X

Nevoie de rugăciune pentru gheronda Gavriil, ucenicul Sf. Paisie Aghioritul din Muntele Athos

Foto: unian.net
Foto: unian.net

Potrivit vimaorthodoxias.gr, părintele suferă foarte mult de zona zoster. Sănătatea sa s-a deteriorat în ultimele patru luni și a încetat să mai primească vizitatori la chilia sa.

Starețul Gavriil este el însuși unul dintre cei mai iubiți părinți moderni. S-a nevoit mulți ani la chilia Sfântului Hristodoulos din Mănăstirea Cutlumuș, lângă Kareia, capitala Muntelui Athos, unde nenumărați pelerini vin să-i obțină binecuvântarea și să audă un cuvânt spre mântuirea lor.

Gheronda Gavriil se numărat printre cei 12 care s-au adresat conducerii Muntelui Athos în apărarea Bisericii canonice ucrainene, în semn de protest împotriva acțiunilor anti-canonice a Patriarhiei din Constantinopol.

Citiți și:

Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Va rog sa ii transmiteti sa ia medicamentul Valcyclovir (Valtrex) 500mg de doua ori pe zi. O sa ii dispara zona zoster ca dintr-o minune. Valcyclovir are foarte putine efecte secundare daca rinichii ii sunt buni.

 2. Domnul Dumnezeu să își reverse mila Sa asupra lui și să îl miluiască, să îl ierte și să îl binecuvânteze cu sănătate pe părintele gheronda Gavriil! Amin! Sănătate și mântuire! Doamne Ajută! ✝️

 3. Ma rog pentru linistea si sanatatea parintelui Gheronda Gavriil. Stiu ca zona zoster se face baza de stress. Poate fiind des contactat s-a necajit cu problemele lumii si s-a reactivat virusul varicelei care face zona zoster.
  Exista medicament azi, dar este dureros pentru cei cu probleme de stomac. Boala in general este vindecabila dar foarte contagioasa. Parintele nu vrea sa o imprastie.
  Va rog cei care doriti sa il vedeti sa intelegeti de ce s-a retras.
  O persoana apropiata a avut-o recent, n-a putut duce tratamentul pana la capat din cauza de burtica, medicamentul ii dadea gaze si dureri peste masura de suportat. Boala totusi regreseaza si persoana se vindeca fara sa ia tratamentul. Mai grele sunt febra si deci halucinatiile.
  Dumnezeu sa vindece pe Gheronda Gavriil! Si sa ii aline durerile in timpul bolii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.