X

Harry, prinț spălat pe creier, declară că nu va avea mai mult de doi copii, pentru a proteja planeta

În timp ce fratele său, William, are deja 3 copii

Image result for printul harry copil proteja planeta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Printul Harry, duce de Sussex si nepot al reginei Elisabeta II-a, a declarat ca el si sotia sa, Meghan, nu vor avea mai mult de doi copii, deoarece sunt ingrijorati de soarta mediului inconjurator. 

Ducele de Sussex a discutat despre mediul inconjurator, responsabilitate si schimbarile climatice cu experta in primatologie Jane Goodall intr-un interviu acordat Vogue, la realizarea caruia a colaborat si sotia lui, Meghan, in calitate de editor-invitat, arata DPA.

Printul Harry a dezvaluit ca nasterea primului sau copil, Archie, care a venit pe lume in luna mai, i-a dus “conexiunea si dragostea fata de natura la un nou nivel”.

In timp ce isi preciza intentia de a avea mai mult de un copil, Harry a fost intrerupt de Jane Goodall, care l-a sfatuit sa nu aiba totusi “prea multi”.

“Doi, maximum”, a raspuns printul britanic, inainte de a-si exprima ingrijorarea pe care o resimte fata de soarta generatiilor viitoare.

“Mereu m-am gandit: acest loc este imprumutat. Si, cu siguranta, fiind inteligenti asa cum suntem noi toti si evoluati cum ar trebui sa fim cu totii, ar trebui sa putem lasa ceva mai bun in urma pentru generatia viitoare”, a precizat el.

Atat Jane Goodall, cat si ducele de Sussex considera ca starea actuala a mediului este deja “terifianta”.

“Cate indicii trebuie sa ne mai ofere natura inainte de a afla si de a intelege pagubele si distrugerea pe care le provocam?”, s-a intrebat printul britanic.

In acelasi interviu, printul Harry a discutat si despre prejudecatile existente in societate si despre modul in care comportamentul uman este determinat de mediu.

Nici fratele său nu e mai zdravăn la cap Prințul William a afirmat că și-ar susține copilul dacă acesta ar fi gay. Totuși, William are deja 3 copii și pentru acest lucru a fost criticat de adepții încălzirii climatice.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Planeta Maimutelor: Primul embrion om-maimuta a fost creat in China de catre specialisti americani de la o universitate catolica!
    World’s first ever human-monkey hybrid grown in lab in China
    The team made up of members of the Salk Institute in the United States and the Murcia Catholic University, genetically modified the monkey embryos. Researchers deactivate the genes which form organs and replaced them with human stem cells. And it is hoped that one day these hybrid-grown organs will be able to be translated into humans.
    https://endtimeheadlines.org/2019/08/worlds-first-ever-human-monkey-hybrid-grown-in-lab-in-china/

  2. Ideologia incalzirii globale e o totală dictatura si nu multa lume intelege ca in spatele ei se ascund interese meschine. Trebuie informare corecta si discernamant. Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button