X

SCHIMBĂRILE CLIMATICE sunt o eroare susținută de ONU pentru a „crea o NOUA ORDINE MONDIALĂ”, potrivit consilierului fostului prim-ministru al Australiei

Maurice Newman, președintele consiliului pentru afaceri al premierului

Potrivit consilierului primului-ministru al Australiei, schimbările climatice sunt “efectele ONU pentru a stabili o nouă ordine mondială”

Consilierul de afaceri al lui Tony Abbott spune că încălzirea globală este o eroare susținută de Națiunile Unite pentru a „crea o nouă ordine mondială autoritară sub controlul său”

Schimbările climatice reprezintă o farsă dezvoltată ca parte a unui complot secret al Organizației Națiunilor Unite de a submina democrațiile și de a prelua lumea, a avertizat un consilier de top al lui Tony Abbott, premierul Australiei.

Maurice Newman, consilierul șef de afaceri al primului ministru, a declarat că știința care arată legăturile dintre activitatea umană și climatul de încălzire a fost greșită, dar a fost folosită ca “o capcana” de către ONU pentru a-și extinde controlul global.

„Nu este vorba despre fapte sau logică. Este vorba de o nouă ordine mondială sub controlul ONU”, a scris el în cotidianul “ The Australian”.

Se opune capitalismului și libertății și a făcut ca o catastrofa de mediu să fie un subiect de uz casnic pentru a-și atinge obiectivul. „Născut în Ilford, Anglia și educat în Australia, dl Newman, un conservator ferm și fost președinte al Bursei australiene, un critic deschis pentru știința schimbărilor climatice.

El a fost numit președinte al consiliului consultativ de afaceri al guvernului de către dl Abbott, care însuși este un sceptic fata de schimbarile climatice și care a devenit celebru cand a descris  schimbările climatice ca fiind „fix de rahat“ – un comentariu pe care l-a retras ulterior.

În comentariul sau, descris de critici ca „necugetat” – dl Newman a declarat că lumea a fost „supusă extravaganței de catastrofe climatice de aproape 50 de ani”.

„Este un secret bine păstrat, dar in 95% din modelele climatice ni s-a dovedit conexiunea dintre emisiile de CO2 ale omului și încălzirea globală catastrofică, insa după aproape două decenii in care temperaturile au stagnat, s-a ajuns la concluzia ca totul a fost eronat”  .

Agenda reală este autoritatea politică concentrată. Încălzirea globală este  capcana. Eco-catastrofele […] au capturat ONU și sunt extrem de bine finanțate.  Si au un aliat extrem de puternic în Casa Albă.”

Grupurile de mediu și oamenii de știință l-au descris pe dl Newman drept un teoretician al conspirației „nebun”, iar alții i-au cerut să demisioneze.

„Opiniile sale anti-științifice, marginale, sunt similare celor făcute de internauti furioși pe forumurile teoriei conspirației”, a declarat Consiliul pentru Schimbările Climatice.

Profesorul Will Steffen, om de stiinta cu privire la schimbarile climatice, a declarat pentru “The Australian Financial Review: „Acestea sunt comentarii bizare care ar fi amuzante daca nu ar fi venit de la consilierul-sef in afaceri al premierului [lui Abbott]”. Acesta nu a fost de acord cu comentariile domnului Newman.

Articolul a fost scris de dl Newman pentru a coincide cu o vizită a Christianei Figueres, negocierile ONU privind schimbările climatice, care a cerut Australiei să își reducă dependența de cărbune. Australia este unul dintre cei mai mari producatori de emisii de carbon pe cap de locuitor din lume.

De la alegerea sa în 2013, dl Abbott a abolit impozitul Muncii pe carbon, a redus țintele de energie regenerabilă și s-a aratat sceptic fata de cateva decizii importante ale guvernului.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Incalzirea globală
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Ce sa vezi?

    E doar o chestiune de timp ca Maurice Newman sa fie anchetat ca: pedofil, corupt sau sa fie discreditat in presă ca fiind țicnit.
    Opinia publică va fi montată împotriva lui.

    Băieții se pricep.

    Reveniți cu știri despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.