X

Guvernul Assad salvează creștinismul în Siria

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Siria este renăscută, pluralismul ei religios este înviat, uneori chiar din propria cenușă. 

Orașul antic Maaloula, în care aramaica, limba maternă a lui Hristos, încă se vorbește, unde sfânta Tecla a vindecat în mod minunat bolnavi, unde teroriștii takfiri sprijiniți de NATO au comis masacre și au distrus sanctuare, biserici și moschei, este un alt exemplu de pluralism religios, caracteristic Levant-ului.

Pelerini din Siria, Liban și chiar de mai departe, încă sunt atrași de locurile sale sacre, amenajate în țara profeților.

Ideologia întortocheată și barbaria teroriștilor apuseni a dispărut acum.

Armata arabă siriană a învins aici imperialismul vestic, iar guvernul sirian promite să își continue lupta până ce fiecare centimetru din Siria va fi eliberat.

traducere de Nușca

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button