X

Detectivul care a publicat cartea ce demasca un cerc guvernamental de pedofili, ce abuzau și apoi ucideau copii, a fost împușcat în cap câteva zile mai târziu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Detectivul care a publicat cartea ce demasca un cerc de pedofili de nivel înalt din guvern, a fost împuşcat în cap câteva zile mai târziu

La nouă zile după ce un fost detectiv din poliţie a publicat o carte ce demasca un cerc de pedofili de nivel înalt din guvern care ucideau copii, acesta a fost împuşcat în cap. 

Un fost detectiv din poliţie, autorul unei cărţi-bombă care a demascat cercul de pedofili a fost găsit împuşcat în cap săptămâna trecută. În timp ce oficialii o numesc o aparentă sinucidere, familia sa pretinde că detectivul le-a spus că niciodată nu s-ar sinucide şi că era urmărit deoarece era pe cale să demaşte şi mai multe fapte de pedofilie orchestrată de oameni de nivel înalt din guvern.

Mark Minnie, autorul controversatei cărţi ‘The Lost Boys of Bird Island’ (Băieţii pierduţi din Bird Island) şi-a devotat viaţa de după pensionarea din poliţie demascării corupţiei şi oribilei pedofilii  pe care le-a descoperit pe când lucra ca detectiv. Minnie şi cu prietenul său bun Chris Steyn, de asemeni fost poliţist transformat în jurnalist de investigaţie, au lucrat împreună la cartea ce demasca o comunitate guvernamentală şi de afaceri care ducea copii la Bird Island unde erau abuzaţi, şi unii posibil ucişi.

Cartea deteliază nivelul lor de implicare în cercul de pedofili, abuz de copii, pretinse crime pentru acoperirea infracţiunilor, cât şi corupţie şi abuz de resurse de nivel înalt comise de membrii reţelei.

Cartea deteliază corupţia din ultimul guvern Apartheid din Africa de Sud şi oficialii implicaţi până la vârf, incluzând ministrul apărării Magnus Malan şi ministrul mediului John Wiley.

Înainte de a muri, Minnie a anunţat că a fost abordat de mult mai mulţi oameni cu dovezi şi mai incriminatoare pe care plănuia să le dezvăluie într-o continuare a cărţii. Totuşi, a murit înainte de a putea s-o termine.

Cartea a fost publicată la începutul lunii, pe 5 August (2018) şi după doar nouă zile, Minnie avea să fie găsit mort. Oficialii pretend că au găsit un bilet de adio la faţa locului, dar familia sa spune că ei nu cred deloc aşa ceva.

Tersia Dodo, o membră a familiei lui Minnie le-a spus reporterilor că cu doar câteva zile înainte de a muri, Minnie i-a spus că, dacă i se va înâmpla ceva, ei trebuie să ştie că a fost ucis.

“Ne-a menţionat mereu că viaţa lui este în pericol şi dacă i s-a întâmplat ceva, noi trebuie să ştim că i-a fost făcut de cineva, nu de el însuşi,” a spus ea.

Dodo spune că Minnie era urmărit şi se temea pentru viaţa sa deoarece el avea mai multe informaţii care ar fi demascat şi mai mulţi oameni.

“Ştiam de carte de mai mulţi ani şi stiam prin ce-a trecut el, l-a marcat ceea ce.a văzut şi lucrurile în care-a fost implicat în timpul investigaţiei din jurul cărţii,” a spus Dodo celor de la SABC.

Dodo a venit singură să dezvăluie faptele după ce a văzut în media mascarada cu sinuciderea. A spus că s-a simţit obligată s-o facă, pentru a spulbera miturile.

“Mark n-a fost un laş, Mark a înfruntat viaţa cu capul înainte,” a spus ea. Nu cred nici eu nici vreunul dintre noi că el ar fi renunţat şi de asta am acceptat acest interviu pentru a risipi orice gând sau zvon despre sinucidere. Nu era genul de om laş sau care-ar fi făcut aşa ceva.”

Cât despre biletul de adio pe care poliţia pretinde că l-a găsit lângă corpul lui Minnie,  Dodo crede ori că era fals, ori că fusese  scris sub lipsire de libertate.

“Am spus asta de la început, acest presupus bilet de adio a fost ori scris sub lipsirea de libertate şi aş vrea să-l văd înainte de a crede că a fost scris de  Mark,” a spus ea.

Acest caz este înfricoşător de similar cu acela al unui om din Lituania presupus ucis după ce-a început să expună pedofili de nivel guvernamental.

Aşa cum a scris publicaţia TFTP  articolul aici, un refugiat adolescent din Lituania a depus o petiţie la Casa Albă şi o mărturie incriminantă ce relata ce i s-a întâmplat familiei sale după ce a încercat să-i expună pe cei ce-au abuzat o fetiţă.

Atunci când verişoara lui de 4 ani a acuzat doi oficiali guvernamentali- descriind cu amănunte sfâşietoare-  Korolis Venckienė a aflat pe pielea sa cum îşi protejează guvernul membrii josnici  pâna la utilizarea a sute de poliţişti înarmaţi  şi chiar până la crimă.

Aşa cum a explicat Venckienė în petiţia sa către Casa Albă (WhiteHouse.gov), acest coşmar a început atunci când familia sa a încercat să caute justiţie împotriva pedofilului care i-a violat verişoara de 4 ani.

“În 2008, fetiţa de 4 ani Deimante Kedyte a descris cum a fost violată de către oficialii de rang înalt lituanieni. Depoziţia ei a fost ulterior confirmată ca fiind adevărată  de 4 comisii separate. Dar n-a avut câştig de cauză,” a scris Venckienė.

Când unchiul adolescentei, Drasius Kedys, tatăl lui Deimante a făcut presiuni ca omul să fie condamnat pentru ceea ce-i  făcuse fiicei sale, a fost ucis.

Dacă Minnie a fost de fapt ucis,  să sperăm că informaţiile pe care plănuia să le publice vor ieşi totuşi la lumină. Singura cale de a-i opri pe aceşti actori imorali este de a arunca o rază de lumină în întuneric. În timp ce Minnie a fost redus la tăcere, munca sa poate trăi mai departe să fie acea rază de lumină.

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ministrul Educației din Israel a provocat furie în urma declarațiilor sale referitoare la terapia de conversie a orientării sexuale, prin care a susținut că aceasta funcționează
    “Cred că este posibil să modifici orientarea sexuală a cuiva. Vă pot spune că sunt familiarizat cu chestiunea educării și am și aplicat această tehnică”
    https://www.hotnews.ro/stiri-international-23258238-ministrul-educatiei-din-israel-sustine-terapia-conversie-pentru-orientarea-sexuala-functioneaza.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button