X

Ultima victima a criminalului din Caracal a fost ucisa din incompetenta STS si neglijenta Politiei?

Un criminal in serie rapea adolescente în Caracal, le ucidea, le tranşa şi le dizolva în acid. Se pare insa ca ultima putea fi totusi salvata.
Conform Flux 24, Alexandra Măceşanu, adolescenta de 15 ani răpită la ocazie în Olt a reuşit să sune la 112, dând indicii clare. STS nu a reuşit să localizeze corect apelul.

“Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service”, ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei.

Conform oficialilor IGPR, STS a transmis însă trei locaţii eronate, iar echipajele au reuşit să ajungă la imobilul în care era victima abia după câteva ore.

Iata si ce putem citi la VIDEO Adolescenta răpită la ocazie în Olt a reuşit să sune la 112, dând indicii clare: „Poliţiştii s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până când au obţinut mandat“ de pe Adevarul:

[…]

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie“, a mai spus sursa citată.

Poliţiştii au descins vineri-dimineaţă la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. La adresa percheziţionată s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă ar aparţine celor două fete dispărute. Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia miercuri-seara, 24 iulie. Adolescenta, care a plecat din Dobrosloveni cu o maşină de ocazie, nu a mai putut fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, în urmă cu mai multe săptămâni.

PRO SPORT: Victimele criminalului din Caracal, ucise din neglijenţa Poliţiei? Acuzaţii grave în anchetă

[…]

Deşi una dintre victime, Alexandra Măceşanu, a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că este sechestrată într-o casă, poliţiştii s-au mişcat foarte lent, din cauza procedurii judiciare.

„S-a pierdut mult timp cu percheziţiile. Iniţial a primit o arie de unde s-ar fi afectuat acel apel. Apoi am primit acele trei locaţii, au fost necesare mandate de percheziţie. S-a pierdut timp cu efectuarea acelor trei percheziţii în urma cărora nu s-a găsit nimic(…). Aşteptăm rezultatele de la medicină legală”, a spus purtătorul de cuvânt al IGPR.

Trei adrese de la STS

După momentul apelului la 112, STS a localizat telefonul fetei şi a oferit poliţiei trei adrese unde să se facă percheziţii, însă acestea nu au condus la niciun indiciu. În cele din urmă, poliţia a identificat potenţiala casă unde tânăra fusese sechestrată. Abia la a patra adresă, la care autorităţile au descins în această dimineaţă, au fost găsite rămăşite ce par umane, iar suspectul Gheorghe Dincă a fost reţinut.

„A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini. La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IGPR.

Conform Antena 3 ar mai putea fi inca trei victime.

Mediafax: Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata unei personalităţi publice: Era masacrată în casă, cu poliţiştii şi procurorii la poartă

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României declarând, vineri, că poliţiştii au pierdut timp aşteptând să confirme dacă vocea care a sunat la 112 de 3 ori era chiar a fetei.

„Oamenii ăştia au stat de la 3 la 6 pentru că nu e caz de flagrant? Indivizii ăştia îşi bat joc de un copil, stau la poartă când se aud ţipete din interior? Eu nu mă las până când fiecare dintre ei nu va intra în puşcărie sau vor plăti cu ceva ca să simtă nemernicii. Revolta e atât de mare încât nu vreau să îi văd pe stradă. A sunat la 112 de la alt număr, nemernicii ăştia nici măcar nu au verificat până la 12 noapte am spus eu să confrunte cu tatăl fetei pentru că nu credeau că e Alexandra cea care a sunat. Avem timp de probe de voce când este un copil răpit? Nu. Ce au făcut până au intervenit şefii de la Bucureşti? Nimic. Au stat lângă poartă şi fata era masacrată în casă. Săteau poliţiştii cu procurorii şi nepoata mea era masacrată”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, la Antena 3.

Acesta a mai afirmat că anchetatorii aveau dubii cu privire la identitatea apelantului.

„Erau aşa de proşti şi neinstruiţi, de amatori, încât nu au făcut confruntarea decât foarte târziu între tatăl fetei, vărul meu, şi vocea fetei pentru a indetifica cât mai repede. (…) Să se ducă acasă în frunte cu şeful STS”.

Alexandru Cumpănaşu spune că va face plângeri la parchet împotriva celor care au intervenit. „Am spus că voi face plângere penală faţă de procurori, poliţişti, faţă de toţi nemernicii care au omorât un copil şi îl au pe conştiinţă”, a mai spus Cumpănaşu, la Antena 3.

Pecheziţia locuinţei lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimei din Caracal a început după aproximativ trei ore de la momentul în care s-a obţinut autorizaţia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Surse judiciare au declarat, vineri că autorizaţia de percheziţie a locuinţei lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimei din Caracal, s-ar fi dat vineri dimineaţa, în jurul orei 3.00 – 3.30.

Cu toate acestea, percheziţia domiciliară a început doar la ora 6.00 dimineaţa, au precizat sursele citate.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus, vineri, efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, pentru a fi analizat modul în care procurorii din structură au supravegheat cercetarea în cazul fetei din Olt.

Foto: https://www.cancan.ro/poze/anchetatorii-au-gasit-dovezi-ca-alexandra-macesanu-a-fost-ucisa-in-casa-suspectului-din-caracal-descoperiri-halucinante-in-locuinta-criminalului-20033252?pic=20033258
Foto: https://observator.tv/eveniment/alexandra-macesanu-disparuta-caracal-303752.html

Antena 3: Detalii șocante ies la iveală în tragedia de la Caracal. Cumpănașu: „Fata le-a spus la telefon că e legată cu sârmă și că a fost violată. Și-au bătut joc de sufletul unui copil”

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul tragediei de la Caracal.

Alexandru Cumpănașu a venit cu noi detalii despre ce s-a întâmplat în acea noapte.

„Îmi e foarte greu să vorbesc. Nu am și nu pot să fiu normal la ora asta. Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie să plătească. Nu funcționez la capacitate normală. Nu mă las. Judecătorul, procurorul care i-a ținut la poartă pe politiștii, poliștistii care au ascultat de procuror, șeful Poliției române, dl Buda, care doarme liniștit. Dânsul are DOS, ei ttrebuiau să facă localizarea, cer demisia șefului Poliției, șefului STS, care au băgat miliarde în echipamente. Nepoata mea a sunat de treio ori, a spus sunt legată cu sârmă, am fost violată. Oamenii ăștia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intram peste indivizi care au furat o găină, mascați, iar indivizii ăștia își bat joc de sufletul unui copil. În timp ce se aid țipete. Eu unul nu mă las până când fiecare dintre ei nu vor intra în pușcărie sau vor plăti cu funcția”, a declarat Cumpănașu, la Antena 3.

„Nu știu să vă spun ora exactă, dar au fost contactați de mai multe ori. Fata asta a sunat de la 112 de pe alt număr. Acești nemenici, la 12 noaptea i-am rugat să îl confrunte pe tată. Ei nu și-au pus problema dacă este Alexandra. Faci identificare. Ce au făcut? Nu au făcut nimic. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă cu polițiștii la poartă. Vă puteți imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu știu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur și simplu au fost atât de proști, amatori, neprofesioniști, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă”, a mai spus unchiul Alexandrei, tânăra ucisă de mecanicul auto din Caracal.

Cititi va rugam si:

SISTEMUL SUPRAVEGHEAZA, NU SALVEAZA. A fost creat impotriva cetatenilor, nu pentru cetateni. IATA CE NE DEMONSTREAZA REACTIA SA IN URMA ACCIDENTULUI DE AVION din Apuseni …

Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

42 comentarii

 1. Dar cei de la STS nu se ocupa cu localizarea apelurilor. Aceea e alta institutie. Cei de la STS se ocupa cu pasapoarte in regim de urgenta pentru copii „infiati” international.

  1. Alexandra a fost lasata sa fie omorata la ordin de foarte de sus!!! STS este un servicu de idioti, cretini si imbecili??? In mod sigur nu, in STS lucreaza specialisti IT pe tehnica de transmitere a datelor. Si atunci de ce operatorii STS in momentul cand le apare pe ecranul monitorului 3 apeluri de la doua numere diferite de telefon, in secunda doi STS nu cere de la operatorii de telefonie mobila numele pe care sunt inregistrate abonamentele respective???? Si vedeau ca unul este al unei barbat, posibil chiar vilatorul, Toata chestia dura 5 minute dupa STS transmitea rapid la Politie numele respectiv, cele 3 harti de localizare diferita din Caracal si convorbirile telefonice in care Alexandra descrie elemente esentiale ale locatiei??? Cu aceste date Politia putea in max 2 ore, s-o gaseasca pe Alexandra. STS n-a facut acest lucru deoarece n-a vrut ca Alexandra sa fie gasita in viata??? Ce sef din STS a dat ordin de temporarea a aflarii locatiei??? Aceeasi logica trebuie aplicata si Politiei si Procuraturii!!! De ce Politia si Procuratura n-au nalizat in regim de urgenta continutul convorbirilor, n-au verificat numerele repsective de telefon, n-au verificat in baza de date a MAI suspectii de violuri si sechestrari de persoane din zona Caracal si de ce nu au trecut la perierea urgenta a celor trei sectoare de locatii date de STS ca sa gaseasca urgent casa in care e ascunsa Alexandra? Cate case darapanate, cu caini in curte foarte rai, cu un brad la poarta si un nuc in curte sunt in Caracal in cele 3 perimetre indicate de STS??? Acum intelegeti Alexandra a fost lasata sa fie ucisa cu implicare sefilor si sefutilor din STS, Politie si Procuratura??? Si ca 3 servicii sa lucreze coordonat in haos in incercarea de a o salva pe Alexandra inseamna ca altcineva mai mare in grad din Romania a dat ordinul ca localizarea locatiei si salvarea fetei sa dureze cat mai mult posibil, timp in care fata sa fie ucisa. Alexandra trebuia sa dispara pentru c-a avut indrazneala sa sune la 112 si sa dea in vileaga cancerul ce musteste la Caracal unde actioneaza cu asentimentul SRI o grupare care rapeste minore pentru satisfacerea poftelor sexuale scelerate ale soldatii americani de la Deveselu. Iar fetele sunt rapite fiind deja adjudecate de doritori de pe paginile de socializare unde minorile isi expun pozele. Odata stabilite tintele, membrii grupului le urmaresc si cand sunt prinse singure in oras sunt rapite. Doritorii paltesc si primesc marfa, de care doritorii profita cum le trece lor prin cap.

   1. STS e cel mai cretin serviciu de pe planeta pentru ca in tara asta viata unui om nu are nici o valoare. Am anuntat toate autoritatile statului, am descris la toate autoritatile statului toate detaliile si nu s-a luat nici o masura : infiere si schimb la nastere. Sunt batut tot timpul, transformat in sclav si vor sa le spun ,,stapane” cu incercari zilnice de inebunire din partea unui clan de securisti stalinisti, toate terminate ani de zile cu incurajari la suicid. Pe Dancila nu o intereseaza decat imaginea si sa-si acopere incompetenta : Dancila si PSD-ul au acoperit una din cele mai macabre afaceri din Romania , mult mai macabra decat o dizolvare in acid pentru ca oricine poate sa fie in locul meu. Dancila la fel ca si ceilalti sunt niste farsori preocupati doar de imagine. Viata unui om in tara asta nu are nici o valoare si statul roman nu tine cont de ideea de respectarea dreptului la viata. Am avut de-a face cu ei ani de zile si sunt toti niste bande de criminali preocupate doar de imbogatire . Ai idee ce e un psihopat criminal? Ma lovesc in fiecare zi de asa ceva! Trec zilnic prin ore in sir de spalare a creierului ca sa-mi accept conditia de sclav cu interdictie de a avea copiii si familie ca sa raman o mostenire pentru niste excroci si criminali.

  1. ȘI LA CE MOD!!!
   Mă furnică toți dracii când văd fața criminalului ăsta!
   Voi vedeți ce față de maimuță din junglă are?
   Să modifice legile, nu să mai doarmă pe coadă porcii ăia din Parlament cu bodyguarzi, SPP-ști și alți gardieni după ei…

   Eu când aud la televizor ”DACĂ va fi găsit vinovat….” îmi vine să-mi sparg televizorul!
   Cum adică DACĂ?
   Aș propune pentru psihopați, lobotomia!
   Nu-l omor, ca să nu-i iau păcatele…dar îl aduc în stare de legumă…INOFENSIV!
   Iar dacă tot face RĂU, atunci înseamnă că avem de-a face cu POSEDAȚI!
   A spus careva pe-aici, întrebând retoric: dar fata aia, victimele…cereau protecția lui Dumnezeu prin rugăciuni de dimineața, de seara, aveau vreo legătură cu Biserica?
   Iar dacă aveau, înseamnă că păcatele părinților lor, apăsau GREU pe umerii bieților copii, MAI ALES SÂNGELE COPIILOR AVORTAȚI DIN FIECARE FAMILIE SAU SEPARAT, ALE FIECĂRUI PARTENER DIN CUPLUL PREZENT CARE, LA TINEREȚE A LEPĂDAT COPII PRIN AVORT CARE SFÂRTECĂ, ÎMBUCĂTĂȚEȘTE TRUPUL FIRAV …ACELA, ”APĂRÂNDU-SE” DOAR PRINTR-UN STRIGĂT MUT!

 2. Ei bine, uite de aia , zapacitii aia din America iubesc atit de mult dreptul de a purta arme…Un infractor se va gandi de 10 ori inainte sa atace…si daca totusi ataca…sunt sanse sa moara ” in actiune” : https://www.youtube.com/watch?v=DUUifzlZLx8

  Sistemul este intodeauna de partea infractorilor( pana la un prag..un anume nivel)…altfel mafia si crima organizata nu ar putea sa existe….daca sistemul ar fi corect

 3. E foarte ciudat. L-am ascultat pe Alexandru Cumpănaşu la Antena 3. Mama fetei a primit nişte apeluri telefonice de la persoane necunoscute.
  Iar să auzi țipete şi să nu intervii, e de-a dreptul nebunie.

 4. Daca era infiata de vreo familie din America cu spaga grasa intrau din prima.

  Dar altceva sa remarcati. Mai tineti voi minte cand a fost omorata fata aia la metrou?
  Dupa ce a fost omorata fata, alta a scapat la limita.

  Politia atunci la fel a actionat cu intarziere. Au musamalizat totul cu niste initiative despre niste garduri care vor proteja calatorii bla bla. Nu e niciun gard sau protectie, totul la fel de incet se misca, drept dovada ce s-a petrecut acum cu biata copila.

  Asasinul e clar un dezaxat, nu e om normal. Dar politia nu s-a miscat mai deloc.
  Asa ca eu vreau sa va pun 2 intrebari:
  1. Noi vorbim aici des despre un razboi mondial sau un cutremur major. Daca intr-o situatie atat de simpla se misca atat de greu, va dati seama cum ar fi intr-o criza majora tara asta?
  Si sunt bine platiti. Asa ca ajungem la intrebarea 2…
  2. Daca politistii sunt praf atunci de ce sa nu desfiintam politia asta si sa avem politie privata?
  Spre exemplu cum e BGS. La aia daca suni si le spui ca e o fata in casa unuia si se aude dinauntru cum striga ca o omoara, BGS-ul rupe peretii. Sa avem politie privata si gata. Sunt multe firme nu doar BGS, si sa platim aceste firme care sa se ocupe imediat ce apare o problema.
  Stiu ca un politist ar stramba din nas, dar in America au politie privata, Franta are armata privata (Legiunea Straina) si sunt multe alte cazuri la fel.

  Mai am o intrebare pentru politistii care pazeau usa in timp ce ala hacuia copila:
  3. Cum o sa dormi de acum incolo stiind ca erai la usa si fumai o tigara sau stateai pe Facebook in asteptarea mandatului in timp ce criminalul isi transa victima?

 5. Institutiile statului sant ocupate de alogeni, de strainii de neam ca lupii la oi prin minciuna si viclenie, pentru a ramane o colonie supusa occidentului „civilizat”!
  Avem doua cazuri clare pentru a intelege ocupatia strainilor :
  In cazul copilului rapit si dus in America, procurorii, „justitia” independenta, au actionat prompt la interventia ambasadei, pentru a apara interesele strainilor lor.
  In al doilea caz, procurorii, institutiile statului, respecta litera legii cu strictete(cu toate ca legea permitea interventia) asteptand ora 6 pentru interventie…
  In primul caz sa trecut peste orice, peste lege, peste moralitate, peste bun simt, astfel, prin abuz,falsuri, coruptie, interventii (lobby), copilul rapit trebuia sa ajunga in America cu orice pret.
  In al doilea caz, in primul rand procurorul, reprezentantul „justitiei independente”, nefiind impulsionat din afara de straini, respectă la milimetru litera legii(ora 6) si in al doilea rand nu functioneaza corect sistemul de localizare pentru a opri actiunea dezaxatului criminal, cu toate ca atunci cand e vorba de a aproteja viata oamenilor,institutiile serviciile, sant preocupate de „alegeri”, de monitorizarea cetatenilor români,pe motiv de extremism rasism antisemitism…avand mare grija pentru minoritati…uzitand pentru asta de cele mai performante mijloace tehnice de localizare si monitorizare informatice… Astfel, noi poporul majoritar, putem sa fim jefuiti omorati de infractori…
  de ce? pai e nevoie de steagul fals…de „criza” care sa determine necesitatea schimbarii in societate, respectiv ingradirea drepturilor si libertatilor(CONTROLUL TOTAL-DICTATURA GLOBALA)in schimbul sigurantei viciate premeditat, tocmai de favorizarea steagului fals, a „crizei”, de favorizarea imoralitatii, a desfraului, a infractionalitatii, in numele subminat al drepturilor si libertatilor !
  „OAMENII NU ACCEPTA SCHIMBAREA DECAT IN NECESITATE SI VAD NECESITATEA
  DOAR IN CONDITII DE CRIZA” -Jean Monnet

 6. Ferească Dumnezeu..este strigator la cer ce se poate intampla ! Dumnezeu să-o ierte ,si pe el criminealul si pe noi netrebnici … Dumnezeu face dreptate nimeni ni scapa ! Sfarsitul e aproape ..

 7. interesant e ca toti cei care comenteaza au solutii la toate problemele din lume. Asta e semn ca au ceva probleme.

 8. Softul și tot ce tine de identificare/localizare și acțiune promptă funcționează ireproșabil, nu vă faceți iluzii. Nu este vorba de vreo eroare. Pur și simplu este vorba de o acțiune premeditată. Crimele grave, violurile, răpirile sunt protejate de judecători și procurori care cu toții sunt numiți în România de ambasada s u a. Găinăriile sunt rezolvate promt, lucrurile de nimic sancționate cu ani grei de închisoare, însă faptele penale grave sunt ignorate intenționat pentru a le înmulți și incuraja. Se vrea instaurarea haosului, prin haos la ordine. Tot ei vor veni cu soluția, biometrie și bigbrother.

  1. Sunt de acord cu tine!
   Așa cred și eu!
   Ei, au mai măcănit ei acum ceva timp (câteva luni cred…) că softul este vechi, că nu li se alocă bani pentru achiziționarea unuia nou, acum dau vina pe 5G, când de fapt Vodafone împreună cu Grindeanu și cu cel actual de la Comunicații, s-au zbătut la modul agresiv aș zice, pentru implementarea lui, descoperind că poliția plus alte organe ale Statului, trebuie să-și up-gradeze vechile sisteme sau să-și achiziționeze altele, noi..dar cum ”nu” sunt bani niciodată…

 9. cand e vorba sa ia o copila din casa unde este crescuta cu drag de familia ei vin mascati si procuror cu ordine de sus si sunt protejati si chiar promovati pt. ca si-au facut toti banii, sa imi zica mie cineva ca autoritatilor statului roman le pasa de viata noastra.
  cand e vorba de un roman sarac si care cere ajutor il lasa sa moara

 10. 1) Canonul Ingerului Pazitor sau Acatistul Buneivestiri sau Acatistul Acoperamant al Maicii Domnului, facut de copil sau DE PATINTI, TE SCAPA DE ASEMENEA ISPITE – daca nu sunt pacate grele la mijloc.
  2) Sunt foarte curios in cazul victimelor: aveau pravila de rugaciune macar dimineata si seara ? Am rezreve: in repetate randuri este invocat Ingerul Pazitor, Maica Domnului, Toate Puterile Ingeresti si Sfintii.
  3) In vremea comunismului, in conditii grele, poetul Ioan Alexanderu marturisea dreapta credinta la Fac de filologie din Bucuresti si la Institutul de arte plastice. In mod repetat avertiza: O FATA FRUMOASA, SA NU ISI SPOREASCA FRUMUSETEA PRIN HAINE FARDURI, pieptenaturi… PT CA SMINTESTE PE CEI DIN JUR.

 11. Domnilor, sa lasam procurorii sa doarma ca sunt obositi! Cum sa-i deranjezi pt o crima in desfasurare? In plus baietii astia sunt magistrati, aduca infailibili. Astia si cu papa de la Roma.: „vicarii” Celui Preainalt. Astia nu gresesc niciodata.

  1. Foarte tare comentariul tău!
   Cred că fiecare dintre noi a simțit că, atunci când e vorba despre o persoană publică sau de un interes DIRECT al Statului de DREPȚI (în fața știm noi CUI..) se acționează prompt, sunt eficace!
   Când e vorba despre un om simplu, se trage de timp, se amână din ”lipsă” de probe, mai intră omul în concediu, se îmbolnăvește, etc…

 12. Totuşi, e ceva ce nu se leagă: cum e posibil ca la ora 3-4 fata să fie în viață, iar la ora 6 să fie de negăsit?

  1. Mi-e si greu sa scriu, dar am citit ca politistii au gasit frigiderul plin cu carne umana… 🙁

   Parerea mea e ca avem de-a face cu un posedat. Nu exista boli psihice, ci posesii demonice foarte periculoase. Caci individul daca era bolnav, cum de nu era cand mergea la targuri sa vanda si sa cumpere. Lumea toata il caracteriza ca fiind un om gospodar si civilizat, dadea buna ziua, era linistit fara antecedente. Daca astia spun ca e bolnav psihic cum vine asta? La targuri si pe strada era sanatos, iar cand intra in casa se transforma sau cum?

   Cel mai bun indiciu ca avem de-a face cu o posesie demonica e chiar faptul ca isi ascundea foarte bine faptele. Un nebun omoara si rade, nu fuge de politie, nu ascunde mortul. Nebunii devin asa in urma unor traume fizice sau boli din copilarie, chiar si o raceala la cap in copilarie le poate afecta creierul si nu mai judeca corect. Nebunii au un handicap, la fel cum e cel fara mana sau picior, doar ca la ei e creierul.

   Dar acest om vindea si cumpara. Negotul ambulant presupune inteligenta emotionala sporita, caci vorbim de negocieri pe loc. Un nebun nu poate face asa ceva niciodata.

   E vorba de posesie demonica! Un om poate omora alt om la furie si tot posesie demonica este. Dar aici unde vorbim de ciopartirea trupurilor si topirea in acid, doar dracul poate fi calm intr-o situatie ca asta.
   Romania a intors spatele Lui Dumnezeu la Referendumul pentru Familie, dar in acelasi timp s-a intors cu fata catre satana caci nu exista a 3-a cale.
   Este doar inceputul, cred ca vom mai vedea posesiuni demonice grave ca aceasta.

 13. Un glonte-n cap si gata.

  Oamnei fara coloana, fricosi , si santajabili, platiti si tradatori, libidinosii in slujba altor interese, straini de credinta si de neam.

  Va venii si randul vostru a astora din institutii care analizati si promovati moartea . AMIN va zic voua ca va venii si randul vostru.

  1. Exact!
   Ar trebui reinstituită PEDEAPSA CU MOARTEA!
   Cei care au ucis în legitimă apărare, din culpă…e altceva!
   Dar cei care o fac premeditat, MOARTEA!
   Nu îl ții în penitenciar viețaș, pe viață…iar acolo, devine baștan peste ceilalți, abuzând, violând, făcând sclavi pe cei mai slabi, mai mici în ticăloșie ca el/ea…cine-o fi!
   Să-l înghită pământul pe cel/cea care omoară din plăcere, în cunoștință de cauză!
   Iar dacă el/ea a devenit așa din pricina traumelor din copilărie sau a altor abuzuri exercitate asupra lor (cum spunea Grigore…) SĂ FACĂ PUȘCĂRIE ABUZATORII…pornind de la părinți, unchii, educatori, mai ales cei din casele de copii!
   DEREGLAȚII DE AZI SUNT CONSECINȚA/REZULTATUL CONCEPERII, CREȘTERII ȘI RE-EDUCĂRII CRIMINALILOR DE IERI SAU DE ALALTĂIERI…. DE TOT FELUL, PERSONAJE MALEFICE, ATEE SAU URÂTOARE DE BINE ȘI DE DUMNEZEU CARE AU ADUNAT PĂCATE PESTE PĂCATE DIN MOȘI-STRĂMOȘI….NICIODATĂ SPOVEDITE, ISPĂȘITE…

   1. Mai bine ar fi totusi sa se reinstituie munca silnica, ca astfel sa-si plateasca datoriile catre societate.
    https://lege5.ro/Gratuit/g42tamju/munca-silnica-codul-penal?dp=geydqmbrha3dg
    Art. 10. –
    Munca silnică se va face, sau în minele Statului, sau în stabilimentele penitenciare.
    Acei condamnați la asemenea pedeapsă vor fi supuși la un regim aspru.
    Până la înființarea sistemului penitenciar, osândiții la asemenea pedeapsă se vor întrebuința la lucrările cele mai aspre înăuntrul minelor, sau și afară din mine, pentru lucrările de utilitate publică.
    Ei vor fi puși în fiare.
    Acei cari lucreză la mine, noaptea se vor scoate afară și se vor închide în temniță, având și fiare de picioare.

 14. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  …………
  În România, inimile multor oameni sunt împietrite. Împietrirea inimii vine din disprețul față de Legea lui Dumnezeu și din respectul pentru legislația criminală pe care au făcut-o parlamentarii din România după logică ateistă-anticristă-satanistă: în fiecare an se ucid în România 100.000 de bebeluși de către medici dați Dracului, apărați de parlamentari dați Dracului, susținuți de alegători manevrați de oameni dați Dracului. ÎN RUSIA, SFINȚENIA VIEȚII UMANE DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI, DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE EMBRIONULUI UMAN CA PERSOANĂ UMANĂ, SĂ FIE GARANTATE PRIN LEGISLAȚIE. AȘA A PROPUS BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ ÎN PROIECTUL DE DOCUMENT PUBLICAT RECENT PE WEBSITE-UL EI, UNDE SE POT LĂSA COMENTARII REFERITOARE LA ACEST DOCUMENT PÂNĂ ÎN 30 SEPTEMBRIE 2019. (articol în engleză din 28 iunie 2019; scurtă anunțare a știrii). ÎN ROMÂNIA CÂND ÎNCEPE BISERICA ORTODOXĂ UN ASTFEL DE PROIECT DE DOCUMENT, CĂCI 100.000 DE BEBELUȘI SE UCID ÎN FIECARE AN PRIN AVORTURI EFECTUATE DE MEDICII DRACULUI, PE BAZA LEGILOR FĂCUTE DE PARLAMENTARII COMANDAȚI DE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI???!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/06/in-rusia-sfintenia-vietii-umane-din.html ………………………………………………………………………………………………………………ÎN SUA, ÎN STATUL LOUISIANA, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE ESTE DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUŞULUI A FOST SEMNATĂ DE GUVERNATORUL DEMOCRAT JOHN BEL EDWARDS ÎN 30 MAI 2019. LEGEA FUSESE INTRODUSĂ DE SENATORUL DEMOCRAT JOHN MILKOVICH. OBSERVĂM CĂ NU TOŢI DEMOCRAŢII SUNT DAŢI DRACULUI. (articol în engleză din 31 mai 2019; scurtă anunţare a ştirii.) ÎN ROMÂNIA ÎS DAŢI DRACULUI SENATORII ŞI DEPUTAŢII ŞI DOCTORII CARE SUSŢIN UCIDEREA A 100.000 DE BEBELUŞI ÎN FIECARE AN!!! NU SUNT CREŞTINI SUFICIENŢI ÎN ROMÂNIA CARE SĂ STRICE LEGILE SATANICE!!! https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/in-sua-in-statul-louisiana-legea-care.html

 15. Interesant este ca daca ar fi fost un „dusman al poporului”, nu mai era nevoie de mandate si asteptari, intrau peste el fara probleme; prioritatile conteaza….

 16. Am sentimentul că guvernului i se pregătește debarcarea. Iată, s-a ivit cel mai bun motiv ca sa iasa lumea în strada sa ceara demisia doamnei Dancila, după schema testată cu succes acum 4 ani când a ars clubul Colectiv. Poporul român reacționează emoțional. În speța de fata, s-ar putea că ițele sa ducă foarte sus. Criminalul din Caracal arătat de presă și televiziuni s-ar putea sa fie pionul băgat la înaintare că să-i acopere pe adevărații vinovați. Sau poate că e un prim pas spre desființarea STS ului.

  1. Nu știu de ce ar plânge CINEVA de mila guvernului ăsta sau altul…la fel de nesimțit, ticălos!
   Se schimbă jigodiile între ele…ATÂT!

   1. Ei am incercat doar sa arăt schema de dat jos guvernul. . Întotdeauna se alege un subiect emotional care sa inflameze spiritele. Cunoaștem de mai multă vreme sloganul: Corupția ucide! De plâns, n-au decât să o facă alții, dar mie aici îmi miroase a lucru bine făcut. În curând se împlinește un an de la puciul nereușit contra guvernului din 10 august 2018.

 17. Nu trebuie să credem nimic din tot ceea ce ne servește mass-media vizuala vis a vis de acest caz. Sunt aproape sigur că este vorba de o nouă diversiune. Sper sa nu am dreptate.

 18. Erau pline inchisorile comunistilor de criminali in serie. Poate tot din acea mila mentionata aici. Comunistii le cumparau incredere prin clementa si aceia functionau ca si tartori. Ceausescu le mai dadea si drumul din inchisori ca multumire pentru faptele groaznice ce le faceau prin inchisori pe detinutii neagreeati de regim.
  Cei care sustineti clementa si acum, cand pana si americanii reiau executiile la nicel federal, ori vreti sa fiti martirizati cu deadinsul (ceeace nu mai martiraj ci autojudecare) ori ari pierdut contactul cu realitatea.
  Si cei care ziceti ca fetele si-o cautau prin machiaj etc, de unde stiti daca erau machiate sau nu cand au fost rapite?

 19. Se vede cât de aproape este debarcarea antihristului. Avorturile, Creta și, mai ales venirea papei au pus capac. Și mai ales ca rechinul „s-a rugat” cu papa. A predat poporul inaintemergatorului. Acum, prin acesti monștri, diavolul are cale libera. Părerea mea sincera.! Acest monstru posedat complet de diavolul are mai mult de 10 victime. Să ne gândim ca pentru aceeași chestie a fost alungat din Italia din lipsa de probe. Sa va mai spun ceva?! Cred că si consuma din victime pentru ca asa ii cerea satană ca ritualul sa fie complet. Nu degeaba au fost făcute filmele „Hannibal” si”Tacerea mieilor „. Este ca un fel de invocare a venirii antihristului.

  1. Totu-i posibil!
   Mă uitam la fruntea criminalului: din ridurile de pe frunte, reiese ca un păianjen cu antenele mari, despărțite!
   Se vede după fața lui că e un dement!
   Ăsta merită pedepse d-alea grozave, cum făceau asiaticii: fiert de viu, la foc mic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.