X

Whole Foods sponsorizează “Ora Poveștii Reginei Drag” pentru a îndoctrina copiii cu perversiuni, pedofilie și transgenderism

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Whole Foods sponsorizează Ora Poveștii Reginei Drag” pentru a îndoctrina copiii cu perversiuni, pedofilie și transgenderism

Vineri, 19 Iulie 2019, de Mike ADAMS

(Natural News) Agenda bolnavă și perversă a Stângii alienate a închis cercul astăzi dat fiind faptul că Whole Foods sponsorizează un eveniment al Orei de Poveste a Reginii Drag (adunare de homosexuali îmbrăcaţi în haine de damă n. t.), cu scopul îndoctrinării copiilor în pedofilie, transgenderism și perversiuni. Un retailer care cândva promova hrană organică și curată este acum până peste cap în mizerie totală, exploatând tinerii Americii pentru a fi “tunși și frezați” pentru pedofilii și perverșii care sunt în mod repetat conexați evenimentelor cu regină drag în multiple orașe de-a lungul Americii.

A nu se uita că, Whole Foods și-a inversat complet promisiunea din 2013 de a eticheta statusul OMG asupra a tot ceea ce vinde până la finele anului 2018. Așa cum Natural News a scos la iveală, promisiunea a fost o minciună deliberată, întinsă pe cinci ani, a necinstitei corporații Whole Foods Market, care continuă să comercializeze clienților săi produse contaminate și ulei de rapiță modificat genetic.

Nu doar că produsele Whole Foods sunt mizerabile dintr-un punct de vedere științific, programele sale de îndoctrinare culturală sunt înrădăcinate în dejecții și în “ferchezuirea” copiilor – proces care îi pregătește să fie molestați sexual de către adulți perverși costumați în femei. Ora de Poveste a Reginei Drag reprezintă o fațadă a aripii pedofile a comunității perverse a transgenderilor extremi, care exploatează tineri copii pentru gratificația sexuală a adulților bolnavi mintal, dintre care mulți au fost identificați ca având un cazier judiciar de abuz sexual și exploatare a minorilor. Via NewsTarget.com:

Potrivit unor înregistrări scoase la iveală de MassResistance, William Travis DEES, regina drag aflată în discuție, este membru titular al grupului reginei drag Surorile Orașului Spațial. Acesta s-a mai oferit voluntar în mod repetat ca acela care iese în întâmpinarea tinerilor copii la diverse evenimente OPRD, și, de asemenea, în cadrul respectivelor manifestări și-a asumat și alte roluri care i-au permis acces apropiat de copii minori.

Așa cum reiese, DEES deține un cazier de infracțiuni atroce pe care le-a comis împotriva copiilor cu vârste începând de la doar patru ani, încă din anul 2004. De fapt, în același an DEES a fost condamnat și încarcerat pentru comiterea de crime sexuale față de nu doar unul ci patru copii prepubescenți, cu vârste între patru și opt ani.

DEES se pare de asemenea că folosise diferite aliasuri pentru diversele sale “personaje” drag, schimbând și alterând în mod constant cine era, precum un cameleon.

Primarul Atlantei susține ferchezuirea pedofilică a copiilor

Evenimentul pervers / pedofilic a fost însușit de către Primarul din Atlanta Keisha Lance BOTTOMS, care își exprimă în mod evident susținerea pentru transgenderism și pedofilie cu scopul de a împăca (a domoli, a potoli, a astâmpăra n.t.) perverșii justiției sociale  ai Stângii. Iată postarea ei prin care anunță cu mândrie evenimentul, mulțumind Whole Foods pentru sponsorizare:

“Dorim să mulțumim prietenilor noștri de la @ATLHawks@AtlantaFalcons@WholeFoods@GABeverage și de la @atlantapride pentru că au intrat în parteneriat cu noi pentru Ora de Poveste a Reginei Drag.

Vă mulțumim pentru dedicarea voastră către o Atlanta mai bine-primitoare, diversă și incluzivă.

#OneAtlanta pic.twitter.com/S5lSfErJ73    

– Departamentul LGBTQ al orașului Atlanta (@COALGBTQ), 01 Iulie 2019”

Reginele drag sunt “deghizări pedofile

Așa cum a comentat un cititor în acest articol al Liberation Story care a prezentat în presă fiascoul:

Nici un om normal nu-și duce copiii la bibliotecă ca acolo niște bătrâni grași deghizați în femei clown să le citească povești. Acei părinți sunt homosexuali care au adoptat copii sau au angajat mame surogat, astfel încât să le poată abuza mințile și corpurile, exact așa cum au făcut lesbienele care au ciopârțit membrele masculine ale băiatului lor pentru a-l putea face o altă regină drag. În curând vor insista că este dreptul lor de a face sex cu copii. Urmăriți cu atenție, știți că se apropie asta. Iar Whole Foods? Cu voi am terminat-o, duceți-vă naibii. Informativ… în caz că nu ați văzut asta, reginele drag sunt pedofili travestiți.

Un alt utilizator comentează:

Perverșii nu se pot reproduce, astfel încât trebuie să convertească o generație nouă cu acest viol mental / emoțional / spiritual care îl reprezintă cultura LGBTQ…

Pedofilia lor produce o nouă linie de victime pentru a continua parada rușinii a lui Satana…

Un al treilea utilizator adaugă:

Observați cât de repede elitele care conduc aceste instituții sapă la această perversitate și demență… și la naiba cu majoritatea oamenilor normali care au construit această țară, și care îi sprijină pe Falconi. Negrii în ansamblu nu pun botul la asta… însă vor participa la transformarea acestei țări într-o perversă gaură de iad votând în proporție de peste 90% cu partidul perversiunii și maleficului… Se ajunge la faza la care cei normali și creștinii vor fi nevoiți să se decupleze de la cea mai mare parte a vieții americane… însemnând distracție, școli, sporturi, etc., pentru a supraviețui. În acest moment America este toxică pentru creștinism. Este Sodoma ACUM… Babilonul cel mare… plin de vin rău.

Dacă faci cumpărături de la Whole Foods, sprijini pedofilia și exploatarea minorilor

Este o concluzie care se impune de la sine: Dacă faci cumpărături de la Whole Foods, sprijini pedofilia și exploatarea minorilor. Aparent corporația asta sprijină și aprobă. Dacă vreți ca pe copiii voștri să le curgă balele unor bărbați pedofili grași și libidinoși vestimentați ca femei, atunci continuați să cumpărați la suprapreț ulei de rapiță modificată genetic de la WholeFoods.

Abuzul minorilor și exploatarea sexuală năvalnică sunt acum normalizate de către progresiștii de stânga, care pretind că fac toate acestea în numele “dragostei”. Ei susțin că sexul cu copii este “afectuos” și normal, iar dacă te opui fenomenului, ești îmbibat cu ură și intoleranță.

Pedofilia, potrivit alienatei Stângi, este acum “diversitate” și “incluziune”. Și ai de a face cu corporații puternice, primari și politicieni care sprijină cu toții aceasta.

Probabil că WholeFoods va începe să organizeze curând evenimente Ora Poveștii cu Regină Drag în propriile magazine, transformând localurile Whole Foods Market în noduri de îndoctrinare pedofilică în care copiii sunt ferchezuiți spre a fi “împărtășiți” cu comunitatea “iubitoare” a pedofililor, care declară că “Dragostea nu cunoaște nici o diferență de vârstă”.

Oh, și pentru a nu fi întrecut de către Whole Foods, Facebook a publicat un sondaj interogând dacă pedofililor ar trebui să li se permită să utilizeze rețeaua pentru “a solicita fotografii sexuale” de la fete minore. Așa cum este raportat de către NY Post.

Facebook se află sub foc pentru că a publicat un studiu care îți întoarce stomacul pe dos, în care întreabă utilizatorii dacă pedofililor ar trebui să li se permită a solicita fotografii sexuale” de la fete minore. Grețosul sondaj cu multiple variante de răspuns oferea participanților posibilitatea de a trece cu vederea comportamentul bolnav, permițându-le să opteze pentru varianta conținutul ar trebui să fie permis pe Facebook, și nu m-ar deranja să-l văd.

Poate că Facebook își cumpără uleiul de rapiță de la Whole Foods. Ambele corporații sunt pline de directori bolnavi, perverși și cu mintea orientată spre abuzul de copii, care după câte se pare consideră că normalizarea pedofiliei și a abuzului de minori reprezintă o excelentă strategie corporatistă de a atrage noi afaceri din partea liberalilor și progresiștilor.

Whole Foods a devenit un Jeffrey EPSTEIN al comerțului de băcănie. Dacă sprijini pedofilia și violul de copii, continuă să-ți faci cumpărăturile la Whole Foods.

Tradus & adaptat de Cristian

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Prin asta fac bani, banii necesari pentru a promova minciunile. Adevarul este doar de suprafata, un cuvint, dar in interior este 99% minciuna. Ei fac asa ca vina sa fie a celor neinformati, care cred orbeste, iar aflindu-se adevarul, omului sa-i para rau crezind cu tarie sau poate luind asupra lui cu totul faptul neadevarat ca a contribuit la astfel de otravire a celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button