X

SUA: Protecția Copilului a început răpirea copiilor distruși de vaccin?

Copil autist răpit de stat sfârşeşte în sistemul CPS înainte de a fi traficat – oare ei incearcă să “facă să dispară” toţi copiii distruşi de vaccin?

Duminică, 21 iulie 2019 de: Ethan Huff
(Natural News) În ciuda scandalului fabricat pe tema copiilor străini separaţi illegal de familii şi ţinuţi in “cuşti” de detenţie la frontiera de sud, ipocriţii liberali nu apar de nicăieri să susţină acele multe familii de americani care continuă să fie separate şi dezmembrate de sistemul corupt CPS (Serviciul de Protecţia Copilului).

Cynthia Abcug este o astfel de americancă care nu şi-a văzut copilul Michael de mai bine de două luni, iar acum nu are nicio idée despre unde se află sau cine are grijă de acesta. Asta se întâmplă deoarece CPS a venit şi l-a răpit pe Michael, separându-l de familia de sânge şi trimiţindu-l la o familie adoptivă necunoscută – totul pe baza falselor acuzaţii a celor de la CPS potrivit cărora mama lui Michael, Cynthia l-a diagnosticat cumva greşit pe acesta cu autism.

În timpul unui episod recent al emisiunii The Campaign Show, Patrick Howley a vorbit cu Cynthia, care i-a explicat că CPS nu numai că i-a răpit copilul pe baza unor prezumţii nesusţinute, dar i-a şi dat un număr fals de caz pentru a ascunde locaţia tânărului Michael devreme ce acum nu mai e în grija ei.

Cynthia spune că a primit recent un email anonim conţinând ceea ce pare a fi adevăratul număr de caz al lui Michael, dezvăluind că băiatul e programat să viziteze Disney World în Orlando, Florida, între 3 şi 10 august împreună cu gardienii săi necunoscuţi. Dar ea nu ştie încă cine sunt aceşti gardieni, sau unde locuieşte acum Michael, nici starea lui de sănătate actuală devreme ce a fost lăsată total în întuneric de către cei de la CPS.

“Doar atât m-am putut apropia de locaţia lui,” a declarat Cynthia despre pontul anonim  primit, care pare a fi dintr-o sursă anonimă din interior cu acces la cazuri de tineri în Douglas County, Colorado, unde locuieşte ea în prezent. “Noi încă nu ştim unde e el, sau dacă-i adevărat, dar ăsta-i un ordin judecătoresc semnat pe care vi l-am trimis.”

“Încă nu ştiu cu cine este el,” a adăugat ea. “Nu-s sigură cine îl duce acolo (la Disney World). Nu şim cine-s persoanele care sunt cu el. Dar cineva va incerca – presupun, din nou, pentru că au fost o grămadă de minciuni şi documente false în cazul meu – dar cineva se pare că va încerca să-l ducă la Disney World pe 3 august.”

CPS l-a răpit pe Michael de la mama lui folosind un ordin ilegal care nu era nici măcar ştampilat corect

Când  Michael a fost răpit de către agenţii CPS, se pare că aceştia au lăsat o notă pe masa Cynthiei în care scria “posibile denaturări ale problemelor medicale” – se pare că diagnosticul de autism i-a fost pus băiatului nu la mult timp după ce-a fost vaccinat. Dar această hârtie pare a fi frauduloasă, iar Cynthia nu e convinsă că provine de la un ordin judecătoresc legal – ceea ce înseamnă că practic Michael a fost răpit de statul poliţienesc medical.

“Singura hârtie pe care am primit-o ca motiv pentru extragerea lui, pe care au lăsat-o pe masa din bucătărie când l-au luat spune “posibile denaturări ale problemelor medicale”, a explicat Cynthia în timpul interviului. “Hârtia judecătorească de extragere nu era nici măcar ştampilată corect, nici nu cred că era un ordin legal.”

CPS a încercat deasemeni să falsifice raportul de consum de droguri al Cynthiei ca s-o facă să pară o mamă incapabilă, iresponsabilă, deşi nu avea niciun istoric de condamnare referitoare la abuzul de droguri.

“Deci n-am niciun istoric de abuz de droguri, niciun istoric de acuzaţii, niciun istoric de abuz, o femeie iubitoare de casă” a spus Cynthia. “A fost o încercare de falsificare a raportului meu de consum de droguri, a testului antidrog, s-au încercat multe uneltiri de astea. Deci nimeni nu l-a văzut sau n-a vorbit cu el.”

S-ar părea totuşi că CPS l-a separat pe tânărul Michael de familia sa iubitoare doar pentru că el reprezintă încă un caz potenţial de autism indus de vaccin, pe care statul poliţienesc medical încearcă să-l ascundă de public. Chiar nu există un alt motiv pentru care ar fi fost luat, cu excepţia unui posibil trafic pentru sex, care este o altă problemă endemică din sistemul corupt CPS.

“Acestea sunt documente încărcate de Departamentul de Sevicii pentru Oameni in acest număr de caz pe care l-am primit ca pont şi are acest nume pe el … dar avocatul meu tot nu are acces la vreo hârtie din dosar şi nu poate accesa toate documentele, deoarece el poate vedea doar documentele incărcate de funcţionarul circuitului judecătoresc,” a continuat Cynthia să explice circumstanţele ciudate din jurul răpirii fiului ei de către CPS.

“Şi asta a fost în mod evident o audiere ce s-a făcut fără mine sau avocatul meu sau a cuiva implicat. Deci s-a făcut ca o altă audiere secretă sau o altă furişare din jurul nostru pentru a face orice pentru a-l duce la Disney World,” susţine ea.

Deci, ca să concluzionez, guvernul federal a furat un copil şi l-a separat de familie pe baza unor acuzaţii fictive, şi nimeni, cu excepţia guvernului federal, nu pare a şti unde este sau ce face.

“Separarea părinţilor de copiii lor, dar niciun bocet din partea AOC şi cei de sorginte progresistă,” a scris un comentator de la Big League Politics despre situaţie. “Of! Dacă ar fi fost străini ilegali!”

Puteţi păstra legătura cu cele mai noi ştiri despre acest caz urmărind noutăţile de pe Cynthia’s personal Twitter page.

Traducerea: Costin Ştirbu

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Avorturile și prelevarea de organe de la copii grăbește sfârșitul lumii. Dumnezeu iubește foarte mult copiii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.