X

[FOTO+VIDEO] Cazul senatorului Antonie Iorgovan care în urma dezvăluirilor despre masonerie și serviciile secrete românești s-a topit în doi ani de cancer

Pe cine protejează și pe cine elimină serviciile secrete în România?

Senatorul Antonie Iorgovan – inainte si dupa declansarea bolii

Senatorul Antonie Iorgovan a murit in urma unui cancer galopant, care l-a transformat, intr-un an, dintr-un om solid si binefacut, intr-o stafie. El afirma ca boala de cancer de care suferea de ceva timp i-a fost provocata de catre serviciile secrete prin iradiere cu uraniu.

Astfel, in contextul unui atac taios la adresa Masoneriei si a serviciilor secrete si la influenta acestora, prin ofiteri acoperiti, in mai toate domeniile, inclusiv presa si justitie, Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata prin iradiere.

NOTĂ OrtodoxINFO

Este bine de reamintit acest caz, în contextul nenorocirilor ce s-au întâmplat la Caracal, pentru care serviciile secrete poartă o mare responsabilitate, în primul rând pentru că nu au anihilat acele rețele de trafic de persoane, iar apoi nu au fost capabile/eficiente în localizarea apelurilor la 112 ale Alexandrei Măceșanu.

Așadar, pe cine protejează și pe cine elimină serviciile secrete în România?

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Nu doar antonie iorgovan care a fost persoana publica si mare om de drept, de cultura si politic a fost distrus de organizatii secrete…sa ne reamintim si de mai celebrul presedinte kenedy care vorbise impotriva organizatiilor secrete..a fost poate singurul care nu a facut parte din aceste organizatii si mai mult decit atit- lupta contra lor si a sfirsit asasinat…una din organizatiile suspecte de acel asasinat se numeste skulls and bones..sugestiv nu? Din ea fac parte cei doi bush tata si fiu dar si vacaroiu cel neaos

 2. Și Corneliu Vadim Tudor a fost „sinucis”, după ce a scris poezia:

  Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie:
  Scapă cît mai iute de masonerie

 3. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  ……………….
  POSTUL MAICII DOMNULUI, „Omul şi societatea de azi , moştenind şi cultivând valori şi nonvalori, acordă Maicii Domnului diferite grade de apreciere, de la punctul cel mai de cinste posibil pe scara valorilor, adică la graniţa dintre creatură şi dumnezeirea necreată, (acesta este punctul de vedere al celor mai mulţi gânditori creştini; numărul creştinilor în lume azi fiind de peste două miliarde[1] ), până la punctul cel mai dezonorant posibil (acesta este punctul de vedere al unor evrei-derbedei-atei-sataniști).”
  ………….
  DESPRE MAICA DOMNULUI (I-XIV) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/08/despre-maica-domnului-i-xvii.html?fbclid=IwAR0BRIJznlKgAg80KXV7FviFtZ84EboMY816a6Sqtqbroylyd7PWew-fH2w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.