X

VIDEO interzis de mass-media, despre efectele devastatoare ale vaccinurilor, pornind de la degradarea sistematică a sănătății copiilor, până la moartea unora dintre ei

DISTRIBUIȚI MASIV! Mass-media încearcă cu orice preț să oprească răspândirea acestuia în mediul online și trezirea oamenilor la realitate

Filmulețul începe prin a atrage atenția asupra faptului că, un număr tot mai mare de doctori și oameni de știința vorbesc despre pericolele vaccinurilor. Aceștia consideră că, atunci când oamenii sunt supra-vaccinați, de fapt sunt direcționați către boli autoimune și alergii. Percepția generală este că vaccinurile sunt sigure și eficiente, dar aspectele legate de siguranța si eficacitatea lor nu se bazează pe dovezi.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dar ce spun dovezile?

În 1986, în centrele pentru controlul bolilor copilăriei, au fost incluse 24 de doze a câte 7 vaccinuri, comparativ cu 2019 unde vorbim de 72 de doze formate din 16 vaccinuri. În acest interval de timp bolile cronice la copii au crescut de la 12,8% la 54 %. Cele mai multe dintre aceste boli apar ca efecte secundare ale vaccinurilor. Printre acestea se numără: ADHD, bolile autoimune, alergiile la alimente, astm sau edem.

Așadar, sunt vaccinurile sigure și eficiente?

Cele mai multe categorii de medicamente din America sunt nevoite să treacă de numeroase studii înainte de a fi scoase pe piață. În experimentul standard pentru evaluarea unui medicament se folosesc două grupuri de participanți, un grup experimental și un grup de control. Participanții din grupul experimental primesc medicamentul care se evaluează, iar cei din grupul de control primesc un substitut de medicament, care nu are niciun efect asupra sănătății. Apoi se compară rezultatele obținute de la cele două grupuri pentru a se verifica dacă medicamentul evaluat are efectul scontat asupra sănătății.

Dar vaccinurile nu trec prin acest proces riguros întrucât nu sunt considerate medicamente, ci compuși chimici complecși, care conțin celule vii (medicamente biologice) și în cazul lor nu se folosesc testele dublu-orb sau placebo. Astfel, niciun vaccin pentru copii nu a fost testat prin aceste metode înainte să obțină aprobarea Administrației pentru Alimentație și Sănătate (FDA).
Mai mult decât atât, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) nu a comparat niciodată starea de sănătate a copiilor vaccinați cu starea de sănătate a copiilor nevaccinați și refuză în continuare să o facă, comparând însă copii vaccinați cu alți copii vaccinați.

Un studiu independent a comparat totuși starea de sănătate a copiilor vaccinați cu starea de sănătate a copiilor nevaccinați și s-a ajuns la concluzia că, există o probabilitate mai mare pentru copii vaccinați să sufere de boli precum:

  • rinită alergică (de 30 de ori mai probabil)
  • autism ( de 4.2 ori mai probabil)
  • dificultăți de învățare (de 5.2 ori mai probabil)
  • ADHD ( de 4.2 ori mai probabil)
  • tulburări în dezvoltarea neurologică (de 3.7 ori mai probabil)
  • eczemă (de 2.9 ori mai probabil)
  • boli cronice (de 2.4 ori mai probabil)

Doar în anul 2018 au fost declarate 58,381 de cazuri de traume provocate de vaccinuri și chiar cazuri de moarte. Dar astfel de cazuri reprezintă doar 1%, conform Departamentului american de Servicii Umanitare și de Sănătate, restul de peste 6 milioane neajungând să fie declarate oficial.

Alarmant este și faptul că unele vaccinuri nu respectă standardele medicale acceptate de aproape toate spitalele. De exemplu, Administrația pentru Alimentație și Sănătate (FDA) cere ca nou născuților să nu li se administreze mai mult de 5 micrograme de aluminiu per kg, pe zi, întrucât cercetătorii au demonstrat empiric că aceștia vor avea probleme grave de dezvoltare dacă primesc o cantitate mai mare de aluminiu. Așadar, în medie, un copil nou născut de 3.5 kg, nu ar trebui să primească mai mult de 17.5 micrograme de aluminiu pe zi. Cu toate acestea, vaccinul contra hepatitei B, recomandat pentru toți copii la naștere, conține 250 de micrograme de aluminiu per doză, ceea ce este de 14.3 ori mai mult decât maximul admis.

Datele istorice arată că rata mortalității cauzată de boli a scăzut înainte de apariția vaccinurilor, ceea ce ne demontează ideea conform căreia vaccinurile sunt miracolul civilizației, ele doar sunt făcute să pară așa.

Cine este totuși responsabil pentru siguranța vaccinurilor?

Cei 4 mari producători de vaccinuri respectiv Merck, Pfizer, Sanofi și Galaxo Smith Kline care au fost acuzați de peste 113 ori de comportamente infracționale precum: falsificarea datelor, mituirea doctorilor, mințitul publicului și au plătit amenzi care depășesc 33 de miliarde de dolari. Merck este și acum în proces pentru falsificarea datelor în ceea ce privește vaccinul MMR.

Un director de la Centrul pentru Control și Prevenirea Bolilor (CDC) a mărturisit că a manipulat datele pentru a elimina corelația dintre vaccinuri și leziunile creierului:

„Nu-mi vine să cred că am putut face ceea ce am făcut”

Iar acesta este doar un exemplu de corupție în interiorul CDC. Mai mult chiar, producătorii de vaccinuri și CDC cooperează atât de bine încât un fost director CDC (Julie Gerberding) s-a alăturat Merck câștigând aici 2.5 milioane de dolari plus acțiuni ale companiei.


Chiar directorul CDC, dr. William Thompson, a susținut că siguranța vaccinurilor nu ar trebui să depindă de Centrul pentru Control și Prevenirea Bolilor, iar odată cu decretul din 1986 producătorii de vaccinuri au fost și ei absolviți de orice răspundere privind efectele vaccinurilor, chiar și de neglijență.

Prin urmare, deși sunt 74 de milioane de copii în America, nimeni nu este responsabil de siguranța vaccinurilor cu care aceștia sunt vaccinați.

Atunci de ce doctorul ne recomandă vaccinurile?

Doctorii urmează recomandările CDC fără a verifica cercetările care stau la baza acestora. Adesea ei primesc chiar și un bonus de 400 de dolari pentru fiecare copil care se vaccinează cu toate
vaccinurile. Dar fizicienii care au verificat în amănunt cercetările răspund în stare de șoc:

„Aceștia au ascuns în mod voit informații esențiale”.

Cine ar trebui atunci să hotărască dacă să îți vaccinezi sau nu copilul? Tu sau Centrul pentru Control și Prevenirea Bolilor si Big Pharma? Sute de legi sunt menite să oprească părinții și chiar doctorii din a alege Dar este copilul tău. Este alegerea ta!

Se vor depune toate eforturile pentru a cenzura acest videoclip și a bloca canalele care îl promovează. Am fost deja dezactivați complet de Facebook și de toți ceilalți giganți tehnologici pentru că am îndrăznit să raportăm adevărul despre pericolele vaccinurilor.

Avem nevoie de ajutorul tău pentru a distribui acest articol și pentru a aduce la cunoștința tuturor despre existența acestui videoclip.

Participați la acest efort de bază pentru ca acest articol să devină viral. Distribuie-l cu prietenii și urmăritorii tăi.

Iată linkul către video pe facebook: https://www.facebook.com/greenmedinfo/videos/2325821697679985/

Videoclipul a fost postat și pe Brighteon: https://www.brighteon.com/945074b3-520e-4edb-85fd-f52d782d3508

traducere de Nicoleta N.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Trebuie mentionat si cel mai putin mediatizat efect negativ al vaccinurilor: scaderea fertilitatii!
    „În România, 1 din 6 cupluri se confruntă cu infertilitatea”
    https://cmed.ro/in-romania-1-din-6-cupluri-se-confrunta-cu-infertilitatea/
    Scopul real este reducerea populatiei.
    Iata doar doua exemple de vaccinuri ne evaluate în studiile de fertilitate
    Fertilitatea
    M-M-RVAXPROnu a fost evaluat în studiile de fertilitate
    https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/m-m-rvaxpro-epar-product-information_ro.pdf
    Fertilitatea
    Nu sunt disponibile date la om privindefectul Gardasil9 asupra fertilităţii.
    https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2015/20150610131761/anx_131761_ro.pdf

    1. Vaccinul HPV reduce fertilitatea femeilor cu 30%-40%
      A lowered probability of pregnancy in females in the USA aged 25-29 who received a human papillomavirus vaccine injection.
      60% of women who did not receive the HPV vaccine had been pregnant at least once, whereas only 35% of women who were exposed to the vaccine had conceived. For married women, 75% who did not receive the shot were found to conceive, while only 50% who received the vaccine had ever been pregnant.
      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29889622

    2. “Mass sterilization”: Kenyan Doctors Find Anti-fertility Agent in UN Tetanus Vaccine
      The Kenya Catholic Doctors Association has found an antigen that causes miscarriages in a vaccine being administered to 2.3 million girls and women by the World Health Organization and UNICEF. Priests throughout Kenya reportedly are advising their congregations to refuse the vaccine.
      “We sent six samples from around Kenya to laboratories in South Africa. They tested positive for the HCG antigen,” Dr. Muhame Ngare of the Mercy Medical Centre in Nairobi told LifeSiteNews. “They were all laced with HCG.”
      https://www.lifesitenews.com/news/a-mass-sterilization-exercise-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-in-u

  2. Referitor la acest subiect: :

    “Mai mult decât atât, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) nu a comparat niciodată starea de sănătate a copiilor vaccinați cu starea de sănătate a copiilor nevaccinați și refuză în continuare să o facă, comparând însă copii vaccinați cu alți copii vaccinați.”

    Am doi copii nevaccinati, cazul celui mai mare este relevant, celalalt fiind inca prea mic sa ma pronunt: nu s-a imbolnavit in acesti primi 4,5 ani de viata, neavand evenimente notabile( cateva raceli usoare si rosu in gat), a vizitat maxim de 6-7 ori institutii medicale, iar din aceste vizite, 2 au fost pentru verificari de rutina, masurari si cantariri.

    Referitor la aspectul mentionat in fragmentul din articol, nici medicii nu prea sunt curiosi sa faca o banala comparatie, ma refer cu precadere la cei de familie, care au niste date in calculator, cu ajutorul carora pot sa isi intocmeasca niste banale statistici si calcule comparative, caci e gratis, nu-i costa nimic !

    Dar, NIMIC ! nici macar nu ii intereseaza. Dar in schimb, nu rateaza nici o ocazie sa iti spuna cat de mult gresesti ca nu ti-ai vaccinat copilul.

    Prietenii pe care ii avem, respecta linia sistemului: nu ne intreaba absolut nimic de sanatatea copiilor nostri, stiind foarte bine ca nu sunt vaccinati, cu atat mai mult, ascund frecventa cu care copii lor vaccinati, viziteaza institutiile medicale. Daca se imbolnavesc copii lor, asta numai ei stiu, caci e secret. Nu se destainuie fata de noi, cei care nu ne-am vaccinat odraslele. Si repet, au exemplul concret la indemana si nu ii intereseaza, sau se prefac ca nu-i intereseaza.

  3. Pardon? Pe noi de ce nu ne întreabă deștepții lumii care este adevărul despre ceea ce se întâmplă cu acești copii din Spania?

    Omeprazol? Pardon? Păi știm și noi ce înseamnă Omeprazol.

    Se mai vehiculează în farmacie sub denumirea de Omeran. Se administrează pe stomacul gol timp de 10 zile și câteodată chiar are un efect benefic asupra stării de sănătate a stomacului bolnavului.

    Nu suntem chiar atât de tâmpiți. Folosim și noi medicamente. Dar nu ne-am făcut un Dumnezeu din ele.

    În niciun caz acest Omeprazol nu putea să producă efectele secundare despre care vorbește acest articol.

    În niciun caz compania producătoare a Omeprazolului nu și-ar dori o asemenea “reclamă” care i-ar distruge un segment de vânzare.

    Acești copii din Spania sunt primele produse ale demonizării.

    Să nu vă așteptați deocamdată să facă spume la gură, să se tăvălească pe jos și să vorbească cu sunete guturale, demonice.

    Cei care vor urma după ei vor face aceste lucruri și vor arăta din ce în ce mai mult ca demonii.

    Nu o spun eu pentru că nu sunt prooroc.

    Citiți pur și simplu cărțile din sfânta tradiție ortodoxă și veți vedea cum vor arăta unii oameni la sfârșitul veacurilor.

    Nici măcar nu-i bănuiesc pe oamenii de știință respectivi că ar dori să ascundă acest aspect neștiințific.

    Dar întunecarea lor este atât de profundă încât bâjbâie ca niște cretini în explicațiile lor referitoare la acest caz.

    Este înfricoșător că nu le trece nici o secundă prin cap să se întoarcă la explicațiile adevărate.

    Un medicament greșit a dus la sindromul vârcolacului: cum se manifestă afecțiunea la copii

    Aproximativ 17 copii au început să sufere de sindromul vârcolacului. Criza a fost cauzată de administrarea unui medicament etichetat greșit.

    Câteva zeci de familii din Spania se confruntă cu o situație foarte dificilă. Copii lor de vârste fragede au dezvoltat pilozitate excesivă pe tot corpul, după ce li s-a administrat un medicament greșit. Conform comunicatului Ministerului Sănătății din Spania pe marginea subiectului, se pare că s-a produs o eroare de etichetare. Cu alte cuvinte, într-un timp foarte scurt, copiilor le-a crescut păr pe corp în de parcă ar fi bărbați adulți, dar într-un ritm mult mai alert.

    Primele semnale de alertă au fost mediatizate în luna iunie, când părinţii au descoperit că copiii lor, printre care şi bebeluşi, au dezvoltat o pilozitate anormală.

    Fenomenul ciudat s-a petrecut după ce au luat un medicament vândut sub denumirea de omeprazol, folosit împotriva refluxului gastro-esofagian. Ca referință, acesta se poate găsi și în magazinele din România, chiar dacă nu provine de la același producător.

    Deși fenomenul poate părea extrem și foarte ciudat, reprezintă o manifestare a unei afecțiuni foarte vechi intitulată hipertricoză sau sindromul vârcolacului.

    În cazul de față însă, boala nu a venit natural, ci a fost provocată de minoxidil, un medicament folosit împotriva căderii părului. Acesta s-a regăsit în cutiile în care ar fi trebuit să fie omeprazol.

    „Acest medicament a fost introdus într-un ambalaj marcat omeprazol”, a declarat ministrul sănătăţii, Maria Luisa Carcedo.

    Eroarea provine de la laboratorul FarmaQuimica Sur, cu sediul în Malaga, unde ingredientul activ a fost greşit etichetat din motive necunoscute, la ora actuală.

    Conform statisticilor oficiale, cel puțin 17 cazuri de copii cu sindromul vârcolacului au fost raportate autorităților spaniole din regiuni precum Cantabria, Andaluzia sau Valencia. Medicii sunt de părere că simptomele traumatizante ar trebui să dispară după întreruperea tratamentului, deși reacția copiilor ar putea varia de la un individ la altul.

    Patru copii afectaţi din Andaluzia, trei bebeluşi şi un copil de şapte ani, se simt bine acum, au anunţat serviciile de sănătate spaniole.

    Laboratul din care au provenit pastilele etichetate grești a fost închis ”ca măsură de precauție”.

    Mai jos în corpul știrii au cârmit-o spunând că de fapt s-au strecurat alte pastile în flaconul de Omeprazol.

    Cred că compania farmaceutică a început să ia pastile antidepresive după acest scandal.

  4. Cumpanasu: “NIMENI NU MERITĂ Să SUFERE ÎN HALUL ĂSTA PT CĂ AVEM UN STAT MAFIOT. HOTĂRÂŢI-VĂ DACĂ VREM SĂ TRĂIM AŞA SAU LUPTĂM ÎMPREUNĂ!!! MIE MI-A AJUNS. VREAU SĂ SCHIMB ACEST SISTEM ODIOS. În perioada următoare voi face un ANUNŢ şi am NEVOIE de OPINIA şi sfatul dumneavoastră. NU PUTEM CONTINUA AŞA!!!!! SUNTEŢI GATA DE LUPTĂ?”
    https://www.dcnews.ro/alexandru-cumpanasu-anunt-important-sunteti-gata-de-lupta_685315.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button