X

Unchiul Alexandrei recunoaște: Sunt vinovat că i-am ţinut în braţe public pe marii procurori, marile servicii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei a avut o ieşire nervoasă duminică seara, într-o intervenţie la antena 3, spunând că a apărat degeaba procurorii ani de zile, când ei au lăsat-o să moară pe nepoata sa, arătând că sistemul e putred, transmite Antena 3.

Sunt şi eu vinovat că i-am ţinut în braţe public, pe marii procurori, marile servicii. Este vina mea, a multora care, din convingere, am crezut că trebuie să facem curăţenie. Dar când constaţi lipsa de profesionalism, îţi dai seama că sistemul este putred şi în beneficiul nu ştiu cui”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei.

Cumpănaşu a fost unul dintre principalii susţinători ai procurorilor şi statului de drept.

Nu cred că toate au fost în zadar, dar cu siguranţă nu merită atâta sprijin, pentru că reţeaua informativă a fost la pământ în Caracal. Procurorii, marii viteji, au lăsat-o să moară cu zile, nu au făcut nimic. Pentru cine m-am bătut în toţi anii ăştia?”, a completat Cumpănaşu.

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) al cărei preşedinte este Alexandru Cumpănaşu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgenţă a directorului STS, Sorinel Vasilca, pentru „neclarităţile, bâlbâielile în salvarea tinerei ucise la Caracal”.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că va depune luni plângeri penale faţă de toţi cei responsabili pentru modul în care s-a acţionat la Caracal.

Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, a recunoscut duminică faptele, spunând că a ars cadavrele Alexandrei şi al Luizei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Probabil sistemult antihristic ce a pus stapanire pe Romania, se va prabusi din interior, deoarce, se pare ca ajung victime ale acestui sistem putred chiar apropiati ai celor din sistem.

    E regretabil ce au patit fetele, dar poate ca moartea lor nu va fi in van.

    Daca componentii sistemului sunt reci si inerti la durerile acestui popor, cu siguranta nu vor mai sta cu mainile in san cand e vorba de ei sau apropiatii lor.

  2. Acatistul Sfantului Mina apara fetele de violatori. Eu cred ca da !
    Sunt mai importante sfaturile si experienta duhovnicilor ! Stie cineva ceva ?

    Condac 12:

    Văzându-se Sofia, o femeie oarecare din părțile Fecozaliei, care venea la biserica ta să se închine, amenințată a fi batjocorită pe cale de un oștean, a cerut de la tine ajutor cu glas, și îndată ai izbăvit-o de năvălirea aceluia, vădindu-l cu rușine către mai mulți; după care femeia a dat lui Dumnezeu laudă, cântând: Aliluia!

    Icos 12:

    Șchiopul și o femeie mută, care de mult timp stăteau lângă biserica ta cu alți bolnavi așteptând vindecarea, te-au văzut la miezul nopții, zicând: șchiopule, scoală pe femeia aceea și mergi de aici; la care cuvinte, mâhnindu-se șchiopul, pentru că s-a crezut depărtat de tine, nu făcea nici o mișcare; tu însă, repetând porunca, el a trebuit să asculte și îndată s-au văzut amândoi vindecați; pentru aceasta cântăm ție:
    Bucură-te, că șchiopul, spăimântându-se, a fugit;
    Bucură-te, că muta, spăimântându-se, a vorbit;
    Bucură-te, că și alți bolnavi ai tămăduit;
    Bucură-te, că pe necredincioși i-ai smerit;
    Bucură-te, că pe iubitorii de Hristos i-ai veselit;
    Bucură-te, că pe străini i-ai adăpostit;
    Bucură-te, că pe flămânzi i-ai hrănit;
    Bucură-te, că pe văduve le-ai miluit;
    Bucură-te, al celor din primejdii apărătorule;
    Bucură-te, al celor prădați îndestulătorule;
    Bucură-te, al Sofiei izbăvitorule;
    Bucură-te, al asupriților mângâietorule;
    Bucură-te, Sfinte Mare Mucenice Mina, mult-pătimitorule!

    PS: Parintele Calistrat de la Vladiceni spune ca rugaciunea parintilor pentru copii are multa putere ! Sigur este vorba de traditiile de ;la Sihastria si de experienta duhovniceasca.

    1. Pr Calistrat nu este un bun exemplu de dat….este adeptul “sistemului”.
      Intr-adevar rugaciunea parintilor pt copii, are putere. O spun sfintii parinti..inaintea pr Calistrat.
      Nu am nimic cu el..vreau doar sa spun ca este un cal troian pt credinciosi mai putin documentati.

      1. Eu sunt 100% de acord cu avertizarile Sf Paisie Aghioritul in privinta chipurilor 666.
        Acum daca Sf Manastire Vatoped ingaduie folosirea actelor biometrice, nu inseamna sa arunci la gunoi tot ce spun duhovnicii de acolo.
        Sf Munte Athos nu are o pozitie coerenta in privinta acestor acte – in practica.

        1. Toata invatatura Bisericii are la baza scrierile sfintilor parinti, care au fost descoperite cu zeci..sute..mii de ani in urma.
          Manastirea Vatoped sau pr Calistrat ,nu face decat sa aminteasca acest lucru .
          Iar daca pe o parte o manastire sau preot iti aminteste de invataturile lor…iar pe alta ii contrazic, nu-i mai dai pe ei ca exemplu …ci pe sfintii parinti.
          Ei sunt “matrita” originala.

  3. Cazul Sorina , cazul Luca , cazul de la Caracal un altfel de “ colectiv” cine vrea prostimea in strada ? A am uitat sunt alegeri anul asta

  4. Am discutat cu un duhovnic de la una din marile manastiri.
    Mi-a spus ca cine primerste aceste acte, isi asuma riscul unor daune duhovnicesti: rugaciunea nu mai are aceeasi putere ca a aceluia care nu a luat aceste acte. Fara sa precizeze detalii, desp[re cat de mult se pierde.
    Ori lucrarea majora a calugarului este rugaciunea. Primind actele cu chip, daca pierzi din puterea rugaciunii, este ca si cum ai facut atatea mari jertfe, fara sa culegi roadele de baza si mai importante.

    La fel si pt mirean. Problema majora pt marile manastiri este legata de permisul de conducere. Cine are cel putin un tractor, o masina, un pasaport, trebuie sa aiba mai devreme sau mai tarziu si permis “in conditiile legii”… In plus, calugarul trebuie sa faca si ascultare…
    Greu si pt staret/duhovnic….

    1. 1) Consider ca nasterea in vitro, care sacrifica cativa embrioni umani pt a se naste 1-2 sau chiar trei copii, este o crima asemena avortului in functie de cati embrioni umani au fost sacrificati /distrusi.
      2) Consider transplantul de organe, ca fiind o crima, savarsita asaupra donatorului, de multe ori acesta dandu-si sufletul in chinuri cumplite. Moartea inseamna despartirea sufletului de trup. ‘Moarte clinica’ reprezinta o minciuna. Omul respectiv e viu; chiar daca apararatele NU DETECTEAZA ACEST LUCRU.
      CU APARATELE NU POTI READUCE IN TRUP. SUFLETUL CARE S-A DESPATIT DE EL !

      1. Aș mai adăuga eu și AUTOPSIA!
        Diavolii au confirmat despre existența sufletelor medicilor legiști cum sunt chinuiți în Iad, pentru faptul că scot organele din oameni, provocând plăcere și multă batjocură adusă asupra creației lui Dumnezeu prin vederea scoaterii acestora, disecate și pe urmă aruncate; diavolii spuneau că se joacă și batjocoresc fiecare organ scos, că ei se îndulcesc/se simt satisfăcuți atunci când este eviscerat un om….

        Știu sigur că Otroc Veaceslav dar și un alt rus Alexandru pe nume, care a fost o scurtă perioadă monah, înainte să fi vizitat Raiul unde a fost întâmpinat de către Otroc Veaceslav (se spune că el îi întâmpină pe toții copiii, adolescenții care mor…) dar și Iadul – ore-n șir, dus/condus print toate muncile de-acolo de-i era greață și rău – cum îi era și lui Ulianov ce i s-a arătat după 9 ore de rugăciune Cuv.Pelaghia din Reazan care a vrut să-l învieze pe nemernic și să apară la TV încredințând lumea că există Iad…

        Otroc Veaceslav n-a fost de acord nici cu transfuzia. El a refuzat transfuzii, spunând că prin sânge, ajunge în organismul tău, inclusiv patima, păcatele acelui om…ne-mai fiind tu ACELAȘI!

  5. Cu câțiva ani înainte sa adoarmă părintele Proclu (cine nu știe despre el îl găsește foarte ușor pe întreg internetul), am fost îndemnați să îl vizităm ca să îl mai prindem încă în viață. Am făcut-o chiar de două ori.

    În timpul petrecut cu părintele Proclu la el în chilie am auzit cu urechile noastre când ne-a spus în repetate rânduri încă de la acea vreme că dracii au ieșit pe pământ, printre noi.

    Pământeni păcătoși fiind, nu am știut cum să dăm crezare acestor cuvinte așteptând dovezi concrete.

    În ultimii ani dovezile concrete nu au încetat să apară.

    Întreaga lume, iar România nu face excepție, s-a transformat într-un balamuc la vedere.

    Astăzi România este electrocutată de crimele individului de la Caracal. Dar să fim serioși: de ani buni în România se desfășoară un măcel între rude, vecini, clanuri de țigani, rețele de prostituție, traficanți de droguri și așa mai departe.

    Nu mai vorbesc de măcelul politic din România și de toate nebuniile care ne șochează zi de zi. Vezi cazul fetiței răpite din România în America pe motiv de adopție internațională.

    Iar toate acestea sunt îmbrăcate în măcelul avorturilor legale.

    La rândul meu eu nu doresc să șochez pe nimeni.

    Crede fiecare ce vrea și își face calcule fiecare cum vrea referitor la faptele strigătoare la cer ale compatrioților noștri pe care le vedem de câțiva ani la știri.

    În cele ce urmează o să vă dau un link către un film de pe YouTube și, repet, fiecare să creadă ceea ce dorește din acest filmuleț.

    Eu chiar nu vreau să bag pe gât nimic nimănui.

    https://m.youtube.com/watch?v=ruX3F7KDEWA

  6. Cu câțiva ani înainte sa adoarmă părintele Proclu (cine nu știe despre el îl găsește foarte ușor pe întreg internetul), am fost îndemnați să îl vizităm ca să îl mai prindem încă în viață. Am făcut-o chiar de două ori.

    În timpul petrecut cu părintele Proclu la el în chilie am auzit cu urechile noastre când ne-a spus în repetate rânduri încă de la acea vreme că dracii au ieșit pe pământ, printre noi.

    Pământeni păcătoși fiind, nu am știut cum să dăm crezare acestor cuvinte așteptând dovezi concrete.

    În ultimii ani dovezile concrete nu au încetat să apară.

    Întreaga lume, iar România nu face excepție, s-a transformat într-un balamuc la vedere.

    Astăzi România este electrocutată de crimele individului de la Caracal. Dar să fim serioși: de ani buni în România se desfășoară un măcel între rude, vecini, clanuri de țigani, rețele de prostituție, traficanți de droguri și așa mai departe.

    Nu mai vorbesc de măcelul politic din România și de toate nebuniile care ne șochează zi de zi. Vezi cazul fetiței răpite din România în America pe motiv de adopție internațională.

    Iar toate acestea sunt îmbrăcate în măcelul avorturilor legale.

    La rândul meu eu nu doresc să șochez pe nimeni.

    Crede fiecare ce vrea și își face calcule fiecare cum vrea referitor la faptele strigătoare la cer ale compatrioților noștri pe care le vedem de câțiva ani la știri.

    În cele ce urmează o să vă dau un link către un film de pe YouTube și, repet, fiecare să creadă ceea ce dorește din acest filmuleț.

    Eu chiar nu vreau să bag pe gât nimic nimănui.

    https://m.youtube.com/watch?v=ruX3F7KDEWA

  7. Nu credeam ca pana si unchiul ei ar politiza tragedia.
    Sunt socata.
    Eu in locul lui n-as vorbi nici de STS nici de referendum ci m-as duce la psihopat sa il intreb ce mama d…ului pofteste ca sa imi dea ramasitele nepoatei sa o inmormantez.
    Dar nu mai mir de nimic. Lumea a.luat-o razna si totul e moneda, totul.se conserva, totul se investeste, perpetuum mobile al.celui rau.

  8. 1.Schimbarea calendarului. 2.Crreta.3.Venirea papei(înaintemergatorului). Iată cele 3 mari căderi ale BOR. De-acum ne pregătim pentru orice. Cazul de la Caracal e doar un început…

  9. Dupa ce i-as da ce vrea ca sa imi spuna ce am nevoie i-as lua totul, as da spaga sa piarda orice drept. Pe urma dementul se furoe, pierzand controlul, va incepe sa peroreze si cu celalte crime ce le-a facut incercand sa santaseze pe procurori. Atunci as dispune sa fie chinuit prin infometare, adica nevointa fortata.
    M-as duce la Biserica sa ii spun totul Domnului ce am facut, cum am mintit, si sa ii cer dreptate pentru toate victimele.
    Eu cred ca Domnul Insusi va slabi pe demonul ce il poseda si criminalul isi va marturisi toate cele cate a facut.
    P.S. cred ca voi sta deoparte cu comentariile in acest caz deoarece iese din mine o raceala care nu ma caracterizeaza. Nu simt nicio caritate fata de acest om posedat. Nimic. Este precum Hitler sau Stalin sau alti tirani ce nu au facut nimic bun in lume. Tot ce visez e sa pacalesc demonul din el. El ca persoana e ca si cum nu exista, ma intelegeti? Nu mai vad omul din el. Nu mai vad chipul lui Dumnezeu schimonosit de pacat. Ma racesc. Nu e bjne. Ma rog pentru linistea si calmul supravietuitorilor victimelor, sa invinga pe acest intunecat.

  10. Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, în direct la “Marius Tucă Show”: Au încercat să mă oprească, să facă presiuni
    Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei Măceşanu, a declarat, la “Marius Tucă Show” că au fost presiuni asupra sa şi a apropiaţilor pentru a nu mai contesta sistemul.

    “Sunt presiuni uriaşe care se fac de a ceda, de a nu mai pune presiune pe vestitul Vasilcă. Unii apropiaţi au încercat să mă domolească. Sistemul nu e mai puternic decât mine. Unii au cedat. Au pus presiuni pe apropiaţi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) şi unchi al Alexandrei Măceşanu.

    “S-a încercat o denigrare. Au încercat să mă oprească”, a completat acesta.

    Cumpănaşu a fost un mare susţinător al statului de drept şi procurorilor, dar după cazul crimelor de la Caracal, a declarat că a susţinut un sistem putred, care i-a ucis nepoata. Mai mult, el a cerut demisia şefului STS ca urmare a modului în care s-a acţionat.

    El a spus că procurorul care a instrumentat dosarul dispariţiei minorei a fost forţat să predea cauza, ceea ce ar putea reprezinta indicii că sunt nereguli de ascuns.
    „Procurorul din Caracal, care greşişe în lanţ. Popescu. Acest individ a refuzat să dea dosarul, deşi ordinul era, de la nivelul procurorului general în jos. Până la 4 dimineaţa a refuzat să predea dosarul. Vineri dimineaţa, vorbim acum despre vineri dimineaţa – a refuzat să predea dosarul mai departe. Oare de ce l-a apucat zelul deodată, când de miercuri seară, până vineri dimineaţă, nu făcuse aproape nimic?”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei Măceşanu,la “Marius Tucă Show”.

    Potrivit acestuia, procurorul a fost forţat să predea dosarul.

    „Îl apucase zelul. Pentru mine e un indiciu că are multe de ascunns cu privire la modul în care a acţionat în acest caz, dar şi în alte cazuri”, a mai spus Cimpănaşu.

    Cumpănaşu a fost un mare susţinător al statului de drept şi procurorilor, dar după cazul crimelor de la Caracal, a declarat că a susţinut un sistem putred, care i-a ucis nepoata. Mai mult, el a cerut demisia şefului STS ca urmare a modului în care s-a acţionat.

    Şeful STS a demisionat în cursul zilei de luni.

    http://miscareaderezistenta.ro/actualitate/cumpanasu-unchiul-alexandrei-in-direct-la-marius-tuca-show-au-incercat-sa-ma-opreasca-sa-faca-presiuni-50292.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button