=IwAR0Sw_H6gH1bvzaQ17kynuiq3avn6WtraHL_pB424ERQplIZaZSX-8u_R5s

https://archive.org/details/youtube-4cjbr7xFrnk

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Asa vor mai marii lumii sa se intample in toate tarile . Vor comunismul pe care inaintasii lor l-au construit in Rusia. Acestea ne asteapta din pacate pe toti. Se vede tot mai clar prigoana ce se pregateste celor care se vor impotrivi noului comunism. Sa dea Domnul sa ma insel in aceasta privinta, dar asa se vad a fi lucrurile. Nebunia iese ca paduchele in frunte.
    Doamne miluieste!

  2. O fac din pricina că sînt persoane! O lege pe lîngă LEGE, civică, penală, juridică, toate sînt pe lîngă.
    Dacă renunță la CNP sau ce au ei acolo nu au ce să le mai facă. Este un sistem fals – de suprafață, nu au temei, dar din moment ce tranzacționează la bursă cu certificatele lor, și apoi pierd , pot face ce vor cu copiii, pentru că au fost predați statului – în termen juridic înregistrat înseamnă cedat (regelui dar nu avem rege decît pe Iisus) statului. Soluția e simplă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button