X

Nici hackerii nu cred rezultatele INML cu privire la cazul Caracal. Site-ul institutului a fost atacat

hackeri inml

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) “Mina Minovici” a fost ţinta unui atac informatic, sâmbătă, nemaiputând fi accesat. 

UPDATE ORA 20:50: Un nou atac informatic, în decurs de două ore, vizează site-ul INML. În mesaj se cere demisia premierului Viorica Dăncilă și “Vrem o Românie mare, liberă și curată”.

În locul paginii de start a fost postat textul “Hacked by #X_v. Am doar câteva mesaje care aş vrea să fie ascultate”, urmat de un mesaj de condoleanţe pentru familiile celor două fete care i-au căzut victime lui Gheorghe Dincă, precum şi o serie de mesaje injurioase adresate suspectului din Caracal, lui Liviu Dragnea şi PSD.

“Vă aşteptăm în număr cât mai mare la protestul din 10 august, suntem cu voi”, este un alt mesaj.

Sâmbătă, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a anunţat că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent de INML în cazul de la Caracal a rezultat profilul genetic al unei singure persoane – Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei.

Citiți și: Nici eu nu cred ca trupul Alexandrei a fost complet incinerat in acel butoi

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Aceeasi hackeri au sabotat si siteul Manastirii Petru Voda cu ceva ani in urma, motiv pentru care inclin sa cred ca acesti hackeri de la Anonymus, au un birou pe la SRI & Co.

  2. Nu stiu am au prelevat adn din oase calcinate..de fixat si ce au mai adaugat anume ca e profilul genetic al unei singure persoane- alexandra macesanu..am auzit insa ca sa vorbit si de alte 20 cadavre..cum rezolva astia acum cazuri pe banda..

    1. Nu am incredere in raportul IML pe acest caz. Sunt prea multe anomalii si tergiversari. Aspectul acelor oase arata un grad inaintat de calcinare si materialul genetic se distruge la temperaturi inalte.
      Un aspect extrem de important este stoparea anchetei la Caracal aproximativ 3 zile ,timp in care se puteau sterge probe , date din telefoanele laptopul lui Dinca si/sau planta probe false. Abia sambata au fost luate cele trei telefoane pt ancheta – acolo erau date FUNDAMENTALE in solutionarea cazului , istoricul de apeluri. Nu am incredere nici macar in desfasuratorul de la operatorii de telefonie DACA va fi cerut in ancheta. Totul se face impins de la spate sub presiunea presei si a oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button