X

Prințul William a afirmat că și-ar susține copilul dacă acesta ar fi gay

Image result for printul william
Printul William a vorbit la o caritate de tineret LGTB din Londra și a declarat ca si-ar sustine copilul daca acesta ar fi gay. Prințul s-a gândit la acest subiect încă de când a devenit părinte, potrivit BBC.
Prințul a declarat că nu l-ar deranja punctul de vedere al părinților, ci felul în care copii lui s-ar confruntă cu bariere din partea celorlalți precum cuvinte urâte, discriminare, persecuții.

Activitatea homosexuală continuă să fie o infracțiune penală în 35 din cele 53 de națiuni ale Commonwealth-ului. Oare afirmațiile prințului William vor avea un impact pozitiv asupra acestor locuri?, se întreabă jurnaliștii britanici.

Prințul William și ducesa de Cambridge au trei copii.

Vărul reginei, Lord Ivar Mountbatten, și partenerul său, James Coyle, au fost primul cuplu regal de același sex care s-a căsătorit anul trecut. Acesta a mai spus că cei care au orientări diferite trăiesc sub presiune, iar numărul sinuciderilor persoanelor din comunitatea LGBT este crescut datorită discriminărilor.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. 2012 Olympic Satanic Ceremony London
  https://www.youtube.com/watch?v=7qRC3R8fuEw
  London Olympics Closing Ceremony Exposed: Satanic Ritual
  https://www.youtube.com/watch?v=LHHhzCkK4QY
  Jessie J a cantat la ceremonia de inchidere a jocurilor olimpice de la Londra melodia faimosul gay Freddie Mercury – ‘We Will Rock You’ (Va vom facem praf) in aplauzele turmei indobitocite
  https://www.youtube.com/watch?v=YzoyDILKlhY
  Poate ca lumea va incepe sa inteleaga si sa faca unele conexiuni cu ce se intampla in prezent:
  Moment istoric la Wimbledon: un transgender de 15 ani isi spulbera adversarele si devine „cea mai tânără jucătoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon”
  https://www.telekomsport.ro/moment-istoric-la-wimbledon-ea-e-jucatoarea-de-15-ani-ajunsa-pe-taboloul-principal-si-a-spulberat-adversarele-in-calificari-19046393
  Tennis ace Martina Navratilova says male-born transgender athletes are ‘cheating’ as she blasts ‘insane’ practice of allowing them to compete against biological women
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6713851/Former-tennis-player-Martina-Navratilova-says-male-born-transgender-athletes-cheating-sport.html

  1. Nu vrea asta, dar trebuie sa-si asculte stapanii.
   City of London, un adevărat stat în stat. Anglia este de fapt o oligarhie financiară condusă de “Coroană”, care se referă la “City of London” şi nu la regină. “City of London” este administrat de Banca Angliei, o societate privată. Având o suprafaţă foarte mare, “City”-ul este un adevărat stat suveran, situat chiar în inima Londrei. Statutul său se aseamănă foarte mult cu cel al Vaticanului, care este un stat suveran în inima Romei. Ca un adevărat “Vatican al lumii financiare”, “City”-ul nu se supune legilor britanice. 6-7 bancheri pot declanşa un adevărat război mondial Bancherii care conduc această Bancă a Angliei (ce conduce “City”-ul) îşi pot permite să dicteze Parlamentului britanic. În 1886, Andrew Carnegie scria că “6 sau 7 bărbaţi pot arunca naţiunea britanică în război fără consultarea deloc a Parlamentului.” Pentru cei necunoscători, Carnegie (1833-1919) a fost un mare om de afaceri american, de origine britanică, ce cunoştea extrem de bine toate dedesubturile lumii afacerii şi politice. Vincent Vickers, director al Băncii Angliei între 1910-1919, învinovăţea City-ul pentru războaiele din lume, o afirmaţie care se găseşte în cartea lui Knuth “Imperiul City-ului”, apărută în anul 1943. SUA, cumpărată de Banca Angliei Imperiul Britanic a fost o extensie a intereselor financiare ale bancherilor. Într-adevăr, colonii ca India, Hong Kong sau Gibraltar erau “Coloniile Coroanei”, ele aparţinând lui “City of London”, nefiind supuse dreptului britanic. Banca Angliei a preluat controlul SUA în timpul administraţiei Roosevelt (1901-1909), atunci când agentul JP Morgan a preluat 25% din marile afaceri americane.
   https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/21/imperialismul-britanico-evreiesc-si-city-of-london-adevaratele-forte-oculte-ale-lumi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.