X

Vaccinarea obligatorie în pregătire? Ministerul Sănătății va primi de la UE banii pentru o vaccinare în masă

Image result for

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că va primi, în următorii 3 ani, aproximativ 22 de milioane de lei de la Uniunea Europeană pentru a implementa o serie de măsuri care vizează creşterea gradului de vaccinare, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

„Am depus în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă (POCA), 7 proiecte de interes major pentru sistemul sanitar în acord cu Strategia Naţională de Sănătate 2014-2020. Am primit aprobare pentru primul proiect prin care urmărim să creştem gradul de acoperire vaccinală în ţară”, a spus Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, în comunicatul menţionat, remis duminică.

Cei 22 de milioane de lei primiţi de la Uniunea Europeană vor fi folosiţi pentru implementarea Strategiei Naţionale de Vaccinare, inclusiv Planul de acţiuni aferent acesteia. De asemenea, va fi consolidat un sistem de monitorizare a măsurilor care vizează creşterea gradului de vaccinare.

„Va fi îmbunătăţită capacitatea instituţiilor din sistemul de sănătate pentru completarea şi accesul în timp real la informaţii privind stadiul vaccinării pentru populaţie, precum şi a stocurilor disponibile. Un număr de 20 de judeţe identificate ca fiind prioritare vor fi dotate cu camere frigorifice pentru păstrarea stocurilor de vaccin, cu maşini şi servicii de curierat pentru transport vaccin. Va fi dezvoltat şi Registrul Electronic Naţional de Vaccinari (RENV), prin crearea, în secţiunile de management al stocurilor de vaccin existente la nivelul direcţiilor de sănătate publică, a unui modul de calcul valoric al acestor stocuri. Personalul din Ministerul Sănătăţii şi din structurile cu responsabilităţi în dezvoltarea şi punerea în aplicare a politicilor şi programelor de vaccinare şi imunizare va fi instruit şi, nu în ultimul rând, va fi derulată o campanie de informare şi conştientizare a importanţei vaccinarii”, se mai precizează în comunicatul remis de Ministerul Sănătăţii.

Citiți și: Începe măcelul: Ministrul Sănătății obligă toate spitalele județene să aibă centru de prelevare de organe

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

  1. „Sorina Pintea, a declarat că va primi, în următorii 3 ani, aproximativ 22 de milioane de lei de la UE”

    Asta este cea mai tare gluma, avand in vedere ca Sorina Pintea, s-ar putea sa plece în următoarele 3 luni!

  2.  „Bioterorismul reprezintă folosirea intenţionată a oricărui microorganism, virus, substanţă infecţioasă sau produs biologic ce poate fi fabricat prin biotehnologie sau a oricărei componente de origine naturală sau artificială, a unui asemenea microorganism, virus, substanţă infecţioasă sau produs biologic, cu scopul de a provoca moartea, îmbolnăvirea sau alte dereglări biologice ale oamenilor, animalelor, plantelor sau altor organisme vii, astfel încât să influenţeze acţiunile guvernului şi să se intimideze sau şantajeze populaţia civilă.” (Ludovic Păun – Bioterorismul şi armele biologice, Ed. Amaltea, 2003, p.246)

  3. Parintele Justin Parvu spunea: „Asa cum a inceput crestinismul cu uciderea pruncilor de catre regele Irod, tot asa se va incheia crestinismul, adica prin uciderea pruncilor prin vaccinare”. Tot Parintele Justin ne-a spus ca mamele care isi vor duce copiii la vaccinare, de fapt ii vor duce la moarte.
    Vaccinarea va incepe cu pruncii si se va „lati” ca sa-i prinda-n lat pe toti oamenii. Trebuie sa fii foarte naiv ca sa te poti increde in grija sistemului antihristic pentru viata proprie. Sau sa-ti fie gandul doar la bunurile materiale. Cine se gandeste si la suflet, acela nu va sta nepasator, ci se va opune vaccinarii obligatorii. Vaccinarea inseamna nu sanatate in conditiile sistemului antihristic de astazi, ci boala programata, iar boala inseamna medicamente, iar medicamentele inseamna bani si acceptarea cardului de sanatate si apoi a pecetii lui antihrist fara de care nu poti cumpara nimic. Deci acceptarea vaccinarii te conduce in mod subtil la pecetluire, caci omului ii va veni foarte greu sa accepte sa moara decat sa primeasca pecetea si apoi sa-si poata cumpara medicamente. Asadar sa nu ne vaccinam oricare ar fi pretul acestui refuz al nostru. Sa cantareasca fiecare ce inseamna acceparea sau refuzul vaccinarii si abia apoi sa ia o decizie.
    Doamne ajuta-ne sa putem duce aceasta cruce a refuzarii vaccinarii obligatorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.