X

[Weekend] Film ortodox: Ierey-san. Confesiunile unui samurai (2015)

Un preot ortodox, Părintele Nicolai (Cary-Hiroyuki Tagawa), fratele unui șef Yakuza, este atras într-un război mafiot în Japonia. El scapă și se refugiază în micuțul sat rusesc Glubokoe, unde, după un timp, constată că războiul l-a găsit din nou…

https://www.facebook.com/Filme.rusesti.subtitrate.romana/videos/329444404458223/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actorul principal este convertit recent la Ortodoxie: Actorul american CARY HIROYUKI TAGAWA, nascut in Japonia, A TRECUT LA ORTODOXIE in RUSIA. Asta in timp ce rockerii romani botezati ortodocsi se leapada …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Sa nu fie acoperit . Eu nu pun baze pe acesti insi . Stuudiaza fenomenul ca sa stie cum sa il atace si darime din interior in cunostinta de cauza ?
   Cred ca asa au fost si sefii sectarilor initial….
   DOAMNE , te rog, IARTA -MA daca gresesc !

   1. Nu mai este nimic de studiat in apararea / distrugerea Ortodoxiei !
    Sfintii Parinti ne-au lasat tot ce trebuie sa stim pana la cele mai mici detalii !
    Iar Mantuitorul ne-a promis: Portile iadului nu o vor birui !

    PS: Sf Paisie Aghioritul ne-a spus ca multi sfinti si mucenici din veacurile trecute ar fi dorit sa traiasca in aceste vremuri apocaliptice: plata ar fi fost mult mai mare !

    PS2: Cei ce pregatesc calea lui antihrist de 2000 de ani stiu exact ce trebuie sa faca ! Stiu deja foarte multa teologie, spre deosebire de prigonitorii din veacurile trecut ( Sf Iustin Parvu ). De aia ispitele vor intrece tot ce a fost in secolele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button