X

EXECUȚIA Țarului Nicolae al II-lea, a familiei și a slujitorilor – CRIMĂ RITUALICĂ EVREIASCĂ

familia_romanov2

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Ordinul asasinării ţarului Nicolae al II-lea a venit din SUA din 26 iulie 2012, de pe Cotidianul:

Un istoric rus a declara miercuri că magnaţii americani au fost cei care au dat ordinul asasinării ţarului Nicolae al II-lea Romanov şi familiei sale, transmite Moscow Times. Piotr Multatuli, cercetător la Academia rusă de Ştiinţe, nu a negat că liderii bolşevici de la Moscova au iniţiat planul asasinării ţarului in 1918, în Urali, la Ekaterinburg, dar a spus că în spatele deciziei a stat o misiune americană.

Într-un articol din Argumenti i Facty, Multatuli a citat conversaţiile secrete dintre conducerea bolşevica a Comitetului Executiv Central şi unul dintre cei care au participat la asasinat ca dovadă a faptului că organizaţii financiar-industriale din SUA le-au vorbit oficialilor ruşi despre necesitatea asasinării ţarului şi a întregii sale familii.

Ordinul a fost transmis la Moscova printr-o organizaţie din Vologda, Multatului argumentând că membrii acestei organizaţii vedeau ca esenţială distrugerea Rusiei ţariste pentru îndeplinirea planurilor lor de creare a unei lumi unipolare.

Aceste alegaţii apar în contextul în care Vladimir Putin, în calitate de preşedinte şi în cea de premier, a iniţiat un cult al Rusiei imperiale, alături de mai mulţi intelectuali ruşi, iniţiativă care a prins în rândul tinerilor naţionalişti. Putin avea in biroul său prezidenţial, în perioada 2004-2008, un tablou al ţarului Petru cel Mare, în timp ce Dmitri Medvedev a vea un tablou al ţarului Alexandru al II-lea, cel care a abolit şerbia in Rusia. Medvedev îl admiră şi pe Alexandru al III-lea, iniţiatorul unor tratate europene asemănătoare pactului paneuropean de securitate pe care Rusia încearcă să-l iniţieze împreună cu Germania.

Magnatii aia erau de fapt stapanii sectorului financiar bancar ce au creat Federal Reserve si cu totii erau “americani”. Adica evrei. Ei au si finantat revolutia bolsevica:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Cel mai activ dintre ei fiind bancherul Jacob Henry Schiff (1847–1920), ginerele lui Solomon Loeb si capul Kuhn, Loeb & Co., numele acestei banci fiind strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Iar plutonul de executie a fost condus de catre evreul Iacov Iurovski:

Sfantul Nicolae al II-lea Romanov, ultimul tar al Rusiei, ucis de un pluton de executie condus emblematic de catre evreul Iacov Iurovski

Iata cateva fragmente din articolul Viața și martiriul Sfântului NICOLAE al II-lea Romanov ȚARUL-MUCENIC al Rusiei, împreună cu familia și slujitorii săi / FIARA BOLȘEVICĂ a încercat să distrugă definitiv BISERICA RUSĂ, care în schimb s-a întărit printr-un numeros val de NOI MARTIRI din toate păturile sociale:

Rar, li se permitea să meargă la biserică, totuși și-au hrănit sufletele cu rugăciunile de acasă și se bucurau foarte mult de fiecare dată când aveau ocazia de a primi Dumnezeieștile Taine. Cu trei zile înaintea muceniciei lor, chiar în casa în care au fost închiși, au participat la ultima slujbă bisericească a vieții lor mult-pătimitoare. Precum preotul slujitor, Pr. Ioan Storozhev povestea: „Mi sa părut că Împăratul și toate fiicele lui erau foarte obosiți. În timpul unei astfel de slujbe, se obișnuiește a se citi o rugăciune pentru cei adormiți. Din oarecare motiv, diaconul a început să cânte și m-am alăturat și eu… De îndată ce am început să cântăm, am auzit cum familia imperială din spatele nostru se așeza în genunchi „(ca în timpul slujbelor de înmormântare)… Astfel s-au pregătit, fără să-și de-a seama, pentru propria lor moarte – prin împărtășirea cu Sfintele Taine de înainte de moarte. În ciuda obiceiurilor lor, niciunul dintre membrii familiei a cântat în timpul slujbei și, la ieșirea din casă, clericii se mirau că „păreau diferiți” – ca și când s-ar fi întâmplat ceva cu ei.”

Țarina obișnuia să zică:

„Suntem precum un suflet, iar asta, din păcate, se întâmplă atât de rar în aceste zile. Suntem strânși uniți împreună… o familie mică, strâns legată…”

Inseparabili în viață, ei urmau acum să rămână inseparabili și în moarte.

După miezul nopții zilei de 4/17 iulie 1918, întreaga familie, împreună cu doctorul și doi slujitori credincioși, a fost aduși în subsolul casei pentru izolare sub pretextul mutării iarăși a lor din cauză că „există tulburare în oraș”. Acolo ei au fost uciși brutal și nemilos, atât copiii, cât și adulții, la adăpostul întunericului – pentru că „oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina, că faptele lor erau rele.” (Ioan 3, 19). Țarul a fost împușcat în timp ce s-a ridicat în apărarea familiei sale. Țarina Alexandra a reușit să-și facă semnul crucii înainte ca să cadă și ea. Primele gloanțe nu i-au omorât pe cei mai tineri, și au fost bătuți cu sălbăticie, junghiați cu baionetele și împușcați de la mică distanță, înainte de a fi jefuiți de toate lucrurile prețioase.

Cei uciși au fost: Țarul (născut în 1868), Țarina (1872), Olga (1895), Tatiana (1897), Maria (născută în 1899), Anastasia (născută în 1901), Alexei (născut în 1904), doctorul țarului Eugen Botkin, camerista țarinei, Anna S. Demidovabucătarul Ivan Mihailovici Kharitonov și servitorul A. E. Trupp, marinarul Clement G. Nagorny, care se îngrijea de Țarevici încă din copilărie, și Ivan D. Sednev, slujitorul Marilor Ducese. Generalul Elias L. Tatișciov și prințul Vasile Dolgorukov, cărora li s-a refuzat permisiunea de a rămâne cu familia regală la Ekaterinburg, au fost împușcați de asemenea în închisoare. Domnișoara-de-onoare, contesa Anastasia V. Hendrikova și profesoara de la curte, Caterina A. Schneider, au fost duse în Perm și au fost împușcate acolo.

[…]

În noaptea de 4/17 iulie, binecuvântata Maria Ivanovna, nebuna pentru Hristos din Diveevo, a început să țipe și să strige:

„[Omoară] prințesele cu baionete! Evrei blestemați!”

Există dovezi că acestea au fost crime ritualice. Astfel, pe pereții încăperii în care a avut loc crima s-au găsite simboluri cabaliste ciudate, care au fost descifrate, cu înțelesul:

„Aici, printr-un ordin al puterilor oculte, Țarul a fost oferit ca jertfă pentru distrugerea statului. Lăsați toate popoarele să afle de acest lucru.”

Iarăși, pe zidul camerei de execuție a fost găsită o inscripție care descrie fapta din punctul de vedere al revoluției evreiești. Era un citat al poetului evreu de origine germană Heine, ușor modificată pentru a scoate în evidența cuvântul „tsar” și a înfățișându-l pe Țar ca Belșațar:

Belsatzar ward în selbiger Nacht    În aceeași noapte Belșațar

Von seinen knechten umgebracht.     A fost ucis de propriii săi sclavi.

Dar adevărul era exact invers. Belșațar ura poporul lui Dumnezeu, iar prin îndepărtarea lui s-a deschis calea pentru reconstruirea Templului lui Dumnezeu în Sion de către prințul iudeu Zorobabel. Uciderea Țarului Nicolae, pe de altă parte, a deschis calea distrugerii Rusiei ortodoxe și transformării ei în Babilon.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

    1. Voronca Maria te rog sa-mi spui cat de bine a fost pentru voi dupa aceea. Sau ati fost spalati pe creier ca ultimele animale? Ce va adus bun comunismul vostru? Ce ati realizat prin cotropirea altor popoare prin inducerea unor sisteme politice care care n-aveau nimic de-a face cu mentalitatea voastra? Sa fiti sanatosi, noi ca popor nu v-am placut niciodata si nici sa nu mai veniti vreodata aici. limba rusa nu ne place si o sa ne placa niciodata.Dumnezeu sa-i dea sanatate multa mamei mele ca m-a dat la limba engleza cand eram mic.

      1. Urât vorbești, amice!
        Au fost și documentare cum mujicii se ascundeau sub pământ cu paiul în gură ca să aibă pe unde respira, din pricina funcirei (de la ei…ca și la noi) ne-având din ce să plătească, dar erau buni de carne de tun, de dus la război!

        Țarului, toți unșilor Domnului, care aveau palate îmbrăcate în foiță de aur, le spune istoria (nu eu…) că au exagerat cu luxul, puțin păsându-le de poporul lor!
        D-aia a căzut monarhia cam în toate țările, din pricina lăcomiei, desfrâului lor nestăpânit, a aplecării urechii numai la ce la plăcea lor!

        Sigur că a fost ucis de jidani, ritualic!
        Sigur că a fost jertfit ca să se instaureze comunismul prin mâna forte a KGB-lui – made in Israel!
        Marx, Engels, tătucii rușilor de după Revoluția Roșie, au fost toți jidani!

        1. Monarhia este ingaduita desi prezentata cu slabiciunile omenesti.
          Republica, presedintele, formele parlamentare – nu.
          Si s-obsevat ca o viata mai austera, cu lipsuri materiale si putina mancare a fost mai lunga si mai l;ipsita de boli.
          Libertatea individului “peste” grup/clan/trib si “prosperitatea” au adus boli, stricarea oamenilor in invidie si jidanire – spre acumulari materiale dar si degenerare morala.
          Cand toti se ocupa de placeri, nimeni nu se mai preocupa de viitor, de sanatatea organismului socia, de pazirea armoniei si echilibrului mental si sufletesc.

  1. Dumnezeu a vrut să dea o șansă și celui mai îndărătnic popor. Totul se explică prin iubirea Sa nemărginită. Dacă nu-l alegea ca poporul Său, ar fi devenit cu totul poporul diavolului, cum sunt sioniștii în zilele noastre.

    1. Romani 9;18-33…
      citeste cu atentie versetele astea interesante care contin niste avertismente date de Dumnezeu prin Sf Ap Pavel catre poporul iudeu valabile pana la Parusie..

    2. Aha, deci ortodocsii sint un fel de pierde-vara care pierd “competitia” cu smecherii evrei vare vin la spartul targului, pe finis si ocupa [si] Raiul, asta vrei – pe scurt – sa ne spui?
      O fi istoria, cultura, traditie evreiasca dar evrei nu mai sint de vreo 3000 de ani, urmandu-le israelitii = membrii triburilor lui Israel, fost Iacob, dintre care iudeii/iudeani-i/jewdeans=jidanii sint un trib.
      Din cele 12 triburi, s-au format 2 regate evreiesti
      – la nord, regatul lui Israel (cu populatie israelita)
      – la sud, regatul lui Iuda
      (https://www.britannica.com/topic/Israelite)
      Iisus era Galileean, din fostul regat al lui Israel adica israelit deci nu era iudeu.
      Liturgic israelitul ar fi un iudeu (jidan) care nu e mare preot – cohen, nici functionar religios – levit.
      Etnic, geografic, socialmente- desi stramosii “lor” erau evreii, galileenii nu au fost iudei ci israeliti.
      Talmudictii babilonieni care au “facut” statul Israel isi spun ISRAELI, nicidecum Israeliti, sint corecti aici, in a nu-si inventa originea.
      … oricum, nu exista o “evreime” in prezent iar talmudistii isi aroga origine “jewish” fara a permite sa li se spuna “jew” caci asta insemna – dupa normele lor – anti-semitism. (!?!)
      1. http://www.hebrewidentity.org/en/?page_id=127
      Who is a Judean? Who is a “Jew”?
      2. http://www.hebrewidentity.org/en/?page_id=113
      Who is a Hebrew? What is The Hebrew State?
      IATA EXPLICATIA LOR:
      “The conversion to the Mosaic Religion is not a process or a procedure of joining the Hebrew people.
      Thus, if tomorrow a rabbi will convert fifty million Pakistanis and thirty million Nigerians, these will become Pakistanis and Nigerians of Mosaic religion, but would not become Hebrews,
      – >>> as in the past the Khazars, after converting to the Mosaic Religion, became Mosaics by religion but remained Khazars by nationality, and never became Hebrews.”

      Observ ca ii cunosti pe ortodocsii lumii” si deja le-ai trasat viitorul – esti in adanca eroare, nu e dovada de a fi crestin[a] – doar in Orotodoxie.
      Citatele nu fac doi bani daca sint puse de-a curmezisul si oricum numarul mantuitilor nu este treaba persoanei care urmeaza lui Hristos.
      Sa nu crezi ca fiind ortodox ai ratat mantuirea – tipul acesta de deznadejde pusa in carca altuia nu te apropie de Adevar ci dimpotriva.
      A arata ce face tribul talmudistilor babilonieni – popular numiti jidani (fara a fi cu-adevarat) – e marturisirea adevarului si dovada ca oamenii nu sint prosti chiar daca isi cunosc limitele.
      Analizand unde sint, ce fac si care sint implicatiile in viata sociala si efectele asupra celor care “nu sint cu ei” nu inseamna “a da vina”, fii linistita.
      Eu “dau vina” pe cei care se lasa corupti si aduc prejudicii “cu acte” si cu legi nedrepte impotriva neamului nostru si nu numai… moralmente, politic – daca vrei ca nu ai unde “sa-i dai” in judecata.
      In afara judecatii si sanctiuni lui Dumnezeu ramane doar solutia fortei ceea ce aduce moarte. Si daca vrei sa faci “curatenie” in Romania, nu mai ai armata, “serviciile” lucreaza pentru altii (tot “ei”), Politia este decimata si organizata in jurul unor clanuri personale, Jandarmeria mizeaza pe “bulane”… nu [mai] ai forta armata – asta e “civilizatia”, adica punerea cu botul pe labe a animalelor cu chip de om, goyimii la care te rastesti…
      (daca ai timp si priceper, incearca sa citesti Kevin MacDonald on Hellenism cf. Judaism, and the Jewish Role in the 60s Counterculture & New Left. http://mailstar.net/macdonald.html
      Apoi, nu spera in indreptarea lor – pe “ultimii metri”, cati ‘or fi dntre ei … nu vor fi nici in pozitia si nici cu dorinta sa faca “dreptate” ca sa ne impresioneze; cei “indreptati” vor face asta pentru salvarea/mantuirea lor ceea ce este bine.
      Noua – nimic, deci sa nu asteptam vreo ceva de la ei.

  2. Istoria se repeta. Si acum ne aflam in plina revolutie bolsevica. Tavalugul globalizarii nu este altceva decat mijlocul prin care se va ajunge la Imparatia Omului ce va fi condusa de insusi Antihrist. Aceasta va fi de fapt comunismul perfect adica un sclavagism tehno-globalist. Bolsevicii spuneau ca sunt atei insa si aceasta este o religie (cea care-L neaga pe Dumnezeul Adevarat) adica exact cea care se construieste sub ochii nostri.

  3. Tarul Nicolae al doilea este rascumparatorul poporului rus, exact cum se spune în “Sarea Pământului”. Putea sa fuga cu familia sa, știind ca vor fi ucisi. Totuși n-a făcut-o. A fost o crima ritualica a jidanilor care l-au omorât. La câte crime au jidanii va mai întrebați de ce sunt atât de urâți?! Cea mai mare crima a fost uciderea Mântuitorului. Învățații lor știau Cine este și totuși L-au ucis. Mai târziu au făcut masoneria. Tot din neamul lor va apare antihrist. Ce iertare mai pot avea?! Într-adevăr, ramasita se va întoarce la Hristos cu putere, dar ceilalți… Au ucis și atâția prooroci… Ei au greșit cu știința și voința deplina exact ca “arhiereii azi. Trebuie o mare pocăință!

  4. Cat timp o sa crezi
    “… prostimea de ortodocsi mireni dintre neamuri, vai steaua lor MAJORITATEA care se chinuie a paguba de 2000 de ani, dar mai ales in zadar.
    Sa se multumeasca daca macar vor prinde locul imediat deasupra liniei „ADMIS” in RAI.”
    va fi imposibil sa intelegi.
    Pentru ca ai judecat deja.
    Si simti ca ceva a ramas “necuprins”…
    Poate incerci sa vezi mantuirea ca o realizare nascuta din smerenie si stradanie cu caracter personal, in relatia dintre Creator si creatura.
    Nu e competitie. Competitia a fost inventata cu de Cain care si-a impietrit inima sa nu razbata iubirea din inima lui.

  5. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ………….
    ÎN EKATERINBURG (RUSIA), 60.000 DE PERSOANE AU PARTICIPAT, ÎN NOAPTEA DE 16/17 IULIE 2019, LA PROCESIUNEA ÎN CINSTEA ȚARULUI NICOLAE II ȘI A FAMILIEI LUI. (articol în engleză din 17 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). EI AU FOST UCIȘI DE BOLȘEVICII ATEI EVREI ÎN 16/17 IULIE 1918. FAMILIA IMPERIALĂ A FOST CANONIZATĂ ÎN ANUL 1981, IAR ÎN ANUL 2000 CANONIZAREA ACEASTA A FOST GENERALIZATĂ ÎN TOATĂ BISERICA ORTODOXĂ RUSĂ.
    http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-ekaterinburg-rusia-60000-de-persoane.html
    ……………
    UCIDEREA DUPĂ RITUALUL EVREIESC A ȚARULUI NICOLAE AL II-LEA AL RUSIEI ȘI A FAMILIEI LUI (Biserica Ortodoxă Rusă investighează cazul, evreii reacționează cu furie, 29 noiembrie 2017)
    https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2017/11/uciderea-dupa-ritualul-evreiesc-tarului.html
    ………………..
    EXPRESIA “UCIDERE RITUALĂ” ÎN CAZUL FAMILIEI ȚARULUI ESTE ÎNȚELEASĂ EXCLUSIV CA „RĂZBUNARE REVOLUȚIONARĂ, BOLȘEVICĂ” (Episcopul rus Tikhon Șevkunov a revenit cu precizări în 30 noiembrie 2017)
    https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2017/12/expresia-ucidere-rituala-in-cazul.html
    ……………
    EVREI CONTRA CATEDRALEI SFÂNTULUI ISAAC (RUSIA).
    http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2017/02/evrei-contra-catedralei-sfantului-isaac_16.html

  6. Un Dumnezeu adevarat ii iubeste pe toti la fel! Hristos a aparut la evrei pentru ca ei sunt cei mai rai! Evreii nu au facut bine nimanui ucigandu-l pe Hristos! Asta e o imbecilitate! Nu poti sa spui ca raul e bun, decat daca esti NEBUN! Bine era ca Hristos sa fie recunoscut, nu sa fie rastignit!
    Ura impottriva evreilor este URA LOR impotriva TUTUROR CELORLATI! Nu degeaba se spune, ce este un antisemit, unul pe care-l urasc evreii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button