X

Raportul MAI dezvăluie că Alexandra din Caracal a vorbit de 5 ori la 112

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A apărut pe surse raportul MAI înaintat premierului Viorica Dăncilă, în care se susține că Alexandra a sunat de cinci ori la 112. 

STS a transmis, în comunicatul de presă, că Alexandra a vorbit de trei ori cu reprezentanții 112. Potrivit raportului MAI, au fost cinci convorbiri telefonice cu Alexandra.
Primul apel a fost la 11:05. Alexandra Măceșanu a sunat la 112, sesizând că a fost răpită și violată. Când s-a încercat redirecționarea de la STS Olt la IPJ Olt, convorbirea s-a întrerupt.

La 11:07, STS Olt a restabilit apelul, a fost apelat numărul de pe care a sunat Alexandra de către agent șef principal Florescu Vasilică Viorel. Convorbirea a fost preluată de către un dispecer de serviciu de la 112 din IPJ Olt. Polițistul a redirecționat apelul către dispecerul Poliției Municipiului Caracal, către un agent șef principal Tănase Lucica care a primit și datele de la operatorul STS.

Alexandra a sunat iar la 112 la ora 11:12, spunând ceea ce a spus cu 7 minute în urmă, la primul apel. Apelul a ajuns iar la Poliția din Caracal, IPJ Olt cerând măsuri urgente.
Patrula de ordine publică, formată din doi agenți, Neagoe Florentin și Mechenis Cătălin, care patrulau în zona care se regăsea pe cartea de vizită citită de Alexandra, au primit sesizarea, asta deși Alexandra a spus că nu știe dacă se află la adresa de pe cartea de vizită.
Raportul MAI arată că agentul șef principal IPJ Olt, Vasilică Viorel Florescu, a avut o atitudine refractară față de Alexandra, neimplicându-se în obținerea de date care să conducă la identificarea locației sau să o consilieze, să-i ofere sfaturi cu privire la ce are de făcut până când ajunge echipajul de poliție.

Agentul șef principal din din Caracal Neagoe Florentin a solicitat numărul Alexandrei, pe care a apelat-o la 11:13 și a purtat o discuție cu aceasta despre locul în care se află. Polițiștii au verificat adresa de pe cartea de vizită și era o neconcordanță între descriere și adresa respectivă, agenții au revenit la sediul Poliției și au raportat către Biroul de Investigații Criminale.

La 11:29, se pare că Alexandra a fost sunată din nou de pe telefonul lui Neagoe Floreantin, pentru ca Pistol Constantin, comisar, să obțină mai multe informații despre locul în care se afla victima. Polițistul a încercat să o calmeze pe fată și să o întrebe ce vede în jur.

Victima a spus că vede un brad, un nuc, o platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, câini lupi. Alexandra a spus că agresorul s-a dus la farmacie să ia un medicament prin care să-i trateze rănile provocate la mâini. Totodată, i-a spus că telefonul de pe care sună nu are Internet. Alexandra i-a spus că nu poate ieși pentru că-i este frică de câini, dar și că a venit agresorul și că nu mai poate vorbi.

Adolescenta a precizat că s-ar afla în cartierul Protoșeni și că a fost violată de bărbat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Am înțeles că implicațiile sunt colosale…ca și în cazul Sorina.Cu toate acestea ,lucrurile vor merge pe făgașul dorit.Cu tot scandalul,Alexandra va rămâne dispărută.

  2. Am ajuns in situatia Romaniei din vremea lui Carol 2. Atunci legionarii erau omorati de catre statul terorist fara judecata, fara proces. Asa fac teroristii, mafiotii…

    Acum, statul, prin institutiile sale de forta rapeste copii, si la unii le ucide sufletul, la altii trupul…
    Avem in fata noastra un stat terorist si mafiot, in toata hidosenia lui. Si acest stat hidos, isi foloseste toata forta impotriva celor mai slabi si neajutorati, impotriva copiilor.

    Dar statul asta nu este produsul doar celor de acum, nu. Este produsul a 3-4 generatii. Toti santem vinovati.

  3. Alexandra a spus ca Dinca s-ar fi dus la farmaciile din zona dar nici DIICOT-ul, Politia sau SRI nu s-au dus la farmacii sa vada daca criminalul chiar a fost si a cumparat ceva??? Toate farmaciile au in mod sigur camere de supraveghere. Tot la fel cum autoritatile foarte competente nu s-au uitat pe camera de supraveghere in 24.07.2019 cand Alexandra a fost surprinsa urcandu-se in masina arginte. Tot la fel cum tot autoritatile nu au pus sub observatie telefoanele familiei petru a-i depista pe cei care-i suna membrii familiei pentru a-i anunta ca Alexandra a plecat cu ei din tara. Tot la fel cum tot autoritatile nu au periat orasul din elicopter, din drona, din masina sau chiar pe jos ca sa vada cate locatii din oras seamana cu reperele date de fata cand a sunat la 112. Caracul fiind foarte mic, toata perierea putea fi terminata in 1 ora. Tot la fel cum autoritatile nu au cautat sa descopere unde se afla telefonul fetei care era de ultima generatie. Tot la fel cum autoritatile n-au cerut de la agentul de telefonie mobila listingul telefonului criminalului de pe care a sunat fata. Tot la fel cum autoritatile n-au avut bunul simt sa-i intrebe pe taximetristii ilegali din zona cine a luat-o pe Alexandra in ziua disparitiei??? Sunt toate autoritatile incompetente si idioate??? In mod sigur nu, dar autoritatile n-au dorit s-o salveze pe Alexandra deoarece grupul care a rapit-o face trafic de carne vie cu consimtamantul smecherilor din SRI, STS, Parchet, Instante Judecatoresti… deoarece astfel sunt aprovizionati cu prospatura taurii texani de la Deveselu. Basca ca traficantii sunt o sursa de banii pentru maharii locali si cei de la varful institutiilor de forta care tin de sase. Singura gresala in acest caz este ca grupul a rapit-o chiar pe nepoata lui Cumpanasu iar analistul politic si ziarist a mediatizat cazul aratand ca vinovate chiar institutiile de forta si smecherii din statul de drepti nu au putut inca sa puna batista pe tambal.

  4. ALexandru Cumpanasu a intrat in lupta vietii lui ( pe viata si pe moarte), si va folosi toate resursele pentru ca vinovatii sa plateasca. Doar ca vinovatii sunt prea multi, mult prea multi, o armata, sunt peste tot! Ma intreb atunci, oare vinovatii vor plati, cum vor plati? Repet, cum vor plati, CUM?! Cine ai va face sa plateasca, un singur om?! Media? Poporul roman? Justitia? Nu stiu daca mai avem justitie. Asta este cel mai grav. Este o confuzie generala in care eu unul nu mai inteleg nimic. Chiar asa de rau am ajuns? Il vad pe Basescu intervenind in favoarea sistemului incompetent si mafiot. Intervine si in cazul Sorinei, intervine si aici cu acest psihopat, si se face ca nu stie sau stie doar ce vrea. Face pe prostul efectiv, el care inainte le stia pe toate, acum nu mai stie nimic, se comporta ca un copil, cu naivitate, iar daca cineva il contrazice (de regula nu prea il contrazice nimeni, pentru ca le e frica de el) la modul fara menajamente si ii arata ca este un mincinos ordinar, reactioneaza cu brutalitate. Din COPIL devine FIARA.

    In acest timp in care noi comentam aici, Sorina este dincolo de ocean, Alexandra nu stim inca unde este si in ce stare, si nici nu stim daca vom afla vreodata CU ADEVARAT, Luiza la fel iar lista poate continua. Daca am intelege ca fiecare dintre noi putem fi sau suntem, Sorina, sau mai grav, Alexandra, Luiza, de ce nu, Alexandru Cumpanasu …

  5. In cazurile foarte serioase, cand mafiotii nu mai au solutii, apar crimele printre personajele principale. In cazul de fata este posibil sa asistam la moartea violatorului, sau a vreunui procuror, politist, sau a lui Cumpanasu… Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.

    Referitor la localizare, STS-ul are antene la fel de multe ca si Vodafone sau Orange, de multe ori pe aceiasi stalpi. Deci, localizarea este cu eroare de 20 de m.
    Asta cu localizarea, ca softu, ca licitatia si modernizarea, ca mai mult nu putem… este vrajeala de vrajeala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button