X

O nouă tentativă de răsturnare a Guvernului în 10 august?

Image result for helwig coldea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mulți cititori încearcă să descifreze tensiunile, diversiunile și mișcările inexplicabile de pe scena românească. Unul dintre ei, cu semnătura Gelu, prevede o amplificare a protestelor.

După proiectul de țară numit ”arestarea lui Liviu Dragnea” urmează dărîmarea guvernului Dăncilă în scopul creării unei noi majorități și a unui alt ”guvern al meu”.

Scopul principal al tulburărilor ar fi formarea unui noi majorități care să permită prelungirea mandatelor lui Eduard Hellvig și a lui Lucian Pahonțu. Amândurora le expiră mandatele si au nevoie de o prelungire votată în Parlament. Altfel pleacă acasă să-și caute serviciu. Bineînțeles, o noua majoritate ar pune umărul la instalarea ”guvernului al meu”.

Faptul că președintele Iohannis vorbește deja de formarea unei noi mjorități, iar Rareș Bogdan a început deja să ”orăcăie” sunt semne că afirmațiile cititorului nostru au totuși un sîmbure de adevăr. Drept pentru care îi reproducem postarea în întregime! (C. Nistorescu)

gelu spune:
31 IULIE 2019 LA 19:01

Mortea Alexandrei este un Colectiv planificat de fortele oculte dar la o scara mult mai mica ca victime. Aici sunt bagati pana-n gat oamenii lui Helvvig si gen. Coldea chiar daca acesta este pensionat acum. Gruparea de trafic de persoane din zona Caracalului special a primit indicatia s-o rapeasca pe Alexandra. Tocmai ca autoritatile sa n-o localizeze la timp si Alexandra sa fie ucisa pentru a crea emotia la nivelul societatii cu sloganul “Coruptia Ucide”. Astfel incat sa inceapa miscari masive de strada pentru darmarea Guvernului PSD+Alde chiar in jurul lui 10 August, exact la 1 an de la mitingul anti-guvern de anul trecut.

De ce a fost aleasa Alexandra drept victima??? Raspunsul e foarte simplu, serviciile stiind ca Alexandra e ruda cu ziaristul si analistul #rezist Cumpanasu acesta cu indignare si suparare prin ONG pe care le conduce va inflamarea opinia publica impotriva Coalitiei, prin punerea in carca Coalitiei a acestui omor. Planul a functionat pana in punctul in care Cumpanasu fiind inteligent totusi si vazand cum au actionat cei de la STS si Procuratura s-a prins ca aceste institutii n-au vrut s-o salveze pe Alexandra si n-a picat astfel in complotul pus la cale de servicii prin sacrificarea nepoatei lui. Acesta a fost momentul in care planul a devenit vulnerabil. Asta explica de ce procurorul #rezist de caz n-a permis ore bune intrarea in locatia respectiva a politisitilor, tocmai ca ucigasul sa aiba timp s-o faca disparuta pe Alexandra. Procurorul #rezist a ascultat orbeste indicatiile SRI s-a sabotat cat a put operatiunea de salvare a copilei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. Trag nădejde să nu am speranțe deșarte dar am observat un fenomen care a luat amploare cel puțin cu ocazia evenimentului de la Caracal.

  Foarte mulți ofițeri ai serviciilor secrete din România încep să-și aducă aminte că sunt români ortodocși și să aibă procese de conștiință și până la urmă să fie și cam nemulțumiți de colonizarea României.

  Mesajele postate pe diferite site-uri inclusiv pe ortodoxinfo încep să miroasă din ce în ce mai tare a mână de specialist. Desigur, bine ar fi să fim precauți pentru că multe dintre ele pot fi și intoxicări.

  Pe acești oameni nu-i interesează neapărat spectrul politic, nu-i interesează să o apere pe Dancila sau să-l apere pe Iohannis. Oamenii despre care vorbesc sunt interesați realmente de tragedia colonizării României.

  Așa că aș avea rezerve în a face pronosticuri în ceea ce se va întâmpla pe 10 august.

  Lucrurile de care vorbesc sunt posibile pentru că dintotdeauna a existat un precedent.

  Julian Assange este unul din cele mai reprezentative.

  Fără scurgerile oamenilor din servicii Assange era un anonim și astăzi.

 2. Tara arde si baba se piaptana…daca este adevarat ce se intentioneaza la 10 august, se va deturna iarasi atentia de la adevaratele probleme gen cazul din caracal inspre politic

 3. Sunt prinși cu pantalonii în vine.Nu trebuie lăsați să scape.Ocaziile astea sunt rare. Nu mă refer la abuzurile,ilegalitățile și furturile lor ci la cazul în speță care pare că le-a scăpat de sub control.Au atâtea erori încât au activat toate cadrele sub acoperire să prostească lumea cu niște bazaconii cât casa.

 4. Tot am citit diverse comentarii la diverse articole si am dedus ca ar exista o factiune de patrioti in servicii, care cica duc o lupta si se opun curentului opus, al tradatorilor.

  Sa fim seriosi, daca ar exista 5 oameni patrioti, cu grade cat de cat, in armata, servicii, cumulat, oameni ca Helvig, Maior, Razvan Ungureanu, etc numai ai afla din presa ca au disparut si nu-i mai gaseste nimeni. Au plecat dimineata la alimentara sa-si cumpere tigari si nu s-au mai intors, ar spune sotiile lor.

  1. Oamenii serviciilor de care vorbesc postează mesaje luându-și toate precauțiile întocmai ca sa se mai poată întoarce de la alimentara.

   Ce e drept, nu vom găsi mucenici printre ei. Care sa moara la vedere riscând totul.

   Repet: Julian Assange era nimic fără scurgerile unor astfel de oameni.

 5. Nu exista patrioti in servicii sau armata. E o himera cu care se amageste lumea.
  Daca ar fi, oameni ca Helvig, Maior, Razvan ungureanu sau alti tradatori, ar disparea fara urma. Nu i-ar mai gasi nimeni.

  Asa,… Dispar copiii nostrii.

 6. Nu-ţi da cu presupusul,amice! Dacă nu ar fi fost(existat),asfel de cadre,peste tot,azi,ai fi vorbit alte limbi.

 7. Polițist (1): Unde, în…? Unde sunteți? În..?
  A.M.: În Bold…
  Polițist (1): În Bold? Aaa… În județul Olt?
  A.M.: Da …uitați, uitați, stați, staţi un pic… Am găsit o adresă,… Bl.. bld. Antonius Caracalla nr. 9, B1, D.A. … (nu se înțelege)
  Polițist (1): Acolo rămâneți! Rămâneți acolo. Antonius Caracalla nr. 9,… da?

  De ce “acolo rămâneţi”? De ce poliţistul, care a înţeles că Alexandra nu poate să îi ajute cu localizarea din interiorul camerei, nu o invită să încerce să forţeze uşa pentru a ieşi din casă, sau cel puţin pe fereastră, în aşa fel încât să poată descrie locul unde se găseşte şi să se ascundă în altă parte.

 8. Nu o să fie nici o schimbare de guvern pe 10 august: nu vedeți că au făcut blatul și o mână spală pe alta?
  Dacă se autorizează protest pe 10 august pleacă și guvernul și președenția la cât de nervoasă este populația.. nu se riscă. Era programat dar nu o să mai fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button