X

Monahii de la Paltin – Vrancea dezmint informațiile apărute pe romanortodox.info

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu frică și cu dragoste de Dumnezeu,

Noi, viețuitorii, monahul Acachie, monahul Serapion, monahia Teodosia și sora Veronica, ai așezământului monahal din Paltin – Vrancea, am constat cu durere că pe saitul romanortodox. info a apărut un comunicat în care se spune că noi ne dezicem de Proiectul de Rezoluție pe care l-am semnat în ianuarie 2018. Menționăm că acest comunicat reprezintă un fals cu care nu suntem de acord. Niciodată în viața noastră nu am dat anatema pe cineva și nu vom da căci ne temem de Dumnezeu. Cu această ocazie am recitit cu multă atenție Proiectul de Rezoluție din ianuarie 2018, textele sinaxelor de la Roman și Mestecăniș. Ne asumăm în continuare Proiectul de Rezoluție amintit mai sus, specificând că el reprezintă poziția corectă din punct de vedere canonic, asumată și în Rezoluția Sinaxei Naționale de la Botoșani din 18 iunie 2017.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. nu e ecumenist, e schismatic, caci considera pe toti pomenitorii ca fiind eretici… doar cei de la Slatioara mai gandesc asa.

  1. Deoarece cei de la Paltin sustin ca nu ei au semnat acea scrisoare preluata de ortodox info va rugam sa dezlegati d voastra acest mister explicand public care este pozitia monahilor de la Paltin Vrancea mai concret a monahilor Acachie monah Serapion monahia Teodosia si sora Veronica iertati indrazneala dar doar dv ne puteti spune daca acea scrisoare din 29 august 2019 multumim

    1. Scrisoarea scrisă de mână ne-a fost dată exclusiv nouă, pentru a combate ce a apărut pe romanortodox.info. Aceasta este poziția lor, iar nu vorbele spuse de unii sau alții. Părinții de la Paltin nu mai vor să continue această dispută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button