X

Pașaport biometric cu funcție de carte de identitate, card bancar, permis de conducere, card de sănătate. Se întâmplă deja de 2 ani în mai multe țări din Asia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Departamentul de imigrație din Maldive a introdus o singură carte de identitate care combină funcțiile unui pașaport, a unui card de identitate național, a permisului de conducere și a unui card de asigurări de sănătate și de asigurări, a fost anunțat. De asemenea, cetățenii pot efectua plăți prin intermediul cardului.

Cardul respectă standardele internaționale privind pașapoartele și poate fi folosit ca pașaport regulat deoarece conține date biometrice privind amprentele digitale. Este certificat atât de Bank of Maldives, cât și de MasterCard, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea utiliza această cartelă pentru plăți oriunde în lume.

Mohamed Anwar, generalul de control al imigrației Maldive, a declarat că “ușa este deschisă” pentru departamentele guvernamentale și companiile private să utilizeze noul pașaport de tip card pentru a furniza servicii în viitor.

Cardul poate fi citit fără contact și prin contact și este fabricat dintr-un material din policarbonat, care durează până la zece ani – mult mai mult decât cardurile bancare standard.

Încercările similare ale țărilor din regiunea Asia-Pacific de a introduce carduri de identificare multifuncționale au cunoscut un succes mixt. Indonezia trebuia să lanseze cardurile electronice în septembrie anul trecut, dar progresul a fost îngreunat din cauza corupției, a menționat vicepreședintele Jusuf Kalla. (n.n. Să fie corupția care le stă în cale? De aici toată lupta anti-corupție la nivelul UE și nu numai?)

https://www.youtube.com/watch?v=U8KncnJsxQQ

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Noua ne baga buletin biometric deci Biserica trebuie sa ia atitudine.
    Sa taci cand pe buletin scrie MasterCard (cardul stapanului) si ai 666 in cip nu e sanatos.

  2. @ Grigore
    De la BOR sa nu ai nici o nadejde, vor tacea ca porcu in papusoi si de data asta. Cine sa ia atitudine, Daniel?!!! Din contra, va lua atitudine impotriva preotilor care vor comenta vis a vis de acesta chestiune. Trebuie rugaciune, nadejde si mai trebuie cautati acei duhovnici care ne pot stringe impreuna la fel cum o facea acum 10 ani parintele iustin Pirvu.

    1. Dumnezeu a facut Cerul si Pamantul. A facut pe om. Si i-a trimis omului pe Mantuitor care in vazul tuturor putea sa invie un mort.

      Daca preotii vor vorbi, atunci Dumnezeu va auzi.

  3. Dumnezeu si Maica Domnului să ne aibe in paza sa!
    Atata indolența și nepăsare din partea bisericii Române, încă nu am văzut…
    Mai este un pas până la ciparea umană și gata cu vânzarea turmei..
    De fapt acesta este scopul Patriarhul Daniel…pt asta este pus…ducerea creștinilor in iad, nici de cum la mântuire..
    Așa că fiecare sa ia atitudine pt el…si sa nu accepte buletinele biometrice…

    1. Mi-a șoptit cineva că, atunci când a fost întronat Rechinul din Dealul Patriarhiei, a fost pus SPECIAL pentru a slăbi credința românilor, cu cel puțin 40-60%…ȘI A REUȘIT!
      Cine are curiozitatea să intre pe site-urile ziarelor când e vreun subiect legat de credință, ce porcării, ce blesteme, ce URĂ se revarsă din gura cre(ș)tinilor, te lasă PAF!
      Numai săptămânile de împreună ”rugăciunile”/urâciune cu papistașii și alții au spurcat Biserica unde se fac, întinând totul prin amestecătură!

      Ciudat…iarăși, cum de ȘTIA el dinainte cine iese președintele României?
      Cu puțin înainte de ”alegerea” CUI trebuia să IASĂ…venea așa, cu un discurs în care specifica…. justificând un fel de ecumenism social acceptabil, prin alegerea eventuală a unui președinte care nu e ortodox (Vezi, Doamne!), plus participarea alături de masonul Isărescu și-a altor ”personalități” politice din AFARĂ, cu puțin înainte de alegeri (de orice fel…)

  4. Exact! Asa este! Din greșeală în greșeală spre”victoria”finala! Am vorbit cu mai mulți “frați” și mi-au spus ca încă nu e pecetea. Adică stai pana la marginea prăpastiei. Va dați seama?! Când preotul trebuie sa fie strajerul care sta pe ziduri și sa spună :vine dușmanul! Asa ar face Sfântul Ioan Gura de aur?! De fapt, nici nu-i bine sa facem comparație… În Sarea Pământului se spune că preotul nici nu trebuie sa aibă acte cu cip ca se retrage harul. Am văzut preoți care stau cu telefonul pe Sfanta masa. Eu, când plec la biserica inchid telefonul și-l las în mașină. Nu țin nimic cu cod de bare în Biserica. Cele care aveau cod de bare le-am răzuit (icoane și cărți de cult). Apropo, de ce patriarhul accepta asa ceva?! Am vorbit și cu “mai marele meu” la ancheta, care s-a transformat într-o ancheta a lui și a zis ca acum cardurile nu sunt o problema. Va dați seama?! Pai dacă acum nu, atunci când?! Nu mai așteptați mântuirea de la “cei mari”. Scăpa cine poate!

    1. Eu, când plec la biserica inchid telefonul și-l las în mașină. Nu țin nimic cu cod de bare în Biserica.

      Mare dreptate ai! O sa fac la fel.
      (Si eu din obisnuinta dezlipesc codurile de bare de pe produsele pe care le cumpar. Dar sa nu duci cod de bare in Biserica, mare dreptate ai!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button