X

“Atentatele” din 11 septembrie după 18 ani: „Evidența sfidătoare nu se poate prevala asupra unei minciuni oficiale transparente”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am dori să știm din partea cititorilor dacă au dat peste o relatare în presa scrisă, TV sau Radio oficială despre o investigație extrem de profesionistă care a durat patru ani privind dispariția clădirii World Trade Center Building 7.  Echipa internațională de ingineri civili a concluzionat că povestea oficială a distrugerii clădirii 7 este în întregime falsă. Am raportat descoperirile lor aici.

Bănuiesc că raportul de expertiză este deja dat uitării. Popular Mechanics, Wikipedia și CNN nu pot cataloga o echipă diferită de experți „teoreticieni ai conspirației”. Prin urmare, presa manipulatoare și diferiți artiști aflați sub acoperire  în privința falsului atac din 11 septembrie asupra Statelor Unite vor acționa pur și simplu ca și cum nu au auzit niciodată despre acest raport. Marea majoritate a oamenilor din lume nu va auzi niciodată despre acest raport. Mă îndoiesc că adevărații făptuitori din 11 septembrie vor căuta să-și angajeze propria echipă pentru a „respinge” raportul, deoarece asta ar aduce raportul în atenția publicului, ultimul loc în care și-ar dori să ajungă.

Raportul Comisiei din 11 septembrie nu a constat într-o anchetă și a ignorat toate probele medico-legale. Simularea NIST a prăbușirii Buliding 7 a fost aranjată pentru a obține rezultatul dorit. Singurele investigații reale au fost făcute de oameni de știință, ingineri și arhitecți privați. Au găsit dovezi clare despre utilizarea nano-termitei pentru distrugerea turnurilor gemene. Peste 100 de primi corespondenți au mărturisit că au avut loc un număr mare de explozii în interiorul turnurilor, inclusiv o explozie masivă în subsol înainte de momentul în care spun companiile aeriene că a fost lovit turnul. Numeroși piloți militari și civili au spus că manevrele de zbor implicate în atacurile WTC și Pentagon sunt dincolo de abilitățile lor și, cu siguranță, dincolo de competențele presupușilor deturnători. Ruinele avioanelor lipsesc în mod surprinzător de pe site-urile de impact și așa mai departe. Faptul că prăbușirea Building 7 a fost o demolare controlată nu mai poate fi contestat.

Pe baza dovezilor cunoscute, cunoscătorii și oamenii informați au ajuns la concluzia că 9/11 a fost un joc intern organizat de vicepreședintele Dick Cheney, împreună cu grupul de elită de neo-conservatori și împreună cu Israel în scopul reconstruirii Orientului Mijlociu în interesul Israelului și îmbogățirea Complexul militar / de securitate al SUA, în același timp.

Majoritatea oamenilor nu știu rolul lui Robert Mueller în calitate de director al FBI cu privire la protejarea poveștii oficiale din 11 septembrie în ciuda probelor evidente. Paul Sperry relatează în New York Post numeroasele acțiuni pe care Mueller le-a făcut ca director al FBI pentru a ascunde faptele față de Congres și față de public.

Patrick Pasin, un autor francez, furnizează dovezi suplimentare privind utilizarea necorespunzătoare de către Mueller a poziției sale pentru a proteja o minciună oficială. O traducere în limba engleză a cărții lui Pasin, The FBI Accomplice din 9/11, a fost publicată de Talma Studios din Dublin, Irlanda.

Cartea lui Pasin constă în organizarea probelor cunoscute, care au fost suprimate pentru a perpetua o poveste falsă despre 11 septembrie, într-o relatare convingătoare a modului în care un fals atac terorist a fost protejat de mediatizare. El detaliază planul „prin care FBI a încercat să dovedească conspirația guvernului – indiferent de consecințe.” Rețineți că Mueller este cel pe care Deep State i l-a impus lui Trump. Afacerile murdare sunt afacerile lui Mueller.

Pasin colectează dovezile și le țese într-o poveste convingătoare. Este totul acolo. Tranzacțiile interne de dinaintea deturnării avioanelor, imposibilitatea apelărilor telefonice din partea companiilor aeriene din 2001, scrisorile cu antrax trimise senatorilor Tom Daschle și Patrick Leahy, care au deschis calea pentru actul PATRIOT, efortul de a învinovăți oamenii de știință militari americani pentru scrisorile cu antrax odată ce a ieșit la iveală faptul că antraxul era folosit într-un singur laborator militar din SUA, neveridicitatea de a găsi un pașaport nedeteriorat sub dărâmăturile turnurilor gemene, unde se presupune că focurile erau atât de fierbinți încât au topit oțelul.

Este uimitor că cineva ar fi putut crede un cuvânt în acest sens. Încercați să vă imaginați o căldură atât de intensă încât să topiți oțelul, dar nu suficientă pentru a arde un pașaport!

Cartea lui Pasin este ușor de citit. Dezvăluie falsificare după falsificare, minciună după minciună. Povestea, evident, falsă, este alimentată lumii, iar experții care o expun drept falsă sunt numiți „teoreticieni ai conspirației” de către oameni prea inculți și neinformați.

Aceasta este America în secolul 21 și, se pare, restul populației lumii nu este prea departe.

Astăzi este cea de-a 18-a aniversare din 9/11. Ce am învățat în acești 18 ani? Am aflat că mii de experți cu dovezi grele nu pot predomina asupra unei minciuni oficiale transparente.

traducere de Nicoleta D.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. Trump tocmai a tinut un speech “emotionant” in care spunea ca a vazut cu ochii lui cum un avion a lovit al doilea turn si s-a dus cu oamenii lui sa dea o mana de ajutor, ca orice american cumsecade.
  Trebuie sa recunosc ca speechul a fost impecabil, Trump este un actor desavarsit.
  Pe de alta parte aici sunt dovezi clare ca niciun avion nu a lovit al doilea turn.
  18 different views of the second plane crashing in the twin towers in the USA.
  https://www.youtube.com/watch?v=7YLm3pkAiJQ

   1. TE ROG sa nu jignesti OILE!
    OILE sint niste animale blinde si extrem, extrem de productive si GENEROASE si de RATIONALE!!!!
    Atunci cind oamenii se vor asemana cu oile, imitindu-le intocmai, va veni si Raiul pe pamint.
    Deocamdata oamenii nu pot fi comparati decit ci SOBOLANII, extrem de libidinosi, de neprietenosi, de vicleni de stricatori si de HOTI . FURA SI STRICA TOTULce nu le apartine, fara sa vrea sa munceasca ceva.TRINTORI PRIN DEFINITIE!
    STIU Doar sa DEMOLEZE totul, la intuneric, ca securistii, in interes STRICT personal,bineinteles.
    Si ca si oamenii, sobolanii traesc IN COLONII si actionaza la intuneric prin mii de labirinturi doar de ei stiute.
    Revizueste-ti atitudinea, OARECINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button