X

Tusea și junghiul României: Alogenii trădători Iohannis și Barna, candidații altora

„Parteneriate energetice”… cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră! Asta e prețul vizitei lui Klaus Werner Iohannis la Casa Albă de pe 20 august 2019. În preț e inclus și un nou mandat de președinte, desigur!

Dăncilă va primi și ea ceva… probabil terminarea în pace a mandatului de prim-ministru și un post, ceva pe la o instituție internațională! Istoria a demonstrat doar că nu contează cât de prostănac ești, important e să servești cu abnegație și dăruire!

Ce bine că am scăpat de corupți,  acum putem să fim primiți și mângâiați pe creștet și de stăpanii noștri! Pardon, am vrut să spun de partenerii noștri strategici. Căci se pare că aliații noștri nu acceptă să discute cu corupții… ci doar cu trădătorii!

Nu mai e niciun dubiu: USR-ul și Dan Barna sunt vârful de lance al colonialismului și al colonialistilor în România!

Renunțarea la independentă și suveranitate este politică de stat pe care candidatul la prezidențiale Barna o propune românilor. Exact ce spunea și Cristoiu că se pregătește.  Ăsta vă spune pe față că vrea să predea țara altora, chiar înainte de alegeri!

Liderul USR Dan Barna propune ca MAI și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri externi:

E nevoie de inlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice.Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reinnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgentă instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuală participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi.”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

În aceste condiții, votul cerut de Barna românilor nu mai este o simplă opțiune electorală, ci o veritabilă renunțare la suveranitate, demnitate și verticalitate!

                                                                                                                Dan CHITIC

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. OFF TOPIC

  Ce spune de fapt avocatul familiei Luizei vs fumigenele propagandei

  Avocatul familiei Luizei este acuzat că este PSD-ist; că ar fi participat acum niște ani la o emisiune TV la un post dubios; că și-ar fi făcut selfie în casa groazei.

  Propaganda a pornit o adevărată campanie de discreditare a avocatului familiei Luizei. Propaganda se face că nu aude ce spune acest avocat.

  Or, acest avocat a spus două lucruri esențiale:

  a) Că familia Luizei a primit telefoane de pe mai multe numere, de la mai multe persoane, în care era mințită că fata a plecat în străinătate „la produs”.

  b) Că probele descoperite în pădure erau proaspete, cenușa nu fusese spălată de ploi, nu era împrăștiată (cum ar fi fost normal, după câteva luni), că sacii erau curați. Altfel spus, a zis că s-au plantat probe.

  Din cauza asta propaganda e disperată și dă mesaje pe toate canalele. Nu atacă sau nu demontează ce spune acel avocat, ci aruncă fumigene – că și-a făcut selfie sau că e PSD-ist. Că asta știe să facă propaganda: dacă votezi pentru familie, votezi la referendumul lui Dragnea. Dacă se descoperă adevărul în cazul din Caracal, scapă, doamne-păzește, Dragnea de la închisoare.

  Adevărul fiind, desigur, că dacă legăturile cu rețelele de interlopi și cu mafia vor ieși la iveală, mulți interlopi și mafioți adevărați până la nivelul cel mai de sus vor merge la închisoare…

  https://www.activenews.ro/stiri/Ce-spune-de-fapt-avocatul-familiei-Luizei-vs-fumigenele-propagandei-157281

 2. Deci sa murim cu zile, dar suverani?! Dupa moartea lui Ceausescu s-a terminat cu suveranitatea romanior, deoarece romanii sunt tradatori de patrie 90% , asadar singura sansa reala este alta decat suveranitatea… cu parere de rau. Cine vede alta solutie?

  1. Pe vremuri, Tarile Romane plateau tribut Imperiului Otoman, dar isi pastreau totusi in mare parte suveranitatea.

   Cum vrea Barna vom fi cat de curand si cu tributul dat Inaltelor Porti (citeste partenerilor nostri europeni) si fara suveranitate, tara ocupata, colonie 100%., pentru ca oricum industrie nu mai avem, resursele și terenurile sunt date strainilor, iar interesul este ca romanii sa-si caute fericirea in afara tarii.
   Asta vrem? Asta ne dorim pentru generatiile care vor urma sa traiasca in tara asta ?

 3. Nicolae, hai s-o luăm sistematic:
  Dacă nu te interesează suveranitatea, graniţele sunt deschise, poţi fi sclav fericit în ce ţară vrei tu.
  Când te referi la români, specifică faptul că te limitezi la cunoscuţii tăi şi la familia ta. Nu îi insulta pe alţii, care nu fac parte din cei 90% de trădători din anturajul tău.
  „Şansă reală” pentru ce?
  „Altă soluţie” la ce?

 4. Partenerii externi au ei înșiși probleme uriașe în propriile țări. Să amintim aici protecția poliției engleze acordată bandelor de traficanți pakistanezi de copile sau imobilitatea politiei germane față de valul de violuri și atacuri cu cuțit al emigranților afro…etc,etc.La noi ce să facă ?Să implementeze haosul dela ei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.