X

Andrei Caramitru, membru USR, hulește pe Maica Domnului și promite că va huli și Sfintele Paști, Sfintele Moaște

Image result for andrei caramitru usr

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Andrei Caramitru hulește pe Maica Domnului, într-o postare pe facebook:

La multi ani de Sf.  Maria!

Eu zic sa ne deschidem mintea azi. De unde vine cultul Sfintei Maria?
* după ce oamenii au descoperit agricultura (10’000 de ani I.C), au început sa apara și sa devină importante divinități feminine care simbolizau fertilitatea
* In Egipt, una din primele civilizații agrare avansate, s-a amplificat cultul lui Isis, mama lui Horus (începând cu 2600 I.C). De acolo, s-a răspândit și in Imperiul Roman. A fost venerata vreo 3000 de ani 
* Vreo 350 de ani după moartea lui Iisus, Sf. Ambrozie (unul din marii teologi care a stabilit bazele religiei, guvernator al imperiului roman care a trăit în Milano) a introdus-o pe Sf. Maria ca personalitate esențială
* Icoanele cu Sf. Maria și toate imaginile pe care le știți sunt in mare parte inspirate din imaginile lui Isis cu Horus (vedeți comparația in poza de mai jos).

Nu dați cu pietre. Că atunci înseamnă că nu acceptați ce spune Eliade și ce spun toți istoricii religiilor. Evoluția gândirii umane e constantă. Doar simbolurile sunt universale. Nimic nu poate fi “blocat” pentru totdeauna in mintea oamenilor.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Într-o postare făcută după reacțiile la blasfemia la adresa Maicii Domnului, acesta promite alte blasfemii:

Dacopații au înnebunit când am vorbit despre originile cultului Sfintei Maria. Cum nu au argumente urlă doar să tac din gură, că nu e treaba mea. Cum subiectul e interesant și ma pasionează – scriu despre el chit ca enervez pe mulți.

In episoadele următoare vorbim despre originile Paștelui și Crăciunului. Si despre imaginea diavolului, îngerilor, pupatul moaștelor și de unde vin toate de fapt.

Ne mai educam și noi, ca dacă ascultăm doar ce spun fariseii devenim tămpiti și răi ca ei.

Tot din USR:

Dacă mai era vreo îndoială: Dan Barna de la USR ar legaliza căsătoriile gay și adopțiile de copii de către cuplurile gay

Citiți și:

Soarta celor care au luat în râs numele lui Dumnezeu

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ce folos că acest individ a fost trimis la școli înalte prin străinătățuri, dacă părinții nu s-au preocupat și pentru o aprofundare a credinței în care s-a născut, a cunoașterii scrierilor Sfinților Părinți, care cu siguranța l-ar fi dumirit mai multe despre Maica Domnului și despre Ortodoxie. Din păcate pentru el și pentru cei care-l aplaudă, bătaia lui Dumnezeu nu se va lăsa așteptată, după cum știm cazurile tuturor celor care au recurs la blasfemii.

Cultul Maicii Domnului si evoluţiile pe care le-a urmat sunt o afirmare a credinţei crestinilor în faţa lui Dumnezeu, dar totodată si o atasare, o dăruire a lor faţă de El si faţă de “cei alesi ai Săi”. Din punct de vedere liturgic evoluţia cultului Fecioarei Maria, desi lentă, a însemnat o îmbogăţire continuă, însă din perspectivă teologică nimic nu s-a schimbat. De la Sărbătoarea Pastelui sau a Învierii Mântuitorului, cultul crestin s-a îmbogăţit prin sărbătorirea Cincizecimii, a Nasterii lui Iisus, a Epifaniei Lui. Fără îndoială că si primele sărbători ale Maicii Domnului îsi au rădăcina în cinstirea Mântuitorului Iisus Hristos de către crestini, dar si în cinstirea celor care I-au fost următori, adică sfinţii, cinstire care consta în amintirea si celebrarea rituală a lor. Cultul Maicii Domnului, cult de preacinstire, s-a clădit pe aspectele teofanice ale vieţii si faptelor sale. “Sărbătorind această Taină a Întrupării lui Hristos, crestinii sărbătoreau deasemeni pe Maica Sa; precum vedem si astăzi la sărbătorile crestine din Orient, mai ales, unde rugăciunile si laudele liturgice sunt adresate Fecioarei Maria ca Maică a lui Dumnezeu si ca Cea Preasfântă”.
Părinţii Bisericii au subliniat legătura dintre Jertfa Mântuitorului si cinstirea Fecioarei Maria, Maica Sa. Credem că numai subliniind aceste aspecte ale cultului sau cinstirii Maicii Domnului în Biserică putem releva adevăratul său rol și adevărata ei lucrare, adică un Paște către Paștele Hristos.

Sărbătorilor închinate Fecioarei Maria, rugăciunile si cântările adresate ei si toate celelalte manifestări ale preacinstirii ei în viaţa crestinilor, adică cultul public si particular, au existat de-a lungul întregii perioade patristice, dovada fiind că, la încheierea acesteia (aproximativ mijlocul secolului al VIII-lea), Sfântul Ioan Damaschin a putut să scrie:

“Ce să-ţi spunem, Stăpână? Ce cuvinte să rostim? Cu ce laude să încununăm Sfântul si slăvitul tău cap? Cu ce laude să te slăvim pe tine dătătoarea de bunătăţi, podoaba neamului omenesc, lauda întregii zidiri, prin care cu adevărat zidirea s-a ferici? Că în tine a încăput Acela pe care mai înainte zidirea nu-l putea cuprinde. Că prin tine putem privi cu faţa descoperită pe Acela pe care lumea nu-l putea privi. Deschide-ne dar, o, Cuvinte al lui Dumnezeu, zăbavnica noastră limbă (Iesire 4, 10). Dă-ne cuvânt plăcut întru deschiderea buzelor noastre (Efeseni 6, 19). Insuflă-ne harul Duhului, cu care pescarii au ajuns retori, iar nestiutorii de carte au grăit înţelepciunea cea mai presus de oameni, Ca si noi cei slabi cu graiul să putem vorbi, palid de tot, de măreţiile Maicii Tale preaiubite”.

Calendarul liturgic creștin a cuprins, încă din perioada primară, sărbătorile dedicate Maicii Domnului, arătând legătura firească a crestinilor cu cea care a născut pe Mesia si pe care însusi Arhanghelul Gavriil o preamărise (Luca 1, 48).

Apariţia târzie si oarecum lentă, a sărbătorilor Maicii Domnului în prima perioada patristică, iar apoi dezvoltarea impresionantă din secolele IV-VIII exclude ideea oricărei influenţe păgâne asupra cultului Maicii Domnului. Când unii crestini au dus la extrem cinstirea Maicii Domnului, asa cum a fost cazul colirindienilor, acestia au fost imediat îndepărtaţi din Biserică. Sfântul Epifaniu (Panarion, 79)
aminteste că unii aduceau ofrande Maicii Domnului ca unei zeiţe, dar aceasta nu a fost decât o exagerare a cultului ei, imediat îndreptată. Sfântul Ioan Damaschin precizează că cinstirea Fecioarei Maria ca Maică a Domnului s-a instituit în timp, totdeauna făcându-se distincţia între adorare, care se cuvine doar Mântuitorului, si cinstire, care se cuvine sfinţilor, sau supravenerare care se acordă Maicii Domnului.

Manifestarea acestei supravenerări a Maicii Domnului, încă din perioada patristică, s-a concretizat si prin slujbele speciale dedicate ei, din care cea mai veche este Acatistul Nascătoarei de Dumnezeu sau Acatistul Bunei-Vestiri.

Stim că în secolele primare ale crestinismului Sfântul Ignatie, Justin sau chiar apocrifele (Protoevanghelia lui Iacob) au menţionat-o pe Maica Domnului cu un dublu scop: de a mărturisi contra dochetismului realitatea Întrupării, sau că Hristos s-a născut cu adevărat dintr-o femeie si, totodată, că prin Nasterea Sa dintr-o Fecioară El nu este un simplu Om. Din secolul al III-lea s-a accentuat în Biserică învăţătura despre fecioria Maicii Domnului (Atanasie, Scrisori către fecioare; Sf. Grigorie de Nysa, Despre feciorie etc.), paralela Eva-Maria (Sf. Irineu al Lyonului, Contra ereziilor), punerea în paralel a maternităţii Fecioarei Maria cu maternitatea Bisericii (Sfântul Ambrozie, Despre consacrarea fecioarelor), apoi despre sfinţenia ei (Ambrozie, Scrisoarea 63; Efrem Sirul, Imne etc.).

Toată această dezvoltare a învăţăturii Bisericii arată locul unic al Maicii Domnului în istoria mântuirii, rolul său activ în opera de răscumpărare, puternica receptare de către oameni a cestor adevăruri, trăirea lor prin sărbători, imne sau cântări în cinstea ei.

Cinstirea Maicii Domnului în Biserică este exclusiv liturgică, “ancorată” în Hristos. Niciodată în Răsărit cultul sau sărbătorile Maicii Domnului nu au dobândit “sensuri” particulare ca mai apoi să fie nevoie de “re-echilibrări” (adaosuri sau renunţări) a diferitelor forme de manifestare a cultului ei. Fecioara Maria a intrat în cultul Bisericii printr-o Teologie patristică sobră, prin raportarea
la Taina Vieţii, la iconomia mântuirii adusă de Domnul Iisus Hristos.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

55 comentarii

 1. Exact cum spune in nota ortodoxinfo: bataia lui Dumnezeu nu se va lasa asteptata.
  Amin. Asa sa fie, si Dumnezeu sa ii rasplateasca pe toti hulitorii DREPTEI CREDINTE. Abia astept ziua de apoi, sa le vad mutra la toti “inteligentii” astia de atei fatarnici cum vor auzi glasul Domnului: “pieriti de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic, care este gatit diavolilor si ingerilor lui!”
  Amin. Vino Doamne Iisuse! Lumineaza-ne pe noi!

  1. 1) Andrei Caramitru blasfemiaza pt ca este presat-santajat de stapanii lui nebotezati, sau doar pt a fi avansat in scara ierarhica a lojei din care face parte ?
   2) Toma Caragiu a blasfemiat Biserica si clerul in mai multe filme cu haiduci, realizate in anii 1960-1970. In 1977, pe 4 martie a venit raspunsul lui Dumnezeu, care niciodata nu se lasa batjocorit…
   Smiltelile lui Caramitru sunt mult mai grave.

   1. Diavolul vorbește prin gura acestui om,Dumnezeu sa-l ierte! Trebuie sa ne fie mila de acești oameni pentru ce ii așteaptă când vor pleca din aceasta lume și vor vedea măreția necuprinsă in cuvinte a lui Dumnezeu și Maicii Domnului .

     1. Cred că niciodată nu a știut calea, și într-adevăr este vrednic de milă, să ne rugăm să-l aducă Dumnezeu la adevărata cunoaștere cum știe El mai bine . Nu e bine sa-i dorim răul că și el e un suflet pe care-l aștepta Domnul sa se întoarcă și să fie viu.

  2. De vina sunt idiotii natiei care voteaza asemenea anomalii genetice ! Ce dovada mai clara sa vezi iti trebuie ,incat sa-ti dai seama ca aceste muzgori umane sunt satanisti !!

 2. Se stie ca Dumnezeu nu bate niciodata cu parul!
  Toti cei care iL hulesc pe Dumnezeu si pe sfintii Sai vor plati un pret greu, exact in momentele in care se asteapta mai putin.
  Asa sa-i ajute Dumnezeu si Maica Domnului! Amin.

   1. Doamna//Domnisoara, din causa PSD-ului s-au ratacit unii ??? PSD-ul a impins pe ereticii astia la batjocorirea credintei strabune???

   2. de vina e PSD ca asemenea produsi mutanti blasfemiaza Divinitatea sau ceea ce este legay de Divinitate?? Bati campii ,Andreea!!!, chiar nu te ingrijoreaza nivelul de “constiinta” la care ai decazut??

 3. Acum cativa ani, jurnale de stiri prezentau un argentinian,care in mijlocul multimii s-a suit pe o statuie catolica a Maicii Domnului din Argentina. Pana sa ajunga sus, a alunecat si a cazut, pierzandu-si sufletul.

 4. Caramitru, te afli pe un teren minat. Iei niste cautari pe google si incerci sa te afisezi ca un om de cultura.
  Ai grija de atita vorba proasta, fara rost sa nu ramii cu gura strimba. Dumnezeu isi iubeste creatia , dar toate au limita. Incearca sa te privesti in oglinda sa vezi cit de mic esti

 5. Cultul Fecioarei Maria se bazeaza in special pe multele minuni si aparitii (mai ales la catolici), de aceea i se spune si “grabnic ajutatoare”. Nu intamplator cam toate icoanele facatoare de minuni sunt cele care o reprezinta, impreuna cu pruncul Iisus.

  1. Fara a avea intentia de a insinua ca fratele oarecine nu ar cunoaste deja limpede si fara urma de indoiala ceea ce urmeaza sa spun, dar multele ”minuni si aparitii mariane de la catolici” nu sunt nimic altceva decat spectacol dracesc menit sa-i infunde pe sarmanii rataciti si mai abitir in erezia lor; nu se arata Maicuta Domnului unor exagerati lansatori de culte carnale de prost gust cu inimi sacre strapunse, inflacarate etc, ca sa le dea apa la moara sa-si exacerbeze neroziile. Prin urmare, se cuvine in calitate de (macar semi-)apologeti ai Dreptei Credinte sa fim atenti la logica lucrurilor, sa nu trecem in randul temeiurilor pentru autenticul cult al Maicii Domnului – de care poate fi vorba numai in Ortodoxie – multiplele aparitii literalmente dracesti de pe la diversi rataciti.

 6. Si ce impresie are acest excroc, ca daca el o va huli pe Maica Domnului sau daca va spune minciuni despre Dreapta Credinta, noi il vom asculta? Daca chiar crede asta, sincere condoleante creierului lui.

  Poate sa invie Einstein, Stalin si sa spuna ca nu exista Dumnezeu, eu nu cred! Eu stiu, cred, afirm, confirm, si marturisesc ca Dumnezeu este Viu in vecii vecilor, si oricand am avut nevoie de ajutorul Lui, un singur strigat a fost suficient, ca am primit mult mai mult decat i-am cerut. MARTURISESC LUMII INTREGI, ORICAND, ORIUNDE, DUMNEZEU ESTE VIU. LE MARTURISESC CREDINTA SI ALTORA, CA SI ALTII SA CUNOASCA ADEVARUL, ASA CUM L-AM CUNOSCUT EU. AMIN.
  ……………………………………..
  “Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini.”
  (Isaia 41:10)

 7. eu cred ca toti din usr sunt atei si niste extremistii daca tara asta ajunge pe mana lot hitler e pistol cu apa ce o sa faca usr cu romani

 8. Lectura pentru Caramitru si alti habarnisti plini de sine: Un Sfant al zilelor noastre – Parintele Lazarus

  Fecioara Maria a savarsit o minune cu un australian, lector universitar marxist, ateu, devent calugar ortodox copt.
  A fost extrem de suparat ca “mama lui a plecat la Ceruri” si “intamplarea” i-a scos in cale o carte despre un american care fiind in aceeasi situatie a devenit calugar. Astfel a reusit sa isi gaseasca cat de cat linistea interioara . A luat apoi cartea de telefon si a gasit un numar de la o biserica romano-catolica spunandu-le ca vrea sa devina calugar. “M-au intrebat la ce biserica merg si ce confesiune sunt si le-am spus ca.. niciuna”, spunea Father Lazarus intr-un interviu.

  A sunat apoi la o biserica ortodoxa sarba. A mers acolo intr-o sambata si a gasit niste parinti indurerati care tocmai isi pierdusera fiica. Ei “vorbeau” cu fata decedata prin rugaciune. “Mi s-a parut fantastic marturisea parintele Lazarus. Am sperat sa pot vorbi si eu cu mama mea in acest fel, mi s-a parut ca o magie.”

  Apoi a mers la biserica Sfintei Maria unde a vazut primii oameni facand metanii. Atunci a realizat si prima metanie din viata lui atingand podeaua cu fruntea. Tot acolo a auzit primele minuni facute de Sfanta Fecioara Maria.

  “Am stat in fata icoanei Fecioarei Maria si i-am spus ca vreau si eu o mama pentru ca eu nu mai am mama.” Cu ochii in lacrimi su multa suferinta in suflet, a auzit o voce in minte care i-a spus “Eu voi fi mama ta”. S-a gandit ca unul dintre cei din biserica au venit sa ii mangaie suferinta. Privind in jur a realizat ca nu era nimeni. Un fior de gheata l-a cuprins brusc si a ingenuchiat inca a doua oara in fata icoanei. Privind spre chipul Maicii Domnului a auzit inca odata vocea din minte care i-a spus “Eu voi fi mama ta” si chipul din icoana i-a zambit cald, iesind parca din rama. Toata durerea din suflet a disparut. Dupa aceste evenimente si-a inaintat demisia. A fost indrumat sa descopere ortodoxia din Europa dar a nimerit in timpul razboiului din fosta Iugoslavie.

  A inceput sa inteleaga adevaratul paradox al existentei – care nu poate fi comandat sau prognozat Avea 40 de ani si pana atunci predase literatura si filozofie in universitatile din Australia. In cele din urma el a abandonat viata in Australia si a plecat in cautarea lui Dumnezeu si a libertatii. Dupa intalnirea cu Papa Shenouda III, a devenit calugar ortodox copt desi pana atunci fusese ateu.
  https://portal.tfm.ro/un-sfant-al-zilelor-noastre-parintele-lazarus/

  Parintele Lazarus despre tentatii si lucrarea rugaciunii inimii
  https://www.facebook.com/stmarkstoronto/videos/in-honour-of-stanthonys-feast-we-take-a-look-at-how-fr-lazarus-el-antony-overcom/367557857367101/

  The Last Anchorite
  https://www.youtube.com/watch?v=uKXf_7Tt0-c

  1. Daca ma insel, rog pe cei mai bine cunoscatori sa ma corecteze, dar asa-zisa ”biserica orientala copta” e monofizita, necalcedoniana deci o adunare eretica. Prin urmare:
   1) exprimarea ”calugar ortodox copt” este implicit echivalenta cu ”ortodox eretic” si deci nu are nici un sens, e o contradictie in termeni…
   2) sarmanul profesor, nu am intentia sa pun sub semnul indoielii ca s-ar fi petrecut minunea auzirii graiului Maicii Domnului, dar e cel putin circumspect ca drept consecinta a nimerit fix la ratacitii de copti si in nici un caz n-am spune ca il recomanda drept un bun si fericit exemplu de venire la Dreapta Credinta…

   1. Daca nu vrei sa ramai un om mic care nu stie decat sa arunce cu pietre acolo unde nu poate ajunge, ar fi bine sa asculti intai ce spune acest om care a ajuns la masuri mai mari decat tine. Este destul loc de crescut pentru un om mic.

    1. Atat intentia cat si tonul meu au fost acelea de a semnala niste probleme batatoare la ochi in logica faptelor prezentate mai sus, nu aceea de a da cu pietre.

     Incercarea de a ma pune pe mine intr-o lumina dubioasa iarasi nu are mare valoare, caci se bazeaza pe o premiza gresita, anume sa nu se lege un ”marunt” de un ”desavarsit”, asta in conditiile in care tocmai aceasta desavarsire intru erezia copta este cestiunea pusa sub semnul intrebarii!
     La ce inalta masura a dobandit el acest convertit, n-a fost cu putinta sa-si dea seama pe parcurs ca se desavarseste intr-o erezie de Dumnezeu hulitoare?!
     Rationament elementar, din clasa ”sunt cu putinta desavarsiri duhovnicesti pe la eretici?”, care nu permite nici o contra-argumentare si e valabil prin logica lucrurilor, independent de micimea mea ca om.

   1. Ai avea multe de invatat de la acel calugar daca l-ai asculta, ca sa intelegi pe unde te afli si sa nu mai dea pe dinafara ortodoxia din tine.

    1. Oricine poate spune lucruri frumoase fie că e păgân sau eretic, dar dacă închinarea nu e în dreapta credință, e degeaba. Poate pentru tine nu contează, dar ortodoxia este dreapta credință și nu monofizitismul. Ce l-a împiedicat să devină din ateu ortodox?
     Unde ar trebui să ne aflăm? În ortodoxie și nu la monofiziți, oricât de minunați ar fi.
     Și da, ar trebui să dea ortodoxia afară din toți.

    2. Sunt sigur că acel călugăr și-a căutat credinta sincer după nevoile sufletești de moment, dar avem și noi călugări autentici , ortodocși (ex: părintele Arsenie Papacioc, Părintele Cleopa.. părintele Savatie Baștovoi…și alții) de la care putem lua exemplu de ortodoxie autentică, mai cercetați vă rog și nu mediatizați eretici chiar daca ,mă repet , omul era sincer în căutările sale . Mă iertați!

 9. Fr Lazarus El Anthony Monk’s Life
  https://www.youtube.com/watch?v=C_zxtRrvTXA
  brightbite: His story of Mother Mary moves me to tears. I knew before he even said it that she had told him “I will be your Mother.” I am a survivor of severe childhood abuse and neglect. When I was just a small toddler, Mother Mary said the same words to me. All aglow in the claustrophobic blackness of my room, she identified herself as Mary, Mother of Jesus. She is a very early memory. She led me to her Son!

 10. gunoiul asta o sa aiba o soarta tragica. toate au o limita pe care face tot posibilul sa o depaseasca. sa-i fie tarana usoara!

 11. Bună ziua, am citit articolul, dar n-am înțeles unde sau cum s-a produs blasfemia, unde a hulit-o pe Maica Domnului. Puteți fi mai specific, în ce propoziție? Mulțumesc.
  Altfel acuzele către respectiva persoană (fie ea Caramitru sau nu) mi se par total gratuite.

 12. Când le-am făcut o enumerare foștilor mei colegi de breaslă și chiar fraților mei ortodocși nepracticanți despre ce pățesc de 2000 de ani încoace oamenii care se luptă pur și simplu cu Dumnezeu, știți ce mi-au spus? Că sunt agresiv. Ba mai mult: că îi blestem.

  Și atunci i-am întrebat eu pe ei când am avut eu timp să-l blestem pe Arie?

  Când am avut timp să-l blestem pe al treilea membru al grupului Vacanța Mare care a murit într-un accident auto după ce a măscărit hainele preoțești intr-un spectacol la Neptun?

  Când am avut timp să-l blestem pe Șerban Huidu care a pățit ce-a pățit după ce și-a bătut joc de sfânta Parascheva?

  Când am avut timp să-l blestem pe Florin Călinescu a cărui nevastă a murit la puțin peste 40 de ani de cancer și al cărui fiu Luca s-a spânzurat într-o cameră de hotel la Londra? Iar acum Florin Călinescu are cancer de piele.

  Când am avut timp să-l blestem pe Andrei Gheorghe care și-a bătut joc de tot ce este sfânt iar apoi a lăsat cu limbă de moarte să fie incinerat?

  Când am avut timp să-l blestem pe Ioan Gyuri pascu fostul membru al grupului Divertis care a murit în halul în care a murit?

  Când am avut timp să-l blestem pe Freddy Mercury care a murit și el cumplit?

  Păi eu nu fac altceva decât să mă ocup cu blestematul?!!!

  Hmmm….

  Eu înțeleg de ce suntem percepuți ca agresivi. Pentru că s-a deviat în așa hal de la Adevăr încât astăzi Adevărul pare agresiv și revoluționar.

  Piețele publice sunt pregătite pentru ca cei care spun Adevărul să fie omorâți cu pietre.

  1. Actorul american Tom Hanks vorbește despre faptul că societatea este cinică.

   Despre cinismul societății.

   Haideți să vedem un pic cine este personajul acesta care vorbește despre cinismul societății.
   Acest actor a fost de acord să joace în filmul ăla Streets of Philadelphia.

   În acest rol din Streets of Philadelphia Tom Hanks îl reprezintă pe un homosexual care se îmbolnăvește de SIDA și care este dat afară de la serviciU pentru că s-a îmbolnăvit de SIDA.

   În modul cel mai pervers posibil, scenariștii și gânditorii acestui film au contrapus păcatului homosexualității o slăbiciune a societății în general.

   Adică aceea că un om este a dat afară de la serviciu pentru că are o oarecare boală. Contagioasă într-un fel.

   Astfel, păpușarii gândurilor noastre vor să inducă o stare de simpatie și de compasiune față de un homosexual.

   Băgând sub covor totalmente faptul că acesta este un păcat în fața lui Dumnezeu.

   Trebuie să recunoaștem că acest film a făcut ravagii în sufletele celor sensibil și slabi de înger. Neancorați în credință.

   Numai pentru aceasta faptă ordinară pe care au făcut-o cu acest film, acești perverși manipulatori ai sufletelor oamenilor vor arde în iad la nesfârșit așa cum ni se explică la carte.

   Una este să fii hoț și să furi de nenumărate ori în timpul vieții tale și să te vatămi doar pe tine și alta este să fii un manipulator de suflete care distruge suflete cu un astfel de film zeci de ani de-a rândul.

   Un alt film la fel de nenorocit ca acest film este cel în care a jucat Will Smith.

   Will Smith joacă rolul unui samarinean care se sinucide în mod voluntar(dacă pot folosi un pleonasm atât de grosolan) astfel încât organele lui să ajungă la un număr de persoane pe care el le-a identificat încă din timpul vieții. Adica el vrea sa salveze vieți.

   Ce să înțeleagă cei slabi de înger dintr-un astfel de film?
   Că și sinuciderea are un rol bun în cadrul omenirii lăsate de Dumnezeu?

   Câte suflete sensibile și neancorate în credință s-au pervertit după vizionarea acestui film?
   Câți oameni au început să se sinucidă, liniștiți că sinuciderea nu este un păcat atât de mare în fața lui Dumnezeu, după vizionarea acestui film?

   Și câți o fac și în ziua de astăzi când eu scriu aceste rânduri?

   Mai punem la îndoială faptul că gânditorii și actorul acestui film vor arde în iad pe vecie?

   Perverșii și gânditorii filmului Bohemians Rapsody care prezintă viața homosexualului Freddy Mercury vor să lanseze ideea că, dacă scoți sunete frumoase și încânți lumea cu ele este justificat să fii acceptat ca homosexual în societate. Și legalizat.

   Ce să creadă copiii noștri?
   “Și homosexualii sunt buni mai ales atunci când scot sunete frumoase.”
   Nu-i așa?

   Regina Marii Britanii, care teoretic ar trebui să fie considerată unsă a lui Dumnezeu, l-a învestit pe homosexualul Elton John cu titlul de Sir.

   Adică l-a făcut nobil.

   Și asta pentru că homosexualul Elton John scoate sunete frumoase.

   Bine dar omenirea ar putea avansa cu viteză mai mare către salvare nelăudând și condamnând nicovalele agățate de glezna precum păcătoșii homosexuali.
   Precum păcatul homosexualității.

   Noi putem trăi la fel de bine și fără cântăreți homosexuali.

   Dacă stau bine să mă gândesc noi putem trăi la fel de bine și fără cântăreți de orice fel.

   E mult mai greu să trăiești fără preoți și duhovnici, fără învățători, fără neurochirurgi și așa mai departe.

   La o adică putem trăi la fel de bine și fără tenismeni de elită.

   Și fără Pele și fără Ronaldinho și fără Maradona și fără Ronaldo și fără Messi.

   Să nu fiu înțeles greșit. Eu nu zic că aceștia ar trebui să dispară.

   Eu zic că aceștia nu ar trebui să devină idolii omenirii. La urma urmei nu fac altceva decât să dea cu piciorul într-o beșică.

   Să fiu sincer, și eu mă uit ca prostul cu gura căscată la giumbuslucurile lui Ronaldinho și la măiestria lui Messi.

   Dar de aici și până la a nu vedea pădurea din cauza copacilor e distanță lungă.

   Propun să avem grijă cu ce îi îndopăm pe copiii noștri. Să avem grijă la ce filme se uită copiii noștri.

   Vom fi întrebați la judecată pentru neglijența cu care i-am crescut.

   https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3831560

 13. Actorul american Tom Hanks vorbește despre faptul că societatea este cinică.

  Despre cinismul societății.

  Haideți să vedem un pic cine este personajul acesta care vorbește despre cinismul societății.
  Acest actor a fost de acord să joace în filmul ăla Streets of Philadelphia.

  În acest rol din Streets of Philadelphia Tom Hanks îl reprezintă pe un homosexual care se îmbolnăvește de SIDA și care este dat afară de la serviciU pentru că s-a îmbolnăvit de SIDA.

  În modul cel mai pervers posibil, scenariștii și gânditorii acestui film au contrapus păcatului homosexualității o slăbiciune a societății în general.

  Adică aceea că un om este a dat afară de la serviciu pentru că are o oarecare boală. Contagioasă într-un fel.

  Astfel, păpușarii gândurilor noastre vor să inducă o stare de simpatie și de compasiune față de un homosexual.

  Băgând sub covor totalmente faptul că acesta este un păcat în fața lui Dumnezeu.

  Trebuie să recunoaștem că acest film a făcut ravagii în sufletele celor sensibil și slabi de înger. Neancorați în credință.

  Numai pentru aceasta faptă ordinară pe care au făcut-o cu acest film, acești perverși manipulatori ai sufletelor oamenilor vor arde în iad la nesfârșit așa cum ni se explică la carte.

  Una este să fii hoț și să furi de nenumărate ori în timpul vieții tale și să te vatămi doar pe tine și alta este să fii un manipulator de suflete care distruge suflete cu un astfel de film zeci de ani de-a rândul.

  Un alt film la fel de nenorocit ca acest film este cel în care a jucat Will Smith.

  Will Smith joacă rolul unui samarinean care se sinucide în mod voluntar(dacă pot folosi un pleonasm atât de grosolan) astfel încât organele lui să ajungă la un număr de persoane pe care el le-a identificat încă din timpul vieții. Adica el vrea sa salveze vieți.

  Ce să înțeleagă cei slabi de înger dintr-un astfel de film?
  Că și sinuciderea are un rol bun în cadrul omenirii lăsate de Dumnezeu?

  Câte suflete sensibile și neancorate în credință s-au pervertit după vizionarea acestui film?
  Câți oameni au început să se sinucidă, liniștiți că sinuciderea nu este un păcat atât de mare în fața lui Dumnezeu, după vizionarea acestui film?

  Și câți o fac și în ziua de astăzi când eu scriu aceste rânduri?

  Mai punem la îndoială faptul că gânditorii și actorul acestui film vor arde în iad pe vecie?

  Perverșii și gânditorii filmului Bohemians Rapsody care prezintă viața homosexualului Freddy Mercury vor să lanseze ideea că, dacă scoți sunete frumoase și încânți lumea cu ele este justificat să fii acceptat ca homosexual în societate. Și legalizat.

  Ce să creadă copiii noștri?
  “Și homosexualii sunt buni mai ales atunci când scot sunete frumoase.”
  Nu-i așa?

  Regina Marii Britanii, care teoretic ar trebui să fie considerată unsă a lui Dumnezeu, l-a învestit pe homosexualul Elton John cu titlul de Sir.

  Adică l-a făcut nobil.

  Și asta pentru că homosexualul Elton John scoate sunete frumoase.

  Bine dar omenirea ar putea avansa cu viteză mai mare către salvare nelăudând și condamnând nicovalele agățate de glezna precum păcătoșii homosexuali.
  Precum păcatul homosexualității.

  Noi putem trăi la fel de bine și fără cântăreți homosexuali.

  Dacă stau bine să mă gândesc noi putem trăi la fel de bine și fără cântăreți de orice fel.

  E mult mai greu să trăiești fără preoți și duhovnici, fără învățători, fără neurochirurgi și așa mai departe.

  La o adică putem trăi la fel de bine și fără tenismeni de elită.

  Și fără Pele și fără Ronaldinho și fără Maradona și fără Ronaldo și fără Messi.

  Să nu fiu înțeles greșit. Eu nu zic că aceștia ar trebui să dispară.

  Eu zic că aceștia nu ar trebui să devină idolii omenirii. La urma urmei nu fac altceva decât să dea cu piciorul într-o beșică.

  Să fiu sincer, și eu mă uit ca prostul cu gura căscată la giumbuslucurile lui Ronaldinho și la măiestria lui Messi.

  Dar de aici și până la a nu vedea pădurea din cauza copacilor e distanță lungă.

  Propun să avem grijă cu ce îi îndopăm pe copiii noștri. Să avem grijă la ce filme se uită copiii noștri.

  Vom fi întrebați la judecată pentru neglijența cu care i-am crescut.

  https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3831560

 14. HORORRR.!
  Cei trei MAPETI !
  PROGENITURILE CONSERVELOR SECURISTE ceausite era obligatoriu sa duca pe noi culmi CRIMELE PARINTILOR lor “VEDETE “in genocidul ante si postdecembriste.
  Cei patru “MARI” ACTORI pusi in slujba
  ” binelui “securismului ABSOLUT ceausist dupa ce au pus umarul la o “mica” lovitura de stat printr-o regie de profesionisti in 1989,SERGIU NICOLAESCU,ION CARAMITRU ,FLORIN ZAMFIRESCU SI MIRCEA DIACONU, acum si de 30 de ani primesc SI sinecurile ei si neamul lor.
  De celovitura de stat ?
  Pai asa a declarat FLORIN ZAMFIRESCU cind s-a sucarit pe holurile TV 1989 pentru ca” una s-au inteles si basca au priceput ” ,adica si-a dat seama ca e fraierit de “colegi “ca totul e REGIZAT ca la carte si “s-a CĂRAT ” rapid din TVR ,dupa spusele lui !
  Iata o dovada de MARE ” REVOLUTIONAR” viitor europarlamentar si culmea ,acum se vrea chiar si PRESEDINTE “DEMOCRAT”
  https://youtu.be/ynJj0UdpoDE

 15. Un creştin ortodox grec din America, Anghel Kiusis, a reuşit prin inteligenţa şi hărnicia lui să devină bogat, însă la vârsta de patruzeci de ani a avut o aventură înfricoşătoare. Orbit de bogăţia lui şi întunecat de mândrie, s-a înfăşurat în plasele unei erezii satanice. Sufletul său s-a otrăvit atât de mult, încât a ajuns în punctul de a călca în picioare icoanele lui Hristos şi ale Maicii Domnului într-o manifestare publică.
  Şi alții făcuseră această faptă necuvioasă, fără să păţească nimic. Dar Dumnezeu, care din îndelungă-răbdare tace, uneori, când crede de cuviinţă, îşi întrerupe tăcerea. Asta s-a întâmplat şi în cazul lui Anghel. în vreme ce ieşea din sala în care s-a săvârşit fapta cea respingătoare, a fost pedepsit pilduitor. Dumnezeu a îngăduit să se fie dat în stăpânirea diavolului. Pe dinafară părea că a fost lovit de o nebunie neaşteptată.
  — Anghel cel bogat a păţit asta! au început să spună grecii între ei. Anghel nu mai e în toate minţile! A înnebunit! Nu ştie ce face şi ce spune.
  Fraţii săi, din ceasul acela, au avut misiunea neplăcută de a-l duce din psihiatru în psihiatru şi din spital în spital. Din fericire, aveau destui bani la dispoziţie. A fost examinat de cei mai vestiţi psihiatri, i-au fost date cele mai bune medicamente, l-au internat la cele mai bune spitale, dar fără niciun rezultat.
  Boala lui Anghel – rudele sale începuseră să-şi dea seama – depăşea hotarele ştiinţei medicale. S-au gândit, aşadar, să meargă şi în altă parte. Şi-au adus aminte de credinţa nesocotită de ei şi l-au dus în ţara de origine. Au alergat la Biserică şi la ajutorul preoţilor. Acum, locul medicamentelor a fost luat de exorcismele Sfântului Vasile cel Mare. Străduinţa terapeutică şi-a schimbat drumul. Şi drumul acesta l-a călăuzit pe bolnav în Sfântul Munte Athos.
  — Mai bine-l duceţi în Sfântul Munte, pentru a-i citi vreun ieromonah evlavios, i-au sfătuit unii.
  Propunerea a fost acceptată imediat şi Anghel, împreună cu fratele său Gheorghe şi alţi câţiva, a mers la Noul Schit, unde aveau nişte cunoştinţe.
  După cum povesteşte monahul iconar Eustratie, care l-a găzduit, ţinea în mâini patru-cinci bile ca portocalele şi se distra cu ele. Le arunca una câte una în aer cu mare iuţeală, le prindea şi iarăşi le arunca, fără ca vreuna să-i cadă pe jos. L-ar fi invidiat şi cel mai dibaci jongler! Şi era stăpânit şi de o pălăvrăgeală fără sfârşit. Discuta… cu sine însuşi ceasuri întregi o grămadă de lucruri fără sens.
  Părinţii din Schitul Nou s-au luptat mult să-l elibereze de demon, dar n-au izbutit nimic. Duhul rău era foarte puternic. De aceea, s-au gândit să-l trimită pe bolnav la chilia Adormirii Maicii Domnului din Katunakia. Acolo se nevoia vestitul părinte duhovnic Ignatie (1827-1927), care le dăruise tămăduire multor demonizaţi.
  A fost condus, aşadar, la Katunakia. Părintele Ignatie l-a cunoscut şi a aşternut planul de luptă. A înţeles că e nevoie de multă sudoare pentru ca duhul rău să iasă din el. Ucenicul lui cu acelaşi nume îl va ajuta în luptă – la Liturghii şi la exorcisme. Urmau să postească patruzeci de zile, să săvârşească în fiecare zi Sfânta Liturghie, să citească exorcismele şi să ceară mila lui Dumnezeu.
  Anghel, după porunca duhovnicului, trebuia să se spovedească în fiecare zi, vădind cele mai ascunse gânduri ale sale şi orice îi va spune demonul.
  Treizeci şi nouă de zile a ţinut această luptă severă. N-a apucat să vină cea de-a patruzecea, când bolnavul a respirat din nou aerul libertăţii. Funiile care l-au ţinut legat atâţia ani s-au rupt. Uşurarea lui era mai presus de orice descriere. Sărbătorind de bucurie, s-a întors în locurile sale natale şi mai târziu în America, unde şi-a continuat viaţa „tămăduit şi cuminţit”.

  1. Dacă îi povestește această minunată poveste adevărată fiului lui Caramitru aceasta o să zică că este un nou episod din Stăpânul Inelelor.

   Este cumplit. Omenirea se află în dezastru.

   1. Am să vă spun o poveste adevărată.

    Un medic grec a emigrat în Statele Unite. Medicul fiind grec și ortodox în același timp și-a păstrat duhul bun ortodox în rătăcirea lui in Statele Unite.

    Acolo și-a crescut familia și și-a petrecut o mare parte din viață.

    La un moment dat soția lui a luat-o razna pur și simplu.

    Adică a început să facă desfrânare În ultimul hal.

    Acest doctor nu s-a mîniat pe ea și nici nu a început să-i facă scandal sau să-i propună divorțul.

    S-a închis în cămăruța lui ori de câte ori a avut ocazia și s-a rugat fierbinte pentru ea cu lacrimi.

    La un moment dat acest doctor s-a dus să viziteze un mare duhovnic și sfant părinte din muntele Athos.

    Acest sfânt părinte s-a cutremurat când a văzut ajungând la el pe acest medic pentru că i-a văzut stâlpul de foc către cer deasupra capului.

    Cutremurat fiind, Sfântul Părinte a vrut să cerceteze cauza acestei minuni.

    Și l-a luat la întrebări pe doctor. Iar acesta plângând i-a spus totul.

    Iar la taina spovedaniei acel sfant părinte a văzut cerurile deschise deasupra acestui doctor.

    Ce har al preoției avea acest doctor?

    Ce teologie adâncă se sălășluia în acest doctor?

    El nu era teolog. Era un om simplu și aveau meserie.

    Și s-a înfățișat în fața sfântului Părinte ca un sfânt care nu știa că este sfant.

    După o asemenea poveste mie nu-mi vine să mai ies afară din casă din cauza nemerniciei mele.

 16. Să nu uităm două aspecte:
  1) Sfinții Părinți au avertizat că diavolul, înainte de Întruparea Domnului, știind și/sau ghicind despre viața și lucrarea Lui pământească, a copiat-o în batjocură ca oamenii, în momentul când acele lucruri s-ar fi întâmplat aievea, oamenii să nu creadă în El, zicând că este un imitator sau chiar că El nu a existat.
  2) Iudeii au scornit multe minciuni în scopuri de „deconstruire” a creștinismului. De exemplu, au scornit că zeul iranian Mithra, conform mitului lui, ar fi fost născut din fecioară, ceea ce este fals.

 17. 5 Septembrie 2019: Ziua În care România a devenit oficial Colonie.
  Asta au primit românii odată cu declararea lui Dragnea și familiei lui ca persona Non Grata pe teritoriul SUA.
  România este pierdută.
  A vândut-o Iohannis pe o șapcă și pe un nou mandat. Dar nu despre Iohannis este vorba în această postare, el este trădător de țară, ci despre Exxon Mobil și SUA, și nu numai.
  Atunci când a fost executat Dragnea, toate informațiile mă duceau către ideea că a fost executat de către americani cu sprijinul consilierilor săi israeliți, care l-au dus într-o direcție greșită. Iohannis și Helvigh nu ar fi avut totuși curajul de a executa liderul celui mai mare partid din România, de a falsifica grosolan alegerile, Informațiile erau atât de șocante, încât pur și simplu nu am vrut să le cred până nu vom fi avut o confirmare oficială.
  Confirmarea a venit alaltăieri.
  Țin să fac precizarea că aceasta nu este o postare antiamericană, nici pro-rusă, ci este pur și simplu o postare românească, atât cât mai contează România în ochii unui popor divizat și profund bolnav.
  Totul a început cu Bechtel, a continuat cu închisorile CIA, cu Scutul de la Deveselu, cu cazul Caracal și a culminat cu Afacerea Exxon Mobil.
  Dar să le luăm pe rând:
  Prima greșeală a fost Bechtel, una din companiile americane pentru care SUA a declanșat războaie, a comis asasinate, a impus lovituri de stat în America Latină și în alte locuri din lume, a dat jos guverne și a pus în loc altele fidele. Pentru a intra în NATO și a obține sprijinul americanilor, României i s-a impus să dea o șpagă pe față americanilor, prin compania Bechtel, iar aceștia s-au conformat. A fost prima greșeală, urmată de acceptarea PSAL 1 și PSAL 2, și de distrugerea la ordin a economiei românești pentru a putea fi preluată pe nimic de către corporațiile străine.
  Înainte de a vă înfierbânta, vă spun că nici pe departe România nu este prima țară care este astfel ocupată, decenii întregi, CIA și administrația americană făcând lucrul acesta în țările Americii Latine, metodele fiind mult mai sângeroase decât în România. Unele dintre crime au fost chiar recunoscute de CIA, care și-a asumat astfel deciziile, încercând să salveze administrația: o gogoașă umflată, pentru că administrația americană a fost implicată până-n gât, și o palmă deasupra.
  A doua greșeală a României a fost acceptarea pe teritoriul țării a închisorilor CIA. Cea care a “salvat” SUA în fața comunității internaționale a fost…Laura Codruța Kovesi. Da, afirm răspicat:
  Pe teritoriul României au fost Închisori ale CIA, iar cea care a mințit Congresul American și Comunitatea Internațională a fost Procurorul General al României, Laura Codruța Kovesi, care, cu știința FBI și CIA a semnat, fără a avea acest drept, comițând un fals de o gravitate excepțională, un document…IN NUMELE STATULUI ROMÂN!!! Doar Președintele și Primul Ministru au voie să angajeze Statul într-un document de o asemenea gravitate, acest document fiind un act de trădare națională, dar și un act de uzurpare de funcție și fals în acte la nivelul cel mai înalt.
  Ca să fiu mai explicit, Congresul American a fost mințit printr-un document fals semnat de un înalt funcționar care nu avea și nu are dreptul, conform legislației naționale, să angajeze Statul Român. Reprezentanții Congresului American au fost mințiți că Procurorul General are această calitate, iar ei au concluzionat că Statul Român(?!) confirmă că pe teritoriul României nu au fost închisori CIA(!!!)
  Ca urmare a semnării acestui document, Laura Codruța Kovesi a fost numită de către americani șefa DNA, și a fost mandatată să demareze Lupta Anticorupție, primii care trebuiau executați fiind cei care aveau cunoștință de acest document.
  Fiind ultimul dintre cei care știu de existența documentului și care încă nu am fost executat, cu toate încercările lui Coldea, Kovesi și Helvigh, fac următoarea DECLARAȚIE către opinia publică națională și internațională:
  Acest Document, acest fals de o Gravitate Excepțională Există și acum: El este în arhiva Ministerului Justiției din România și nu este clasificat.
  Solicit Ministerului Justiției din România și Guvernului României să facă public acest document!
  CAZUL CARACAL: Ați tot citit și ați auzit tot felul de băsmeli în ultima vreme: Tot ceea ce se întâmplă acum în zonă, inclusiv băsmelile cu rețele perorate de Cumpănașu, au un singur scop, acela de a ascunde cruntul adevăr:
  În Oltenia există o Singură Rețea, care în nici un caz nu este condusă de la Caracal, ci din altă parte. O să scriu la un moment dat, dar informațiile sunt cutremurătoare. Această rețea este aceeași cu cea care “aprovizionează” militarii de la Deveselu, este practic una și aceeași rețea, de care are cunoștință SRI, DIICOT, BCCO, Parchetul, Poliția și Justiția din zonă. Există o încercare disperată de a duce discuția către așa zise rețele din Caracal, care sunt de fapt ramuri ale Rețelei care acționează în Oltenia, sub oblăduirea și chiar sprijinul Statului Român.
  Acum ajungem la cazul Exxon Mobil. Pentru a vă face o idee, Exxon este mult mai importantă decât Bechtel, în ultimii zeci de ani SUA declanșând inclusiv războaie pentru introduce Exxon în exploatările de gaze și petrol de pe Mapamond. Inclusiv Declanșarea Războiului din Irak este atribuit lui Exxon.
  Greșeala lui Dragnea față de americani a fost una singură: A cerut ca o parte din gazele noastre, repet, ale noastre, de pe platoul Continental al Mării Negre să ajungă și în România, nu numai în Ungaria, așa cum au decis SUA. Mai mult, Dragnea a cerut ca Exxon să plătească și impozitele către Statul Român, ceea ce i-a fost fatal.
  A fost executat fără milă de americani. Acesta a fost motivul pentru care Iohannis a fost chemat la Casa Albă, pentru a asigura Administrația Americanâ că rezerva de gaze cea mai mare din Europa, mult mai mare de 1:500 de miliarde de metri cubi, dintre care 400 confirmate deja, sunt ale lui Exxon și ale Ungariei, nu ale României. Același motiv a făcut ca Tăriceanu să iasă de la Guvernare, primind ordinul de la Sterling.
  De ce l-au declarat SUA și Donald Trump( pentru că Mike Pompeo nu ar fi luat o astfel de decizie peste capul lui Trump)?
  Pentru a pieri oricui pofta de a se opune lui Exxon și pentru a arăta că cine i se mai opune, va păți la fel.
  5 Septembrie 2019 este ziua care va rămâne în istorie ca ziua în care România a devenit oficial Colonie.

 18. Acest Andrei Caramitru eu cred ca a fost crescut intr-o pestera de unde nu a vazut lumina zilei niciodata,dar nici oameni ! (Frumoasa educatie a primit).

 19. Nu am nimic impotriva liberei exprimari, dar aceasta exprimare nu trebuie sa jigneasca. Sa inteleg ca mare parte a poporului român, ascultator de “farisei” este tampit.
  Nu-mi pare rau pentru parintii tai. Prin copii platim pacatele/greselile tineretii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button