X

[Weekend] Film ortodox: Ierey-san. Confesiunile unui samurai (2015)

Un preot ortodox, Părintele Nicolai (Cary-Hiroyuki Tagawa), fratele unui șef Yakuza, este atras într-un război mafiot în Japonia. El scapă și se refugiază în micuțul sat rusesc Glubokoe, unde, după un timp, constată că războiul l-a găsit din nou…

Ierey-san. Confesiunile unui samurai (2015)

Film ortodox: Ierey-san. Confesiunile unui samurai (2015)Un preot ortodox, Părintele Nicolai (Cary-Hiroyuki Tagawa), fratele unui șef Yakuza, este atras într-un război mafiot în Japonia. El scapă și se refugiază în micuțul sat rusesc Glubokoe, unde, după un timp, constată că războiul l-a găsit din nou…

Gepostet von Filme rusești subtitrate română am Dienstag, 11. September 2018

Actorul principal este convertit recent la Ortodoxie: Actorul american CARY HIROYUKI TAGAWA, nascut in Japonia, A TRECUT LA ORTODOXIE in RUSIA. Asta in timp ce rockerii romani botezati ortodocsi se leapada …

loading...
Categorii
video

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Sa nu fie acoperit . Eu nu pun baze pe acesti insi . Stuudiaza fenomenul ca sa stie cum sa il atace si darime din interior in cunostinta de cauza ?
   Cred ca asa au fost si sefii sectarilor initial….
   DOAMNE , te rog, IARTA -MA daca gresesc !

   1. Nu mai este nimic de studiat in apararea / distrugerea Ortodoxiei !
    Sfintii Parinti ne-au lasat tot ce trebuie sa stim pana la cele mai mici detalii !
    Iar Mantuitorul ne-a promis: Portile iadului nu o vor birui !

    PS: Sf Paisie Aghioritul ne-a spus ca multi sfinti si mucenici din veacurile trecute ar fi dorit sa traiasca in aceste vremuri apocaliptice: plata ar fi fost mult mai mare !

    PS2: Cei ce pregatesc calea lui antihrist de 2000 de ani stiu exact ce trebuie sa faca ! Stiu deja foarte multa teologie, spre deosebire de prigonitorii din veacurile trecut ( Sf Iustin Parvu ). De aia ispitele vor intrece tot ce a fost in secolele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.