X

Învățământul românesc scapă de o mare pacoste: Ecaterina Andronescu a fost demisă pentru că i-a luat-o gura pe dinainte

Ecaterina Andronescu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a fost demis de premierul Viorica Dăncilă. 

Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal.

Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii”, este anunțul făcut de Viorica Dăncilă.

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seară, la Antena 3, că ea a „învăţat de acasă să nu urce cu un străin în maşină”, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani răpită şi sechestrată după ce a plecat spre Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ce zice Andronescu nu e greșit, doar că modul în care a zis-o aruncă o acuză nepotrivită asupra părinților Alexandrei, care sunt în mare suferință în aceste zile și oricum își fac singuri mustrări de conștiință. Dar faptul că învățământul românesc a scăpat de această “abramburică” este un lucru bun, sperând să nu fie înlocuită cu nuș ce adept al educației sexuale în școli sau alte tendințe progresiste, neo-marxiste.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Poate că da, însă a zis bine ce a zis (”copiii nu trebuie să se urce cu străini în mașină”).
    Mi se pare o chestie exagerată raportată la o simplă declarație. Dacă oamenii se autocenzurează și nu spun ce gândesc, e mai bine?

  2. Abramburica e intr-adevar o pacoste…cit despre ce a spus in legatura cu cazul caracal e ca si cind ar pretinde ca nu trebuie sa avem incredere in oameni, ca ttrebuie sa ne suspectam unii pe altii..alexandra nu a gresit cu nimic ..ba chiar a avut soarta omului nevinovat..

    1. Mie mi sea pare ca “abramburica” e un om de buna credinta dar cu anumite limite, CONSERVATOR !
      GRESALA MAJORA CARE I SE POTAE REPROSA IN GUVERNUL NASTASE: DESFINTAREA SCILOR PROFESIONALE, IN CPONDITIILE IN CARE INDUSTRIA DE STAT ROMANEASCA EA PROGRAMATA SA FIE PUSA PE BUTUCI ! NU ERA DE CAPUL EI !

      MIE MI S-A PATRUT A FI UN OM ECHILIBRAT CU BUN SIMT !
      MA TEM CA VA FI MULT MAI RAU DUPA EA !

      PS: NU AM URMARIT (NU CUNOSC ACEST ASPECT) POZITIA DANSEI FATA DE PROPAGANDA LGBT IN SCOLI.

      PRIN URMARE POZITIA MEA ESTE NU REFLECTA ACEST ASPERCT !

      1. JUDECATORILOR SI OSANDITORILOR DE PE acest forum:

        CRED CA IN ‘CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI’. Gheorghe Geporghiu Dej spunea: “Cand esti in HAITA LUPILOR NU POTI SA BEHAI CA O OAIE” !

        PS: Pentru orice om cu minim de discernamant, Petru Groza si Gheorghiu Dej sunt eroi natoinali in sens laic ! EROI, DATR FOARTE PROBABIL, IN POATE IAD !
        NIMENI NU VORBESTE INSA DE PCATELE GENERATOIILOR ( CRESTINI BOTEZATI ALE ) CELOR DININTEA LOR CATRE AU IMPUS CA NECESITATE INGADUINTA LUI DUMNEZEU PT SATANMUL COMINIST ! In afara de Ioan Ioanolide si Arsenie Boca !

        PS2: PERONAL NU MI-AS FI ASUMAT VO ASEMENEA CRUCE SI UB ASEMENEA RISC IN ETERNITATE.
        PENTRU PACATELEE ,MELE SAM MARI REZERVE CA MA VOI MANTUI. SA-TI MSAI ASUMI SI PACATELE ALTORA… IAD GARANTAT 100%.

  3. Ecaterina Andronescu a suparat clientela politica a psd cel putin pentru ca: 1. a dat interdictia de a profesa un an in invatamant, pentru canditatii care au obtinut sub 5 la titularizare sau au iesit din examen, adica au renuntat; 2. a refuzat amanarea inceperii anului scolar; 3. facea parte din garda veche a psd-ului si era un posibil candidat la prezidentiale … etc …
    In schimb, aberatia cu reorganizarea ciclurilor de invatamant nu a deranjat pe nimeni.

  4. Andronescu, nu stiu unde ai copilarit ,dar sint sigur ca nu intr-un sat situat in apropiererea “orasului” unde trebuie sa mergi in fiecare zi. In trecut erau autobuze cu preturi si abonamente rezonabile, in prezent sint niste microbuze, care vin relativ rar, aglomerate, si cu niste preturi absolut exagerate. Asa ca de multe ori, scapi microbuzul, sau acesta nu te ia fiindca este foarte plin, deci esti oarecum “obligat” sa apelezi la o masina de ocazie. Andronescu , afirmatiile tale sint ale unui prapadit , “trait in puf” care habar nu are de realitatile din Romania.

    1. cu alte cuvinte mai bine te sinucizi si intri direct intr-o lume de calvar cum a facut această fetită căreia părintii nu i-au interzis categoric sa ia masina la ocazie …. nimic, nici o activitate pe care o avea la oras indiferent la ce oră nu este mai pretioasă decât VIATA și VIRTUTEA! Au invățat-o măcar, inainte de a intra intr-o masină a unor străini să trimită imediat prin SMS numărul masinii????? A existat consemn să sune imediat când a iesit din masină, altfel să se alarmeze imediat? Au invatat-o ceva, cât de putin? Dar, na, traiesti la sat, asta este, ne rugăm ca tributul de fetite să nu fie din curtea noastră și nu luam absolut, dar absolut nici o măsură! Bine că a stiut să sune la 112, numărul de telefon al lupilor!

  5. Motivul real al demiterii este altul: Dancila i-a cerut sa amane inceperea scolii de pe 9 pe 16 septembrie, iar Androneasca a refuzat, pentru ca a considerat ca elevii nu trebuie sa invete, nu sa fie folositi pe post de muncitori sezonieri de catre patronii din turism, asa cum considera analfabeta din fruntea guvernului.
    https://www.fanatik.ro/viorica-dancila-a-solicitat-ecaterinei-andronescu-sa-amane-inceputul-cursurilor-scoala-ar-urma-sa-inceapa-pe-16-septembrie-19040329

    1. A deranjat prin atitudine. Tot de la aceasta atitudine putea sa ia multe voturi, deci devenea si mai incomoda pentru unii. Sa nu uitam ca a afirmat despre Dragnea ca trebuie sa faca pasul in spate. Deci nu este din aceeasi grupare cu Dancila. Motivul pentru care a exclus-o este unul pueril. Sa speram ca lucrurile se vor indrepta, dar dupa modul cum sunt schimbati ministrii, adica trebuie sa faca ascultare oarba de sefi, ma cam indoiesc. Daca omul trebuie sa se comporte precum papusa, atunci il mai putem numi om? Sigur ca nu. De aceea nu cred ca redresarea invatamantului si a tarii se va face intr-o asemenea maniera. Mi-ar pare bine sa ma insel!
      Doamne ajuta !

      1. Invatamintul romanesc nu are decit o SINGURA sansa prin schimbarea lui din temelii.
        Selectarea valorilor copiilor in functie de DARUL dat de DUMNEZEU !
        Adica ciclul primar de cinci clase !
        Ciclul gimnazial de cinci clase !
        FUCULTATE pentru CINCI ANI !
        Dupa terminarea celor cinci clase primare ,cei MERITOSI cu media zece cu felicitari ,sa sustina un examen Dificil ,trecut cu nota zece ,care sa le permitra intrarea in ciclul gimnazial.
        Dupa ce au terminat ciclul gimnazial cu nota zece ,sa sustina un examen riguros pentru Facultate ,trecut tot cu nota zece.Examenele semestriale promovate incepind cu nota opt ,iar LICENTA obligatoriu cu zece pentru a fi SPECIALIST .
        Ceilalti copii ,din primul ciclu ,dupa o ucenicie la locul de munca pe o durata de UN AN sa fie angajati ca MUNCITORI NECALIFICATI !
        Cei din ciclul gimnazial cu medii intre sapte si sub zece sa urmeze o scoala profesionala de doi ani pentru obtinerea meseiei de MUNCITOR CALIFICAT ,MAISTRU si ASISTENT MEDICAL
        Cei sub media sapte ,dupa fiecare an vor fi obligati sa treaca prin ucenicie la locul de munca,pentru muncitori necalificati.
        Astfel se va face si trierea actuala a PROFESORILOR DE VOCATIE !
        ADICA eliberarea masiva a invatamintului de toate cozile de topor,care sint mai mult de 75% din cadrele didactice de la orice nivel. .
        PROGRAMA de invatamint trebuie eleborata de catre ACADEMIA ROMANA astfel incit toate OBIECTELE INUTILE si INFORMATIA STUFOASA sa fie interzise.Un invatamint SISTEMATIZAT,EFICIENT care sa se bazeze pe FORMAREA DE CARACTERE NOBILE si SPECIALISTI DE PERFORMANTA.
        Invatamintul romanesc trebuie sa se reorganizeze in acelasi timp cu intreaga societate romaneasca ,aflata in ANARHIE,HAOS SI IMBECILITATE GENERALIZAT.
        IN tot invatamintul trebuie sa se instituie un program de DISCIPLINA SEVER,MILITARIZAT, ORTODOX pentru revenirea la MORALITATE SI PROFESIONALISM.
        Altfel vom pierii ca natie,mai rau decit dacii.

  6. Voi nu pricepeti nici acum?

    Tara este condusa de un program satanist iar acestia merg pe principiul martiriului. Acesta este un moment propice pentru ei sa-si impinga mecanismele de manipulare la infinit, pentru ca in acest timp oamenii sint lasati dusi de valul sentimentelor, ei nu mai gindesc. De aceea vezi femei, fete care comenteaza ceea ce nu cunosc. Este nevoie de barbati cu decizie, hotariti si determinati, care sa cunoasca adevarul si sa-l spuna, sa fie brutal de sinceri in comportamentul si vorbirea lor. Oameni care iubesc copii.

    Acestia care rapesc copii pentru trafic, nu au mila, ei se cred puternici in fata unor copii, ei nu cred in iad sau Dumnezeu. Dumnezeul lor este banul. Aceasta anecdota cu Ghe. Dinca este perfecta pentru un tap ispasitor, care odata condamnat, sau mort, chipurile, se rezolva cazul. Reteaua este reala, si nu este pentru organe sau altele, ci pentru distractia psihopatilor iluminati posedati de demoni, care omoara copii ca distractie. Se mentine acest subtitlu cu Ghe. Dinca tocmai de catre mass media, care este fundamental corupta.

    Despre Sorina s-a uitat, deja prin piete se vb ca i s-a inscenat un accident imediat cum a ajuns in America, dar nu mai vb nimeni nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button