X

Suedezii RENUNŢĂ la carduri şi numerar. N-o să credeţi ce au primit în locul acestora: MICROCIPURI FUTURISTE implantate sub piele!

Mii de oameni din Suedia au primit MICROCIPURI FUTURISTE care şi le-au implantat sub piele pentru a desfășura activități cotidiene și pentru a înlocui cărțile de credit sau numerarul. Suedezii au primit deja chip-uri de mărimea unui bob de orez pe care le-au introdus sub pielea mâinilor.

Se preconizează că milioane de oameni din întreaga lume vor acceptat acest mod de plată fără să mai aibă grija cardului de credit.

Mai mult, suedezii vor accepta treptat chip-uri pentru monitorizarea sănătăţii și chiar să înlocuiască cartelele care le permite să intre în birouri și clădiri după ce au văzut cât de uşor pot să  plătească în magazine cu o simplă atingere a mâinii. Suedia  doreşte să fie prima ţară din lume care renunță definitiv la banii cash, în favoarea plăților mobile și a cardurilor, mai noua a chip-urilor introduse sub pielea mâinilor lor.
Microcipurile au fost pionierate de Jowan Österlund, care numeşte tehnologia „moonshot” – si care a declarat revistei Fortune că este tot mai  căutat de investitorii din diferite state, cu exceptia Antarcticii.
TEHNOLOGIA SE VA MUTA ÎN ORGANISM”, a spus fondatorul Biohax International Mag.
Sunt sigur de asta”. 

Österlund insistă asupra faptului că tehnologia este sigură – dar acest lucru nu a oprit semnalele de alarmă, pentru că unii se tem de o creştere în domeniul criminalității informatice. 

Libberton,  om de știință britanic cu sediul în Suedia, a lăudat beneficiile acestei metode cu potențial mai ales pentru sănătate,  care ar da informaţii corecte luate chiar din interiorul corpului.
„Gândiți-vă dacă Apple Watch ar putea măsura lucruri precum glucoza din sânge”, a declarat el pentru The Post.
Dar, de asemenea, el se teme de masa de date personalizate și de modul în care ar putea fi utilizate.
Problema este, cine deține aceste date?”, a întrebat el.
Dacă folosesc chipul pentru plăti masa de prânz, sala de sport, locul de muncă, va avea cineva toate aceste informații despre mine?
Este stocat și sigur? 
Libberton a adăugat: „Nu este vorba numai despre chip, ci despre integrarea cu alte sisteme și despre schimbul de date”.
Și, mai spune omul de ştiinţă,  „mă tem că suedezii nu se gândesc suficient la potențialele pericole”.
„Oamenii au arătat că sunt fericiți să renunțe la intimitate pentru confort”, a mai spus el. „Chipul este foarte convenabil, așadar am putea accepta să dăm datele personale înainte de a cunoaște riscurile?”
Întrebări la care, în mod normal, ar trebui să se dea un răspuns înainte de a lua amploare fenomenul, titrează nypost
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

34 comentarii

 1. indoctrinarea a inceput acolo inca din sec. XX. In 1980, o bunica din Cluj care mergea periodic la Goteborg (cit i se permitea plus proptele serioase sus de tot, intretinute cu tot felul de „lucruri din pachet”) pt a avea grija de nepoti, povestea ca „ïn Suedia, copiii cresc ca buruienile” In 1980 !
  Noi nu ne dam seama si de aceea nici nu avem cum sa fim recunoascatori pentru ca ne-am nascut ortodocsi. Nordicii n-au avut aceasta binecuvintare, bietii suedezi sunt de acum pe jumatate in gura lupilor. Partintele Macarie si confratii ortodocsi ar trebui multiplicati in mii de exemplare. Desi, riscurile tot uriase sunt pt lumea nordica. E suficient sa vada ratacirile estice si le trece instant de cercetat alt crestinism. In ce ne priveste, nici noi nu ducem lipsa de SNSPA.uri si UBB, deja au enorm de multi urmaritori. Vai noua, vai de lume, deja mi-e cumplit de mila de toti juniorii Romaniei. Consecventa si taria de a rezista cintecelor aiuritoare ale sirenelor progresiste sunt de acum cruciale.

 2. Spre asta ne îndreptăm. Câți o sa avem tăria sa refuzam cipurile și sa renunțăm la viata asta plina de confort pentru Iisus Hristos?. Oare câți?.

   1. Sa Dea Dumnezeu Magda sa fie asa. Acum spunem asa. Spunem ca nu o sa primim. Spunem ca o sa renunțăm la toate și o sa fugim în munți, păduri dar după ce spunem, respectiv scriem asta, mergem sa mâncăm ceva sau chiar mâncăm în timp ce scriem cum fac eu acum. Atunci când o sa fim puși în data faptului ca nu o sa mai putem sa cumpărăm sau sa vindem nimic fără cip, o sa mai fim asa de curajoși și determinați?.

    1. Păi e simplu, atâta timp cât mai avem BANI!
     Pentru cei care au casă, o vând, se mută în munți, în casele părăsite pe care le pun la punct imediat, cu banii rămași de la casa vândută, da?
     Buun…îți pui gard, îți iei câine, din banii rămași, pe lângă ceva provizii pentru 6 luni, cultivi DEJA!
     Îți iei o căpriță, ai lapte și brânză care nu conține colesterol, da?
     Cine vrea, își permite, își poate lua o văcuță sau o bivoliță!
     Care vrea, își face un șopron zdravăn ca să nu intre lupul și/sau ursul ,eventual- uliul…și își cumpără păsărime!
     Și uite-așa, ce-o să faci?
     Muncești până te pui la punct, apoi DOAR întreții (tot prin muncă..) și te rogi!
     Iar la INTENȚIA TA BUNĂ, imposibil să nu fii ajutat de Dumnezeu să nu-ți rodească pământul.
     Lumea nu se poate imagina DIN NOU la origini, cum a fost odată!
     Îți aranjezi căsuța, cultivi, te rogi, mănânci ce-ți dă pământul și cam atât!
     Dacă reușești să aduci și-un preot în noua adunare, e și mai bine!

     1. Buna,ai dreptate dar totusi va trebui sa platim impozit pe acel teren iar daca nu vor mai fii bani cash cu ce il vom plati?

     2. În natură: cu ouă, găini, lapte sau brânză de la capră/vacă/bivoliță!
      Și apropos…cine te mai caută pe tine în cucuieții din deal, când totul e părăsit?
      Vorbim de sate, case părăsite.

     3. Iar din pdvd duhovnicesc, nu s-a spus că vom fi ascunși de ochii autorităților DACĂ lepădăm ”toată grija cea lumească”, alături de cipuri, buletine, pașapoarte, etc…prin rugăciune arzătoare, ne va umbri Harul Lui Dumnezeu și NU vom fi văzuți fizic!

     4. Ce frumos suna, ar fi ideal daca am fi mai multi, niste comunitati, asa o familie singura si cu multi copii mici se descurca mai greu.

 3. OFF TOPIC
  Gelu Vișan îl acuză pe directorul Eduard Hellvig (SRI) de trădare și periclitarea siguranței naționale prin ascundere de informații vitale

  Precizare: Aceasta este o Declarație și poate fi folosită ca probă în orice Proces al unei Instanțe Militare, sau în orice Instanță Națională și Internațională. Îmi asum întreaga responsabilitate a celor ce voi declara și sunt dispus să susțin cu probe, amănunte și nume de persoane, altele decât cele pomenite în declarație, cele scrise mai jos.

  Fac, de asemenea, precizarea că nu am vorbit cu doamna Carmen Dan, Ministru al Afacerilor Interne al României, din anul 2018, nu m-a influențat și nu mi-a cerut să dau această Declarație, și nu i-am cerut permisiunea de a prezenta aceste fapte, care fac referire și la Domnia Sa, precum și la Ministerul Afacerilor Interne.

  Mai fac precizarea că fac această Declarație ca cetățean român, în conformitate cu legislația Națională și Internațională. Aceasta este pagina mea de Facebook și nu este piratată și nu este un cont fals, fapt ce se poate proba din postările de pe pagină.

  Subsemnatul Vișan Gelu, cetățean român, fac următoarea

  DECLARAȚIE

  În vara anului 2018, fiind în București, în jurul orelor 14:00, am primit un telefon de la o persoană cunoscută, care m-a invitat să vorbim ceva, la o distanță de aproximativ 80-100 de km de București. La răspunsul meu că am putea să ne vedem zilele următoare, a insistat să ne vedem cât mai repede, eu intuind din această conversație că ar vrea să-mi comunice ceva urgent. Ne cunoșteam bine, și ne mai întâlnisem și cu alte ocazii, în București și în afara Bucureștiului.

  În jurul orelor 16:00 am ajuns la locația întâlnirii, un loc public, iar după aproximativ 10 min a venit și persoana care m-a invitat. Mi-a comunicat următoarele: Peste aproximativ douăzeci și patru de ore, în București va avea loc un miting de protest în Piața Victoriei, fapt de notorietate publică, iar peste aproximativ opt ore, chiar în seara aceea, într-o locație pe care mi-a prezentat-o într-o fotografie, a aflat că va fi amplasat un dispozitiv, a spus că din informațiile sale se pare că este vorba de un dispozitiv exploziv artizanal, ce urma să fie detonat în seara Manifestației, in jurul orelor 22:00, când piața era plină de manifestanți. Mi-a spus că deja se primise cheia de la locație, arătându-mi în fotografie locația respectivă.

  După ce am văzut fotografia, am realizat riscul enorm pentru populația civilă ce s-ar fi aflat lângă acea locație, detonarea unui dispozitiv artificial, pe lângă efectele directe care ar fi însemnat un număr mare de morți și răniți, ar fi creat panică și ar fi făcut ca oamenii să se calce în picioare unii pe alții, ceea ce ar fi condus la alte victime.

  De asemenea, mi-a spus că vor fi provocări și incidente violente cu incendieri și distrugeri de obiective civile, conform unui plan bine stabilit. Totodată, mi-a precizat că la ora 22:00, când va fi aglomerație foarte mare, va fi incendiat liftul de la Stația de Metrou de la Universitate, pentru a produce panică și victime. La întrebarea mea despre ce lift este vorba, pentru că nu cunoșteam despre existența acestui lift, mi-a repetat că este vorba despre liftul de la Stația de la Metrou de la Universitate. Incendierea acelui lift ar fi dus la un efect devastator într-o mulțime aflată într-un spațiu închis, rezultând foarte mulți morți și răniți.

  Conștientizând că în acel moment mi s-a comunicat despre un plan al unui posibil atac terorist într-o mulțime cu zeci de mii de oameni, am spus că lucrul acesta mă depășește cu mult, că oricum deja sunt pus într-o situație extrem de gravă, având această informative și că-i solicit imperios să anunțe imediat Serviciul Român de Informații.

  La solicitarea mea, interlocutorul meu mi-a răspuns că la nivel de conducere a SRI se știe, inclusiv Directorul General știe, dar că nu s-a luat nici o măsură, motiv pentru care m-a sunat. Știind cine este interlocutorul meu și că are nu numai facilitatea, ci și dreptul și obligația să informeze SRI Local, l-am întrebat încă odată dacă SRI știe și mi-a răspuns că da, dar nu face nimic, și că-mi solicită, în măsura în care pot identifica, să găsesc o cale ca instituțiile statului să fie prevenite.

  În acel moment, dându-mi seama că tocmai fusesem informat despre un posibil act terorist pe teritoriul României, care ar fi putut avea urmări catastrofale, cu sute de victime, având în vedere numărul foarte mare de participanți care se anunțaseră, doar deținerea și pentru câteva ore și necomunicarea unei astfel de informații fiind un fapt extrem, extrem de grav, și totodată marcat de posibilitatea unei nenorociri, i-am comunicat că în acel moment, pe loc, voi suna Ministrul Afacerilor Interne al României, iar dacă nu o voi putea contacta, mă voi duce la Ministerul de Interne și voi solicita să vorbesc în acea seară cu Ministrul Afacerilor Interne, într-o problemă foarte gravă.

  Fac precizarea că nu o cunoșteam personal pe Doamna Ministru al Afacerilor Interne, dar fiind un fost demnitar al României, membru al Parlamentului României și persoană publică, o pot suna pentru a-i cere o audiență urgentă într-o problemă extrem de gravă, lucru pe care l-am și făcut.

  Am sunat-o pe doamna Ministru Carmen Dan și după ce m-am prezentat și am informat-o că sunt într-o locație la aproximativ două ore de București, i-am solicitat o audiență urgentă într-o „problemă extrem de gravă”, de interes public care nu solicită amânare. Eram foarte tensionat, chiar speriat de ceea ce auzisem, doamna Ministru m-a întrebat dacă nu putem să ne vedem a doua zi de dimineață la Minister, am insistat să ne vedem în seara aceea în jurul orelor 19:30, iar domnia sa mi-a răspuns că mă așteaptă la minister începând cu orele 19:15.

  După discuția telefonică cu doamna Ministru Carmen Dan, pe care am purtat-o de față cu interlocutorul meu, i-am spus că-l voi suna după întâlnire, m-am ridicat și am plecat spre București. În jurul orei 19:15–19:30 am intrat în Ministerul Afacerilor Interne și am fost condus imediat în Biroul Doamnei Ministru Carmen Dan, care mă aștepta.

  Înainte de a începe, i-am comunicat doamnei Ministru că am solicitat acea audiență în urma unei decizii strict personale, ca cetățean, având încredere în domnia sa, din acțiunile cunoscute ale domniei sale din spațiul public și din discuțiile pe care le-am mai avut cu persoane care știau activitatea domniei sale.
  Am informat-o pe Doamna Ministru Carmen Dan despre posibilitatea unui act terorist pe teritoriul României, în Piața Universității, la un Miting cu zeci de mii de oameni, prezentându-i și punându-i la dispoziție fotografiile și planul care cuprindea și amănunte pe care nu le fac publice în această Declarație.

  Am informat-o asupra identității și calității persoanei care mi-a dat informația. La final, pentru că eram convins că nu are cum să nu fi fost informată de către Serviciul Român de Informații despre o asemenea situație, am rugat-o pe Doamna Ministru să-mi răspundă, dacă poate, la o singură întrebare: Dacă a fost informată de SRI sau de altcineva. Răspunsul îl citez din memorie: „Nu, Domnule Vișan, nici SRI, nici altcineva nu m-a informat, dar vă asigur că Ministerul de Interne își va face datoria, vom verifica și vom lua toate măsurile pentru ca să nu se întâmple o nenorocire.”

  Cum eu știam că la mine informația a venit chiar pe linia SRI, m-am îngrozit. Doar vehicularea acestei informații era un pericol în sine, lucru pe care SRI îl știa foarte bine, iar ascunderea ei față de Ministrul Afacerilor Interne, responsabil de asigurarea Ordinii Publice la Manifestația din Piața Universității este un act de Înaltă Trădare și punere în pericol a sute de vieți omenești, de încălcare gravă a legilor Siguranței Naționale.

  Am stat în biroul Doamnei Ministru aproximativ 20-25 de minute și, după ce am asigurat-o că voi fi la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne pentru orice clarificare, am plecat. După ce am ieșit din clădirea Ministerului, în jurul orei 20:00, l-am sunat pe cel care îmi dăduse informațiile și i-am transmis că „i-am spus, totul este în regulă”.

  Fac precizarea că din acel moment și până pe 11 August 2018 nu am mai vorbit cu Doamna Ministru, și cu nimeni din Ministerul de Interne și cu nimeni altcineva despre acest subiect.

  DECLARAȚIE

  În data de 11 August 2018, în jurul orei 18:30- 19:00 am primit un telefon de la aceeași persoană cu care mă întâlnisem în afara Bucureștiului, și, după ce a spus că „ei” se bucură că nu s-a întâmplat nimic, mi-a spus că a apărut următoarea situație pe care mi-o comunică: În timpul manifestației în desfășurare chiar atunci, se va crea de către un grup de „manifestanți” o diversiune în jurul orelor 20-21, prin care vor fi incendiate magazine și restaurante ( mi-a spus locația) și autoturisme din Piața Universității, pentru ca efectivele de Jandarmi să se deplaseze din Piața Victoriei în Piața Universității, iar în acel moment grupuri organizate, care se retrăgeau doar strategic din Piața Victoriei pe străzile adiacente, să se reîngoarcă în Piață, să atace și să ocupe clădirea Guvernului. Am fost rugat să transmit această informație, motiv pentru care am sunat-o la telefon pe Doamna Ministru Carmen Dan și i-am transmis această informație.
  Gelu Vișan, 16.07. 2019

  …Ar mai fi multe de spus, cum pe 10 August în jurul orelor 23 postul de Televiziune B1 a anunțat că sunt doi morți în Piața Victoriei, peste care trec Jandarmii și manifestanții, cum am văzut-o pe Sorina Matei negând de trei ori această știre pe care moderatoarea tot o transmitea, cum a ieșit Sorina Matei din Studio Val-Vârtej și s-a dus să filmeze cu telefonul mobil să arate că nu sunt morți.

  Într-una dintre declarațiile publice, am văzut că doamna Ministru Carmen Dan a reproșat public Serviciului Român de Informații că nu i-a pus la dispoziție toate informațiile pe care le dețineau.
  Important însă este că doamna Ministru Carmen Dan a evitat un MASACRU, O CARASTROFĂ NAȚIONALĂ.

  Directorul General SRI, Eduard Hellvig și unii ofițeri SRI nu numai că au știut despre posibilul atentat terorist pregătit ce urma să aibă loc în Piața Universității, dar nu au făcut nimic pentru a le contracara și nu au informat Ministerul de Interne privind aceste acțiuni.

  Și în SRI, sunt ofițeri patrioți, care nu au fost de acord cu ce se întâmplă, și au găsit o cale de comunicare pentru a contracara acțiunile. Scopul acelor acțiuni era unul declarat, de doborâre a Guvernului României și de numire a unui alt Guvern, după modelul Colectiv. Pentru a-și ascunde urmele, Eduard Hellvig, prin Viorica Dăncilă, a obligat-o pe Carmen Dan să-și dea demisia din funcția de Ministru, după ce anterior președintele României îi ceruse de nenumărate ori demisia. Apreciez, așa cum am declarat public de nenumărate ori, că Jandarmeria Română și-a făcut cu prisosință datoria față de țară și de cetâțenii ei, evitând un dezastru cu urmări catastrofale.

  Această DECLARAȚIE, nu numai că arată ce s-a întâmplat și ce nenorocire se putea întâmpla pe10/11 August 2018, dar, totodată, arată ce se poate întâmpla în viitor.

  Solicit Președintelui României analizarea acestei situații în CSAT și demiterea Directorului General SRI care a ascuns informații ce ar fi putut duce la sute de victime.

  Solicit Procurorului General al României, punerea sub acuzare a Directorului General al Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, pentru Înaltă Trădare și ascunderea informațiilor privind un posibil act terorist pe teritoriul României, țară membră NATO și UE, și a unei tentative de genocid.

  Gelu VIȘAN, 16.07.2019

  Sursa: Pagina de Facebook Gelu Vișan

  https://www.justitiarul.ro/gelu-visan-il-acuza-pe-directorul-eduard-hellvig-sri-de-tradare-si-periclitarea-sigurantei-nationale-prin-ascundere-de-informatii-vitale/

 4. Fostul deputat PMP, Gelu Vișan, spune că are dovezi că pe 10 august se pregătea o explozie în Piața Victoriei și incendierea liftului de la stația de metrou Universitate și acuză SRI-ul că nu ar fi intervenit, pentru a cădea Guvernul

  Fostul deputat PMP, Gelu Vișan, a făcut o declarație spectaculoasă pe facebook, care în scurt timp a devenit virală. Acesta e gata să depună mărturie în instanță despre faptul că în data de 10 august 2018, la celebrul miting al diasporei, s-ar fi pregătit o explozie în apropierea Pieței Victoriei și incendierea liftului de la stația de metrou Piața Universității.

  Acesta spune că ar fi primit dovezi în acest sens, inclusiv fotografii din partea unui „insider”. Vișan afirmă că a văzut inclusiv fotografii care ar dovedi acțiunile în acest sens și mai spune că i-a comunicat toate aceste informații Ministrului de Interne de la acea vreme, Carmen Dan.

  Mai mult, Vișan acuză Serviciul Român de Informații (MAI) că știa despre aceste evenimente, dar nu a întreprins nimic.

  Iată declarația lui Vișan:

  Aceasta este o Declarație și poate fi folosită ca probă în orice Proces al unei Instanțe Militare, sau în orice Instanță Națională și Internațională.
  Îmi asum întreaga responsabilitate a celor ce voi declara, și sunt dispus să susțin cu probe, amănunte și nume de persoane, altele decât cele pomenite în declarație, cele scrise mai jos.

  Subsemnatul Vișan Gelu, cetățean român, fac următoarea
  DECLARAȚIE
  În vara anului 2018, fiind in București, în jurul orelor 14:00, am primit un telefon de la o persoană cunoscută, care m-a invitat să vorbim ceva, la o distanță de aproximativ 80-100 de km de București. La răspunsul meu că am putea să ne vedem zilele următoare, a insistat să ne vedem cât mai repede, eu intuind din această conversație că ar vrea să-mi comunice ceva urgent. Ne cunoșteam bine, și ne mai întâlnisem și cu alte ocazii, în București și în afara Bucureștiului.
  În jurul orelor 16:00 am ajuns la locația întâlnirii, un loc public, iar după aproximativ 10 min a venit și persoana care m-a invitat.
  Mi-a comunicat următoarele:

  Peste aproximativ douăzeci și patru de ore, în București va avea loc un miting de protest în Piața Victoriei, fapt de notorietate publică, iar peste aproximativ opt ore, chiar în seara aceea, într-o locație pe care mi-a prezentat-o intr-o fotografie, a aflat că va fi amplasat un dispozitiv, a spus că din informațiile sale se pare că este vorba de un dispozitiv exploziv artizanal, ce urma să fie detonat în seara Manifestației, in jurul orelor 22:00, când piața era plină de manifestanți. Mi-a spus că deja se primise cheia de la locație, arătându-mi in fotografie locația respectivă. După ce am văzut fotografia, am realizat riscul enorm pentru populația civilă ce s-ar fi aflat lângă acea locație, detonarea unui dispozitiv artificial, pe lângă efectele directe care ar fi însemnat un număr mare de morți și răniți, ar fi creat panică și ar fi făcut ca oamenii să se calce în picioare unii pe alții, ceea ce ar fi condus la alte victime.
  Deasemenea, mi-a spus că vor fi provocări și incidente violente cu incendieri și distrugeri de obiective civile, conform unui plan bine stabilit.

  Totodată, mi-a precizat că la ora 22:00, când va fi aglomerație foarte mare, va fi incendiat liftul de la Stația de Metrou de la Universitate, pentru a produce panică și victime. La întrebarea mea despre ce lift este vorba, pentru că nu cunoșteam despre existența acestui lift, mi-a repetat că este vorba despre liftul de la Stația de la Metroul de la Universitate. Incendierea acelui lift ar fi dus la un efect devastator într-o mulțime aflată într-un spațiu închis, rezultând foarte mulți morți și răniți.

  Conștientizând că în acel moment mi s-a comunicat despre un plan al unui posibil atac terorist într-o mulțime cu zeci de mii de oameni, am spus că lucrul acesta mă depășește cu mult, că oricum deja sunt pus într-o situație extrem de gravă, având această informație, și că-i solicit imperios să anunțe imediat Serviciul Român de Informații.

  La Solicitarea mea,interlocutorul meu mi-a răspuns că la nivel de conducere a SRI se știe, inclusiv Directorul General știe, dar că nu s-a luat nici o măsură, motiv pentru care m-a sunat. Știind cine este interlocutorul meu, și că are nu numai facilitatea, ci și dreptul și obligația să informeze SRI Local, l-am întrebat încă odată dacă SRI știe și mi-a răspuns că da, dar nu face nimic, și că mi solicită, în măsura în care pot identifica, să găsesc o cale ca instituțiile statului să fie prevenite.

  În acel moment, dându-mi seama că tocmai fusesem informat despre un posibil act terorist pe teritoriul României, care ar fi putut avea urmări catastrofale, cu sute de victime, având in vedere numărul foarte mare de participanți care se anunțaseră, doar deținerea și pentru câteva ore și necomunicarea unei astfel de informații fiind un fapt extrem, extrem de grav, și totodată marcat de posibilitatea unei nenorociri, i-am comunicat că în acel moment, pe loc, voi suna Ministrul Afacerilor Interne al României, iar dacă nu o voi putea contacta, mă voi duce la Ministerul de Interne și voi solicita să vorbesc în acea seară cu Ministrul Afacerilor Interne, într-o problemă foarte gravă.
  Fac precizarea că nu o cunoșteam personal pe Doamna Ministru al Afacerilor Interne, dar fiind un fost demnitar al României, membru al Parlamentului României și persoană publică, o pot suna pentru a-i cere o audiență urgentă într-o problemă extrem de gravă, lucru pe care l-am și făcut.

  Am sunat-o pe doamna Ministru Carmen Dan și după ce m-am prezentat și am informat-o că sunt într-o locație la aproximativ două ore de București, i-am solicitat o audiență urgentă într-o ” problemă extrem de gravă”, de interes public care nu solicită amânare. Eram foarte tensionat, chiar speriat de ceea ce auzisem, doamna Ministru m-a întrebat dacă nu putem să ne vedem a doua zi de dimineață la Minister, am insistat să ne vedem în seara aceea în jurul orelor 19:30, iar domnia sa mi-a răspuns că mă așteaptă la minister începând cu orele 19:15.
  După discuția telefonică cu doamna Ministru Carmen Dan, pe care am purtat-o de față cu interlocutorul meu, i-am spus că-l voi suna după întâlnire, m-am ridicat și am plecat spre București.

  În jurul orei 19:15–19:30 am intrat în Ministerul Afacerilor Interne și am fost condus imediat în Biroul Doamnei Ministru Carmen Dan, care mă aștepta.

  Înainte de a începe, i-am comunicat doamnei Ministru că am solicitat acea audiență în urma unei decizii strict personale, ca cetățean, având încredere în domnia sa, din acțiunile cunoscute ale domniei sale din spațiul public și din discuțiile pe care le-am mai avut cu persoane care știau activitatea domniei sale.
  Am informat-o pe Doamna Ministru Carmen Dan despre posibilitatea unui act terorist pe teritoriul României, în Piața Universității, la un Miting cu zeci de mii de oameni, prezentându-i și punându-i la dispoziție fotografiile și planul care cuprindea și amănunte pe care nu le fac publice în această Declarație. Am informat-o asupra identității și calității persoanei care mi-a dat informația.

  La final, pentru că eram convins că nu are cum să nu fi fost informată de către Serviciul Român de Informații despre o asemenea situație, am rugat-o pe Doamna Ministru să-mi răspundă, dacă poate, la o singură întrebare: Dacă a fost informată de SRI sau de altcineva. Răspunsul îl citez din memorie: ” Nu, Domnule Vișan, nici SRI, nici altcineva nu m-a informat, dar vă asigur că Ministerul de Interne își va face datoria, vom verifica și vom lua toate măsurile pentru ca să nu se întâmple o nenorocire”

  Cum eu știam că la mine informația a venit chiar pe linia SRI, m-am îngrozit.
  Doar vehicularea acestei informații era un pericol în sine, lucru pe care SRI îl știa foarte bine, iar ascunderea ei față de Ministrul Afacerilor Interne, responsabil de asigurarea Ordinii Publice la Manifestația din Piața Universității este un act de Înaltă Trădare și punere în pericol a sute de vieți omenești, de încălcare gravă a legilor Siguranței Naționale.

  Am stat în biroul Doamnei Ministru aproximativ 20/25 de minute, și, după ce am asigurat-o că voi fi la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne pentru orice clarificare, am plecat. După ce am ieșit din clădirea Ministerului, în jurul orei 20:00, l-am sunat pe cel care îmi dăduse informațiile și i-am transmis că „i-am spus, totul este în regulă”
  Fac precizarea că din acel moment și până pe 11 August 2018 nu am mai vorbit cu Doamna Ministru, și cu nimeni din Ministerul de Interne, și cu nimeni altcineva despre acest subiect.

  DECLARAȚIE

  În data de 11 August 2018, în jurul orei 18:30- 19:00 am primit un telefon de la aceeași persoană cu care mă întâlnisem în afara Bucureștiului, și, după ce a spus că „ei” se bucură că nu s-a-ntâmplat nimic, mi-a spus că a apărut următoarea situație pe care mi-o comunică: În timpul manifestației în desfășurare chiar atunci, se va crea de către un grup de ” manifestanți” o diversiune în jurul orelor 20-21, prin care vor fi incendiate magazine și restaurante ( mi-a spus locația) și autoturisme din Piața Universității, pentru ca efectivele de Jandarmi să se deplaseze din Piața Victoriei în Piața Universității, iar în acel moment grupuri organizate, care se retrăgeau doar strategic din Piața Victoriei pe străzile adiacente, să se reîntoarcă în Piață, să atace și să ocupe clădirea Guvernului.
  Am fost rugat să transmit această informație, motiv pentru care am sunat-o la telefon pe Doamna Ministru Carmen Dan și i-am transmis această informație.
  Gelu Vișan
  16:07: 2019

  …Ar mai fi multe de spus, cum pe 10 August în jurul orelor 23 postul de Televiziune B1 a anunțat că sunt doi morți în Piața Victoriei, peste care trec Jandarmii și manifestanții, cum am văzut-o pe Sorina Matei negând de trei ori această știre pe care moderatoarea tot o transmitea, cum a ieșit Sorina Matei din Studio Val -Vârtej și s-a dus să filmeze cu telefonul mobil să arate că nu sunt morți.

  Într-una dintre declarațiile publice, am văzut că doamna Ministru Carmen Dan a reproșat public Serviciului Român de Informații că nu i-a pus la dispoziție toate informațiile pe care le dețineau.
  Important însă este Că doamna Ministru Carmen Dan a evitat un Masacru, O Catastrofă Națională.
  Directorul General SRI, Eduard Helvigh și unii ofițeri SRI nu numai că au știut despre posibilul atentat Terorist pregătit ce urma să aibă loc în Piața Universității, dar nu au făcut nimic pentru a le contracara și nu au informat Ministerul de Interne privind aceste acțiuni.

  Și în SRI, sunt ofițeri patrioți, care nu au fost de acord cu ce se întâmplă, și au găsit o cale de comunicare pentru a contracara acțiunile.

  Scopul acelor acțiuni era unul declarat, de doborâre a Guvernului României și de numire a unui alt Guvern, după modelul Colectiv.

 5. Gelu Vișan, declarație care produce CUTREMUR pe scena politică: Carmen Dan, EXECUTATĂ la ordinul directorului SRI
  Autor: Lucian Negrea, Reporter
  Publicat: 16/07/2019 13:12
  Sursa foto: bzi.ro
  gelu visan
  Gelu Vișan, omul care a organizat protestele pentru eliberarea lui Liviu Dragnea, lansează în spațiul public o Declarație care cuprinde detalii ce pot provoca cutremur pe scena politică. Vișan susține că înainte de 10 august a primit informații și i le-a comunicat ministrului de Interne, Carmen Dan, că în Piața Victoriei se pregătește un atentat terorist. Vișan susține că ministrul a a luat măsuri ca acest lucru să nu se întâmple, dar organizatorii mișcării au provocat violențele de stradă bine cunoscute. Vișan arată că SRI știa de acest plan, dar Eduard Hellvig nu a făcut nimic, iar acum i-a cerut Vioricăi Dăncilă să o demită pe Carmen Dan pentru a-și acoperi urmele sau să nu înceapă ministrul de Interne să vorbească public.
  ”Precizare:
  Aceasta este o Declarație și poate fi folosită ca probă în orice Proces al unei Instanțe Militare, sau în orice Instanță Națională și Internațională.
  Îmi asum întreaga responsabilitate a celor ce voi declara, și sunt dispus să susțin cu probe, amănunte și nume de persoane, altele decât cele pomenite în declarație, cele scrise mai jos.
  Fac deasemenea precizarea că nu am vorbit cu doamna Carmen Dan, Ministru al Afacerilor Interne al României, din anul 2018, nu m-a influențat și nu mi-a cerut să dau această Declarație, și nu i-am cerut permisiunea de a prezenta aceste fapte, care fac referire și la Domnia Sa, precum și la Ministerul Afacerilor Interne.
  Mai fac precizarea că fac această Declarație ca cetățean român, în conformitate cu legislația Națională și Internațională.
  Aceasta este pagina mea de Facebook și nu este piratată și nu este un cont fals, fapt ce se poate proba din postările de pe pagină.

  Subsemnatul Vișan Gelu, cetățean român, fac următoarea
  DECLARAȚIE
  În vara anului 2018, fiind in București, în jurul orelor 14:00, am primit un telefon de la o persoană cunoscută, care m-a invitat să vorbim ceva, la o distanță de aproximativ 80-100 de km de București. La răspunsul meu că am putea să ne vedem zilele următoare, a insistat să ne vedem cât mai repede, eu intuind din această conversație că ar vrea să-mi comunice ceva urgent. Ne cunoșteam bine, și ne mai întâlnisem și cu alte ocazii, în București și în afara Bucureștiului.
  În jurul orelor 16:00 am ajuns la locația întâlnirii, un loc public, iar după aproximativ 10 min a venit și persoana care m-a invitat.
  Mi-a comunicat următoarele:
  Peste aproximativ douăzeci și patru de ore, în București va avea loc un miting de protest în Piața Victoriei, fapt de notorietate publică, iar peste aproximativ opt ore, chiar în seara aceea, într-o locație pe care mi-a prezentat-o intr-o fotografie, a aflat că va fi amplasat un dispozitiv, a spus că din informațiile sale se pare că este vorba de un dispozitiv exploziv artizanal, ce urma să fie detonat în seara Manifestației, in jurul orelor 22:00, când piața era plină de manifestanți. Mi-a spus că deja se primise cheia de la locație, arătându-mi in fotografie locația respectivă. După ce am văzut fotografia, am realizat riscul enorm pentru populația civilă ce s-ar fi aflat lângă acea locație, detonarea unui dispozitiv artificial, pe lângă efectele directe care ar fi însemnat un număr mare de morți și răniți, ar fi creat panică și ar fi făcut ca oamenii să se calce în picioare unii pe alții, ceea ce ar fi condus la alte victime.
  Deasemenea, mi-a spus că vor fi provocări și incidente violente cu incendieri și distrugeri de obiective civile, conform unui plan bine stabilit.
  Totodată, mi-a precizat că la ora 22:00, când va fi aglomerație foarte mare, va fi incendiat liftul de la Stația de Metrou de la Universitate, pentru a produce panică și victime. La întrebarea mea despre ce lift este vorba, pentru că nu cunoșteam despre existența acestui lift, mi-a repetat că este vorba despre liftul de la Stația de la Metroul de la Universitate. Incendierea acelui lift ar fi dus la un efect devastator într-o mulțime aflată într-un spațiu închis, rezultând foarte mulți morți și răniți.
  Conștientizând că în acel moment mi s-a comunicat despre un plan al unui posibil atac terorist într-o mulțime cu zeci de mii de oameni, am spus că lucrul acesta mă depășește cu mult, că oricum deja sunt pus într-o situație extrem de gravă, având această informație, și că-i solicit imperios să anunțe imediat Serviciul Român de Informații.
  La Solicitarea mea, interlocutorul meu mi-a răspuns că la nivel de conducere a SRI se știe, inclusiv Directorul General știe, dar că nu s-a luat nici o măsură, motiv pentru care m-a sunat. Știind cine este interlocutorul meu, și că are nu numai facilitatea, ci și dreptul și obligația să informeze SRI Local, l-am întrebat încă odată dacă SRI știe și mi-a răspuns că da, dar nu face nimic, și că mi solicită, în măsura în care pot identifica, să găsesc o cale ca institițiile statului să fie prevenite.
  În acel moment, dându-mi seama că tocmai fusesem informat despre un posibil act terorist pe teritoriul României, care ar fi putut avea urmări catastrofale, cu sute de victime, având in vedere numărul foarte mare de participanți care se anunțaseră, doar deținerea și pentru câteva ore și necomunicarea unei astfel de informații fiind un fapt extrem, extrem de grav, și totodată marcat de posibilitatea unei nenorociri, i-am comunicat că în acel moment, pe loc, voi suna Ministrul Afacerilor Interne al României, iar dacă nu o voi putea contacta, mă voi duce la Ministerul de Interne și voi solicita să vorbesc în acea seară cu Ministrul Afacerilor Interne, într-o problemă foarte gravă.
  Fac precizarea că nu o cunoșteam personal pe Doamna Ministru al Afacerilor Interne, dar fiind un fost demnitar al României, membru al Parlamentului României și persoană publică, o pot suna pentru a-i cere o audiență urgentă într-o problemă extrem de gravă, lucru pe care l-am și făcut.
  Am sunat-o pe doamna Ministru Carmen Dan și după ce m-am prezentat și am informat-o că sunt într-o locație la aproximativ două ore de București, i-am solicitat o audiență urgentă într-o “ problemă extrem de gravă”, de interes public care nu solicită amânare. Eram foarte tensionat, chiar speriat de ceea ce auzisem, doamna Ministru m-a întrebat dacă nu putem să ne vedem a doua zi de dimineață la Minister, am insistat să ne vedem în seara aceea în jurul orelor 19:30, iar domnia sa mi-a răspuns că mă așteaptă la minister începând cu orele 19:15.
  După discuția telefonică cu doamna Ministru Carmen Dan, pe care am purtat-o de față cu interlocutorul meu, i-am spus că-l voi suna după întâlnire, m-am ridicat și am plecat spre București.
  În jurul orei 19:15–19:30 am intrat în Ministerul Afacerilor Interne și am fost condus imediat în Biroul Doamnei Ministru Carmen Dan, care mă aștepta.
  Înainte de a începe, i-am comunicat doamnei Ministru că am solicitat acea audiență în urma unei decizii strict personale, ca cetățean, având încredere în domnia sa, din acțiunile cunoscute ale domniei sale din spațiul public și din discuțiile pe care le-am mai avut cu persoane care știau activitatea domniei sale.
  Am informat-o pe Doamna Ministru Carmen Dan despre posibilitatea unui act terorist pe teritoriul României, în Piața Universității, la un Miting cu zeci de mii de oameni, prezentându-i și punându-i la dispoziție fotografiile și planul care cuprindea și amănunte pe care nu le fac publice în această Declarație. Am informat-o asupra identității și calității persoanei care mi-a dat informația.
  La final, pentru că eram convins că nu are cum să nu fi fost informată de către Serviciul Român de Informații despre o asemenea situație, am rugat-o pe Doamna Ministru să-mi răspundă, dacă poate, la o singură întrebare: Dacă a fost informată de SRI sau de altcineva. Răspunsul îl citez din memorie: “ Nu, Domnule Vișan, nici SRI, nici altcineva nu m-a informat, dar vă asigur că Ministerul de Interne își va face datoria, vom verifica și vom lua toate măsurile pentru ca să nu se întâmple o nenorocire”
  Cum eu știam că la mine informația a venit chiar pe linia SRI, m-am îngrozit.
  Doar vehicularea acestei informații era un pericol în sine, lucru pe care SRI îl știa foarte bine, iar ascunderea ei față de Ministrul Afacerilor Interne, responsabil de asigurarea Ordinii Publice la Manifestația din Piața Universității este un act de Înaltă Trădare și punere în pericol a sute de vieți omenești, de încălcare gravă a legilor Siguranței Naționale.
  Am stat în biroul Doamnei Ministru aproximativ 20/25 de minute, și, după ce am asigurat-o că voi fi la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne pentru orice clarificare, am plecat. După ce am ieșit din clădirea Ministerului, în jurul orei 20:00, l-am sunat pe cel care îmi dăduse informațiile și i-am transmis că “i-am spus, totul este în regulă”
  Fac precizarea că din acel moment și până pe 11 August 2018 nu am mai vorbit cu Doamna Ministru, și cu nimeni din Ministerul de Interne, și cu nimeni altcineva despre acest subiect.

  DECLARAȚIE

  În data de 11 August 2018, în jurul orei 18:30- 19:00 am primit un telefon de la aceeași persoană cu care mă întâlnisem în afara Bucureștiului, și, după ce a spus că “ei” se bucură că nu s-a-ntâmplat nimic, mi-a spus că a apărut următoarea situație pe care mi-o comunică: În timpul manifestației în desfășurare chiar atunci, se va crea de către un grup de “ manifestanți” o diversiune în jurul orelor 20-21, prin care vor fi incendiate magazine și restaurante ( mi-a spus locația) și autoturisme din Piața Universității, pentru ca efectivele de Jandarmi să se deplaseze din Piața Victoriei în Piața Universității, iar în acel moment grupuri organizate, care se retrăgeau doar strategic din Piața Victoriei pe străzile adiacente, să se reîngoarcă în Piață, să atace și să ocupe clădirea Guvernului.
  Am fost rugat să transmit această informație, motiv pentru care am sunat-o la telefon pe Doamna Ministru Carmen Dan și i-am transmis această informație.
  Gelu Vișan
  16:07: 2019

  …Ar mai fi multe de spus, cum pe 10 August în jurul orelor 23 postul de Televiziune B1 a anunțat că sunt doi morți în Piața Victoriei, peste care trec Jandarmii și manifestanții, cum am văzut-o pe Sorina Matei negând de trei ori această știre pe care moderatoarea tot o transmitea, cum a ieșit Sorina Matei din Studio Val -Vârtej și s-a dus să filmeze cu telefonul mobil să arate că nu sunt morți.
  Într-una dintre declarațiile publice, am văzut că doamna Ministru Carmen Dan a reproșat public Serviciului Român de Informații că nu i-a pus la dispoziție toate informațiile pe care le dețineau.
  Important însă este Că doamna Ministru Carmen Dan a evitat un Masacru, O Carastrofă Națională.
  Directorul General SRI, Eduard Helvigh și unii ofițeri SRI nu numai că au știut despre posibilul atentat Terorist pregătit ce urma să aibă loc în Piața Universității, dar nu au făcut nimic pentru a le contracara și nu au informat Ministerul de Interne privind aceste acțiuni.
  Și în SRI, sunt ofițeri patrioți, care nu au fost de acord cu ce se întâmplă, și au găsit o cale de comunicare pentru a contracara acțiunile.
  Scopul acelor acțiuni era unul declarat, de doborâre a Guvernului României și de numire a unui alt Guvern, după modelul Colectiv.
  Pentru a-și ascunde urmele, Eduard Helvigh, prin Viorica Dăncilă, a obligat-o pe Carmen Dan să/și dea demisia din funcția de Ministru, după ce anterior președintele României îi ceruse de nenumărate ori demisia. Apreciez, așa cum am declarat public de nenumărate ori, că Jandarmeria Română și-a făcut cu prisosință datoria față de țară și de cetâțenii ei, evitând un dezastru cu urmări catastrofale.
  Această DECLARAȚIE, nu numai că arată ce s-a întâmplat și ce nenorocire se putea întâmpla pe10/11 August 2018, dar, totodată, arată ce se poate întâmpla în viitor.
  Solicit Președintelui României analizarea acestei situații în CSAT și demiterea Directorului General SRI care a ascuns informații ce ar fi putut duce la sute de victime. Solicit Procurorului General al României, punerea sub acuzare a Directorului General al Serviciului Român de Informații, Eduard Helvigh, pentru Înaltă Trădare și ascunderea informațiilor privind un posibil act terorist pe teritoriul României, țară membră NATO și UE, și a unei tentative de genocid.

  16:07 2019”, scrie Gelu Vișan.

  https://www.stiripesurse.ro/gelu-vi-an-declara-ie-care-produce-cutremur-pe-scena-politica-carmen-dan-executata-la-ordinul-directorului-sri_1367158.html

  1. Știți ce-ați făcut voi, prin comentariul ăsta, fără legătură cu subiectul?
   AȚI TĂIAT MAIONEZA DETURNÂND UN SUBIECT INTERESANT…DECI, AȚI MANIPULAT!
   N-O MAI FACEȚI!
   Gelu Vișan, trebuia să facă mărturisirea asta ATUNCI, nu ACUM…asta îl arată complice viclean ce ține Asul de treflă în buzunar, în loc să joace poker cu el!
   TOȚI JOACĂ LA CACIALMA iar proștii de români pun botul!

   1. Magda,
    Mai bine mai tarziu decat niciodata. Si nimeni nu a deturnat nimic . Daca se considera ca aceste comentarii erau manipulatorii atunci Ortodoxinfo nu ar fi trebuit sa le publice. Cu regrete, dar aici nu ai dreptate. Iertare!

    1. Nici nu trebuie să am întotdeauna!
     Mai greșesc și eu!
     Bine că le-a publicat, dar poate ar trebui să fie un loc anume unde să arunci știri din astea, nu ACOLO unde n-are nicio legătură cu subiectul articolului, decât dacă ARDE…dpdv duhovnicesc, apoi lumesc = apariția Antihristului, război, calamitate, etc…

 6. Gelu Vișan: Pregătește-te pentru a da explicații în fața Tribunalului Militar
  Gelu Vișan îl avertizează pe Eduard Hellvig să se pregătească să dea explicații în fața Tribunalului Militar.

  Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gelu Vișan a precizat că dacă Dăncilă „o execută pe Carmen Dan”, șeful SRI ar trebui să se pregătească de a da explicații în fața CSAT și a Tribunalului Militar.

  Motivul pentru care Carmen Dan este executată (obligată să-și dea demisia) este acela că Hellvig dorește să se răzbune pentru că aceasta i-ar fi „dejucat planurile”.

  Iată postarea lui Gelu Vișan.
  „Mărturie.
  Dacă Dăncilă o va executa pe Carmen Dan, o va face la ordinul direct al lui Helvigh (n.red. Hellvig).
  O anunț direct pe Doamna Dăncilă și pe Helvigh și o informez cu respect pe Doamna Ministru Carmen Dan, că din minutul în care s-a schimbat Ministrul de Interne, nici o lege românească și internațională, nu mă va putea obliga să tac.
  Faptul că nu am vorbit până acum, timp de un an de zile, se datorează doar respectului pe care-l port uniformei militare, a celor care apără această țară, dar și a faptului că Doamna Ministru a decis, în mod profesionist, să păstreze tăcerea, și am respectat opțiunea de tăcere a Ministrului Afacerilor Interne.
  Eduard Helvigh, știi foarte bine de când nu am mai vorbit cu Doamna Ministru, adică de acum un an.
  Dacă opțiunea ta este să o execuți pe Carmen Dan, a mea este aceea ca tu să dai explicații în fața unui Tribunal Militar și a Consiliului Suprem de Apărare a Țării, după ce informațiile pe care Carmen Dan nu a vrut să le facă publice, vor fi cunoscute în plan național și internațional, după ce le voi scrie.
  Știu că motivul pentru care o execuți pe Doamna Ministru Carmen Dan este acela că ți-a dejucat planul.
  Pe mine însă nu mă poți acuza ca pe Darius Vâlcov de Divulgarea Secretului de Stat, pentru că eu nu am avut acces la Documente Secrete.
  Am zis.

  PS Ați obligat-o să-și dea demisia.
  Rămâne cum am zis
  Pregătește-te pentru Declarații în fața Tribunalului Militar și a Consiliului Suprem de Apărare a Țării”, a scris Vișan pe Facebook.

  https://www.qmagazine.ro/gelu-visan-pregateste-te-pentru-a-da-explicatii-in-fata-tribunalului-militar/

 7. Nu stiu cum e dna Carmen Dan, dar faptul ca a sustinut introducerea buletinelor biometrice m_a facut să doresc sa plece din acest post de conducere.

 8. @Elza

  Idioții utili sunt cei care despre care vorbise Filip Stoler la un moment dat într-unul din comentariile lui.

  Am să încerc să caut comentariul acesta să îl postez aici.

  Este vorba de acei indivizi care cred că este o o luptă permanentă politică și între serviciile secrete și între puterile lumii.

  Dacă le spui ceva de o lupta intre Hristos și evrei, de luptă între Adevăr și minciună, se uită la tine cruciș.

  Carmen Dan nu este nici ea vreo excepție de la această categorie. Și ea face parte dintre idioții utili. Noi cu aceștia ne luptăm.

  Cu idioții utili care cred că servesc anumite interese. Politice sau ale servicilor secrete.

  În această luptă buimacă a lor, în care nici ei între ei nu se înțeleg, dacă apar ortodocși care spun că documentele biometrice sunt linia dreaptă către antihrist se uită la noi și spun ceva de genul: “cine mai sunt și ciudații ăștia și ce vor? Ia mai lăsați-ne în pace cu tâmpeniile astea.”

  De aceea Carmen Dan nici nu prea contează în ecuație.

  Oricare ar fi fost în locul ei era un idiot util care reprezenta niște interese meschine, de doi bani.

  Acești idioți utili, după cum spunea Filip Stoler, au impresia că sunt în mijlocul evenimentelor, că sunt providențiali și că atunci este momentul lor să salveze omenirea sau națiunea.

  Câți dintre colegii dumneavoastră de serviciu și dintre prietenii dumneavoastră nu sunt idioți utili? Faceți vă rog un inventar.

  1. Primul IDIOT UTIL care acum își permite să dea sfaturi, este chiar idolul tău = Stoler!
   Acum, răvnitor peste măsură, fără discernământ…taie, spânzură, dă verdicte, etc…
   El a recunoscut c-a pupat în cur sistemul și s-a dedulcit de biștari șoroiști!
   Nu citesc literatură la kill, decât de bună calitate și dacă e a Sf.Părinți!

   1. @ Magda

    Care este rostul comentariului tău?
    Parca ești Corneliu Vadim Tudor pe bune.

    Ce folos tragem din acest comentariu?

    E pur și simplu aruncare cu rahat in ventilator.

    Dacă nu accepți decât scrierile sfinților părinți de ce aplauzi cu patru mâini comentariile altora cititori de pe acest site? Comentarii cu care de altfel și eu sunt de acord.

    Dacă trăiești o pornire viscerală împotriva acelui individ măcar fă-o la tine acasă în intimitate nu o exhiba pe aici.

    Iar dacă l-am citat la un moment dat de unde reiese că îl pup în cur?

    1. Iar îți ridici poalele ÎN DIRECT!
     Dacă te-a dat pe spate comenturile Stolerului, printează-le, plastifiază-le, pune-le în ramă și (re)citește-le!
     Tu arunci cu rahatul lui în ventilator pe-aici și-apoi, tot tu te plângi!
     Zi-mi părerea ta, trecută prin filtrul gândirii tale, nu dând copy/paste a la Stoler Filip!

 9. Acesta este comentariul pe care l-a făcut Stoler Filip cu ceva timp în urmă.

  “Astăzi vom discuta despre idioții utili. Se face cumva că lumea se împarte în păpușari și idioți utili.

  Păpușarii sunt mai puțini iar idioții utili sunt foarte foarte mulți.

  Ce înseamnă idiot util, în câteva cuvinte?

  Doi păpușari vorbesc între ei:
  – “Ce face ăla acolo? Ce spune?
  – Păi spune lucrurile care ne convin nouă. El crede că e liber și că își exprimă liber ideile. Și crede în ideile lui. Ideile lui sunt dumnezeul lui. Asta crede el: ideile lui.

  – Bine atunci dacă spune ce ne convine nouă lăsați-l așa, dați-i un salariu bun, lăsați-l să-și facă ce afacere vrea el, oferiți-i tihna de a-și duce copilul la școală, de a-și face vacanțe și de a colecționa timbre sau insecte.”

  Așa vorbesc păpușarii despre idioții utili. Idioții utili sunt de o nocivitate letală. Se întâmplă uneori ca idioții utili să fie chiar surse de idei pentru păpușari.
  Toată istoria umanității este impregnată de acțiunile idioților utili.

  În fiecare conspirație care a dus la asasinarea unui lider, unui voievod, unui președinte, s-a regăsit acțiunea a cel puțin unui idiot util. Idiotul util este voluntar. El pune de la el, se zbate, se plânge, argumentează, face lobby și toate acestea le face trăind într-o cumplită înșelare. Cred că nu există înșelare mai mare în istoria umanității decât aceasta înșelare:” Opinia Mea”.
  Zic să trecem la cazuri concrete. Aproape în proporție de sută la sută jurnalismul este populat de idioți utili. Majoritatea ajung să fii idioți utili pentru că pur și simplu vor să se audă. Să fie cunoscuți, să fie întrebați pe stradă “ce mai faceți”, să li se spună “mi-a plăcut ce-ați spus în ziua aceea”.
  Ei trăiesc permanenta certitudine că sunt mesianici, providențiali, născuți să schimbe lumea.
  Oamenii servicilor secrete își râd în mustața prin birourile lor, prin mașini, la o șueta discretă cu prietenii apropiați, de enormitățile pe care le debitează idioții utili ajunse și în public.
  Bine, acum trebuie să precizăm că idioții utili se regăsesc într-o proporție îngrijorătoare și în rândul serviciilor secrete. Diferența este că în acest sistem circulă un alt tip de informație. La urma urmei ei tot omul e problema, adică idiotul util.
  În politică procentul este total. Faceți un exercițiu de imaginație: gândiți-va pe repede înainte la câțiva jurnaliști și câțiva politicieni din România care nu au profilul unui idiot util. Uite, chiar aș vrea să vă întreb: fostul manager al Protv ului, Adrian Sârbu, a fost un păpușar sau un idiot util?
  Cristoiu, Cristian Tudor Popescu, Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Pârvulescu, Moise Guran, Dobrovolschi, Băsescu, Gelu Voican Voiculescu, Iulian Vlad, Pacepa, Lucian Mandruta, Dan Tapalagă, Bogdan Chireac și de ce nu, Nicolae Ceaușescu. Care dintre aceștia e păpușar și care idiot util?
  Câți dintre păpușari sunt și persoane publice, la îndemâna cetățeanului simplu?
  Este Bill Gates idiot util sau păpușar?

  “Bine”, o să spuneți, “dar ne-ai prins într-o capcană: să alegem între păpușari și idioți utili. Nu ne lași și varianta oamenilor care spun adevărul.”
  Ba da, vă las și această variantă, cum să nu: dar enumerați-i voi pe aceia.

  Niște pământeni care în prima fază erau pe cale să devină niște idioți utili faimoși, la un moment dat al vieții lor s-au dumirit. Aceștia s-au schimbat totalmente, s-au transformat din posibil idioți utili în oameni ai Adevărului. La vremea aceea acești oameni erau curtați de nivelele înalte ale intelectualității mondiale. Pur și simplu intelectuali din întreaga lume voiau să aibe comerț de idei cu ei. Atenție, vorbesc de perioada în care aceștia erau potențial idioți utili.
  La un moment dat, aceștia și-au schimbat radical viața. Și ce au făcut?

  S-au predat lui Hristos. Toată învățătura intelectuală acumulată până la acea oră ei s-au hotărât s-o disprețuiască.
  Aș enumera aici doar doi dintre aceștia: sfântul Ignatie Briancianinov și sfântul Nicolae Velimirovici.
  Odată ce s-au predat lui Hristos și au devenit clerici cuvântul lor a devenit pârjolitor.
  În aceste condiții, uluită, comunitatea intelectuală mondială și-a revenit din clătinare. Și și-a reluat dorința de a avea comerț de idei cu cei doi. Așa se face că ortodoxia universală recunoaște ca fiind sfinți pe sfântul Nicolae Velimirovici și pe sfântul Ignatie Briancianinov.

  Oameni buni, sunt 2000 de ani de la înviere. Faceți-va voi singuri un inventar al celor care au devenit sfinți în calendarul ortodox în condițiile în care inițial erau niște potențial idioți utili.
  Unii dintre cei care vor citi acest material se vor necăji cumplit, mă vor șterge din lista lor de comunicare. Ei vor zice: “ce mai e și asta? Adică oamenii adevărului nu pot exista decat dacă s-au transformat/ predat lui Hristos? Bigotism de cea mai joasă speță!” vor striga aceștia.

  Pilat din Pont i-a pus o întrebare Mantuitorului Hristos fără sa mai aștepte și răspunsul: “ce este adevărul?
  Este cumplit! Omenirea de la Pilat din Pont încoace caută după adevăr ca după un concept, ca după un sistem de referință. Oare se poate o înșelare mai mare decât atât?
  Adevărul este o persoană nu un concept. Mantuitorul Hristos ne-a spus-o: Eu sunt Calea Adevărul și Viața.
  Adevărul era la 1 metru distanță de Pilat!

  Cum să fii un om al Adevărului dacă tu vrei să te plasezi într-un alt sistem de referință decât acela care se numește Hristos?
  Este cumplit! Softul meu se blochează la aceasta “logica”.

  Părinții care își duc copiii la expoziție de dinozauri și îmbrățișează informația că aceștia au trăit acum 30 milioane de ani, sunt niște idioți utili sau niște oameni ai Adevărului?
  Noi știm că acum 7500 de ani Dumnezeu a dat pământul la cheie lui Adam și Eva: poftim. e gata. mutați-va.
  Tot de acolo știm și care e originea animalelor, originea aerului, originea apei, originea plantelor.
  Evreii care anunță că așteaptă pe mesia sunt păpușari sau idioți utili?
  Ca să știm și noi.
  Asta pentru că noi odată pe an mergem cu lumânarea in noaptea de înviere si îl sărbătorim pe Mesia cel înviat.
  Oops! Ce facem? Houston! We have a problem! Suntem într-un conflict cultural cu evreii. Evreii spun și în ziua de astăzi: amăgitorul acela. Se referă la Hristos.

  Dar națiunea noastră merge cu lumânarea in noaptea de înviere la Cel înviat.
  Hristos a înviat! Strigă preotul.
  Adevărat a înviat! răspund cei din biserică. Nu cumva vi se ridică părul pe mână?Dacă vi se ridică părul pe mână e semn bun să știți.
  După această scrisoare nu vă grăbiți să vă gândiți la xanax și la alte pastile antidepresive. E suficient să credem cinstit în Hristos și toate vor veni de la sine: înțelegerea, luminarea, pacea și un mugur de speranță în mântuire. Așa să ne ajute Dumnezeu!

  PS. În următorul episod vom discuta despre vânduți și lepădați.

  Ar trebui să fac o precizare. Nu mă refer la idioții utili ca la niște persoane cu un intelect scăzut. Eu cred că cei la care mă refer sunt foarte bine garnisiti la mansardă. Însă realmente nu știu ce să facă cu acest mobilier. Mândria pîrjolește intențiile bune și augmenteaza intențiile rele.”

  1. De unde stim ca sunt idioti? Poate sunt la fel.de.destepti si diavolul.le.susoteste zilnic ce sa faca.
   Oamenii se ocupa de ocultism. Acesta nu este neaparat evreies.dar este neaparat pagan, contra Dumnezeului biblic care este si al evreilor ce vor sa respecte legea lui Moise.
   Mai tineti minte pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi (iesita din stiri temporar) si obsesia ei cu cucuvelele.primite cadou de nu mai stiu care securist?
   Hristos nu are razboi cu evreii ci cu lumea. Cu acei oameni, si botezati fiind care slujesc omului sub hipnoza diavolului ca a te opune lui Dumnezeu nu e mare lucru.
   Cititi cartea lui Iov. Sa vedeti cum Vrajmasul in pacalirea lui, aduce respect Domnului in felul lui si chiar obtine acord sa lamureasca prun chinuri un drept.
   Crestinul de azi, obsedat de snatate si viata linistita, cum va reactiona intr-o situatie oarecum simpla pentru cei de sub Legea Darului, cand va primi boli si in schimb vindecare numai sa se lepede.de.Dumnezeu?
   Iov a facut corect si nu era botezat. Noi vrem sa nu trecem prin asta.
   Dat ce este vointa noastra in fata Domnului?
   Dumnezeu nu este respectat de ctestini, este luat ca o garantie. Daca ar fi respectat, necazurile.ce din lume si de la Vrajmas nu ar.avea cum sa ne tulbure sufletul.
   Stim.cu totii ca cipul.nu va veni chiar ca in articol ci ne va aduce ajutari supranaturale. Cati vor spune – iau acim si pe urma ma rog? Desi nu inteleg ca pe urma.nu se vor mai.putea ruga?
   Cei care credeti ca putem plaiti tace in oua statului daca suntem la tara – daca statul NU LE ACCEPTA si cere bani oricear fi?

   1. Foarte tare comentariul tău!
    La noi, totul până la Golgota!
    Sincer, și eu cred că oamenii se vor lepăda de Dumnezeu pentru o colț de pâine…ei sunt lepădați demult, pentru că nu L-au cunoscut să vadă cât de bun E!
    Este perceput ca o vacă de muls, care stă la dispoziția ta, când ai tu chef, și-i poruncești să te vindece, să te ajute la ”spor la bani” cum am văzut în unele acatiste….
    Sigur că nu e sănătos să fii băgat în boală, în necazuri, dar – din păcate – tocmai ăsta este leacul pentru smerire și ispășire de păcate, dar și de frână în a nu le mai face!

    În privința schimbului de marfă în natură…s-ar putea sau nu să fie primit ca schimb pentru plata impozitelor și-a taxelor….dar, nădăjduim că da!
    Pentru mine e CLAR = cine nu va pleca din timp, până la dispariția banilor, va fi/deveni carne de mici!
    Va pierde și trupește, și duhovnicește și în veșnicie!

   2. @ Mary

    “Ar trebui să fac o precizare. Nu mă refer la idioții utili ca la niște persoane cu un intelect scăzut. Eu cred că cei la care mă refer sunt foarte bine garnisiti la mansardă. Însă realmente nu știu ce să facă cu acest mobilier. Mândria pîrjolește intențiile bune și augmenteaza intențiile rele.”

 10. O părere personala pentru care va rog sa nu fiți supărați pe mine :vineri este 19 iulie, iar a doua zi este Sfantul Ilie. Începerea ww3 pe 19 iulie ar putea determina revenirea pe pământ a sfântului Ilie care este prăznuit a doua zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.