X

Fake news: Respingerea lui Adrian Zuckerman de către Senatul american

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul realitatea.net scrie că „Adrian Zuckerman a fost respins de Senatul SUA pentru funcția de ambasador în România”. Site-ul îl citează pe senatorul Bob Menendez, membru al Comisiei pentru Relații Externe din Senatul SUA care a declarat, că ”Suntem Comisia pentru Relații Externe din Senat, reprezentăm fața Americii către lume și este întotdeauna mai bine când putem vorbi pe o singură voce despre politica externă a Americii. Acesta este motivul pentru care mă bucur că am reușit să ajungem la un acord cu privire la nominalizări și legislație.

Permiteți-mi să subliniez în ce constă acest acord. Am hotărât să introducem pe ordinea de zi nominalizările a treizeci de candidați, inclusiv Kelly Craft, nominalizat ca ambasador la ONU. Aș sublinia că, deși nu susțin o serie de candidați, am finalizat procesul de verificare a lor și am susținut adăugarea lor pe ordinea de zi. Cu toate acestea, pentru domnul Zuckerman și domnul Manchester, avem cereri restante, legate de acuzațiile de hărțuire sexuală și mediu de lucru ostil. Mă bucur că președintele comisiei de politică externă a fost de acord să le retragă până când Casa Albă răspunde la scrisorile mele ca Securitatea Diplomatică să realizeze verificări suplimentare „, scrie sursa citată.

În realitate, este vorba doar despre o amânare a discuţiilor şi nu despre respingerea nominalizării. Bob Menendez a cerut verificări suplimentare, dar propunerea de nominalizare a lui Adrian Zuckerman va fi discutată la şedinţa de la începutul lunii septembrie.
Preşedintele Donald Trump a trimis iniţial Senatului la sfârşitul lunii iulie anul trecut nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al SUA în România. Din motive procedurale, întregul proces a fost reluat în ianuarie 2019, când Congresul american a început o nouă sesiune, în urma alegerilor de la jumătate de mandat desfăşurate în noiembrie 2018.
În prezentarea făcută pe site-ul Casei Albe, se arată că Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna.
Este specialist în tranzacţii imobiliare, a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaționale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button