X

Dovada că presa din România este plătită de mafia farmaceutică pentru propaganda pro-vaccin

De ce vrea mass-media din România vaccinarea obligatorie? Uitați cine plătește articolele pro-obligativitate pe unull din site-urile sistemului Hotnews: Sanofi, producător principal de vaccinuri cu un profit de miliarde de euro anual!
Se confirmă mereu și mereu: BANII sunt singura cauză a propagandei pro-vaccinare și a isteriilor provocate în jurul bolilor pentru care vând aceștia vaccinuri. Într-un editorial publicat pe Hotnews, ca articol publicitar, plătit de Sanofi se declară nici mai mult, nici mai puțin că:

Adoptarea legii vaccinării este o oportunitate unică ce confirmă rolul fundamental al imunizării în strategia de sănătate publică a României

​​”Vaccinarea este piatra de temelie a sănătății publice, iar adoptarea legii vaccinării – propusă în Parlament din 2017, ar reprezenta un act fondator prin care statul ar susține acest pilon important de prevenție”, spune Pascal Robin, șeful pe România și Moldova al Sanofi Pasteur, divizia de vaccinuri a companiei Sanofi și unul dintre cei mai importanți furnizori de profil de pe piața românească.

Adică, exact ca într-un lagăr, iar tendința este la scară mondială, exact ca și plaga propagandei LGBT. Ne împresoară pe toate fronturile, iar noi nu avem resursele lor. E drept că judecând lumește, războiul este pierdut din start, doar că biruința este a Lui, Hristos, noi trebuie să luptăm, căci facem parte din Biserica luptătoare.

Tot legat de vaccinuri, un frate spunea la nașterea primului său copil, pe care binențeles că nu l-a vaccinat: „Dacă Dumnezeu îngăduie să se îmbolnăvească, faca-Se voia Lui, dar dacă hotărăsc eu să se îmbolnăvească printr-un vaccin, nu o să-mi pot ierta asta!”. Cam aici stă înțelepciunea: să lăsăm totul în grija lui Dumnezeu, cerându-i în rugăciunile zilnice să ne păzească familia și pe cei dragi de toată molima și primejdia.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. mai bine ar hotara parlamentul predarea in scoli despre alimentatia sanatoasa si ar fi cea mai sigura preventie dar asa se urmareste profitul mare al producatorilor si probabil rarirea populatiei

 2. Observați câtă impertinentă? Un reprezentant al unuia din marile concerne ale lumii dă „indicații” conducerii politice a unui stat și apreciază politica statului după cum conducerea politică a statului face după cum i se dictează de către concernul respectiv! Insolentă fără margini care ne arată cine conduce, de fapt, lumea…

 3. Pentru mine situația vaccinurilor suna așa.

  Pentru mine vaccinurile sunt ca drogurile. Cine vrea, să le ia și să-și asume consecințele administrării acestora.

  Pentru mine nu există nicio conexiune și nicio relație de cauzalitate între vaccinați și nevaccinați.

  Vaccinații nu pot fi îmbolnăviți de nevaccinați tocmai pe motivul că ei se încred foarte tare în vaccin și deci sunt imunizați.

  Această situație de ațâțare a vaccinaților împotriva nevaccinaților este încă o mașinațiune a păpușarilor prin care vor să dividă societatea și să-i facă pe oameni să se urască între ei pe motive de doi bani.

  Așa cum eu nu îi încalc drepturile celui care vrea să se vaccineze nepropunând o lege împotriva vaccinării, așa pretind ca nici mie să nu mi se impună să mă vaccinez obligatoriu.

  La urma urmei, democrația la care ei se închină exact despre asta vorbește.

  Despre libertatea de alegere.

 4. Atunci,dacă e totalitarism, noi am învățat sa ne apărăm de pe vechiul regim. Avem tehnici și strategii. Nu întotdeauna plăcute.

  Corectitudinea de cele mai multe ori nu se confunda cu dreptatea.

  In 7500 de ani corectitudinea a omorat oameni iar dragostea și dreptatea au salvat oameni.

  Așteptăm sa vedem următoarea mișcare.

 5. Sistemul de sanitate romanesc este demult vandut mafiei farmaceutice mondiale.Oricine merge la o consultatie la o institutie medicala publica sau privata-aceeasi mizerie-dupa ce medicul se face ca il asculta pe pacient despre ce sufera ,apoi se preface ca il consulta spunand „Ce vrei ,mamaie, ai 82 de ani ,cat vrei sa mai traiesti?Asta a spus mamei mele un cacat care isi spune doctor,un jeg care traieste numai pentru bani.Norocul lui a fost ca ,fiind de fata ,m-am abtinut sa il azvarl prin geamuri.Dupa care a avut tupeul sa ceara 200 de lei pentru consultatie.Dupa ce a luat banii ,a scris o asazisa reteta in care a trecut 9[noua] medicamente ,invitandu-ne la „control” peste 3 luni,adica alti bani.Majoritatea asaziselor medicamente erau tot felul de rahaturi care apar in publicitatea televiziunilor de stiri,fara nici o legatura cu presupusa boala a mamei mele.Nu a folosit acele otravuri prescrise de nenorocitul de doctor si ,dupa doi ani, mama mea de 84 de ani e mai sanatoasa ,fara sa ia medicamentele nemernicului ,care voia sa faca vanzare mafiei companiilor.Suntem o tara unde ticalosia nu mai are margini,iar noi suportam prea multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.