X

[VIDEO] Alexandru Cumpănașu strânge semnături pentru prezidențiale: “Vreau să mătur cu sistemul pe jos!”

cumpanasu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata violată, ucisă și incinerată de Gheorghe Dincă, la Caracal, a lansat, pe Facebook, o întrebare celor care îl urmăresc. 

Președintele Coliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) i-a întrebat pe internauți dacă este momentul să candideze la alegerile prezidențiale. Cumpănașu a anunțat că demarează o campanie de strângere de semnături, ca să vadă dacă ar avea susținere pentru o astfel de funcție. ”Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni”, a anunțat șeful CNMR.

În numai o oră de la postarea live făcută pe Facebook, Cumpănașu a fost vizualizat de 150.000 de oameni, iar 11.000 au și comentat, cei mai mulți fiind de acord cu acest lucru.

“M-am gândit de multe ori la acest lucru, dar deja nu mai pot da acelaşi răspuns la nesfârşit. Vă întreb pe voi: este cazul să candidez la preşedinţia României? Este o întrebare foarte importantă pe care v-o adresez şi am nevoie de sfatul dumneavoastră. Pentru cei care consideră că DA, vreau să vă spun că timpul este extrem de scurt şi este aproape imposibil. Spre satisfacţia unor nemernici care astăzi îşi freacă mâinile!”, a explicat Alexandru Cumpănaşu intenția sa pentru fotoliul de la Cotroceni.

“De aceea eu cred că un om care vrea să candideze la funcţia de preşedinte şi care nu vrea sprijinul partidul, şi o spun clar, dacă voi face asta nu vreau sprijinul lor, nu vreau să le fiu dator, are parte şi de dezavantaje. De aceea, pentru că văd că majoritatea dintre dumneavoastră spuneţi că este bine să fac lucrul ăsta, aş vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, împreună cu dumneavoastră, în zilele următoare, am să fac acest exerciţiu. Am să încerc să văd câte semnături putem strânge, câţi oameni vor să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câţi oameni vor o Românie fără clanuri. Fac un apel la dumneavoastră să luăm decizia împreună după acest exerciţiu. Pentru că dacă nu avem o şansă, trebuie să ştim de la început!.

„Dovada faptului că nu am avut nicio clipă această intenție este că au rămas până la momentul în care se pot depune listele de semnături doar 20 de zile. Este aproape imposibil, este aproape de domeniul unui record să poți să aduni 200.000 de semnături. De aceea este o hotărâre pe care nu greu o iau, dacă aș lua-o, dar o să am nevoie de sfatul și de părerea dvs”.

“Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni. Ar fi de ajuns. O funcţie din asta nu are niciun farmec pentru mine. În doi ani îmi voi da demisia, dacă nu voi rade toate clanurile din ţara asta. Funcţia de preşedinte nu este una de care să te foloseşti conjunctural. Este o funcţie cu putere, dacă ştii să o foloseşti, dacă nu eşti încă un prizonier al sistemului. Ai CSAT, ai strategia naţională de apărare, ai numirile de la DIICOT şi Parchete, ai forţa poporului. În doi ani, toate clanurile vor fi rase”, a mai precizat Alexandru Cumpănaşu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

25 comentarii

  1. De acord cu tine in vorbe ai intentii bune dar mai trebuie sa faci ca toti hotii indiferent de culoare politica sa dea banii inapoi.Sper ca nu inchini tara la rusi sau la americani?

 1. mult am regretat moartea celor doua fete, pt ele m-am uitat la stiri zilnic, mi-a parut foarte, foarte rau cand am auzit inregistrrea cu Alexandra, chiar m-am atasat sufleteste de aceste doua fete. Si eu astept sa se faca dreptate, de cand s-a intamplat nenorocirea zilnic urmaresc stirile despre ele, doua fete scumpe si nevinovate.

  Dar, daca Cumpanasu iese presidente, e clar: este omul sionistilor si ce s-a intamplat cu aceste doua fete e un nou COLECTIV. Evident ca Cumpanasu –care face parte dintr-o organizatie platita de illuminati/zionisti, cea cu modernizarea –citeste distrugerea– Romaniei, va taia foarte multe libertati si va implementa cipul, buletinul cu cip si control total, in numele celor doua fete.

  1. Da, acest anunt de candidatura, dupa ce a negat in repetate randuri ca are asemenea intentii, ridica multe semne de intrebare asupra lui Cumpanasu. Este foarte dubios si sprijinul pe care il arata lui Dancila in conditiile in care ea nu a facut nimic impotriva “sistemului” cu care el pretinde ca vrea si poate sa se lupte: „Viorica Dancila este profesionista, discreta, modesta, eleganta. O cunosc bine”
   https://www.aktual24.ro/alexandru-cumpanasu-viorica-dancila-este-profesionista-discreta-modesta-eleganta-o-cunosc-bine/

   1. Dancila, dupa ce l-a demis pe Melescanu, “explica” de ce nu a solicitat rechemarea lui George Maior: “Nu am primit nicio solicitare de retragere din partea domnului Melescanu. O semnam si o trimiteam la Cotroceni, daca primeam aceasta solicitare. O sa vorbesc cu doamna ministru Ramona Manescu. Nu am primit niciun document pentru rechemarea lui George Maior. A fost o decizie politica la momentul acela, dar acea hartie care trebuia trimisa la Cotroceni nu a venit”
    http://www.ziare.com/george-maior/ambasador-sua/viorica-dancila-explica-de-ce-nu-a-solicitat-rechemarea-lui-george-maior-1575461

    “Profesionista” Dancila este bagata pana la urechi in “sistem”!

    1. Dăncilă şi SRI. Un greu din PSD aduce în discuţie LEGĂTURA CU SERVICIUL. Ce replică va da premierul?
     Liviu Pleşoianu: „Doamna Dăncilă#1 striga cu patos pe 9 iunie 2018 având în față un pupitru pe care scria „Jos Statul Paralel”. Doamna Dăncilă#2 nu numai că ne spune nonșalant că nu știe nimic despre Statul Paralel, „pentru că a fost plecată nouă ani din țară.”, dar tot nonșalant îl numește Guvernator al Deltei pe fostul șef SRI Tulcea. Trei concluzii:
     1. Pentru SRI… Puteți să vă jucați cu sloganul de bază și să-l adaptați contextual. Iată, de pildă, pentru cazul de față: DELTA A PRIORI…
     2. Pentru doamna Dăncilă#2… Puteți să vă lansați noua personalitate în meandrele politicii folosind cu încredere următorul slogan: „ORICE OM ÎI ESTE FRICĂ” DE NEIUBIREA SERVICIILOR…
     3. Pentru cei care n-OM fi de #SERVICIU prin PSD: „Dacă pentru a trăi trebuie să te târăști ca o râmă, atunci mai bine ridică-te și mori!” (Jim Morrison). Cei care ne-au ales vor să-i vadă pe oamenii cu spate drept ieșind în față și vorbind… Oamenii nu vor mai vota PSD, dacă PSD se va deplasa în genunchi și cu spatele la oamenii care au votat PSD.”
     http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://evz.ro/plesoianu-dancila-tibuleac-sri.html
     Articolul a fost STERS de la adresa https://evz.ro/plesoianu-dancila-tibuleac-sri.html dar “sistemul” nu-l poate sterge si din cacheul google.

 2. Site-ul Coaliției conduse de Alexandru Cumpănașu e copiat după site-ul SRI
  Toată structura site-ului CNMR este identică cu cea a site-ului SRI, multe bucăți din conținutul acestuia fiind pur și simplu clonate în site-ul CNMR.
  Mai mult, compania care a dezvoltat site-ul, D>Soft din Iași, a realizat două site-uri care au copiat conținut propagandistic pro Kremlin de pe Sputnik și l-au distribuit în România.
  UPDATE. La scurt timp după publicarea acestui text, site-ul CNMR a fost suspendat. “Site suspendat in mentenanta. Revenim pe data de 20 august 2019”, este mesajul afișat la adresa http://www.cnmr.ro.
  https://pressone.ro/site-ul-coalitiei-conduse-de-alexandru-cumpanasu-e-copiat-dupa-site-ul-sri/

  Sputnik a si postat un sondaj de opinie!
  Doriți ca Alexandru Cumpănașu să candideze la președinție?
  DA, doresc să candideze
  NU, pentru că se va spune că profită de cazul fetelor
  Nu știu, am nevoie de mai multe explicații
  https://ro.sputnik.md/vote/20190829/27405636.html

   1. Cumpanasu a fost pus sa candideze ca sa-l inlocuiasca pe Plesoianu, adevaratul candidat anti-sistem, care a fost blocat mediatic in timp ce Cumpanasu a fost pus in lumina reflectoarelor!

    Plesoianu: “Le e atât de frică de candidatura mea încât au declanșat un mecanism monstruos: emisiuni anulate, blocadă media, amenințări la adresa oamenilor din teritoriu (că își pierd funcțiile sau slujbele dacă strâng semnături), mizerii scrise despre mine peste tot (mă prezintă ca “omul rușilor”, ca “securist”, ba chiar ca “anticrist”)… Sunt conștienți că, dacă apuc să candidez, le dăm peste cap toate planurile!
    Hai să ne mobilizăm, ROMÂNI LIBERI! Nu pot bloca mai mult decât puteți dumneavoastră semna!
    Fie să fim cât mai mulți în aceste săptămâni care au mai rămas! Să redăm împreună România poporului român!
    Vă rog, distribuiți masiv, să afle toată țara că EXISTĂ o alternativă uman-sănătoasă!
    Vă mulțumesc, oameni LIBERI!”
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/vb.1413816785502063/667398317110378/?type=2&theater

 3. Liviu Plesoianu: Mesaj-manifest pentru toți oamenii LIBERI
  “Când am protestat în fața sediului central DNA împotriva Zeiței Anticorupție (care nu se prezenta la comisia de anchetă pentru că se temea că o voi întreba ce a căutat acasă la Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009, ca Procuror General al României, alături de Maior, de Coldea și de politicieni din ograda lui Băsescu), când am protestat deci în fața marelui Templu Anticorupție, două zile la rând, NU m-am întrebat dacă mai are rost să continui, deși am fost aproape SINGUR!
  Când am demonstrat cu lux de amănunte cum domnul premier Tăriceanu a schimbat în 2007, prin SECRETIZARE, contractul de împărțire a producției de petrol și gaze de la Marea Neagră în contract de concesiune cu redevențe minuscule, NU m-am întrebat dacă mai are rost să continui, chiar dacă aproape NIMENI nu a fost interesat!
  Când făcea distinsul domn Fifor (îl știți, e domnul acela care îi cară umbrela doamnei Dăncilă) eforturi disperate să mă oprească atunci când, în cadrul comisiei de anchetă, îi adresam întrebări incomode marelui George Maior, NU m-am întrebat dacă mai are rost să continui, deși eram conștient că nu foarte multă lume înțelege efortul meu de a scoate adevărul la lumină!
  Când l-am înfruntat pe marele Werner chiar la Cotroceni, pe dinăuntru, în fața Comisiei de la Veneția, NU m-am întrebat dacă mai are rost să continui, deși nu multă lume a înțeles importanța episodului!
  Când proiectele mele de lege care prevăd limitarea la patru ani a mandatului șefilor din servicii au fost blocate la Senat, NU m-am întrebat dacă mai are rost să continui, deși propriii mei colegi din PSD au dat avize negative pe bandă rulantă în comisii!
  Când am observat că au trecut doi ani și jumătate de când am depus proiectul de lege privitor la transparentizarea finanțării ONG-urilor și depolitizarea ONG-urilor de utilitate publică, NU m-am întrebat dacă mai are rost să continui, deși mi-e tot mai clar că acest proiect nu va trece niciodată!”
  https://ro-ro.facebook.com/pg/liviuplesoianu.oficial/posts/

 4. Intentia lui Cumpanasu de a candida la prezidentiale mi-a amintit de ceea ce spunea Parintele Justin Parvu ca un conducator fara Dumnezeu este un conducator fara constiinta. Eu personal ma indoiesc ca acest Cumpanasu il are pe Dumnezeu. Si apoi, asa cum spunea cineva mai sus, mai cred ca daca reuseste sa castige alegerile este omul sionistilor. Sau va deveni al lor…

  1. Cumpanasu e ca o cumpănă… când așa, când așa. nu te poți baza pe el.Nu a fost ,mai înainte, mare susținător al sistemului ?Cine garantează pt.el ?Figura lui este …de neîncredere.

 5. Ai avut dreptate,admin!
  De la bun inceput ai spus că se va folosi de aceasta tragedie Cumpanasu pentru a candida la prezidențiale.

  Este inuman ce se întâmplă în România. Acest Cumpanasu s-a folosit maxim de moartea nepoatei sale pentru a-și face imagine, că mai apoi sa fie sprijinit pentru candidatura la prezidențiale.
  Și a reușit!!!
  SA II FIE RUȘINE!!!!
  La început declara că nu intenționează să candideze, dar a așteptat momentul oportun. A spălat bine pe creier audienta.

  Romani, treziti-va!!!
  Este tot omul sistemului și Cumpanasu.

  Este o diversiune pentru a crede romanii că el lupta pentru adevăr și dreptate cu URĂ împotriva sistemului în condițiile în care toți românii s-au convins că sunt conduși de trădători.
  Timpul ne va arata adevărul dureros!!

 6. E omul sistemului Alexandru Cumpănașu! Uitativa pe facebook ce semn face si va lamuriti! In plus el are in spate multe ONG!

 7. Daca omul asta sau sistemul a premeditat tot ce s-a intamplat, in vederea prezidentialelor, e foarte grav. Doar niste minti bolnave, niste sociopati pot debita asa ceva.

  Romani, votati cu cei care il marturisesc pe Hristos. Nu e suficient sa fi patriot sau sa vrei sa dai cu sistemul de pamant !!! Dupa fapte ii veti cunoaste !!!

  Hristos a spus: “Fara Mine, nu puteti face nimic.”

  PS: cineva spunea parca intr-un articol nu foarte vechi, sa fim cu bagare de seama la evenimentele ce au subiect central suferinta sau uciderea copiilor.

  1. Da, asta este concluzia si este extrem de grav!
   Liviu Plesoianu: “Pentru distinsul domn Cumpănașu, George Maior e o ființă MINUNATĂ, de la care a învățat multe.
   Pentru cine nu e chiar îngrozitor de superficial, e destul de limpede…
   Cumpănașu, 19 iunie 2019: “DA, vorbesc cu George Maior și îl apreciez!… E prietenul meu!… De la el am învățat multe!… Pentru oricine vrea să fie Președinte, poate să joace un rol foarte important în relația cu SUA!… Dacă vedem că vor candida niște nătărăi, atunci ne băgăm NOI! Și vedem ce se întâmplă…”
   https://ro-ro.facebook.com/pg/liviuplesoianu.oficial/posts/

   1. Poti spune asta ca si act de intelepciune, o strategie in dialog este esentiala. Asta nu demonstreaza nimic, poate chiar parea un act disperat de atasare fata de cineva mai mare in functie. Foarte bine ca a zis asta! Asta nu inseamna nimic.

   2. Cum era de asteptat, Cumpanasu e un oportunist. E un oltean tupeist care stie sa dea din coate ca sa-si vada sacii in caruta. Ce sa spun a avut acum o revelatie ca trebuie sa mature pe jos cu sistemul. Eu cred ca profita de tragedia acestor biete fete ca sa ajunga el in frunte. Nu cred ca e sincer. Si din surse sigure, nu e nici un bun crestin, se tot insoara intr-una si presara cu copii peste tot, isi lasa familiile cu copii, ca sa-si faca altele.

 8. Cumpanasu este folosit in aceasta situatie, nu este deliberat omul sistemului, este condus de fapte bune intr-un plan prost, depinde ce intelege el prin modernizarea Rominiei. Fix asta mi-a atras atentia, este o traiectorie gresita, si face diferenta, ma gindeam, nu cumva asta a fost tocmai pentru modernizarea Rominiei. Folosindu-se de el, fara sa stie ce l-a lovit. Noi oamenii normali, nu putem gindii scenari astfel de macabre, dar se prea poate sa fie 100% folosit. In plus el expune unele greseli facute de psd ceea ce este benefic pentru campania asnti-psd pe care am vazut-o in ultimi 2 ani, si vad ca prinde la public. Categoric nu le convine Plesoianu, plus ca este nume de romîn. Dar ceva este putred la mijloc, inca mai este de studiat – dar Cumpanasu vorbeste despre el insusi, a luat totul la mod personal, spune mereu Eu, Eu , Eu – nu despre el este vorba, dar este foarte posibil ca el sa faca si rau si bine. Acest caz Alexandra sa fie impotriva sau datorita candidaturii lui Pleșoianu la Preș, care pare sa fie de la Rusi. Noi toti eram in razboi daca nu era Putin in Siria, multe stiti anti-Putin si sunt pe net ca o explozie astfel de stiri, insa omul Putin este singurul care isi vede de treaba. Romînia este loc strategic pentru multe tari mai ales pentru extreme: Sua – Rusia. Iar Putin de multe ori ne-a anuntat ca populatie, inclusiv cind a fost vorba de gaze, atunci cind a spus ”vi-l dam gratis, si vindeti voi mai departe” sau ceva asemanator. Facind referire sa nu mai luam gazul de la americani, Putin este arhi-diplomat.

  Concluzia mea este ca nu se asteptau ca Cumpanasu sa candideze, ci doar sa-l lanseze mai mult in inimile oamenilor pentru aceasta modernizare de care noua ca romini nu prea ne arde. Insa fata de tot ceea ce am scris diferenta o facem noi, cei care au iesit in strada si sintem afectati cu adevarat. Inca mai am de ales dintre cei doi, pentru ca Plesoianu, pare sa fie ocultist si nu gasesc localitatea unde s-a nascut. Categoric multe fmei sunt purtate de emotii in cazul Alexandra si vor vota Cumpanasu, insa nu stim ce prevede aceasta stergere cu ei pe jos – dupa cum spune el , si nici in ce consta modernizarea, ca lucrurile au fost deja create de Dumnezeu..

  Multi vorbesc pro si anti dar lupta noastra nu este cu singele si carnea.

 9. Cumpanasu asta se potriveste perfect in ecuatie. Nu prea poate lovi nimeni in el in urma faptelor intamplate. Mai ales televiziunile. Inclusiv antenele nu l pot invinui. Si a creat mare avantaj cu treaba asta. Ori profita de avantajul creat ori a fost premeditat avantajul. Merge prea direct la tinta in tot ce face. Plus a fost primul la care am vazut propusa noua lege de a cumpara cartele cu buletinul pe facebook. Plus are fata de Iohannis si fara a avea urme de emotii. Plus a tinut departe familia Alexandrei in tot acest timp, si nu au aparut decat cand a dorit el.

 10. Daca face asta, omul strică tot ce a făcut bun până acum în cazul Caracal, şi toată lumea îl va considera un oportunist, mai ales că a declarat în repetate rânduri că nu va candida.
  În altă ordine de idei, e o tâmpenie vânzarea cartelelor sim cu buletinul. Se vor face farse cu telefonul altuia (colegului de bancă sau serviciu) şi va creşte gradul de paranoia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button