X

Maica Pahomia Radu – Mărturisire de credință împotriva ecumenismului și a globalizării pentru vremurile de acum și cele ce vor urma

Image result for monahie rugaciune

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu dragoste și cu durere în Hristos, eu monahia Pahomia Radu, fostă viețuitoare la m-rea Zamfira, județul Prahova, vreau să vă mărturisesc că am plecat din mănăstire din cauza ecumenismului, care a luat amploare după pseudosinodul din Creta, dar mai ales după venirea pseudopapei Francisc în România. 

Interesant este și faptul că peste tot se construiește fraților. Faraon i-a pus pe majoritatea călugărilor la construit «piramide» ca să uite de Dumnezeu.

Am scris această scrisoare de mărturisire cu gândul de a-i întări pe frați și pe surori cu ajutorul lui Dumnezeu, și pentru a se trezi cât mai mulți oameni din aceste vremuri înșelătoare în care noi toți trăim.

Cu durere în suflet vă spun că spre deosebire de părinții nepomenitori, dintre care din păcate, unii au căzut întru înșelare după Sinaxa Națională de la Botoșani (2017), ecumeniștii câștigă teren, arătându-se foarte buni și blânzi în acțiunile sociale, dezvoltând o iubire siropoasă, lipsită de onestitate patristică, punându-i în dificultate pe părinții nepomenitori care încearcă să ducă lupta cea bună, să câștige cât mai multe suflete pentru Hristos.

Fraților, aveți grijă să nu cădeți în schismă căci nici sângele muceniciei nu poate spăla acest păcat. Calea discernământului a fost aleasă de puțini părinți nepomenitori, aceia care sunt de acord cu hotărârile adoptate la Sinaxa Națională Ortodoxă de la Botoșani, din data de 18 iunie 2017.

Pentru cei care nu știu, în cadrul acestei Sinaxe s-au hotărât următoarele: s-au condamnat ecumenismul ca erezie a tuturor ereziilor, francmasoneria care a fost osândită de altfel de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române prin Temeiul 785 din 11 martie 1937, Consiliul mondial al Bisericilor, pseudosinodul din Creta și s-a anunțat că în baza canoanelor 31 Apostolic, 15 I-II, 3 Sin. III Ec., ne-am îngrădit de erezia ecumenismului prin întreruperea pomenirii la sfintele slujbe a ierarhilor ce au semnat direct la hotărârile adunării din Creta, dar și a celor care le-au acceptat, prin participarea la sedința Sfântului Sinod din 28-29 octombrie 2016 sau prin necondamnare publică a acestora. Tot la această Sinaxă s-a mai hotărât ca în duhul smereniei și al dragostei, să fie informați creștinii și preoții pomenitori în legătură cu motivele care ne-au determinat (pe noi nepomenitorii) să întrerupem comuniunea bisericească cu cei părtași la erezie, dar și la alte lucruri.

După mai multe decenii de când ierarhii au fost școliți în instituții eretice si ecumeniste din Occident, nu ne puteam aștepta decât la trădări peste trădări, zdruncinarea Bisericii, apostazie și în final dispariția neamului. Asta-i realitatea, iar dacă nu ne vom trezi la timp atunci planurile sioniștilor își vor atinge scopul.

Ierarhii noștri au uitat că dogmele reprezintă adevărurile de credință și ele nu pot fi împuținate, înmulțite sau modificate. Orice alterare a dogmelor este o problemă soteriologică, este o ieșire din Biserică, o pierdere a mântuirii. Mai presus de dogme și canoane, omul are nevoie să fie iubit, înțeles, iertat, ca din dragoste și recunoștință, să primească dogmele și canoanele, iar apoi, înțelegând porunca Domnului care grăiește să nu tăcem în vremuri de primejdie pentru credință, să devină adevărat ostaș ai lui Hristos.

În rândurile de mai jos voi începe, cu ajutorul lui Dumnezeu, să demasc ecumenismul prin scrierile unor Sfinți, Cuvioși Părinți și mari teologi.

Ca definiție, ecumenismul este o infernală mișcare globală religioasă a sionismului, ce are ca obiectiv supunerea umanității sub un conducător universal (antihrist) și unirea tuturor religiilor într-o panreligie, astfel încât să dispară Creștinismul, să dispară mântuitoarea Credință Ortodoxă și la sfârșit, în locul adevăratului Dumnezeu, să fie închinat satana.

În 1961, Biserica Ortodoxă Română a intrat în ”Consiliul Mondial al Bisericilor” (CMB, n.a.). Adunând sub egida sa majoritatea sectelor ”creștine”, ce susțin și împărtășesc numeroase erezii, consiliul se dovedește a fi cea mai desăvârșită formă de atac la adresa Bisericii lui Hristos, iar aceasta a demonstrat-o din plin de-a lungul celor 10 adunări ale CMB.

La ultima Adunare a CMB de la Busan, 2013, Biserica Ortodoxă Română a fost reprezentată de ÎPS Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, care a afirmat că: ”unitatea Bisericii a fost distrusă și, așa cum se prezintă astăzi biserica, divizată, este incompletă și din punct de vedere sacramental/haric, pentru că nu cunoaștem care parte a bisericii este moștenitoarea și continuatoarea vechii Biserici a Ierusalimului, deoarece toți oamenii sunt frați întru Hristos, botezul creștin reprezentând doar o treaptă superioară, harică, în cadrul deja existentei familii duhovnicești a umanității. Preasfinția sa, kir Nifon, nu a spus și a ascuns faptul că în cadrul CMB eclesiologia ortodoxă este denaturată, sub pretextul apărării «valorilor noastre tradiționale morale», precum «suprema valoare a familiei creștine»” (extras din cartea “Familia creștină și provocările lumii de astăzi”, 2019, pag. 25).

În iunie 1993, în localitatea Balamand din Liban a avut loc o consfătuire între papistași și ortodocși”în care partea ortodoxă a făcut câteva concesii foarte grave (o altă trădare, n.a.), între acestea numărându-se și recunoașterea reciprocă a Tainelor, dar și a ideii eretice de «biserici surori». Ulterior toate Bisericile Ortodoxe au respins sinodal acest tratat, cu excepția BOR” (extras din cartea ”Familia creștină și provocările lumii de astăzi”, 2019, pag. 41).

A urmat apoi o trădare și mai mare odată cu ”pseudosinodul ce a avut loc în perioada 16-26, iunie 2016 (așa apar cei trei de șase măriți spre deosebire de celelalte cifre și pe broșura Patriarhiei despre ”sinod”, n.a.), la Kolymbari, în insula Creta, nu numai că nu a reprezentat totalitatea episcopilor și credincioșilor ortodocși, din acest motiv neavând caracter panortodox și neexprimând nici unitatea Bisericii, dar în primul rând nu a exprimat cugetul ortodox al Bisericii celei Una, Sfinte, Sobornicești și Apostolice și a atacat dogme și învățături fundamentale și esențiale. Dar ce dogme s-au modificat? S-au modificat ”două dogme fundamentale, dogma despre unitatea și unicitatea Bisericii, dogma eclesiologică, precum și dogma soteriologică, potrivit căreia numai în Biserica cea Una și Unică ne putem mântui….” (Protoprezbiterul Theodoros Zisis).

Chiar și în reviste, cărți și site-uri ortodoxe este desființat acest pseudosinod după cum veți vedea în rândurile de mai jos:

Mitropolitul Ieremia al Gortinei a adus și alte lămurări vizavi de acest subiect: ”Când se vor publica Procesele Verbale ale Sinodului, în care se înregistrează punctele de vedere ale celor care au hotărât și au semnat textele, atunci se va vedea limpede că în Sinod au dominat TEORIA RAMURILOR, TEOLOGIA BAPTISMALĂ și mai ales PRINCIPIUL INCLUZIUNII (ATENȚIE – toate aceste teorii sunt ERETICE, n.a.)…” (extras din revista ”Credința Ortodoxă”, anul XXI, Nr. 3 (241), Martie 2017, pag.15, revistă lunară de cultură, atitudine și spiritualitate a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului)).

O să fac o mică paranteză ca să vă explic, cu ajutorul lui Dumnezeu, acele teorii născocite de arhiconi, din rândul de mai sus:

  • Teoria ramurilor: potrivit căreia Biserica este un ”arbore” ale cărei ”ramuri”, care sunt toate sectele ”creștine”, dețin numai o parte de adevăr.
  • Teoria baptismală: ecumenismul promovează idea unei ”biserici extinse” potrivit căreia ”biserica” este una și îi cuprinde pe creștinii fiecărei secte ”creștine”, din clipa în care au primit ”botezul în numele Sfintei Treimi”. Astfel toate sectele ”creștine” sunt între ele ”Biserici surori”.
  • Principiul incluziunii: Adică alunecarea de la principiul exclusivității (”în afara Bisericii NU există mântuire” – Sf. Ciprian al Cartaginei) la principiul incluziunii (adică să admitem că și în afara Bisericii Ortodoxe există mântuire). Dacă minciuna ar mântui atunci de ce s-a mai răstignit Hristos?

Deci, ecumenismul nu poate fi acceptat sub nicio formă în Biserica Ortodoxă prin nicio teorie eretică deoarece ”Biserica sobornicească (universală) este adunarea dreptslăvitorilor care mărturisesc credința ortodoxă” (Sf. Simeon Arhiepiscopul Tesalonicului, extras din ”Erminia dumnezeiescului simbol al credinței ortodoxe”, EIBMBOR, București, 2010, p. 93).

Alt exemplu:

”- Eu vă dau un exemplu de episcop care a semnat în Creta, și în practică s-ar putea spune că el chiar se comportă cumva ca un episcop ortodox. Deci viața lui, în afară de problema Creta, e ca și cum ar fi a unui episcop ortodox. Ce facem în această situație?

Pr. T.Z.: – Este o situație foarte dificilă. Dar, cred că, de fapt, și acest episcop este un episcop cu două fețe. Pentru că, Creta și ecumenismul sunt același lucru.

       – Vă spun despre ce situație este vorba. În Moldova, mitropolitul Moldovei a semnat în Creta după care a dat un comunicat în care a arătat poporului moldovean, credincioșilor, că toată activitatea Înalt Prea Sfinției sale este de fapt ortodoxă.

Pr. T.Z.: – E un episcop mai bun decât ceilalți. Ceea ce îi lipsește este faptul că nu condamnă Creta.

       – Și e suficient pentru a i se întrerupe pomenirea?

       Pr. T.Z.: – Eu cred că sinodul din Creta este criteriul pentru a ÎNTRERUPE POMENIREA.” (interviu luat Protoprezbiterului Theodoros Zisis, extras din revista ”Credința Ortodoxă”, anul XXI, Nr. 5 (243), Mai 2017, pag. 16, revistă lunară de cultură, atitudine și spiritualitate a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului)).

Dar iată ce gasim scris în altă revistă ortodoxă:

(…) Pr. T.Z.: -”Chiar dacă duhovnicul face vreo greșeală sau poate că episcopul greșește cu ceva, facem ascultare de ei. DAR ÎN PROBLEME DE CREDINȚĂ, DE DOGMĂ, ESTE INTERZIS SĂ FACEM ASCULTARE TOTALĂ DE EI, ci este nevoie să îi verificăm, să-i controlăm, chiar și un mirean poate să-l certe pe un preot sau un episcop. În Constantinopol, când Nestorie a predicat în Biserica Sf. Sofia că Maica Domnului nu e Născătoare de Dumnezeu și a numit-o născătoare de Hristos, și-a ridicat glasul un mirean care era în biserică. Nestorie era sus la amvon și mireanul i-a zis: ceea ce spui tu este erezie! Un mirean de jos

 – Întreruperea pomenirii este schismă?

Pr. T.Z.: – Nu este schismă. O spune și canonul. NU ESTE SCHISMĂ CI FEREȘTE DE SCHISMĂ! ECUMENIȘTII FAC SCHISMĂ PRIN EREZIA ECUMENISMULUI. CANONUL SCRIE CĂ NU FAC SCHISMĂ CEI CE ÎNTRERUP POMENIREA, EI APĂRĂ BISERICA DE SCHISMA EREZIEI. Trebuie să spunem aceasta: că și dacă întrerupem pomenirea, aceasta nu este schismă. NOI CONTINUĂM SĂ RĂMÂNEM ÎN BISERICĂ. Ea nu se întinează, nu se întinează toți dacă doar câțiva episcopi… cad în erezie. NOI RĂMÂNEM ÎN BISERICĂ.” (interviu luat Protoprezbiterului Theodoros Zisis, extras din revista ”Credința Ortodoxă”, anul XX, Nr.12 (238), Decembrie 2016, pag. 12, revistă lunară de cultură, atitudine și spiritualitate a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului, dar articolul a fost preluat din revista ”Atitudini” după cum se evidențiază sus în pagină).

Întrebat fiind de ”sinodul” din Creta în 2013, Cuviosul Părinte Justin Pârvu avea să răspundă: O să facă ei, dar va fi ce s-a întâmplat cu Sinodul de la Ferrara-Florența. Tot așa va fi și acum, vor fi aceleași dispute dogmatice și, slavă Domnului, vom avea niște ierarhi care, cred eu, că nu vor trăda Ortodoxia (precum a fost ÎPS Justinian Chira, n.a.). Și doi, trei dacă sunt, e suficient. Avem datoria însă să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să îi păzească pe ierarhii ortodocși în dreapta credință, pentru că altă salvare nu mai avem decât în mila lui Dumnezeu…” (extras din cartea ”Biserica și noile erezii”, Editată de Fundația Justin Pârvu, iunie 2016, pag. 5).

În cartea ”Ecumenismul fără mască” scrisă de arhim. Haralambie D. Vasilopoulos găsim un fragment dintr-o epistolă de mare însemnătate care aparține Sf. Justin Popovici și care a fost adresată Sfântului Sinod al Bisericii Serbiei: ”În scrisoarea sa, de o mare importanță istorică majoră, Arhimandritul Justin Popovici acuză că se încearcă o întrunire a Sinodului fără Hristos și reliefează: «Dacă problemele contemporane ale Bisericii Ortodoxe nu se rezolvă prin Dumnezeu-Omul și într-o manieră dumnezeiesc-omenească, apostolească și patristică, este cu neputință ca ele să se rezolve într-un mod ortodox și plăcut lui Dumnezeu. Va duce neapărat la catastrofă, schisme, eresuri și la o varietate de rătăciri umaniste, la nihilism și anarhism. Asta este valabil, din toate punctele de vedere și în ceea ce privește convocarea unui nou Sinod Ecumenic, care în ultima vreme se precipită și este IMPUSĂ de anumite GRUPĂRI…” (extras din cartea ”Ecumenismul fără mască”, ed. a II-a, pag. 101).

Trebuie specificat și faptul că există o poziție oficială vizavi de pseusinodul din Creta exprimată printr-un document de Sfântul Sinod al Bisericii autocefale Georgiene care e canonică. Iată ce scrie la punctul 4:

”«Documentele din Creta trebuie să reflecte învățătura Bisericii Ortodoxe; ceea ce nu se întâmplă în cazul prezentului set de texte Punctul 4 al deciziei Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Georgiene afirmă fără echivoc faptul că documentele sinodului din Creta NU SUNT ORTODOXE, deoarece ele nu reflectă învățătura Bisericii Ortodoxe. Or, dacă nu sunt ortodoxe, este de la sine înțeles că ele SUNT ERETICE…” (extras de pe site-ul: OrtodoxINFO).

Și Sf. Paisie Aghioritul a vorbit despre pseudosinodul din Creta:

”…Dar va fi al optulea Sinod Ecumenic și atunci se va clarifica cine și ce prezintă. Cel care va accepta inovațiile eretice va lua calea pieirii. Trebuie să ne ferim de asemenea eretici- inovatori…”(extras din cartea ”Stareții despre vremurile din urmă”, Petru Vodă, 2007, pag. 253)

Alt exemplu:

”… Generalizarea ereziei ecumeniste prin pseudosinodul din Creta… transformă Ortodoxia noastră în creștinism antihristic și acesta intră triumfal în Biserică. Sfântul Ignatie Briancianinov ne anunța că asta e o boală așa de grea, atât de insuportabilă, încât ea cheamă sinucederea (duhovnicească a, n.a.) omenirii, ca pe o sete de otravă.” (extras din ”Credința Ortodoxă”, anul XXI, Nr. 4 (242), Aprilie 2017, pag. 9, revistă lunară de cultură, atitudine și spiritualitate a Episcopiei Alexandriei și Teleormanului, dar articolul a fost preluat din revista ”Atitudini”, după cum se evidențiază mai sus, în pagină).

Ultimul exemplu:

Și papismul este o erezie. Din pricina clericilor și creștinilor filoecumeniști și filopapiști, s-a creat o confuzie în spațiul ortodox, și astfel ar fi trebuit – așa am așteptat – ca Sinodul din Kolimbari – Creta, cu autoritatea lui, să clarifice lucrurile și să vorbească clar despre aceste două erezii ale epocii noastre, și astfel să întoarcă poporul ortodox cel credincios de la acestea. Dar nu a făcut aceasta, cu toate că mulți clerici și laici au cerut-o înainte de Sinod, cu multă insistență și rugăminți. (…) Dar, ciudat, nu am văzut ca Sinodul din Creta să condamne vreo erezie, nici să vorbească despre erezii, ci dimpotrivă a numit ereziile «Biserici»” (Mitropolitul Ieremia al Gortinei, sursa: marturieathonita.ro).

Având în vedere cele relatate mai sus e lesne de înțeles de ce o parte din clerici și nu numai, au ales să întrerupă pomenirea ierarhilor semnatari în Creta sau în cadrul Ședinței Sfântului Sinod din octombrie 2016.

Dar oare este canonică întreruperea pomenirii ierarhului cu cuget eretic? Desigur. Există două sfinte canoane care admit întreruperea pomenirii ierarhului cu cuget eretic: canonul 31 apostolic și canonul 15 I-II Constantinopol, și două abateri pentru care aceste canoane sugerează că întreruperea pomenirii ierarhului cu cuget eretic este canonică: conform canonului 31 apostolic, se poate întrerupe pomenirea ierarhului cu cuget eretic pentru abaterea de la dreapta credință și pentru abaterea de la comportarea cea după dreptate.

Din viața cuviosului Ipatie (†446), din întrebarea episcopului: ”De ce ai șters numele lui mai înainte de a vedea ce se petrece?”, dar mai ales din răspunsul cuviosului Ipatie: ”De când am auzit că vorbește necuviincios despre Domnul meu, am încetat comuniunea cu el și nici numele nu i-l mai pomenesc, pentru că nu mai este episcop(Arhim. Vasilios Papadakis, ”Străjerii Ortodoxiei”, Ed. Egumenița, București, 2015, pp. 101, 102). Vedem astfel că preotul are dreptul să se îngrădească de erezia ierarhului său cu cuget eretic înainte de cercetarea ereziei de către un sinod, adică înainte ca ea să fie condamnată de către un sinod ecumenic sau local, sau chiar de gândirea Sfinților Părinți.

Au existat Sfinți Părinți care au întrerupt pomenirea ierarhilor cu cuget eretic sau participarea la slujbele unde erau episcopii cu cuget eretic pomeniți, încă înainte de condamnarea acelora de către un sinod ecumenic. Dintre aceștia, cele mai cunoscute exemple sunt ale Sfinților Ioan Damaschinul, Maxim Mărturisitorul, Teodor Studitul, Grigorie Palama sau Marcu Evghenicul.

Mulți dintre clericii pomenitori ”declară cu fiecare ocazie că Sfânta Liturghie este imperfectă, dacă nu este pomenit un anumit episcop în timpul săvârșirii ei. Adică taina reprezintă pentru aceștia posibilitatea de «spălare» a acțiunilor eretice. Cer să se facă pomenirea chiar și a episcopilor cu cuget eretic! Iar atunci când le vorbești despre atitudinea tradițională a Bisericii în perioade când dominau ereziile și anume întreruperea pomenirii episcopului locului (cu cuget eretic, n.a.) la sfintele slujbe, nu vor să audă niciun cuvânt despre aceasta. «Fără pomenirea episcopului nu există Sfântă Liturghie», zic (ei), «fiindcă Taina se săvârșește în numele acestuia!». Cu adevărat o taină este faptul că cei care vor sluji credinței noastre, preluând poziții înalte în conducere, aleg ignoranța. Nici nu vor măcar să audă că Sfintele Taine sunt săvârșite în numele marelui Arhiereu, Hristos, și persistă în opinia lor ticăloasă. Pe aceasta se bazează și resping nepomenirea episcopului” (cu cuget eretic, n.a.)(Protoprezbiter Nikolaos Manolis, extras din lucrarea teologică ”Minunea întreruperii pomenirii”).

Din păcate, învățătura eretică a episcopocentrismului a cucerit inimile clericilor ecumeniști de toate tipurile și nu numai uitând că Biserica noastră este Hristocentrică.

Una din consecințele pseudosinodului din Creta a fost venirea papei Francisc în România care este profetul mincinos din Apocalipsă, fapt dovedit foarte clar de Arhimandritul Nectarie Moulatsiotis în Omilia sa din 23 februarie 2013.

Iată ce zicea Cuviosul Părinte Justin Pârvu la adresa pseudopapei Francisc: ”Iar acest papă, Dumnezeu să îl ierte, are un rol malefic nemaiîntâlnit pentru creștinătate, pentru omenitate, pentru neamurile creștine.” (extras din cartea ”ROMÂNI, apărați-vă Dreapta Credință, preoții și libertatea! Refuzați actele cu cip! Ed. Credința strămoșească 2013, pag. 103, care a fost tipărită cu binecuvântarea Pr. Arhim. Justin Pârvu).

Sfântul Cosma al Etoliei spunea creștinilor: «Pe papă să-l blestemați, el va fi cauza.»” (Ieremia, Mitropolitul Gortinei și al Megapolisului, sursa: marturieathonita.ro).

Nu în ultimul rând, trebuie precizat faptul că ”în anul 1775, Rothschild, împreună cu alți doisprezece bărbați, au organizat «sfatul celor 13». Ei l-au ales pe Adam Weishaupt șeful sfatului. Adam Weishaupt, ce semnifică «Capul alb», făcea parte din ordinul iezuiților (una dintre organizațiile sataniste)” (extras din cartea ”Stareții despre vremurile din urmă”, Petru Vodă, 2017, pag. 127). Se știe faptul că pseudopapa Francisc este primul «papă» iezuit din istorie, adică, satanist. Iar clipul cu papistașii care-l pomenesc pe Lucifer în timpul misei lor, în 2015, dovedește clar acest lucru:

https://www.youtube.com/watch?v=H7yBH8IZG-c

Vedeți cu cine vor să ne unească ierarhii BOR­?

Nu trebuie uitat faptul că există un mare Sfânt (Lavrentie de Cernigov), care a prorocit acum mulți ani despre ce avea să se întâmple în Ucraina: ”Se vor deschide bisericile și mănăstirile și vor fi reparate, și toate învățăturile cele mincinoase (false) vor ieși la suprafață cu dracii, și cei strâmb credincioși (catolicii, uniații, ucrainienii autocefali și mulți alții) și tulburare mare va fi în Ucraina, căci mulți se vor opune unității Bisericii Ortodoxe Ruse. Această organizație eretică va fi condusă de puteri necurate, de aceea le vor lua ortodocșilor bisericile (ceea ce se întâmplă deja, n.a.) și pe cei drept-credincioși îi vor prigoni. Atunci Mitropolitul Kievului (nevrednic de acest nume), împreună cu arhiereii și protoiereii vor cârti grav împotriva Bisericii Ruse. Toată lumea se va mira de fărădelegile lui și mult se va înfricoșa. El singur își va semna sentința la moartea veșnică și se va pierde ca și Iuda. Dar toate aceste ispite și sminteli ale diavolului vor dispărea, căci Rusia are adevărați rugători și va fi din nou o Biserică Unică Rusă.” (extras din cartea ”Profeții și mărturii creștine pentru vremea de acum”, Ed. Cartea Ortodoxă, Alexandria, 2008, pag. 83 – a apărut cu binecuvântarea PS Galaction, Episcopul Alexandriei și Teleormanului).

Faptul că nu sunt canonizați Sfinții închisorilor reprezintă o altă mare problemă. Deci Biserica noastră nu-și mai atinge scopul ei, țelul ei, adică să cinstească pe Sfinți. Cinstind pe Sfinți îl cinstim pe Dumnezeu. Și se poate ca aceasta să fie ultima luptă, iar dacă noi nu vom fi uniți, în principal poporul, atunci se poate să vină mânia lui Dumnezeu asupra noastră și să vină tot răul. Nu trebuie să ne gândim la sfârșitul lumii când va fi. Înainte de a fi sfârșitul lumii poate să fie sfârșitul României.

Cuviosul Părinte Justin Pârvu ne-a atenționat că: ,,Ecumenismul merge strategic împreună cu globalizarea.” (extras din cartea ,,Biserica și noile erezii”, iunie 2016, pag. 53 ).

Globalizarea semnifică guvernarea electronică care are scopul ca fiecare om de pe pământ să fie conectat cu un număr la sistemul «fiarei» , calculatorul de la Bruxelles, pentru a se construi împărăția «fiarei» când oamenii se vor preface într-o biomasă depersonalizată, cibernetizată, în bioroboți cu microcipuri/nanocipuri implantate/inserate, adică în purtători ai numelor numerice implantate/inserate sub piele.

Am fost avertizați de destui Sfinți și Cuvioși Părinți în privința actelor antihristice așa că nu ne rămâne decât să urmăm sfaturile sfințiilor lor.

Sf. Paisie Aghioritul a avut parte de o descoperire de la Dumnezeu în privința actelor antihristice. În revista «Salvați-ne sufletele noastre» (Nr. 8, 2012, traducere din limba rusă) este descrisă întâlnirea Sf. Paisie Aghioritul cu Sf. Eufimia. Starețul Paisie povestește: “Miercuri, pe 27 februarie 1974, eu eram în chilia mea de rugăciune. De-odată, am auzit o bătaie în ușă și un glas de femeie care a spus: «Cu rugăciunile Sfinților Părinți…» Mirându-mă de unde pe Muntele Athos e o femeie întreb: «Cine acolo?» Ușa s-a deschis singură cu toate că era încuiată. Sfânta după salutare a intrat. (…) În discuția noastră ea a rezolvat problema ce mă necăjea pe mine, adică despre numărul personal și documentele de plastic. Sfânta mi-a arătat o mulțime de aceste documente de plastic și a spus că e foarte periculos de primit.” Despre ajutorul primit de Sf. Paisie Aghioritul din partea Sf. Mare Mucenițe Eufimia († 304) în privința actelor antihristice am mai găsit, cu ajutorul lui Dumnezeu, încă o sursă care ne relatează acest fapt, adică broșura «Leacuri amare pentru suflet împotriva nebuniei», Mahala-Cernăuți-Ucraina, 2017-7.

Tânărul Andrei din regiunea Volgograd a murit și a înviat, și-a fost dus în iad și-n rai. Dar atenție! Maica Domnului, Sfinții Nicolae, Serafim de Sarov, Serghie de la Radonej și Iov de la Poceaev i-au transmis un mesaj de foc cu bătaie lungă valabil pentru fiecare dintre noi: ,,…Apoi oamenii sfinți mi-au spus să nu primesc NICI UN FEL DE DOCUMENTE…”

                   (…) ,,…Vestea că Rusia va renaște, care a adus-o Maica Domnului, va întări pe mulți oameni SĂ NU PRIMEASCĂ SIMBOLICA SATANEI, SĂ O RESPINGĂ. PRIN REFUZUL DE A PRIMI ACESTE PAȘAPOARTE, DOCUMENTE, OAMENII DE ACUM VOR PUTEA SĂ SE MÂNTUIASCĂ. IAR CEI CE LE-AU PRIMIT, TREBUIE SĂ LE ÎNTOARCĂ, SĂ SE POCĂIASCĂ DE GREȘEALA FĂCUTĂ.” (fragmente culese din cartea ”Minuni din vremea noastră – Viața după moarte”, Editura Axa, pp. 99-100; 102-103).

                   Starețul cu viață sfântă Antonie (a fost un bătrân duhovnicesc care a slujit, după detenția din lagărele sovietice, în parohiile Bisericii Ortodoxe Ruse a Patriarhiei Moscovei și s-a învrednicit de două viziuni de la Dumnezeu despre vremurile din urmă) a vorbit împotriva numerelor personale si a actelor antihristice:

”…Așa va găsi o scuză și pentru numerele personale și pentru pașapoarte și pentru …666! Că doar nu pe cadavre vor fi puse numerele astea și nici nu vor adormi simțurile oamenilor, nu, nicidecum. Toți, toți vor înțelege, dar rațiunea va găsi justificări, numaidecât va găsi, iar omul, pregătit deja în forul său interior să trădeze, se va autoliniști cu argumentele rațiunii (extras din cartea ”Viziunile dumnezeiești ale starețului ortodox rus Antonie – Pentru cele ce vor veni peste oameni până la sfârșitul lumii acesteia”, 2018, pp. 53, 54; dar poate fi găsit și în cartea ”Stareții despre vremurile din urmă”, Petru Vodă, 2007, pag. 419).

Vrednicul de pomenire Protosinghelul Petroniu Tănase a spus că: “…Aceste buletine de identitate sunt dirijate de la Bruxelles. Acolo există centrul viitoarei Europe comune, unde se află și un computer uriaș, care are înregistrate toate datele de identitate ale tuturor oamenilor din această parte a pământului. El poate înmagazina 4-5 miliarde de date. Buletinul numerotat trebuie să fie tot timpul la purtător. Pentru a evita situațiile în care buletinul poate fi uitat, s-a ajuns la soluția ca acest număr să fie imprimat chiar pe ființa omenească. Fie să-l scrie pe mână, cu ajutorul unor raze laser invizibile, când omul introduce mâna la bancă ori la ghișee se poate decoda acest număr, dar fiindcă și mâna poate să lipsească uneori datorită unei infirmități, s-a ajuns la concluzia că cel mai nimerit loc este pe frunte. Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul! Lumea, auzind, a intrat în panică! 666 pe fruntea tuturor! Până și computerele acestea au nevoie de o cifră – cheia lor de funcționare, repetată de trei ori. Ei bine, acesta este tot 666.” (extras din cartea ”ROMÂNI, apărați-vă Dreapta Credință, preoții și libertatea! Refuzați actele cu cip!”, Ed. Credința strămoșească 2013, pag. 103, care a fost tipărită cu binecuvântarea Pr. Arhim. Justin Pârvu, pag. 170).

Am găsit o concluzie foarte importantă la cuvântul Cuviosului Părinte Petroniu Tănase, tot în cartea ”ROMÂNI, apărați-vă Dreapta Credință, preoții și libertatea! Refuzați actele cu cip!”, Ed. Credința strămoșească 2013, pag. 103, care a fost tipărită cu binecuvântarea Pr. Arhim. Justin Pârvu, pag. 171:

După primirea buletinului Pieții Comune (Uniunea antihristică (UE), n.a)), vei fi acoperit cu raze laser, vei fi urmărit prin satelit cu mijloace invizibile de calculatoarele de la Bruxelles”.

Deci fraților, aveți mare grijă cu actele care necesită fotografierea deoarece acestea au legătură cu însemnarea:

”Iar prin așa numită FOTOGRAFIERE la ei acest ștrihcod (adică numărul personal împletit prin codul de bare cu numărul 666, scrie tot în aceeași broșură, n.a.) cu laserul îl pun pe fruntea întemnițatului lagărului de concentrare electronic.” (Schiegumenul Gavriil Vinogradov, extras din «Leacuri amare pentru suflet împotriva nebuniei», Mahala-Cernăuți-Ucraina, 2017-7).

Am găsit un articol foarte interesant ,,intitulat «Sleep», anul 1987, p. 787. Dacă aveți posibilitatea să citiți aceste pagini, veți înțelege cât de adânc a pătruns sistemul computerizat în rațiunea omului, veți vedea acolo fotografii și descrieri ale acestor cercetări. La fel și multe alte materiale despre acest subiect pe care le dețin arată clar cât de reale sunt posibilitățile de a-i marca pe toți locuitorii Pământului cu câte un număr particular prin aplicarea de tatuaje cu laser sau implantarea sub piele a micro-cipurilor. Cele mai bune condiții ale corpului uman se află pe partea interioară a brațului drept și pe frunte. (extras din cartea Stareții despre vremurile din urmă, Petru Vodă, 2007, pag. 381)

Interesant e faptul că ”acum guvernul mondial mai are o problemă: cum să înșele oamenii, cum să-i facă să accepte această însemnare, doar milioane de creștini cunosc cele scrise în Apocalipsă. Guvernul mondial știe că creștinii nu pot fi obligați să primească însemnarea, dacă li s-ar spune acest lucru deschis. De aceea, se încearcă diferite metode mincinoase, pentru că în spatele însemnării stă însuși satan, tatăl minciunii” (extras din cartea Stareții despre vremurile din urmă, Petru Vodă, 2007, pag. 385).

Pentru cei care nu știu, însemnarea se aplică deja dar în trepte:

”În Olanda, acum șapte ani, au început să le aplice oamenilor străzii tatuaje laser pe frunte. Poporului i se spune că astfel poate fi controlată criminalitatea, îndeosebi în Amsterdam. Concomitent, acest tatuaj laser parțial este introdus oficial (extras din cartea ”Stareții despre vremurile din urmă”, Petru Vodă, 2007, pag. 381).

Deci fraților, să nu ne lăsăm înșelați de vrăjmaș, crezând că însemnarea se va aplica doar când antihristul va fi la putere căci însuși Sf. Paisie Aghioritul îi contrazice pe cei care susțin acest lucru:

 ”În multe țări ale lumii, unde nu a fost opusă rezistență, deja a fost aplicată o însemnare cu raze laser pe frunte sau pe mână, pentru că astfel poate fi realizat controlul despre care scrie în Apocalipsă: «încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul» (Apoc. 13,17)” (extras din cartea ”Stareții despre vremurile din urmă”, Petru Vodă, 2007, p. 220).

De altfel tot Sf. Paisie Aghioritul ne-a avertizat în acest sens:

”Câți oameni sunt deja pecetluiți cu raze laser, unii pe frunte și alții pe mână! Mai târziu, cel care nu va fi pecetluit cu numărul 666, nu va putea nici să vândă, nici să cumpere sau să ia cu împrumut, să fie numit în funcții etc.”

(…)”Cei care încearcă să impună dictatura mondială vor înainta cu VICLENIE și la PUNEREA PECEȚII PE FRUNTEA OAMENILOR, astfel încât URMĂRILE VOR FI CUMPLITE…”

(…)”Dar susținând că mai întâi trebuie să așteptăm materializarea profețiilor eshatologice, ce propun aceștia să facem după finalizarea profeției despre pecete? Fiindcă după raționamentul lor trebuie ca toți oamenii să primească pecetea, ca să se materializeze întâi profeția, și apoi să se adeverească cele care urmează. Și după aceea, ce soluție propun ei pentru oamenii deja pecetluiți? Să-și taie mâinile sau capetele? Așa cum ar zice și un medic experimentat: este de preferat prevenirea bolii decât înfruntarea ei în final…” (extrase din cartea ”Semnele vremurilor din urmă – Mărturii ale monahilor și ale închinătorilor”, Ed. Egumenița, 2013, pp. 19, 20, 45, 92).

Totodată Schiarhimandritul Hristofor de Tula ne-a avertizat vizavi de acest subiect: ”…Dar Dumnezeu, din cauza vieții noastre viclene și fără de căință, a permis și un alt tip de pecete, la fel de vicleană, care se va aplica cu laserul și va fi invizibilă…” (extras din filmul ”Sarea pământului 2”, apărut cu binecuvântarea PS Diomid, Episcop de Anadîr și Ciukotka).

Când va fi întronat antihrist atunci acesta îi va însemna doar pe cei rămași neînsemnați: ”Forța acestui calculator universal (Fiara de la Bruxelles, n.a.) nu se va dezvălui până nu se va instala antihristul. Atunci «Fiara» îi va prezenta acestuia câți oameni de pe pământ au primit deja pecetea sa și câți au mai rămas” (Pr. Arhim. Tavrion, extras din Sarea pământului 4”, film apărut cu binecuvântarea PS Diomid, episcop de Anadâr și Ciukotka).

Nu v-ați pus întrebarea de ce nu puteți aduce poze de acasă pentru obținerea buletinelor, pașapoartelor, permiselor auto? De ce trebuie obligatoriu să vă faceți poză la ei? De ce statul a cheltuit sume enorme pentru procurarea unor aparate de fotografiat/scanat foarte performante din moment ce fotografia nu diferă mult de cea simplă? De asemenea există patentul lui Thomas Hitrow din 1999 ce constă în imprimarea de coduri barate nevăzute pe corpul uman pentru facilitarea operațiunilor financiare și comerciale. Cum puteți avea încredere în ei când Sf. Paisie Aghioritul și Schiarhimandritul Hristofor de Tula au spus despre aceștia că se vor folosi de viclenie pentru a-și săvârși lucrarea. Fraților, este foarte periculos să afirmi ”că în afara lui Dumnezeu și a Voinței lui – în potrivnicul lui Dumnezeu, satana (sau statul antihristic, n.a.) poate să fie ceva bun. Iar aceasta e deja necredință, hulă față de Dumnezeu și începutul luptei cu Dumnezeu.” (extras din seria «Leacuri amare pentru suflet împotriva nebuniei, Mahala-Cernauti-Ucraina», 2018-43).

Trebuie să fim conștienți de faptul că aplicarea codului de bare prin laser sau prin scanarea chipului uman, pentru realizarea actelor de identitate biometrice, este, pentru autorități, cea mai comodă, mai pașnică și rapidă metodă de rezolvare a problemei însemnării populației, care va putea fi astfel controlată ca o turmă, fără putință de împotrivire. Dispozitivele laser au ajuns astăzi la dimensiuni atât de mici, încât pot fi introduse într-o cameră foto. În acest moment, în lume se folosesc două metode de inscripționare (scriere, n.a.): tatuajul laser și marcarea cu izotop” (extras din studiul ”Marcarea izotopică sau însemnarea cu numărul numelui fiarei 666”, Ing. Constantin Tudor). În astfel de condiții ne putem da seama de ce Sfinții lui Dumnezeu ne-au spus să nu primim niciun act din partea lor.

Cei care au primit actele drăcești (mai ales pașaportul biometric) ar fi bine să se pocăiască și să nu le primească pe următoarele; cei care nu le-au primit, să le refuze cu fermitate.

Țin să precizez faptul că mulți se așteaptă să fie întrebați de credință când se dau și se vor da actele antihristice cu cip. Dacă documentele electronice se vor da fără condiții religioase, atunci ele nu vor fi vătămătoare duhovnicește, spun mulți. Însă vaccinarea (se știe ca vaccinurile conțin otrăvuri și nanoparticule) se aplică deja oamenilor fără condiții religioase astfel ca mulți au fost înșelați până acum. Același lucru se va petrece și cu însemnarea sub masca biometriei.

Despre vaccinuri a vorbit și părintele Justin Pârvu: ,,…deja s-a început, uciderea omului la nivel oficial, prin otrăvurile care ni le introduc prin mâncare, prin OTRĂVURILE DIN VACCINURI toate se fac la nivel oficial. Iar noi le luăm pe toate de bune, pentru că așa spune ziarul ori televiziunea.” (extras din cartea ”Români, apărați-vă libertatea! Refuzați actele cu cip!, ed. Credința strămoșească, 2013, pag. 143 – tipărită cu binecuvântarea Pr. Arhim. Justin Pârvu).

Dar și Sf. Paisie Aghioritul ne-a avertizat în privința lor: ”… Acum iarăși a apărut o boală pentru care au găsit vaccin, care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva, va trebui să se lase pecetluit (“vor încerca să ne implementeze nano-echipamente în corp, invizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul de spion”, Pr. Elpidie din Rodos, n.a.) …” (extras din cartea ”Semnele vremurilor din urmă, mărturiile monahilor și ale închinătorilor”, Ed. Egumenița, 2013, pag. 45).

Înainte de final țin să evidențiez următoarea precizare a Sfântului Nicodim Aghioritul:

Mulți se vor duce în iad nu pentru că n-au crezut în Dumnezeu, ci pentru că nu au știut bine ceea ce au crezut, nu au cunoscut bine, nu s-au silit să citească, să se lămurească ei înșiși. Veți rezista dacă voi înșivă veți fi convinși de ceea ce trebuie să fiți convinși, nu doar pentru că așa vă spune părintele duhovnic(extras din studiul ”Marcarea izotopică sau însemnarea cu numărul numelui fiarei 666”, Ing. Constantin Tudor).

Conchid mărturisindu-vă că mă dezic de CMB, de toate documentele eretice semnate de ierarhi, în cadrul întrunirilor ecumeniste (precum Porto Alegre, Busan, Balamand, Chambesy, Ravenna etc.), de pseudosinodul din Creta și de toate actele antihristice, astfel încât prefer să rămân creștin ortodoxă renunțând la calea largă ce duce spre iad, punându-mi nădejdea doar în bunul Dumnezeu, Maica Domnului și toți Sfinții.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Off topic
    Rabin de top din Israel:
    “Trebuie să construim cel de-al Treilea Templu”
    Avigdor Nebenzahl,fostul rabin al orașului vechi al Ierusalimului și unul dintre cei mai importanți rabini din Israel a declarat astăzi într-un interviu: “trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a construi Templul”.
    Într-un interviu recent, Rabinul a declarat că, în ciuda întârzierilor aduse de Înalta Curte a Israelului, a spus în mod explicit că trebuie să se facem tot ce ne stă în putere pentru a-l construi și a nu aștepta ca acesta să cadă din cer.
    https://www.breakingisraelnews.com/134298/top-rabbi-in-israel-we-must-build-the-third-temple/

    Guvernul israelian pregătește o inițiativă oficială, inclusiv un pachet de stimulente, pentru a încuraja țările să își reloce ambasadele la Ierusalim. Ministrul de Externe, Yisrael Katz, va prezenta în curând o propunere Cabinetului pentru a desemna transferul ambasadelor la Ierusalim ca un “obiectiv național, diplomatic și strategic de cel mai înalt comandament”.
    https://www.breakingisraelnews.com/134231/israels-foreign-minister-to-announce-plan-for-all-world-embassies-to-move-to-jerusalem/

    Se grăbesc sa-si intampine neintrupatul,pt 2020!

    1. Si la ce foloseste? Se vede ca maica abia scrie zgariat iar “marturisirea” ei este o colectie de pe internet ce contine lucruri adevarate pe partea de ecumenism dar multe aberatii in rest cu izotopi si alte fantezii.

      1. Nu sunt aberatii omule.Eu la vl am calugar care a vazut in timp ce era la strana un domn pe a carui mana era un afisa electronic de culare verde care lumina in sus s-a aprins si s-a stins de cateva ori.se citea Apostolul.despre antihrist.acest calugar era singurul.care lupta impoteiva cipurilor.sinodului.ereziilor.cat de usor descreditati atatea adevaruri ale.unor Sfinti

  2. Slavă PreaSfintei TREIMI ! Ce mare bucurieee ! Sunt atât de puțini cei care aleg Adevărul, Calea și Viața în zilele acestea din urmă ! PreaSfânta TREIME și PreaSfânta Născătoare de Dumnezeu, Fecioara Maria să o apere, binecuvinteze și să întărească în lupta cea dreaptă a Mărturisirii pe binecuvântata monahie, Pahomia, alături de cât mai mulți alți mărturisitori ! Amin. Îți mulțumim, iubită maica PAHOMIA ! Te iubim ! Te pomenim în rugăciunile noastre și la Sf. Liturghie !

  3. Din cuvantul de marturisire al maicii Pahomia:
    “A urmat apoi o trădare și mai mare odată cu ”pseudosinodul ce a avut loc în perioada 16-26, iunie 2016 (așa apar cei trei de șase măriți spre deosebire de celelalte cifre și pe broșura Patriarhiei despre ”sinod”, n.a.)”
    https://www.librariacartilorbisericesti.ro/librarie/despre-sfantul-si-marele-sinod-din-creta/
    Uitativa in link, chiar sunt evidentiate cele 3 cifre. Chiar asa pe fata sa fie?! Nu-mi vine sa cred! Ma gandesc oneori la organizarea asta, cum s-o numesc, apocaliptica, de sfarsit de lume, si mi se pare suspect de bine regizat totul. Raul e prezent peste tot si e foarte bine coordonat, parca nimic nu e lasat la voia intamplarii, cineva in spate trage sforile si are mare claritate in ceea ce face, iar daca il intrebi pe unul sau pe altul, de ce fac ceea ce fac, ai impresia ca nu sunt constienti, nu stiu unul de altul dar in raul pe care il fac reusesc cumva sa se sincronizeze, trag in aceeasi directie. Vorbesc aici despre actiuni in timp, ani, zeci de ani, savarsite de persoane diferite din multe puncte de vedere (nationalitate, cultura etc), actiuni care toate duc spre acelasi punct, acelasi deznodamant exact cum este scris in Biblie. Slava Bunului Dumnezeu ca sunt multi care cunosc adevarul, il marturisesc, si reusesc sa formeze un zid de aparare impotriva tuturor inselaciunilor intunericului. Dumnezeu nu ne va lasa!

    Maica Pahomia, multumin! Dumnezeu sa va apere in lupta cea buna!

  4. Dumnezeu să-ți dea răbdare pana la sfârșit, maică Pahomia! Pomenește – ma și pe mine (pr Gabriel).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button